Eric, partenerul meu de sex

De când soţul meu mi-a făcut cunoştinţă cu prietenul lui, totul s-a schimbat pentru noi. La început a părut a fi o glumă când Eric făcea aluzii cu tentă sexuală la adresa mea. M-a mirat faptul că soţul meu nu avea nici o reacţie, ba mai mult, îi oferea încredere să continue. Mai târziu am înţeles că el îşi dorea asta de multă vreme, că eu să fac sex cu un alt bărbat, iar el să privească. Soţul meu nu se poate lăuda ca fiind un bărbat dotat, însă prietenul lui, este altceva. …

Puţin mai lung cu câţiva centimetri, dar şi mult mai gros. La început făceam sex cu amândoi, pe rând, pe cât posibil, în mod egal. Nu doream ca soţul meu să se simtă exclus, deşi de multe ori nu simţeam mai nimic. Pe lângă faptul că pe soţul meu nu îl ţine mult, începusem să mă învăţ cu dimensiunea penisului lui Eric. Ca să nu-l exclud pe soţul meu, o vreme am vrut ca el să fie primul care mă penetrează, ca apoi, Eric să mă facă să urc pe pereţi de plăcere.

Cu timpul, soţul meu a devenit mai puţin activ. Se implica doar când îi ceream să-mi facă cunilingus… uneori înainte să fiu penetrată, alteori când schimbam poziţiile, sau la final, după ce eram plină cu sperma lui Eric. O altă cerinţă preferată mie, era să se poziţioneze în faţa mea, când eram penetrată pe la spate, şi să mă lase să-i fac sex oral. Încet, încet, am realizat că nici aceste lucruri nu le mai făcea ca înainte. Prefera să privească la noi, să se masturbeze la greu, în timp ce Eric mă penetra peste tot, în toate poziţiile.

Soţul meu devenise masturbator de profesie. Îl excită foarte mult să ne privească şi să se masturbeze în momentele când Eric vine pe la noi. Într-o seară ne-a venit ideea să petrecem concediul toţi trei. Cei drept m-am gândit la mine şi la faptul că nu doream să stau multă vreme departe de noul meu partener de sex. Soţul meu a fost de acord, Eric a fost încântat. Împreună am decis să facem un tur prin Bucovina, să vedem locuri noi, să ne bucurăm de natură… şi, cum aveam ocazia să fac sex cu Eric, chiar şi în public.

Înainte să plecăm mi-am amintit că urma să vină ziua soţului meu peste două săptămâni. Mi-a fost greu să mă decid ce să-i cumpăr. Răscolind internetul, am intrat din greşeală pe un sex shop. Curioasă din fire am studiat ce produse au. Cu cât priveam mai mult, cu atât îmi veneau mai multe idei. Multe dintre produse le-aş fi vrut pentru mine. Nu ştiam că există masturbator pentru bărbaţi. La cât de inactiv sexual a devenit soţul meu, mi s-a părut grozav să-i cumpăr un Masturbator Bussy, drept cadou de ziua lui.

În prima seară ne-am cazat la o pensiune în apropiere de Câmpulung Moldovenesc. Mâncasem, făcusem toţi trei duş… şi, părea momentul potrivit să facem sex. Îmi doream nespus de mult. Înainte de asta i-am oferit soţului meu cadoul achiziţionat. Nu eram sigură că lui îi va plăcea, dar când l-a văzut a fost foarte încântat, mai ales că modelul ales are şi vibraţii.

Toţi trei dezbrăcaţi. Eric a venit lângă mine, m-a prins de mijloc şi m-a tras după el în pat, sub privirile soţului meu. Eric mă săruta pe gât, cu mâna stângă îmi masa sânii… ahh… încet, încet… m-am excitat destul de tare. Printre ochii deschişi l-am zărit pe soţul meu privind la cadoul primit. Avea tot timpul să-l folosească, aşa că l-am chemat să urce în pat. Aşezat în genunchi între picioarele mele se uita la noi şi părea că nu ştie ce are de făcut.

– Linge-mă!… i-am zis eu pe un ton autoritar.

S-a întins pe pat… a băgat capul între picioarele mele… ahh… mi-a atins labiile cu degetele, apoi cu buzele şi limba. La asta încă se mai pricepe, doar că mai trage chiulul. A băgat limba adânc în mine… mmhh… Eric se poziţionase la capul meu şi îmi oferise penisul… mă chinuiam să-l sug, să introduc cât mai mult în gura mea, dar nu reuşeam.

Apăsam cu ambele mâini pe capul soţului meu, parcă o făceam din răzbunare. Mişcam bazinul în sus şi în jos… tot mai rapid… frecându-mi clitorisul de gura lui. Înfierbântată, alintată de cei doi bărbaţi… orgasmul a venit destul de repede. Ţineam capul lui fix între picioare… tremuram, încordată la maxim, cu penisul lui Eric pe jumătate în gura mea… am ţipat cât de tare am putut, apoi mi-am strâns picioarele, ţinând captiv capul soţului. Rămas fără aer, a început să se zbată ca să-l eliberez. A vrut să se ridice şi să plece de lângă noi, însă, i-am spus ferm.

– Unde crezi că pleci?!… Trebuie să mă fuţi!

Eric privea zâmbind uşor. Soţul meu cu penisul erect a vrut să se aşeze peste mine, dar l-am oprit. Voiam să-i ofer şi lui puţină plăcere. I-am făcut semn să vină pe partea dreaptă a mea şi să-mi ofere penisul. Eric i-a luat locul… poziţionat între picioarele mele, a băgat un deget în mine, iar cu limba îmi lingea frenetic clitorisul… mmm… Momentele de plăcere mă făceau să-l sug pe soţul meu mult mai energic. Ştiam că nu trebuie să-i fac sex oral mult timp, pentru că termină repede, dar m-a luat valul şi nu m-am putut opri.

Aveam o mână pe fesele lui şi îi dirijam mişcările… mai rapide… l-am simţit când s-a încordat. Gemetele evidente anunţau deznodământul, dar era prea târziu să mă opresc. L-am lăsat să termine în gura mea. A împins de câteva ori mai rapid ca de obicei, şi mult mai adânc… aaahh… s-a oprit din mişcări, tremura uşor. Sperma, nu prea multă, a ajuns toată în gura mea.

Speram să fie el primul care mă penetrează, să nu se simtă exclus. După ce a terminat, a părut mai încântat de cadoul primit. L-a întors pe toate părţile, încercând să-l descopere. Eric, nu a aşteptat mult. S-a urcat rapid peste mine, şi-a înfipt penisul adânc în mine, ce m-a făcut să ţip instant de plăcere. M-a luat tare din prima, cred că fierbea sângele în el. S-a mişcat de câteva ori, apoi mi-a ridicat fiecare picior şi le-a aşezat pe umerii lui.

Sprijinit în braţe, apăsând peste picioarele mele… mă futea în draci… simţeam că vrea să intre în mine cu totul. Mă zbăteam sub el. Am tras de cearceaf cu furie, l-am zgâriat pe spate neintenţionat. Nu m-am uitat la ceas, dar, mai bine de jumătate de oră m-a ţinut în acea poziţie. Timp în care, orgasmele au curs în valuri. Ţipam încordată după fiecare şi nu reuşeam să le mai ţin şirul.

Am început să-l cunosc. Ştiu când oboseşte şi când urmează să ejaculeze. Se încordase puternic. Muşchii din braţe ieşeau în evidenţă, gâfâia… mişcările rapide… aahhh… s-a oprit, şi-a scos penisul afară… l-a frecat de câteva ori, apoi sperma a ţâşnit puternic pe sâni şi pe abdomen. Eric s-a aşezat la stânga mea gâfâind.

Priveam către soţul meu ce stătea aşezat pe un scaun la marginea patului. Ţinea cu mâna stângă masturbatorul, îl mişca rapid… privirea fixă către noi, excitată… uşor transpirat pe la tâmple… gemetele tot mai prezente. Eram convinsă că urmează să termine din nou. M-am dus repede lângă el, i-am scos jucăria, apoi i-am luat penisul în gură şi am început să-l sug rapid.

Penisul soţului meu pot să-l cuprind pe tot. După câteva mişcări du-te-vino… a pus mâinile pe capul meu şi îmi dirija mişcările mult energic, de la vârf până la rădăcină… aahh… ddaa… m-a oprit cu buzele la baza penisului… primul jet a ţâşnit în gura mea, apoi m-a eliberat. I-am prins penisul şi l-am frecat… de data asta a avut mai multă. O parte din sperma lui a ţâşnit pe sânii mei. Nu l-am lăsat în pace. Dacă nu este în stare să mă fută, trebuie musai să curăţe tot.

La cât de încântat a fost când a primit cadoul, prima impresie a mea a fost că masturbatorul va fi nelipsit dintre noi, seara de seară. Şi am avut dreptate!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Eric, partenerul meu de sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.