Noi doi… weekend la munte (2)

… Am tras o mână de sub ea, două degete le-am înfipt în vagin, încercând să intru cât mai adânc… aahh… din acel moment începusem să o recunosc, să-i recunosc stilul de exprimare ce mi-l scria în mesaje… iubi, fute-mă!… te vreau, te vreau adânc în mine!… Spera că voi urca deasupra ei şi îmi voi înfige penisul adânc în ea, dar nu am făcut-o. Am continuat să o ling, să-i dezmierd clitorisul… cele două degete simulau penetrarea… aahhh… trupul i s-a cutremurat atât de tare, capul l-a ridicat brusc de pe pernă, apoi s-a prăbuşit la loc. …

ÎI masam trupul cu ambele mâini… de-a lungul liniei trupului, înainte şi înapoi, am urcat pe abdomen, i-am prins sânii, strângându-i din lateral spre centru. Cu săruturi scurte pe abdomen, am urcat încet până am ajuns la sâni. M-am oprit pentru a-i dezmierda sfârcurile întărite. Privirile noastre s-au intersectat. Mă privea zâmbind uşor. Mi-am făcut loc între picioarele ei, ea le-a depărtat mai mult. Apăsam cu penisul pe abdomenul ei, fire de excitaţie s-au scurs pe trupul ei.

Am văzut-o cum şi-a muşcat buzele de dorinţă. Era evident gestul ei, nici un cuvânt în plus nu-şi mai avea rostul. Mi-am potrivit penisul spre labii… cu ochii mari aştepta acest moment. Am împins încet… aahh… intrând centimetru cu centimetru, până când a intrat tot. M-a prins cu braţele şi m-a strâns tare, în gemete lungi. Neaşteptat de strâmtă, cu toate că îmi spusese de mai multe ori, dar am crezut că este o mică exagerare. Cu toate asta, tot mi se părea potrivită pentru bărbăţia mea.

Mişcările lente… aşa îşi doreşte la început. Să mă retrag lent până aproape să ies, apoi să împing la fel de lent până când intră tot. Minute bune am menţinut acest ritm, timp în care ea gemea şi ofta, strângându-mă puternic cu braţele. M-am lăsat cu toată greutatea pe trupul ei, am menţinut mişcarea lentă, săruturi apăsate pe buzele ei cărnoase. A pus o mână pe fesele mele şi apăsa tot mai tare. Cu timpul, mişcările au devenit mai rapide, lovindu-mă puternic de interiorul ei.

De la primul semnal avut că urmează să ejaculez, m-am oprit brusc. M-am dat la o parte, apoi am întors-o cu faţa în jos, cu picioarele lipite. Una dintre pernele libere am luat-o şi i-am aşezat-o sub abdomen. Priveam la fesele ei frumoase, de-ţi venea să le muşti nu alta. Şi chiar asta am şi făcut. M-am aplecat spre fesele ei, cu o mână am strâns de una, iar în cealaltă mi-am potrivit dinţii… am strâns, nu tare, doar cât să-i las senzaţia de muşcătură.

Înainte să mă aşez deasupra ei am strâns-o ferm de fese, urmat de o palmă pe una din ele. Eram deasupra ei, sprijinit în coate. Penisul între fese, apăsam cu putere, simulam un contact sexual cu penisul între fesele ei… o sărutam pe gât, am muşcat-o de urechea stângă. M-am ridicat un pic, cât să-mi permită să direcţionez penisul între labii. A simţit imediat ce vreau să fac şi părea că răsuflă uşurată. Cred că avea impresia că doresc să o penetrez anal. De fapt, urma să experimentăm şi sexul anal, cum am discutat, însă, nu era pregătită pentru asta, iar noi aveam destul timp.

Am împins vârful penisului între labii… aahh… la fel de încet, cum ştiu că îi place ei… până a intrat tot. Aveam lobul urechi între buze când am început să mă retrag încet, până aproape să ies complet, apoi am împins la fel. O vedeam cum îşi strânge pumnii, în gemete de plăcere. Minute bune am păstrat această mişcare, apoi… ritmul a crescut în intensitate, puţin câte puţin. Am ajuns să mă lovesc destul de tare de fesele ei, iar ea ţipa de plăcere.

Mai târziu, m-am oprit pentru a scoate perna de sub ea. Cu mâna stângă am prins-o de abdomen şi o ţineam lipită de mine. Încercam să ne ridicăm în genunchi în acelaşi timp, fără să pierdem contactul. Cu un mic efort am reuşit. Şi-a depărtat picioarele mai mult, fesele rotunde spre mine, trupul uşor arcuit. Aşa cum îi place ei… mişcări lente du-te-vino. Ca şi mai înainte, ritmul a devenit mai alert. I-am prins părul în coadă cu mâna stângă… am tras spre mine… ddaa… şi-a lăsat capul pe spate… o palmă fermă peste fese a venit neanunţată… ddaa… fă-mă femeia ta!… fă-mă să te doresc tot timpul!

Ritmul alert, mă loveam de ea cu putere, cu o mână se freca între picioare. Un uşor tremur l-am simţit imediat… ritmul şi mai rapid… aahh… nu a durat mult şi i-am simţit trupul tremurând puternic, iar ea respira greu şi sacadat. Dacă mai continuam un pic, eram pe cale să finalizez şi eu, dar m-am oprit la timp. Nu i-am oferit mult timp să-şi revină. Am tras-o cu mâna până când a ajuns din nou cu faţa în sus. Mi-am potrivit penisul rapid… aahh… de data asta am sărit peste mişcările lente şi am trecut direct la cele energice.

Nu mai reuşea să-mi răspundă la sărut… o sărutam pe unde apucam… pe obraz, pe bărbie, gât şi umăr. M-am dus la ureche, i-am prins lobul urechii între buze şi am început să-l sug. Mişcările rapide au înnebunit-o… mă ţinea strâns cu braţele… trupul îi tremura, dar nu reuşeam să înţeleg dacă era de la un nou orgasm sau încă se mai păstrase de la cel anterior… Opreşte-te, te rog!… abia atunci m-am oprit, dar am rămas adânc în interiorul ei.

– Te rog, să facem o pauză, m-ai înnebunit, nu mai ştiu de mine… mi-a zis ea gâfâind.

– Cum să nu… i-am răspuns eu, oferindu-i săruturi scurte pe buze.

O ţineam în braţe lipit de ea. Dintr-o dată şi-a amintit că eu nu am terminat. Avem timp, i-am răspuns eu ca să o liniştesc. Se lipise cu spatele de mine, mi-a prins o mână şi o ţinea strâns. Am aţipit amândoi îmbrăţişaţi în această poziţie. Când ne-am trezit era deja noapte afară şi aveam amândoi o foame de lup. O plimbare de seară era potrivită, plus să mâncăm ceva.

Ziua a fost destul de cald, însă seara destul de rece, ne-am prins mai târziu. Ea a ales să se îmbrace cu o rochie vaporoasă şi pantofi cu toc. Eu clasic. Cămaşă şi pantaloni. La început a părut că nu este atât de rece, mai ales că eram încălziţi şi după duşul făcut. Cu greu ne-am hotărât ce alegem să mâncăm. Până la urmă ea a comandat paste carbonara, iar eu clasic… pizza.

Mergând agale pe străzile unele mai întunecate ca altele, ţinându-ne de mână ca doi iubiţi, am realizat că era destul de rece, dar ne îndepărtasem destul de mult de Piaţa Sfatului. În câteva locuri puţin mai întunecate şi mai retrase, am lipit-o de perete şi am sărutat-o puternic. O mână băgată sub rochie… am ajuns rapid la zona dintre picioare. I-am tras chiloţii într-o parte şi am pătruns-o cu un deget. Adrenalina că vom fi surprinşi ne atâta pe amândoi.

La un moment dat i-am zis că vreau neapărat să o penetrez în public. Mi-a răspuns că sunt nebun… însă, îi plăcea ideea. Penisul erect… l-am scos rapid, ea se uita temătoare să nu vină cineva. Şi-a ridicat rochia… s-a aplecat puţin în faţă, mi-am potrivit penisul şi am intrat… ddaa… aproape că am exclamat la unison. Avea pielea rece, dar interiorul ei fierbinte freamăta de dorinţă. Nu credeam că voi reuşi să ejaculez, dar îmi plăcea ideea şi emoţia trăită.

Câteva minute mai târziu se auzeau nişte voci ce se apropiau de noi. Am ieşit rapid, ea şi-a aranjat rochia, eu penisul la locul lui, deşi cu greu am reuşit să-l bag la loc. Răcoarea nopţii ne-a făcut să ne întoarcem înapoi la hotel. Tot ce voiam era un pat cald şi noi doi dezbrăcaţi în el. De cum am intrat în cameră, am început să ne dezbrăcăm rapid. A urmat un duş la fel de rapid, apoi, dezbrăcaţi ne-am băgat sub pilotă, înveliţi până în gât. Eu, întins pe spate, ea pe o parte, cu capul pe umărul meu.

Povesteam despre cele întâmplate mai devreme, atât în camera de hotel, dar şi pe străduţele înguste şi întunecate pe alocuri. Un sentiment ne-a lovit pe amândoi… dacă ne-a văzut cineva până la urmă? Nu aveam griji că ne-ar fi văzut feţele, ci doar ideea în sine că cineva s-a uitat la noi. Discuţia… cum altfel, mi-a produs erecţie. A simţit şi ea acest lucru. A întins mâna dreaptă şi l-a prins pe tot. Un pic mai curajoasă şi mai dezinvoltă. Se juca cu el, frecându-l încet.

– Cât de mult mi-am dorit pula ta, iar acum este aici…

– Amândoi ne-am dorit unul pe altul… nu am apucat să termin propoziţia. S-a băgat sub pilotă, s-a dus direct la el… îi simţeam degetele ce treceau uşor la vârf. Poziţia nu era tocmai comodă pentru ea, aşa stând pe o parte. I-am sugerat să se aşeze între picioarele mele, în timp ce le-am depărtat mai mult.

– Dar de unde ştii ce vreau să fac? Poate nu-ţi fac sex oral…

– Chiar şi aşa, tot nu stai bine, ca să nu mai zic că nu vezi nimic şi abia poţi să respiri acolo… în clipa următoare am tras pilota în jos, până când capul ei a ieşit la iveală. Stătea întinsă pe burtă, ţinând penisul cu o mână.

– Nu trebuia…

– Nu se vede nimic, abia ne zărim pe întuneric… nu trebuie să te ruşinezi.

– Promiţi că nu te uiţi la mine?

– Bine, promit… deşi cu greu aş distinge ceva.

A continuat să se joace uşor cu el. Nici unul nu mai spunea nimic. Îmi doream să facă acest pas, dar nu voiam să o forţez. I-am simţit limba atingându-mă la vârf, apoi s-a retras. A revenit câteva momente mai târziu. De data asta atingându-l cu buzele, oferindu-i un sărut scurt. Buzele ei s-au lipit de el… ahh… le-a deschis uşor, lăsându-l să intre… mmm… cu mişcări stângace îşi mişca capul în sus şi în jos. Ştiam că este novice în arta sexului oral, iar acum înţelegeam perfect de ce spunea asta.

A crezut că mişcările energice, bruşte îmi vor face plăcere. Am lăsat-o să facă cum crede, dar plăcerea… nu era ce trebuia. Cu riscul de a o inhiba, i-am zis:

– Te grăbeşti… este prea repede la început.

– Te rog, învaţă-mă cum să fac. Ţi-am zis că vreau să fac asta pentru tine.

– Bine… pentru început, gândeşte-te că penisul este jucăria ta preferată, cu care vrei să te joci pentru că îţi face ţie plăcere. În momentul când îţi face ţie plăcere, atunci reuşeşti să oferi plăcere. De exemplu… când te ling pe tine, o fac pentru îmi face plăcere să o fac, iar în acelaşi timp îţi ofer şi ţie plăcere…

– Aşa… a zis ea, în timp ce se juca cu limba în jurul măciuliei.

– Penisul este ca o îngheţată sau o acadea. Te-a învăţat cineva cum să lingi îngheţata sau acadeaua? Nu!… dar o faci după modul în care îţi face plăcere. Cum îţi mişti limba în jurul îngheţatei la cornet?… acelaşi lucru poţi să-l faci şi la sexul oral… sau la acadea… pun pariu ai făcut cum făceam şi eu când eram copil. Băgam bomboana în gură, strângeam tare cu buzele… intra destul de mult, iar prin vacuum trăgeam în interior, apoi scoteam boboana afară, printre buzele strânse, în timp ce gustul se elibera treptat.

– Interesant…

– În arta sexului oral nu sunt mişcări bine stabilite prin care să oferi plăcere, şi doar în acel mod se face. Nu, nu sunt. Totul ţine de imaginaţia, inventivitatea celui care o face… dă-mi un deget ca să-ţi arăt ceva… uite câteva mişcări, de aici poţi stabili tu cum să faci, cât de intens să fie, cât de rapide să fie mişcările… uite aici, la penis!… simţi aici prepuţul, sau aţa cum se mai spune în popor?…

– Da…

– Acea zonă este cea mai sensibilă şi oferă foarte multă plăcere unui bărbat. O poţi stimula cu limba – prin diferite intensităţi, cu buzele – în timpul mişcărilor du-te-vino… aahh… da… este bine

– Cât de adânc?

– Nici asta nu este valabil universal pentru toată lumea. Ţi-am spus de mai multe ori că-mi place să intre cât mai mult, poate chiar tot… dar, pe de altă parte este complicat dacă partenera nu doreşte să experimenteze. Iar aici ţine tot de plăcerea cu care o vei face. Atunci când faci totul din plăcere, simţi când vrei să introduci mai mult, până la limita suportabilităţii, şi, evident… în timp, să poţi accepta mai mult.

… – Îţi spuneam de grabă… aşa cum ţie îţi place să fii penetrată lent o perioadă, şi la sexul oral este la fel. Apoi, în funcţie de reacţiile pe care le obţii de la partener, poţi intensifica mişcarea… îţi poţi folosi mâna sau nu… poţi stimula scrotul prin atingeri sau prin sărut, iar este la alegerea ta, asta dacă partenerul este epilat…

… – Ddaa… e bine cum faci… aahh… dacă ţie îţi face plăcere să oferi, partenerul va primi plăcere, cu siguranţă… este jucăria ta, îngheţata ta… te poţi juca cum doreşti, dar mare atenţie… fără dinţi! Se pot folosi dinţii în joacă, ca şi când se oferă sentimentul că va fi muşcat, dar fără intensitate, cel puţin eu nu sunt adeptul la ceva mai tare. Asta este tot ce trebuie să ştii, în rest, ca în orice alt lucru ce trebuie făcut, experienţa se capătă în timp.

Abia terminasem ce aveam de spus, m-am făcut comod, perna sub cap. Mă obişnuisem cu întunericul şi reuşeam să o văd destul de bine. O priveam, încercând să mă hrănesc cu fiecare mişcare a ei. Îmi ţinea penisul cu o mână de la bază… l-a prins cu buzele, îi simţeam limba plimbându-se de jur împrejur… aahh… şi-a lăsat capul mai jos, penisul intra mai mult… aahh… l-a scos din gură şi a început să-l lingă de sus în jos, până la baza lui, apoi a revenit la fel de încet.

L-a prins cu buzele… se auzeau uşoare gemete din partea ei… asta e momentul în care îi place şi ei… mi-am zis eu. Uşor, uşor, am început să mă foiesc în pat, să mă încordez… cu fiecare mişcare du-te-vino, încerca să cuprindă tot mai mult. Reuşise aproape jumate, fapt ce m-a făcut să exclam de plăcere. La fiecare reacţie a mea, a prins mai multă încredere, era atentă la reacţiile mele, încerca să descopere ce-mi place… cum anume, intensitatea.

Încă mai avea de lucrat la tehnică, însă se descurca destul de bine. Buzele alunecau încet până la jumătate, apoi se retrăgeau până la vârf, unde, limba făcea cercuri în jurul lui… îl introducea până la limita suportabilităţii ei, iar asta era de apreciat. Îşi dădea silinţa să-mi ofere plăcere.

Cu cât trecea mai mult timpul, cu atât părea că ştie ce are de făcut… eram destul de încordat… îşi mişca capul tot mai rapid, în sus şi în jos. Acumulasem destul spermă, după cele întâmplate în cursul zilei şi eram pregătit să ejaculez. Strângeam din pumni, gemete tot mai intense, abdomenul încordat, la fel şi picioarele… eram pregătit să termin, se mişca tot mai repede… buzele îi devenise tot mai flămânde de penisul meu, îl dorea tot mai mult… şi nu apucasem să-i spun de ejaculare, unde alege să fie… aahh… dar nu era momentul potrivit… aahhh… ddaa…

Am vrut să mă ridic, apoi m-am prăbuşit pe pat… aahh… sămânţa a ţâşnit… am închis ochii, a primit câteva jeturi din sămânţa mea, apoi mi-a eliberat penisul, sămânţa s-a scurs încet pe abdomen. A continuat să-mi frece uşor penisul, dar nu a zis nimic. A venit lângă mine, a pus capul pe umărul meu şi am stat amândoi aşa, până când m-am liniştit. I-am căutat gura să o sărut şi să-i mulţumesc.

Mi-a răspuns la sărut, încă avea gustul meu pe buzele ei. Atunci mi-a spus…

– Scuze, a fost prea multă şi nu am putut pe toată, dar am încercat…

– Nu trebuie să te scuzi. Ai fost minunată, mi-a plăcut… apoi ne-am sărutat mult şi pasional…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.