Clienta are „bucurii” la mine (2)

… Şi totuşi, se descurca minunat. Nu i-a luat mult până să prindă mai multă încredere, mai mult curaj. Ţinea penisul cu o mână, buzele alunecau tot mai rapid, cuprinzându-l tot mai mult. Îmi doream să văd, dar părul ei mă incomoda. Degeaba am încercat să-i dau părul într-o parte, nu a fost suficient. Prins la spate ar fi fost mai bine. O vreme i-am dirijat eu mişcările, apoi am lăsat-o pe ea. Se înfierbântase… lacomă, sugea zgomotos, făcându-mă să exclam de plăcere. …

Aproape că nu-mi venea să cred de schimbare… acum câteva zile aveam un gol în inima să vin la ea, iar acum ţine captiv penisul meu între buze şi-l alintă minunat. Îl ţinea firav cu două degete, buzele alunecau rapid de-a lungul lui. Din când în când făcea mici pauze, pentru a-l linge de la vârf până jos, apoi revenea la poziţia iniţială, îl prindea între buze… se juca cu măciulia, după care intra într-o serie du-te-vino de mă înnebunea.

Am oprit-o la timp, deşi îmi părea o idee bună să termin oral, am zis să mai amân un pic. Am ajutat-o să se ridice… nu părea convinsă că trebuie, dar s-a conformat. I-am prins obrajii între palme şi am început să ne sărutăm pasional. Mai târziu, mi-am făcut loc cu mâna stângă pe sub cămaşă, direct la sânii ei. Sâni mari, nu glumă… sau… difuzoare, cum îmi place să le mai spun. Minute bune ne-am sărutat, hainele ei tot mai deranjate… dacă laşi un bărbat liber, te poţi trezi cu mâinile lui peste tot, pe trupul tău… iar asta am făcut şi eu cu trupul ei.

M-am ridicat în picioare. Aveam în vedere să-i ridic fusta, nu-mi mai păsa de chiloţi, iar apoi să mă înfig cu penisul în vaginul dornic de a fi futut. M-a prins cu braţele de mijloc şi m-a tras mai aproape de canapea… a deschis gura şi mi-a prins din nou penisul… cu ochii închişi, gemea, mişcări energice, încercând să cuprindă tot mai mult din el… wow… cred că nu o să mai scap acum de ea!… i-am deschis apetitul şi va fi foarte greu să o refuz… mă gândeam eu.

Într-un final, am reuşit să-i iau “jucăria” de la gură. I-am spus să se ridice, apoi să se întoarcă cu spatele la mine. Şi-a pus braţele pe spătarul canapelei, capul aşezat peste braţe… picioarele uşor depărtate… hmm… o privelişte minunată… trupul arcuit, coapsele pline… hhmm… oare ce se ascunde sub fustă? I-am ridicat fusta până în talie. Labiile groase, epilate recent… mi-a făcut poftă să o gust. Mi-am lipit gura de păsărică excitată, cu mâinile trăgeam de fese.

Când mi-a simţit limba în interior a început să geamă mai tare, se împingea în mine, de parcă voia să intru mai adânc. Cu siguranţă îşi dorea altceva… mai lung şi mai gros. Aşezată aproape de marginea canapelei, mi-am potrivit penisul între labii… abia am reuşit să-l potrivesc, când, nebuna s-a împins brusc până a intrat tot. Văzând toată scena şi atitudinea ei, nu-mi puteam imagina cotele frustrării ei sexuale, dorinţa ce o apăsa de ani de zile.

Se mişca haotic, mai tot timpul în contra mea… se lovea de mine cu putere în ţipete de plăcere. Cu greu am reuşit să o stăpânesc pentru o coordonare eficientă. Lucrurile s-au aşezat, deţineam controlul ţinând-o cu mâinile de mijloc. Am reuşit să-i scot sânii din sutien… am tras de ei, m-am jucat cu sfârcurile… abia aşteptam să-i prind sfârcurile în gură şi să le sug pofticios. Prin minte îmi trecuse ideea că la final să ejaculez pe sânii ei. Dintr-o dată devenisem nerăbdător, ideile nu conteneau să apară, iar asta îmi sugera că vom avea relaţie secretă lungă.

Cum ar fi să o pun să mă călărească, în timp ce o trag de sâni şi îi sug sfârcurile?! După minute bune de penetrare, am ieşit din ea, m-am aşezat în şezut pe canapea, sprijinit de spătar, apoi i-am zis ei să se urce pe mine. S-a urcat deasupra mea, singură şi-a potrivit penisul… s-a lăsat pe mine lent, cu gemete joase, parcă dorind să simtă fiecare centimetru ce-i umplea vaginul. Sânii… hhmm… bucuria mea. De cum s-a aşezat pe mine, m-am năpustit asupra lor.

I-am prins cu ambele mâini din lateral, apoi i-am luat fiecare sfârc în gură şi am început să-l sug zgomotos. A pus o mână pe capul meu şi mă apăsa tare. La stângul a insistat mai mult, acolo se excita mai tare. Mă ţinea apăsat, eu încercam să introduc cât mai mult în gura mea… Melania se mişca rapid, înainte şi înapoi. Mi-am dat seama că este aproape când i-am simţit mâna încordată apăsând pe capul meu. Gemetele tot mai zgomotoase, respiraţia tot mai greoaie.

S-a dus cu gura la urechea mea, mi-a prins lobul urechii în gură, îl ţinea strâns cu buzele. A început să se mişte mult mai rapid… mi-a eliberat lobul urechii dintre buze, dar l-a prins cu dinţii… aahh… mă durea un pic… câteva momente mai târziu… aahhh… m-a apăsat puternic pe cap, băgându-mi şi mai mult din sânul ei în gură. S-a oprit din mişcări, dar îmi ţinea capul prins între trupul ei şi spătarul canapelei.

După ce şi-a revenit, s-a lăsat un pic pe spate, apoi mi-a prins faţa între palme şi m-a sărutat puternic. A fost un moment de descătuşare din partea ei. În sinea mea, mă bucuram că am reuşit să-i provoc un orgasm. La cum s-a manifestat, sigur a fost unul puternic.

Săruturi pasionale, atingeri peste tot, mâinile mele nu stăteau locului o clipă… cel mai des m-am jucat cu sânii ei mari… din când în când, ea se mişca încet în penisul meu. M-a lăsat mască când am văzut că a preluat iniţiativa. S-a ridicat în picioare pe canapea şi mi-a băgat capul între coapsele ei… se juca în părul meu, mişcându-se în sus şi în jos, frecându-şi labiile de buzele mele. Se pare că Melania are multe secrete, va trebui să le descopăr pe rând. Atitudinea ei chiar m-a luat prin surprindere.

Iniţial am crezut că va dori să aibă orgasm în acest mod, însă, după un timp s-a oprit. S-a lăsat în jos cu mişcări graţioase… mi-a căutat gura, pentru un sărut lung şi pasional, în timp ce cu o mână îmi freca penisul. La fel de graţios, s-a dat jos de pe mine, la picioarele mele. S-a poziţionat între ele. Mi-a prins penisul cu gura. O vreme l-a ţinut între buze şi se juca la vârf, privindu-mă insistent. În gemete uşoare, o priveam atent, mai ales la buzele ei… din clipă în clipă aşteptam momentul în care să înceapă spectacolul mult dorit.

Buzele alunecau încet, până la jumătate, apoi se retrăgeau la fel de lent. Am observat că avea o mână între picioare, pesemne că îşi freca clitorisul. Mişcările au devenit mai rapide… buzele ei mişcându-se… aproape că mă hipnotizau. Închideam uşor ochii de plăcere, dar îi deschideam larg să o pot privi mai bine… ddaa… am pus o mână pe capul ei, am apăsat să văd cât de mult poate să intre… nu reuşea mai mult de jumătate.

Îmi doream să termin aşa, mă şi vedeam gâfâind cu penisul adânc în gura Melaniei, în timp ce sperma ţâşnea valuri în gura pofticioasă, dar ea avea alte planuri. După mai multe minute de sex oral, s-a ridicat rapid de pe podea, s-a aşezat pe spate pe canapea, capul aşezat pe braţul ei, apoi mi-a spus un ton aprig… fute-mă!… Nu am stat mult pe gânduri. Urcat deasupra ei, mi-am potrivit penisul şi am început să mă mişc.

Ea a pus mâinile pe fesele mele să-mi dirijeze mişcările… din ce în ce mai rapid. O sărutam pe gât, cu mâna dreaptă o trăgeam de sfârcuri… ţipa întruna, îmi spunea să nu mă opresc. Evident că nici nu aveam de gând… ddaa… Zgomotele trupurilor noastre devenise destul de hilare, dar nu era momentul să râdem. Mă apăsa cu o mână pe fese, cu braţul m-a prins tare de gât… acum eu eram cel care îi muşca lobul urechii. Îi plăcea. Senzaţia era că vrea să o muşc mai tare.

A ţipat… aaahhh… m-a apăsat să rămân adânc şi nemişcat, în timp ce respiraţia ei anunţa un nou orgasm. Simţeam şi eu că sunt aproape. Aveam mai multe opţiuni unde să ejaculez, însă, nu mă puteam decide… să termin în interiorul ei; când sunt aproape să continui cu un sex oral, apoi şi ejacularea; să îmi frec penisul şi să-i stropesc sânii… toate erau pe gustul meu, şi nu mă puteam decide. Îmi amintesc doar că eram destul de încordat, mă mişcam rapid… gâfâiam puternic.

Melania a fost mai rapidă în decizie şi mi-a zis… înainte să termini să urci spre mine!… Suna clar că îşi doreşte o continuare cu un sex oral şi evident să termin. Simţeam că nu mai rezist… am sărit ca ars, am ajuns la capul ei… aahh… mi-a prins penisul cu o mână şi l-a băgat imediat în gură. Cu mâna încerca să-l frece rapid… aahh… cu braţul liber m-a prins de trup şi m-a tras spre ea. Penisul intrase aproape jumătate în gura ei… aahhh… aşa cum mi-am imaginat, penisul pulsa între buzele ei… sperma ţâşnea în valuri, iar ea înghiţea cu bucurie fiecare jet.

Nu s-a lăsat până când nu a curăţat tot. Wow… ce femeie!… cum de nu te-am întâlnit mai devreme?!, îmi venea să-i spun. Prăbuşit pe canapea, respiram greu, încercam să-mi revin. Ea alături de mine, îmbrăţişându-mă. Din când în când îmi săruta mâna, în semn de respect. M-am uitat în ochii ei, apoi mi-am apropiat buzele de ale ei şi ne-am sărutat lung şi pasional.

Era timpul să plec, se făcuse târziu. Deja mă gândeam la următoarea întâlnire. Îmi era clar că nu avea cum să nu-şi dorească o continuare, iar eu, eram nerăbdător să aflu ce secrete mai ascunde. Deşi stătută sexual, avea mare experienţă, şi cumva îmi doream să mai gust din experienţa ei. Înainte să plec, aşezaţi pe canapea îmbrăţişaţi am avut un scurt dialog, însă pe un ton schimbat:

– M-am simţit foarte bine… mi-ar place să ne mai vedem, ce zici?

– Şi mie, ai fost minunată. Am avut dreptate că ai avut o pauză mai lungă… cred că ne vom înţelege foarte bine.

– Şi eu cred… mi-a spus ea în timp ce îmi mângâia obrazul.

– Apropo… poate ar trebui să ne gândim la un hotel sau în altă parte, la tine acasă, nu ştiu… oriunde în altă parte, unde să ne desfăşurăm în voie. Pot să lipsesc de la muncă câteva ore… aş fi acoperit.

– Sună bine, vedem cum procedăm.

– Da. Când vrei să ne mai vedem?

– Dacă ar fi după mine, te-aş lua la mine acasă, dar cred că nu se poate… ce zici de mâine, din nou, tot aici?

– Sună bine. De data asta ne dezbrăcăm complet, şi poate reuşim să desfacem canapeaua. O să miroasă numai a sex în biroul tău… ha, ha, ha…

– Da… ha, ha…

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Clienta are „bucurii” la mine (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.