Iubire la capitală… cu Mimi

Într-o sâmbătă după amiază Mimi m-a sunat să-mi spună că pleacă cu părinții la București, și va rămâne acolo două sau trei zile. Era o oportunitate pentru noi, părinții mei având un apartament în capitală, șansa de a ne vedea. I-am spus că vin și eu și dacă se poate să ne vedem mâine dimineață. Posibil să petrecem o zi, două împreună. A doua zi duminică pe la 11 m-am înființat la locuința unchilor ei cu gândul să le cer voie să mergem la plimbare prin București și bineînțeles la mine. …

Am ajuns, însa nu am plecat imediat, a trebuit să stau un pic de vorbă cu unchiul ei. Acesta avea pentru mine ceva aparte, noi ne înțelegeam foarte bine, chiar pot spune că eram preferatul lui. Pe la 12 am plecat de la ei și cu acordul părinților am ieșit să hoinărim prin oraș, gândul nostru era să ajungem mai repede la mine pentru a avea mai mult timp pentru noi, pentru iubirea noastră. La apartament am ajuns la pe la 13,15, am pus de-o cafea.

În timp ce cafeaua se fierbea, Mimi nu mai avea răbdare mă dorea cu ardoare, s-a așezat pe canapea lângă mine și a început să mă sărute pasional. Era îmbrăcată într-o fustă dintr-un material ușor, o bluziță din pânză topită cu nasturi, descheiată la primii doi prin care se vedea pieptul, sutienul era de culoarea pielii cu dantelă, și îi ținea sânii frumos ridicați. Cafeaua a fost gata în câteva minute ne-am aprins câte o țigară și am băut-o și fumat liniștiți.

O priveam pe Mimi și îmi imaginam cum o să ne iubim. Aveam la dispoziție câteva ore numai pentru noi, voiam să profităm de aceste clipe. Suntem prieteni și iubiți de ceva timp, ne oferim plăcere ori de câte ori avem ocazia, Mimi a devenit o adevărată profesionistă în ale sexului. A înțeles că plăcerea provoacă plăcere, iubirea aduce iubire, ne simțim bine unul cu celălalt.

Am terminat cafeaua și țigara, Mimi îmi mângâie penisul care se întărise în timp ce o priveam, mi-a băgat mâna în chilot și se juca cu capul decalotat, m-am dezbrăcat de pantaloni și de chilot rămânând doar în tricou, penisul se înălța semeț așteptând să fie alintat, Mimi se ocupa de el frecându-l. Ea mă săruta pe piept jucându-se cu sfârcurile, mușcând ușor cu buzele, a coborât spre buric, a ajuns la penis, l-a privit cu multă plăcere după care l-a sărutat și l-a lins de la testicule până la cap… l-a luat penisul în gură, sugând și lingând mădularul erect.

O voiam debrăcată cât ai clipi. Iute am dezbrăcat-o de fustă, rămânând în ciorapi și chilot. Şi-a dat  singură jos și ciorapii și chilotul rămânând în păsărica goală. Așa cum o știam, era epilată avea cu  un miros plăcut dulce acrișor. Stătea în picioare în fața mea cu picioarele un pic depărtate ceea ce permitea să se vadă despicătura păsăricii, am băgat degetul și am atins clitorisul ce era roșiatic, se întărise, excitat și dornic să fie frecat, în interior sevă era din belșug.

I-am frecat labiile, i-am băgat două degete în ea, degetele frecau interiorul, iar cu degetul îi mare frecam clitorisul. Mimi se împingea ca degetele să intre cât mai adânc. Am luat-o în brațe și am întins-o pe pat și-a desfăcut picioarele arătându-mi în toată păsărica în toată splendoarea ei. Ajuns lângă ea, i-am luat sfârcurile în gură sugând și lingând ușor până când aceștia s-au întărit, îmi era dor să ajung între picioarele ei, la fel si Mimi voia nespus de mult.

M-a impins usor… am coborât spre păsărica ei cu o dorință nebună de a-mi băga limba în ea să-i gust seva acrișoară. I-am lins clitorisul, l-am luat între buze sugându-l încet, limba se juca cu el apăsându-l și mângâindu-l ușor. Păsărica ei se desfăcuse ca o floare și îmi permitea să pătrund adânc în interiorul ei, am băgat limba în ea simțind cum vibrează de dorință. În acest timp Mimi se juca cu scula mea, mă trăgea spre ea, o voia, voia un 69.

I-am satisfăcut dorința, s-a așezat peste mine a luat penisul în gură înghițindu-l aproape pe tot, o sugea încet parcă nu vroia să o rănească, limba mângâia capul provocând o plăcere nebună, limba mea se ocupa de păsărica ei, iar ea își mișca fundul necontrolat, apăsând pe limba mea ce lingea clitorisul și vaginul, era nebunie, era iubirea pură, era pasiunea dezlănțuită.

Vibra de plăcere, atunci am simțit că nu mai are mult și am intensificat mișcările, Mimi se apăsa din ce în ce mai puternic, gâfâia și tremura ușor. La scurt timp a avut un orgasm puternic tremurând toată, aproape m-a asfixiat, dar mi-a făcut plăcere știind că i-am provocat un asemenea orgasm. Ne-am aprins o țigară și am lăsat-o să se liniștească, îi tremura tot corpul. Ea se juca cu penisul meu frecându-l ușor. Am terminat țigările Mimi a mers la baie să facă un duș, iar eu am rămas tolănit pe canapea.

După câteva minute apare Mimi în cadrul ușii goală, nu m-am putut stăpâni am luat-o în brațe, am pus-o pe canapea, eu aşezându-mă între picioarele ei, am intrat în ea cu putere, era strâmtă, ea mă contra și își mișca șoldurile vrând să se bucure de toată mărimea penisului, îmi strângea penisul ca într-un pumn, simțeam o plăcere puternică pe care nu o pot descrie, în scurt timp am avut orgasm amândoi, eu umplându-i vaginul cu sperma fierbinte. Să termin în ea era plăcerea ei cea mai mare.

Eram transpirați, abia respiram și parcă nu ne mai ajungea aerul. Am stat lipiți unul de celălalt preț de câteva minute parcă eram o singură ființă, inimile noastre băteau în același ritm, parcă era una singură. Nu mai puteam să scoatem un cuvânt, ne-am stors de toate puterile, ne trebuia ceva timp că să ne revenim. Am stat un timp tolăniți pe canapea, goi. Timpul trecea iar noi nu ne mai săturam unul de celălalt voiam să profităm de orice clipă petrecută împreună.

Am decis să mergem să facem duș împreună, niciodată nu făcusem dragoste la duș poate acum era momentul. Mimi și-a dat seama de intenția mea și a zâmbit cu subînțeles. Apa caldă curgea pe trupurile noastre era plăcut și ne excita, am îmbrățișat-o pe la spate pe Mimi luându-i sânii în palme și masându-i sfârcurile. I-am căutat păsărica și i-am băgat mâna între labii masându-i clitorisul, începuse să se umezească semn că urmă ceva plăcut pentru amândoi.

Penisul deja devenise erect, o împingea pe Mimi vrând parcă să intre în ea. S-a aplecat și l-a luat în gură, îl sugea cu putere, făcându-mă să oftez destul de mult. După un timp am rugat-o să stea capră, am potrivit penisul între labiile roșiatice și am început să îi mângâi clitorisul ușor cu capul decalotat. Am intrat imediat în ea, la fel de strâmtă o simțeam… mă contra, iar eu o trăgeam spre mine cu putere simțind cum bucile tări se lovesc de corpul meu.

Gemea de plăcere, iar eu nu mă puteam controla, dădeam tot ce puteam din mine voiam să îi ofer toată iubirea mea și să îi provoc multă plăcere… aahhh… mi-am dat drumul în Mimi, provocându-i și ei un orgasm puternic. Tremura, corpul ei era cuprins de un tremur atât de puternic, o simțeam sleită de puteri cred că nu mai suporta mai mult de atât.

Am terminat dușul după care am ieșit și am fumat câte o țigară. Am sărutat-o pasional, după care am mers să ne îmbrăcăm, se făcuse târziu și trebuia să o duc acasă.

Poveste scrisa de Ursulețul

Citeste si:

Matematica şi sex

De la o plimbare cu bicicleta… am ajuns să facem sex

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Iubire la capitală… cu Mimi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.