Sex cu soţia şi cea mai bună prietenă a ei

Se apropia ziua soţiei mele şi mă gândeam să-i mai fac o surpriză, pe lângă cadou. Eu şi cu Bianca, soţia mea, avem o relaţie super bună din toate punctele de vedere, iar dacă vorbim de cea sexuală, este chiar excelentă, aş putea spune. Soţia mea ştie să joace foarte bine anumite roluri, poate să fie o doamnă elegantă cu uşurinţă, la fel de uşor poate să-şi arate faţa de fiţoasă, dar poate să se transforme şi într-o curvă perversă, aşa cum mi-o doresc eu de fiecare dată. …  

Cu o săptămână înainte de ziua ei a venit prietena ei cea mai bună la noi acasă, în vizită. Ramona este o femeie de 39 de ani, iar Bianca are 38 de ani. Vizita s-a prelungit mai mult decât ne-am pus în gând… de joi seara până duminică. Amândouă au povestit de toate, nu se mai văzuse de ceva vreme şi acum recuperau.

Într-o seară, în timp ce ne aflam în pat, Bianca îmi povesteşte că… Ramona nu găseşte un bărbat potrivit pentru ea şi că întâlneşte numai bărbaţi ciudaţi. Ea este o fată cuminte. Nu a mai făcut sex de aproape 2 ani... Plin de încredere şi dornic să mă „sacrific” pentru a salva situaţia, i-am spus soţiei mele… este foarte bună de măciucă, hai să o luăm cu noi în pat, măcar o seară, şi mă laşi să o fut!…

Pe moment nu mi-a zis nimic, dar a doua zi mi-a spus că îşi doreşte să facem sex în trei, cu încă o femeie… cu Ramona. Cred ca Bianca i-a povestit Ramonei cam ce facem noi doi în dormitor. Ştia în detaliu ce facem în pat, iar asta a aprins-o şi mai tare pe Ramona. Seara următoare nu am închis intenţionat uşa de la dormitor şi am făcut sex nebun cu soţia mea, în poziţia ce o înnebuneşte şi o face să urle mai tare… pe la spate.

În timp ce o futeam energic, lovindu-mă destul de tare de fesele ei, o ţineam strâns de păr şi, din când în când… îi aplicam câteva palme peste fese. Ştiam că ele două vor vorbi, abia aşteptam să aflu ce au vorbit şi care este părerea Ramonei. A doua zi, Bianca mi-a spus că Ramona a auzit tot ce s-a petrecut între noi cu o seară înainte. Nu a putut să doarmă toată noaptea, numai cu gândul la sex. Şi-a masat sânii, s-a tras de sfârcuri şi şi-a masat clitorisul şi labiile.

Trecuse weekend-ul şi urma să sărbătorim ziua soţie mele. Şi-a dorit foarte mult să fie într-un club. Am acceptat fără să clipesc, dacă asta a fost dorinţa ei. Printre invitaţi, evident, a fost şi Ramona. Chiar nu putea să lipsească. Ramona mi-a trimis un mesaj înainte cu o zi în care avea nevoie de un ajutor. Era foarte stresată că nu ştia ce cadou să-i cumpere soţiei mele. Ca să-i ofer o idee, îi răspund din senin… sex în trei… tu, ea şi eu… Nu mi-a răspuns, dar cred că i-a plăcut ideea mea.

A venit ziua pentru distracţie. Amândouă îmbrăcate cu nişte rochii mulate de culoare neagră, cu un decolteu generos, destul de scurte… de li se vedeau fundul. Amândouă cu pantofi cu tocuri foarte mari… îmi păreau că se comportă ca două curve, iar asta mă incita foarte tare şi nu-mi pasă deloc de părerea celorlalţi.

După câteva pahare, s-a încins atmosfera. Amândouă dansau pe lângă mine, mişcându-se destul de provocator, cu zâmbete perverse şi priviri cu subînţeles. Ramona, dezlănţuită, s-a apropiat de mine şi m-a întrebat cum a rămas cu cadoul pentru Bianca. I-am zis… o futem amândoi în seara asta, tu în stilul tău, iar eu în al meu… Mi-a băgat uşor limba în ureche şi s-a depărtat uşor de mine în paşi de dans.

Curvuliţa de Bianca a văzut tot. S-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă totul este bine, afişând un zâmbet pervers. I-am zis că vreau să facem sex în trei, în această seară, iar ea mi-a răspuns… ştiu!… apoi s-a depărtat de mine şi s-a dus către Ramona. Muzica părea a fi pusă pentru ele. Se mişcau provocator una spre cealaltă, mişcări şi atingeri în văzul tuturor, şi-au frecat trupul una de alta… aveam penisul erect şi-mi venea să le fut pe amândouă, acolo în club.

Eram prea nerăbdători să ajungem acasă. Distracţia în club nu a durat până dimineaţa. Ajunşi acasă, ele s-au îmbrăcat în lenjerie intimă sexy şi a început distracţia. Întâi am aşezat-o pe Bianca pe un scaun, ţinută cu mâinile la spate. Înainte să-i acord atenţie Ramonei, am sărutat un deget, apoi l-am pus pe buzele soţiei mele. Ramona mă aştepta, părea agitată… se vedea că nu mai făcuse sex de multă vreme. Pentru a o încălzi, m-am gândit să-i fac un sex oral mai întâi.

Întinsă pe pat, capul aşezat pe o parte, aştepta cuminte să mă ocup de ea. Am tras-o până la marginea patului, eu aşezat în genunchi lângă… picioarele pe umerii mei… băgat cu capul adânc între coapsele ei, i-am atins labiile cu buzele şi limba… a gemut lung în timp ce îşi arcuia trupul. Nu am idee care îi era privirea soţiei mele, sunt convins că era dornică să îi ofer atenţie şi ei. Până atunci m-am ocupat serios de Ramona, i-am lins labiile şi clitorisul, am tras-o de sâni.

Îmi plăcea să o văd zbătându-se pe pat, cu gemete puternice, trăgând de cearceaf cu ambele mâini. Îmi plăcea gustul ei, vaginul strâmt… misiunea mea era să îi fac sex oral până la orgasm. Şi aşa am făcut. Cum era de aşteptat, orgasmul nu a întârziat să apară. Ţipa de plăcere, îşi ridica bazinul tot mai mult spre mine, am pus mâinile sub fese şi o ţineam strâns de gura mea, să-i simt tot gustul. Apoi am lăsat-o să se liniştească un pic pentru a putea merge mai departe.

Când s-a mai liniştit, am schimbat rolurile. A venit rândul lui Ramona să ia loc pe scaun, legată cu mâinile la spate. Bianca zâmbindu-mi larg, în timp ce se punea în genunchi am întrebat-o:

– Ce eşti, curvă sau doamnă?

– Acum sunt curvă perversă…

Nu a terminat bine de zis… mi-a luat penisul în gură, până la jumătate. Simţeam saliva scurgându-se pe mine… mişcări tot mai ample. Ramona la nici un metru de noi, vedea toată scena. Aruncam câte o privire la amândouă… la Bianca, la buzele flămânde, acaparându-mi aproape tot penisul, în gemete scurte… la Ramona, să-i citesc reacţiile pe chip. Ochii mari, excitaţi… îşi muşca buzele destul de des.

– În seara asta şi eu sunt curvă!… a zis Ramona, dornică să mă guste, să simtă penisul meu între buze. Am dezlegat-o la mâini apoi am invitat-o să se alăture lângă Bianca, la stânga ei. Bianca a lăsat-o să guste din mine… s-a năpustit asupra penisului şi l-a luat în gură… îl sugea zgomotos. Cât de mult îi plăcea! Cât de mult îi lipsea aşa ceva! Norocosul de mine, le aveam pe amândouă să fac tot ce vreau cu ele.

Sugeau pe rând, se invitau reciproc… e rândul tău… Am pus mâinile pe capul lor şi le apăsam una spre alta… în timp ce îmi lingeau şi sugeau penisul pe lateral… apoi, tot mai aproape de vârf, până când buzele lor s-au unit într-un sărut lung… Aşa curvele mele!… s-au amuzat amândouă când m-au auzit, apoi şi-au reluat activitatea. S-au sărutat o vreme, apoi s-au năpustit din nou asupra penisului. La cât de excitat eram, nu am avut nevoie de mult timp ca să termin. Le-am stropit pe amândouă, pe buze şi pe faţă, pe păr… în acel moment sublim când se sărutau pasional.

Ramona, fata cea cuminte, cu a fost descrisă de soţia mea, lingea cu multă dorinţă din sperma aflată pe faţa prietenei ei cele mai bune. După ce am golit o sticlă de şampanie, am reaprins din nou dorinţa. Ce a urmat, a fost precum în filmele porno.

Prima a fost Ramona. Eram dornic să o fut cum poate nu a mai fost futută niciodată până atunci. Când o penetram cu limba, i-am simţit vaginul foarte strâmt, deşi era foarte excitată. Voiam neapărat să intru în ea. Nu am avut milă de ea… dacă se poate spune aşa. Întâi m-am urcat deasupra ei, mi-am înfipt penisul în ea, adânc. Când m-am convins că ţipetele erau de plăcere, am început să mă mişc din ce în ce mai rapid. Mă loveam de ea, ea ţipa sub mine şi trăgea cu ambele mâini de cearceaf, sub privirile excitate ale soţiei mele.

Au urmat şi alte poziţii. Pe la spate i-a plăcut la fel de mult cum îi place şi soţiei mele. Încercam să copiez tot ce am făcut cu soţia mea în acea seară când Ramona ne-a auzit făcând sex… ddaa… ddaa… nu te oprii!… erau cuvintele ei. Bianca s-a dus în faţa ei, i-a prins capul între palme şi au început să se sărute. Îmi plăcea enorm de mult să le văd sărutându-se. Parcă îmi oferea mai multă energie, să o fut mai rapid.

La puţin timp Ramona s-a prăbuşit pe pat, tremurând foarte tare de la orgasmul avut. S-a întins pe pat cu faţa în jos. Imediat a venit rândul soţiei mele, aşa cum îi place ei. În timp ce o futeam pe la spate, curvuliţa mea mi-a zis că vrea anal… îi spusese Ramonei despre asta şi voia să-i arate cum face ea sex anal. Mi-am potrivit penisul… am împins încet… ahhh… a intrat toată, sub privirile înmărmurite ale Ramonei.

Bianca se freca între picioare… eu mă mişcam tot mai repede, mă loveam cu putere de fesele ei… aahh… am împins adânc… sperma călduţă s-a scurs în interiorul ei, Bianca cu un ultim efort, a avut un orgasm foarte puternic, în timp ce se freca între picioare. Când ne-am trezit a doua zi, toţi trei în acelaşi pat, ne-am pus pe povestit… numai despre sex. Dintr-o dată Bianca a zis:

– Vă las să vă distraţi. Eu merg la cumpărături… Înainte să plece mi-a şoptit la ureche… Dă-i Ramonei toată lenjeria mea sexy, vrea să le probeze pe toate, apoi fute-o îmbrăcată şi încălţată cu pantofii cu tocurile mari. Are un fetiş pentru tocuri.

Rămaşi doar noi doi nu am ratat nimic. Au urmat aproape două ore de sex… am lins-o până la orgasm, sex vaginal în diferite poziţii. Nu a scăpat de sex oral… aşa cum îmi place mie. Energic şi adânc, pe cât posibil. Premiul a fost pe măsură. Sperma a ţâşnit în gură… am ţinut-o aşa până când nu a mai ieşit nimic din mine, iar la final am pus-o să mă cureţe… ca o curvă ce se respectă.

Mai târziu am înţeles de ce a ţinut neapărat să vadă cum Bianca este futută anal. Îşi dorea şi ea, nu mai făcuse şi îi era teamă. Am luat-o uşor… un pic disconfort la început, dar după… i-a plăcut foarte mult. Atât de mult încât mi-a zis că o să mai vrea.

Ramona a mai stat la noi până marţi seara, după care am dus-o la ea acasă. Bianca nu a vrut să meargă. Mi s-a părut un pic ciudat, dar nu am luat treaba în serios. Ce nu ştiam eu… că ele au pus un plan la cale, ce urma să-l aflu mai târziu. Ajuns la ea am mai povestit puţin, mici glume… când, am primit un mesaj de la Bianca… stai noaptea asta la Ramona şi fute-o cât vrei tu!

După ce am citit, am ridicat ochii către Ramona… şi-a dat seama ce scrie în mesaj şi îmi zâmbea pervers. Dacă tot rămâneam acolo, am făcut un duş împreună… dar nu s-a întâmplat nimic la duş. Când să mergem în cameră, mi-am amintit că am uitat ceva în maşină, era musai să merg. Când m-am întors, am rămas cu gura căscată. Ramona era îmbrăcată în costumul de latex al Biancăi. S-a pus imediat în genunchi… fără să se ajute de mâini, mi-a luat penisul în gură şi a început să-l sugă… tot mai energic, în timp ce mă privea în ochi.

S-a oprit după ceva timp… fute-mă!… o vreau pe toată în mine!… vreau să mă fuţi anal!… mi-a plăcut foarte mult!… La o asemenea invitaţie nu am putut rezista. În acea seară doar sex anal am făcut, aşa cum şi-a dorit. Dimineaţa, când ne-am trezit, am pus mâna pe coapsele ei…

– Te rog să nu mai pui mâna pe mine, că m-ai futut toată noaptea!

Părea să-i fi ajuns, însă după ce i-am făcut o repriză de cunilingus, a cerut ea să o fut, de data asta vaginal. Eram deasupra ei, trupul meu cu toată greutatea peste ea… o futeam energic, făcând-o să ţipe destul de tare. Orgasmul puternic a făcut-o să-şi piardă conştiinţa pentru câteva momente. La puţin timp am ieşit din ea, am prins-o de cap şi i-am băgat penisul în gură… înghiţea cu plăcere, iar la final a curăţat tot.

La sfârşit, stând amândoi întinşi pe pat, femeia cuminte, ce părea a fi… mi-a spus că nu şi-a imaginat că prietena ei cea mai bună îi va face o aşa surpriză, să facem sex în trei. De atunci, Ramona vine în fiecare weekend la noi, şi bineînţeles, cu cele mai înalte tocuri. Fetiş ce a început să-i placă şi soţiei mele.

Când mergem undeva, curvuliţa mea îşi ia tocurile înalte, să-i pună în valoare fundul sexy. Un decolteu generos… îi place să mă vadă nebun după ea. Pe Bianca o excită să ştie că am erecţie când suntem la cumpărături. Mă provoacă în toate felurile, iar eu de asta o iubesc… este curvuliţa mea. Următorul weekend ne-am propus să mergem la un restaurant. Sunt curios cum vor arăta îmbrăcate fetele mele… doamne, fiţoase sau curve?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Sex cu soţia şi cea mai bună prietenă a ei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.