Noi doi… weekend la munte (4)

… Cu ambele mâini a întins-o pe toată. Eu abia respiram, mi-am revenit cu greu. După un asemenea moment, chiar trebuia să ne spălăm foarte bine. Duşul a durat destul de mult, am fost mult mai ocupaţi să ne sărutăm, să ne atingem unul pe altul, decât spălarea în sine. După ce ne-am şters bine, am revenit în cameră şi am stat îmbrăţişaţi, ea cu capul pe umărul meu. La un asemenea maraton sexual, am adormit amândoi îmbrăţişaţi. …

Speram să ne putem trezi dimineaţa pentru micul dejun, nu a fost să fie. Ceasul arăta 10.30 când m-am trezit eu, iar ea dormea prea frumos ca să o trezesc. Fără să fac prea mult zgomot, m-am dat jos în pat, mi-am făcut repede un duş. Când am revenit, ea dormea la fel cum am lăsat-o. Mi-am luat ceva comod pe mine şi am plecat să fac mici cumpărături… o sticlă de apă rece, două cafele frappe, şi o mică vizită la o farmacie, pentru ceva secret… urmând ca mai târziu să mâncăm ceva.

Eram destul de aproape de hotel, la drumul de întoarcere, când m-a sunat ea. Intrase un pic în panică, văzând că nu mai eram lângă ea. Ajung imediat… i-am răspuns eu, încercând să o liniştesc. De cum m-a văzut, s-a bucurat văzându-mă că am fost după cafea. Nu ştiam cum îi place cafeaua şi m-am gândit că un frappe este pe placul oricui, poate şi al ei.

Cu draperiile trase se luminase camera destul de tare. Voia să coboare din pat, dar se ruşina să o văd dezbrăcată. I-am făcut pe plac şi i-am adus un prosop să-l pună în jurul taliei, să poată ajunge la baie. Când s-a întors, am început să conversăm despre cum putem să petrecem acea zi, însă nu ne-am decis. Abia pe la ora 13 am ieşit împreună să mâncăm ceva, apoi urma să improvizăm. O mare parte din zi ne-am petrecut-o vizitând diverse atracţii turistice.

Spre seară ne-am întors la hotel. O dureau picioarele la cât am mers, şi pe mine, dar mai mult ea. Intraţi la duş, apa curgea pe noi, ne sărutam îmbrăţişaţi… pofta de sex a venit imediat. Reveniţi în cameră, încă puţini uzi, am prins-o de mijloc cu braţul stâng şi am lipit-o de mine, cu mâna dreaptă am prins-o de fese, strângând-o ferm. Nu ştiu dacă se gândea să recreez din nou atmosfera intimă, însă eu nu aveam de gând. Voiam să o ajut să se înveţe şi cu astfel de situaţii.

Am ajuns în pat. Ea întinsă pe spate, picioarele flexate şi depărtate. M-am aplecat şi i-am sărutat laba piciorului, apoi pe gamba… urcând spre ea, oferindu-i câte un sărut la genunchi, pe coapsă. Am ajuns rapid între picioarele ei. Înainte să-i sărut labiile, a oftat lung. Aştepta momentul cu nerăbdare. Mi-am lipit buzele de “buzele” ei… a pus mâinile pe umerii mei… cu cât insistam mai mult, cu atât apăsa mai tare. Mâinile alunecau pe trupul ei, i-am prins sânii. A urmat o mică joacă cu sfârcurile… mâna stângă a urcat mai sus, cu atingeri fine.

I-am atins bărbia, obrazul… i-am băgat un deget în gură. L-a prins cu drag între buze şi a început să-l sugă. Îşi ridica capul şi îl rotea uşor în formă de cerc. Am băgat şi al doilea deget… îi plăcea mai mult cu două degete. Buzele lipite de clitoris, cu limba îl atingeam cu diferite intensităţi. Un deget de la mâna dreaptă l-am băgat în păsărica ei dulce… mmhh… urmat şi de al doilea câteva momente mai târziu. Eu îi lingeam clitorisul, cu degetele simulam un sex oral şi un sex vaginal.

A tras mâna stângă, apoi mi-a zis… un pic frustrată… fute-mă iubi, nu mai rezist!… M-am ridicat şi m-am aşezat deasupra ei. I-am prins fiecare mână de la încheietură şi le-am fixat pe pat. Penisul erect era pregătit. Mă privea înnebunită, voia neapărat să o penetrez, iar eu pierdeam timp încercând să fixez penisul fără să-l direcţionez cu mâna. Cum şi mâinile ei erau blocate, nici ea nu putea face asta. Am reuşit până la urmă… mi-a simţit penisul la intrarea între labii… am împins… încet… aahh…

O priveam în ochi, fără să schiţez vreun gest. A încercat să păstreze privirea fixată cu a mea în timp ce o futeam, dar nu reuşea să facă asta mult timp. Îşi mişca trupul, capul dintr-o parte în alta… gemete intense… ochii închişi, încercând să se concentreze. Ritmul devenise alert, lovituri puternice în interiorul ei… ţipa de plăcere, ţinea pumnii strânşi… aahh… fute-mă iubi!… fute-mă iubi!… grimasele de pe faţă, venele încordate de la gât, anunţau momentul culminant. A făcut un gest, ca şi când ar fi vrut să se ridice… cu gura larg deschisă a ţipat scurt… aahhh… apoi şi-a aruncat capul în pernă.

Am lăsat-o să se liniştească, fără să mai continui mişcarea. Când şi-a revenit, am scos penisul din vagin, m-am urcat deasupra pieptului, i-am atins buzele cu penisul, apoi am împins să intre în gura ei. Îi place să simtă gustul ei, iar amestecat cu al meu, o incita să sugă cu poftă. Chiar nu mai conta pentru ea că nu era o atmosferă mai intimă şi o puteam vedea foarte bine ce face. Intrase în transă, ţinea ochii închişi şi-l sugea zgomotos, făcându-mă să oftez lung. Când am simţit că urmează finalizez, m-am retras, apoi m-am aplecat să o sărut.

– Ce faci?… m-a întrebat ea, văzând că i-am luat jucăria preferată.

– Nu vreau să termin, cel puţin nu acum… văd că ţi-ai dat drumul la mişcări, atitudinea ta este mai pozitivă.

– De ce nu vrei să termini acum? Nu-ţi place cum te sug?

– Iubita, îmi place nespus de mult, dar, pentru seara asta am alte planuri şi mă păstrez pentru atunci. Ai să vezi, o să-ţi placă, ai încredere în mine.

– Bine, am încredere în tine.

Am vrut să aibă plăcere doar ea. Pe ascuns, am încercat să găsesc idei pentru a ne petrece seara de sâmbătă. Căutând pe telefon, mi-a atras atenţia că destul de aproape de noi se afla un club de noapte. I-am spus şi ei că ar fi interesant să mergem în clubul Pussycat night, după ce mâncăm. I-a plăcut şi ei sugestia. Singura dilemă fiind cu ce ne îmbrăcăm, sigur era la fel de rece, precum seara precedentă. M-a întrebat ce să poarte… pe dedesubt, să-i aleg lenjeria.

Uitându-mă în bagajul ei i-am ales o pereche de chiloţei din bumbac şi un sutien ce păreau că are cupele mai mici. Mi-am adus aminte că este musai să poartă rochie sau fustă. A ales o rochie, iar pe deasupra o jachetă de blugi. Trecuse de ora 22 când am terminat de mâncat şi ne-am îndreptat către clubul cu pricina. De afară, o casă mică, aranjată. Speram să găsim atmosfera din pozele văzute pe internet. Şi chiar arăta bine, destul de spaţios, canapele generoase, un ring mic de dans unde fetele dansau topless.

Mi s-a părut potrivit să mergem acolo, sigur ne aţâţau toate simţurile, iar ea s-ar fi excitat foarte repede. Atmosfera incendiară m-a agitat şi pe mine. Cum găseam un moment prielnic, o ciupeam uşor de fund sau de sâni. Priveam de la distanţă, într-un loc mai retras, aşezaţi pe canapea, ea aşezată la dreapta mea. Rochia uşor ridicată… am băgat mâna stângă pe sub… i-am atins coapsele, ea a întors capul spre mine cu ochii mari… am ajuns direct la păsărica ei… chiloţii un pic uzi… se excitase.

I-am citit pe buzele cuvintele ce mă întrebau retoric… ce faci?… Eu ştiam ce fac, doar de asta am băgat mâna acolo. I-am tras chiloţii într-o parte şi am băgat un deget în vagin… aahh… a pus capul pe umărul meu, ţinându-mă de braţ. Îi plăcea adrenalina, deşi gândul că putem fi văzuţi o făceau să se ruşineze. Nu am lăsat-o, m-am jucat cu păsărica ei câteva minute, apoi i-am zis să-şi bage partea din faţă a chiloţilor între labii şi să stea aşa pâna mă decid eu.

După o perioadă, s-a apropiat de noi un tip bine făcut. Cred că văzuse scena de mai devreme. Era interesat să facem sex în trei. L-am refuzat politicos, spunându-i că nu în această seară, altă dată. Acea seară fiind ceva special pentru noi şi vrem să o sărbătorim în stilul nostru. Nu aveam de gând să o împart cu acel tip. Acum era femeia mea şi o voiam numai pentru mine.

Chiar dacă atmosfera era plăcută… muzica, fetele şnur, cu platforme în picioare ce defilau topless… ne-am decis să facem puţină mişcare. Trecuse de ora 1 noaptea. Bântuiam pe străzi, ţinându-ne de mână. Ne mai opream pentru a ne îmbrăţişa şi săruta. Încinsă la maxim, ar fi vrut a ne întoarcem la hotel să o fut nebuneşte, dar eu aveam alte planuri. Mergând pe alte străduţe, cu zone mai luminate sau mai puţin, ne-am oprit în dreptul unui gang, destul de întunecat.

Am tras-o de mâna să vină după mine. Am lipit-o de zid, grăbit i-am ridicat rochia, am ajuns cu mâna între picioare… i-am scos chiloţii dintre labii şi i-am tras într-o parte. Un deget l-am băgat adânc în ea… aahh… iubi, mă înnebuneşti!… mi-am scos penisul afară, apoi i-am indicat să se lase în jos. S-a lăsat pe vine. Mi-a prins penisul cu gură şi a început să-l sugă zgomotos… ddaa… suge-mă bine!… aşa cum te-am învăţat!… şi chiar era bine de tot. Atmosfera din club a descătuşat-o.

O perioadă am lăsat-o pe ea să deţină controlul, apoi, am lipit-o de zid, cu mâinile o ţineam de cap… acum eu deţineam controlul. Mişcam din bazin încet, penisul nu intra mai mult de jumătate. Ea a dus o mâna între picioare şi se masturba… gemetele ei, plăcerea ce mi-o oferea… mă incitau. Îi fixasem capul în mâini şi mă mişcam tot mai repede… puţin, câte puţin, forţam să intre mai mult.

Nu am vrut să termin aşa. Am ridicat-o, apoi am întors-o cu spatele la mine, sprijinită de zid… i-am înfipt penisul în pizdă, cât de rapid am putut… aahh… apoi am început să o fut energic… aahh… gemeam amândoi… nici nu mai realizam dacă se apropie cineva. Cred că nici nu mai conta. Orgasmul ei a venit destul de repede… mmmhh… a ţipat uşor, cu mâna la gură… la puţin timp şi eu… mmhhh… am împins adânc, lăsând sperma să-i umple interiorul. Am rămas nemişcaţi până când ne-am revenit un pic. După ce mi-am scos penisul, i-am zis să-şi bage chiloţii înapoi între labii, să ţină sperma în ea.

Nu-i venea să creadă ce nebunie am făcut amândoi. Încă tremura de la orgasm şi de la adrenalină. Adevărul e ca şi mie mi-a plăcut ideea, doar că nu am reuşit să mergem până la capăt cu o seară înainte. Credeam că vom merge înapoi la hotel, dar ea a mai vrut să ne mai plimbam un pic. Ne descărcasem după tensiunea acumulată în club şi ne simţeam mai bine. Pe drum mă întreba ce surpriză mai am pentru ea. O linişteam, spunându-i să aibă răbdare.

Târziu în noapte am ajuns la hotel. A vrut să aprindă lumina, dar i-am zis să nu o facă. Urmează surpriza numărul doi. După ce am încuiat uşa, am tras-o spre mine, am lipit-o de zidul cel mai apropiat. Au urmat câteva săruturi şi mângâieri, în timp ce îmi scoteam penisul afară. Apăsând cu mâinile pe umerii ei, a înţeles ce trebuie să facă. S-a aşezat în şezut, cu spatele lipit de zid. Îmi ţineam penisul cu o mână… îl plimbam pe la buzele ei… ea, înnebunită, încerca să-l prindă cu gura şi nu reuşea. De vreo două ori am lovit-o cu penisul peste faţă… i-a plăcut.

Foarte aproape de ea, i-am băgat penisul în gură… stimulat de adrenalina din gangul întunecat, am reluat mişcările de atunci. Capul fixat cu mâinile mele, mă mişcam înainte şi înapoi… gemeam… împingeam tot mai mult… uşoare dificultăţi pentru ea îşi făcuse apariţia, dar nu m-a descurajat. Am insistat, voiam mai mult, mişcare nu foarte rapidă… împingeam în gura ei… pe alocuri se îneca, dar nu spunea nimic. Primea cuminte penisul în gura ei.

Am realizat că avea o mâna între picioare şi se masturba. Se vedea deja o schimbare… penisul intrase aproape tot în gura ei, dar nu mă mulţumeam până când nu ajungeau buzele la baza lui. Îi făcusem această promisiune şi voiam să mă ţin de ea. Mici pauze i-au prins foarte bine, ca să-şi revină, apoi reluam mişcarea… împingeam tot mai mult. Mă încuraja să continui faptul că eram foarte aproape, încă puţin. Înainte să trecem la altă poziţie, am mai făcut o încercare… am împins… ddaahh… i-am simţit buzele la baza penisului, nasul lipit de abdomen. Până la trei am numărat, apoi m-am retras.

M-am aşezat în genunchi lângă ea. Ochii umezi de la lacrimi, îi curgea nasul… i-am mulţumit şi sărutat-o puternic pe gură. Am ajutat-o să se ridice. Avea voie doar să se descalţe şi să se dezbrace de jacheta de blugi. Ţinându-ne de mână, ne-am apropiat de pat. I-am spus să se aşeze cu faţa în jos… iar una dintre perne să o aşeze sub abdomen. Am venit în pat lângă ea… dezbrăcat complet. I-am ridicat rochia până în talie. I-am prins fesele, am tras de ele… le-am muşcat uşor… limba am băgat-o în vagin… mmm… gustul ei amestecat cu sperma se simţea prezent.

Am venit la capul ei să o sărut, să-i ofer din gustul nostru. I-am oferit cu plăcere. Aveam pregătită o altă surpriză… de la farmacie, doar că ea nu avea habar. Întâi m-am urcat deasupra ei… mi-am potrivit penisul vagin şi am început să o fut… la început lent, apoi tot mai rapid. Aflată cu capul în altă pernă ţipa cu pumnii strânşi. M-am oprit, dar fără să ies total din ea. A crezut că vreau să facem o mică pauză. Acum venea şi surpriza. Cumpărasem o cremă pentru sex anal. Am pus un pic pe deget… aahh… a simţit ceva rece… am împins uşor.

A fost un pic mai relaxată decât la prima încercare, iar crema a ajutat destul de mult. Mişcam degetul în interior… aahh… studiindu-i reacţiile, am observat că începe să simtă plăcere. Aveam cremă şi pe al doilea deget… l-am potrivit şi am împins… uuhh… un uşor disconfort l-am simţit imediat. Cu mişcări lente, am insistat să mişc degetele… plăcerea s-a instalat rapid. Acum era pregătită. Mi-am pus din abundenţă cremă pe vârful penisului, o parte şi ei… îşi încordase picioarele. Nu spunea nimic, are încredere în mine că nu vreau să-i fac rău.

Un pic de teamă de necunoscut tot există. Mi-a simţit vârful penisul când i-a atins orificiul… am împins uşor cât să intre vârful… uuff… aahh… aproape un minut am stat aşa ca se obişnuiască cu dimensiunea, apoi am împins puţin câte puţin, până când am intrat total. Sigur nu-i venea a crede când îi spuneam că o voi învăţa să-i placă sexul anal, iar acum eram înfipt cu penisul în el.

Cu mişcări foarte lente, am încercat să mă retrag, dar nu total. După, am împins din nou… găsisem ritmul, penisul aluneca natural… ea gemea şi ţinea pumnii strânşi. După minute bune de tatonare… am început să măresc ritmul… mai tare, gemetele ei mă încurajau să mă mişc şi mai tare. Mă loveam cu putere de fesele ei… nu te oprii!… a fost mesajul ei înainte să se exprime zgomotos de la orgasmul avut. Posibil ca a fost unul puternic. M-am lăsat greu peste ea, îi suflam în ureche… respiram greu, ritmul energic… aahh… eram aproape, eram pregătit să termin şi acolo… încordat la maxim… aahhh… m-am oprit adânc în ea şi mi-am eliberat sămânţa.

Şi pentru mine a fost orgasmul destul de puternic. Am rămas deasupra ei, minute bune. Aproape că ne lua somnul pe amândoi îmbârligaţi. A trebuit să mă ridic pentru a merge la duş. După ce s-a dezbrăcat şi ea, a venit după mine la duş. Mi-a prins faţa în palmele ei, m-a tras spre ea şi m-a sărutat puternic, urmat de un mare mulţumesc.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Noi doi… weekend la munte (4)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.