Noi doi… weekend la munte (3)

… Am apreciat foarte mult dorinţa cu care a vrut să-mi ofere plăcere, deşi era eram puţin reticent că se va întâmpla atât de repede. De fiecare dată când îmi spunea că doreşte să facă şi să înveţe să facă sex oral, datorită mie, puneam şi pe seama faptului că se afla în spatele unei tastaturi. A contat foarte mult şi ceea ce făcusem până atunci, sexul fantastic trăit de ea, imediat ce ne-am cazat, apoi joaca noastră ce au aprins flacăra interioară pe străduţele întunecate. S-a excitat foarte tare. Nu am uitat de cuvintele ei… dacă sunt foarte excitată, sunt în stare să fac tot. …

A fost test pe care l-a trecut cu brio, mai aveam încă unul, sexul anal. La fel ca şi sexul oral, nici sexul anal nu făcea parte din meniul din viaţa ei de cuplu. În aceeaşi măsură, era dispusă să o învăţ să facă aşa ceva… şi nu doar pentru mine. O fantezie secretă ce o are de multă vreme este dubla penetrare… anal şi vaginal, în acelaşi timp… cu doi bărbaţi, eu şi soţul ei. Aveam misiunea să o pregătesc pentru aşa ceva, să o ajut să-i placă. Până la dublă penetrare… rămâne să mai vedem.

Nu ne mai era atât de rece, căldura trupurilor noastre, atmosfera erotică dintre noi… cu săruturi şi mângâieri, a făcut să ne dezvelim total. În joaca noastră ne-am învârtit pe tot patul. O parte din sămânţa de pe abdomen s-a mutat şi pe el ei. Eram puţin lipicioşi, dar nu ne păsa prea mult. Aveam o întreagă noapte doar pentru noi, ca apoi, epuizaţi fiind, să dormim în braţele celuilalt.

Penisul nu se întărise total. Lipit de trupul ei, îl apăsam peste labii, mişcându-mă înainte şi înapoi. Voiam să văd cum reacţionează când deţineam controlul acţiunii. M-am ridicat mai sus… penisul a ajuns între sânii ei, i-am atins fiecare sfârc. Un pic de excitaţie am lăsat pe fiecare dintre sfârcuri. Am ajutat-o să-şi ridice capul, cu o mână am tras de sân spre ea, să poată ajunge la ei. I-a luat pe fiecare în gură şi a început să-i sugă. Imediat a dat de gustul bărbăţiei mele… îi plăcea ce face. Poate gustul sau gestul în sine o făcea să sugă cu plăcere.

I-am plimbat penisul pe la buze. S-a uitat spre mine, părea că nu ştie cum să reacţioneze. A scos uşor limba afară cât să-l atingă de jur împrejur. Sub capul ei am pus încă o pernă. Ea s-a aşezat mai sus. Penisul aproape de gura ei, dirijat cu mâna stângă. Am venit mai aproape de ea… am împins printre buze… i-a făcut loc… aahh… nu avea mişcările de mai devreme, dar tot se descurcă bine. Din moment ce va accepta prima dată să facă sex oral, va avea ocazia să facă mult… mult de tot… a fost o promisiune.

A vrut să-mi prindă penisul cu o mână, dar nu am lăsat-o. Ea ţinea buzele strâns, iar eu împingeam uşor, într-o mişcare du-te-vino fără pauze. În schimb, i-am luat ambele mâini şi le-am aşezat pe fesele mele. În acest fel i-am arătat că îmi poate transmite cât de repede să mă mişc şi cât de adânc să intru. Penisul devenise foarte tare între buzele ei… mmm… gemetele de plăcere ale ei mă aţâţau şi pe mine… un 69 ar fi minunat acum… de multă vreme îi promisesem că vom face 69, iar acum aveam ocazia.

M-am dat la o parte, în timp ce mă aşezam pe spate, i-am zis să se urce deasupra mea… în poziţia 69. I-a plăcut şi ei ideea. Imediat s-a urcat deasupra mea. Mi-a prins penisul cu gura… îl sugea şi gemea… eu cu capul între picioarele ei… era atât de excitată, încât nu reuşeam să scot limba din interiorul ei, voiam tot sucul ei pentru mine. Cu braţele o ţineam strâns de mijloc. Toată scena îi oferă ei mai mult curaj. Plăcerea cu care se ocupa de bărbăţia mea spunea tot. Îi plăcea să sugă şi se vedea asta. De câteva ori a încercat să forţeze să-l introducă pe tot, dar nu a reuşit mai mult de jumatate.

Mi-am mutat atenţia către clitoris… mmmhh… s-a oprit din mişcări pentru câteva momente, fără să elibereze penisul. Câteva clipe mai târziu şi-a reluat mişcarea, nu foarte rapidă a capului, în sus şi în jos. Un deget l-am băgat în vagin… de data asta nu a mai putut rezista, l-a eliberat şi mi-a spus… vreau pula ta în mine, încet şi adânc!… toate la timpul lor, îmi venea să-i spun. Văzând că nu se întâmplă nimic, şi-a continuat joaca cu penisul. Plăcerea devenise molipsitoare, părea că nu mai vrea să-l elibereze.

Aveam deja degetul arătător de la mâna dreaptă în vagin. Ca să testez terenul, degetul mijlociu l-am poziţionat pe orificiul anal. Nu ar fi intrat fără un mic stimul. Mi-am udat din abundenţă degetul cu salivă şi am încercat din nou. A înţeles ce vreau să fac, dar nu mi-a spus nimic. Când tatonam terenul, era foarte atentă la ce se întâmplă la spatele ei. Penisul trecuse pe planul doi. Am împins… aahh… a intrat prima falangă şi m-am oprit. Continuam să-i alint clitorisul cu buzele şi limba. Mişcări uşoare ale degetelor, în special cel aflat în anus. Voiam să aflu dacă îl poate suporta. Se pare că-i provoca plăcere, trecuse testul.

S-a lăsat greu peste mine, apăsând peste gura mea, în timp ce se mişca uşor înainte şi înapoi. Nu mai reuşea să ţină ritmul sexului oral. Nu eliberase penisul, dar continuă să-l ţină strâns între buze… mmhh… Cu timpul, mişcările ei au devenit mai ample, degetele intrase mai mult în ea… mmhh… începuse să tremure, credeam că vom continua aşa până va avea orgasm, dar dintr-o dată s-a oprit şi mi-a zis în timp ce s-a ridicat un pic, pentru a-mi face loc să ies de sub ea… nu mai rezist, te rog, fute-mă, vreau pula ta în mine!

Fără să mai trag de timp, am reuşit să ies de sub ea, ea s-a poziţionat cu spatele la mine, în genunchi, picioarele un pic depărtate, sprijinită în braţe… trupul arcuit, capul lăsat pe spate, parcă pregătită să o trag din nou de păr. Aflat între picioarele ei, mi-am potrivit penisul şi am intrat încet, aşa cum îi place ei… m-am retras, apoi am revenit iar, la fel de lent… ddaa… fă-mă femeia ta şi o să fac totul, îţi promit!… cuvintele ei le ştiam deja, mi le spusese de multe ori, însă acum chiar aveau rezonanţă. Mă incita foarte mult să o aud spunându-le.

Mişcări lente… înainte şi înapoi… i-am prins pe rând sânii, am tras de ei, la fel şi de sfârcuri… cu timpul, se împingea şi ea uşor în mine… ritmul a devenit mai alert… gemetele ei mai prezente. I-am prins părul în coadă cu mâna strângă şi am tras-o de păr spre mine. A lăsat capul destul de mult pe spate… ddaa… fute-mă iubi!…

Ce ar fi să experimentăm ceva nou… am schimbat mâna. I-am prins părul cu mâna dreaptă şi am tras-o la fel de tare. Două degete de la mâna stângă i le-am băgat în gură… la început doar puţin, apoi pe măsură ce-i plăcea… tot mai mult. Încercam să nu pierd ritmul… să mă mişc energic la spatele ei, iar cu degetele simulam un sex oral… mmhh… o să-i placă foarte tare să fie futută de doi bărbaţi în acelaşi timp, unul pe la spate să o fută în vagin sau anal, iar pe celălalt să-l sugă.

I-a plăcut şi ei… orgasmul puternic a făcut-o să tremure destul de mult. Cred că nici ea nu se aştepta să fie atât de puternic, eu nici atât. Şi-a lăsat trupul în jos, capul aşezat pe pat, dar înfiptă în penisul meu, de care nu voia să se despartă. Am prins-o de mijloc cu ambele mâini… o ţineam ferm… mişcările rapide, lovindu-mă neîncetat de trupul ei. O vedeam cum strânge din pumni, gemete tot mai zgomotoase, aproape că urla de plăcere. Nu se cenzura deloc.

Trăiam momentul, studiam fiecare părticică din trupul ei… capul aşezat pe pat cu mâinile încleştate, trupul aplecat pe pat, bazinul spre mine, penisul înfipt în ea, ritmul ridicat al mişcărilor, gemetele zgomotoase, cuvintele rostite – numai de ea ştiute…

În furia penetrării i-am dat mai multe palme peste fese. Primele mai uşoare, iar restul, încurajat de ea, destul de ferme. Obosisem un pic, însă pauza mi-a fost de ajutor pentru a întârzia ejacularea. Timp potrivit pentru a-i testa orificiul anal cu un deget. L-am umezit destul de bine, apoi am încercat să forţez intrarea. Din instinct, s-a încordat un pic, dar am reuşit să intru, nu foarte adânc. Primele reacţii ale ei – timorată, destul de încordată.

Penisul înfipt în vagin… mişcam uşor degetul înainte şi înapoi. Încet, încet şi-a relaxat trupul… am început şi mişc şi din bazin, lent… înainte şi înapoi… ddaa… plăcerea se instala, relaxarea devenise totală după câteva minute. Împingeam penisul în vagin destul de tare, degetul avea rolul lui, mişcându-l încet, nu foarte adânc, doar cât să se obişnuiască cu ideea… până să o pătrund anal, mai era de aşteptat.

Simţeam că nu mai pot ţine în mine. Transpirat şi obosit mă mişcăm tot mai repede, încordat la maxim, cu gemete tot mai zgomotoase. Mi-am amintit că vrea sperma călduţă să-i mângâie interiorul vaginului. Foarte concentrat, aveam doar un singur scop… să-i umplu vaginul cu sperma mea… îşi dorea asta… aahhh… am scos degetul din anus… o ţineam strâns cu mâinile de mijloc… am împins… aahhh… şi am rămas acolo… penisul vibra, sperma i-a umplut interiorul.

Şi-a dus o mâna între picioare, pregătită să culeagă în palma ei tot ce urma să se scurgă direct pe lenjeria albă. Nu-i venise să creadă că am terminat în ea. Părea surprinsă, dar destul de încântată de gestul meu. M-am prăbuşit peste ea… s-a întins pe pat, eu deasupra ei, lăsându-mă greu. Abia respiram la urechea ei. Pe alocuri îi ofeream săruturi pe obraz şi gât.

Noaptea nu se putea termina acum, dormisem în cursul zilei. După ce ne-am revenit un pic, a urmat o pauză de hidratare necesară la amândoi. Roşeaţa îi dispăruse din obraji, se simţea destul de confortabil cu mine, zâmbăreaţa mai tot timpul. Întinşi pe pat, urcată aproape jumătate pe mine, cu braţele pe după gâtul meu, îmi spunea primele impresii după partidele de sex avute. Mai bine de oră am stat în pat, lipiţi unul de altul vorbind mai mult despre sex.

Cu greu ne-am dat jos din pat să mergem la baie să facem un duş. Prima a fost ea, un minut mai târziu m-am dus şi eu. Apa curgea pe trupul ei, părul era ud. Imediat ce am intrat la duş am luat-o în braţe şi am sărutat-o puternic pe gură. Momentul pasional mi-a adus penisul în poziţie de drepţi. L-a prins cu o mână, s-a uitat înspre el, apoi spre mine, mi-a zâmbit şi mi-a zis.

– Este iar pregătit?

– Da, este… cu tine, o femeie frumoasă, dezbrăcată, lipită de mine, cum să nu fie?

M-a sărutat pe gură, fără să spună nimic, în timp ce se juca cu el. Apa curgea pe amândoi, îmi făcuse din nou o poftă de sex. Dar cum ar fi fost să o pun să-mi facă un sex oral?… acolo, cu lumina aprinsă, să-i testez reacţia. Am pus o mână pe umărul ei şi am îndrumat-o să se aplece. A înţeles imediat ce doresc… roşeaţa i-a apărut brusc, s-a emoţionat imediat. Posibil datorită faptului că acum era lumina aprinsă, dar nu a comentat nimic. Timid, s-a lăsat în genunchi. Dintr-o dată părea că nu ştie ce are de făcut, aşa că am ajutat-o eu.

Dirijat cu mâna stângă, i-am pus penisul pe buze. Timid a deschis uşor buzele lăsându-l să intre, puţin câte puţin. A închis ochii, uşoare gemete şi-au făcut apariţia. L-a prins cu o mână de la bază, buzele alunecau lent… dda… m-am tras într-o parte să mă sprijin cu spatele de zid… ea a venit înspre mine… îl scotea şi îl baga în gură cu zgomote tot mai intense… ddaa…

– Deschide ochii, uită-te în ochii mei!… i-am zis eu.

A făcut întocmai. Câteva momente nu reuşit să mă privească, în timp ce sugea, a cuprins-o râsul şi încerca să-mi evite privirea. Am insistat să facă ce i-am zis, pe un ton autoritar.

– Azi eşti femeia mea şi vei face tot ce îţi cer! Uită-te în ochii mei!

Zâmbetul i-a dispărut brusc, privirea fixă către mine, buzele culisau tot mai rapid.

– Suge-l fără mână! Mâinile la spate!

Exact cum i-am zis, a făcut. Pe măsură ce trecea devenea tot mai bună la sex oral. Cât timp vom petrece împreună, aveam de gând să o pun să facă asta tot mai des, oricând, oriunde, chiar şi în public… dacă găseam un loc potrivit. Minute bune am lăsat-o să se mişte cum vrea ea, puteam observa reale schimbări faţă de prima încercare a ei. Am pus o mână pe capul ei… stai nemişcată!… acum mă mişcam eu, înainte şi înapoi, dar fără să forţez să intru mai mult decât ar fi putut primi ea.

Găsisem ritmul, cât să intre aproape jumătate, atât cât ea îl putea primi fără să se forţeze. Mişcările tot mai rapide… ddaa… o priveam încântate… buzele cărnoase strângeau penisul… eşti femeia mea şi trebuie să te fut!… îi zăream sclipiri în priviri la fiecare expresie pe care o rosteam. Aş fi vrut să mai continui, să o pun să sugă foarte mult, dar m-am gândit la durerea ce o putea avea la genunchi. Am ajutat-o să se ridice, apoi am întors-o cu spatele la mine, aplecată spre zid. Mi-am potrivit penisul şi l-am împins adânc în vagin…

– Ddaa… fute-mă iubi, fă-mă femeia ta!…

– Acum eşti femeia mea!

Am trecut rapid peste mişcările lente, voiam să o fut energic. I-am prins sânii, trăgeam de ei în toate direcţiile… penisul intra şi ieşea rapid din ea. Se excitase foarte mult când am pus-o să-mi facă sex oral, cred că şi stilul autoritar a fost pe măsura aşteptărilor ei. Nu a durat mult… i-am văzut pumnii strânşi, încordată… îmi repeta să nu mă opresc… dintr-o dată… aaahhh… a lăsat capul în jos, respiraţia tot mai greoaie. Eram pe drumul cel bun, în scurt timp aş fi ejaculat şi eu.

Rapid am întors-o cu faţa la mine, i-am spus să aşeze din nou în genunchi… eram pregătit, ea a deschis gura şi l-a prins imediat… câteva mişcări lente, apoi tot mai repede… m-a simţit gâfâind… mi-am prins penisul şi am început să-l frec energic, buzele şi limba îl atingeau la vârf… aaahhh… îmi vine!… îmi vine!… i-am zis eu. A strâns buzele în jurul penisului, a aşteptat primul jet, apoi l-a eliberat, moment în care am direcţionat restul spermei să ajungă pe sânii ei.

Cu ambele mâini a întins-o pe toată. Eu abia respiram, mi-am revenit cu greu. După un asemenea moment, chiar trebuia să ne spălăm foarte bine. Duşul a durat destul de mult, am fost mult mai ocupaţi să ne sărutam, să ne atingem unul pe altul, decât spălarea în sine. După ce ne-am şters bine, am revenit în cameră şi am stat îmbrăţişaţi, ea cu capul pe umărul meu. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Noi doi… weekend la munte (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.