Videochatul în Bucureşti, văzut prin ochii unui model online

videochat Bucuresti

Mă numesc Roxana şi fac videochat în Bucureşti de peste 3 ani. Este un domeniu controversat, dar este domeniul care mie îmi aduce încasări lunare de peste 10.000 de dolari. Ştiu că pare imposibil ceea ce zic, şi mie mi se părea la fel înainte să intru în acest domeniu, dar acum sunt extrem de fericită că am făcut pasul acesta. Să câştigi sume atât de mari de bani dintr-o activitate care, de altfel, mi se pare foarte plăcută este mare lucru. …

Nu orice persoană face ceea ce-i place şi câştigă mulţi bani din asta. Chiar dacă sunt conştientă că nu toţi prietenii mei văd cu ochi buni ceea ce fac, eu sunt mulţumită că pot duce viaţă la care am visat. Grijile referitoare la bani nu mai există în mintea mea, fapt care mi se pare uimitor, mai ales că, înainte de această meserie, aceste griji mă îmbolnăveau. Aveam un salariu normal, dar care îmi ajungea cu greu de pe o lună pe alta.

Orice problemă apărea pe parcurs (necesitatea înlocuirii unui aparat din casă, o amendă de plătit, o programare la doctor) îmi dădea calculele peste cap şi, implicit, şi viaţa. De aceea, nu pot să fiu decât fericită că am devenit model de videochat Bucuresti la Studio 20, cel mai mare studio din lume.

În plus, consider că munca pe care o fac acum mă va ajuta şi în viitor. În primul rând, mi-am dezvoltat abilităţile de comunicare. Am învăţat să ascult cu adevărat persoană care se află în faţa mea şi ştiu cum să o abordez, astfel încât să nu ajungă să îmi înţeleagă greşit intenţiile. Pot să mă adaptez după fiecare persoană în parte.

Videochatul este plin de surprize, având în vedere că trebuie să discut cu oameni necunoscuţi, dar acum ştiu că sunt capabilă să gestionez cu brio orice situaţie. Totodată, mi-am îmbogăţit cunoştinţele de limba engleză, ceea ce mă poate ajuta la oricare alt job.

videochat Bucuresti

În cadrul acestui studio de videochat Bucureşti, am urmat cursuri gratuite de limba engleză, iar apoi am pus în practică cunoştinţele acumulate în timpul sesiunilor private cu membrii de pe site-uri. Acum sunt mândră de faptul că vorbesc fluent în limba engleză şi că am scăpat de acest complex.

Pe deasupra, la acest studio de videochat din Bucureşti beneficiez de asigurare medicală şi stomatologica privată, aşa că pot să am mereu grijă de sănătatea mea. Indiferent de problema cu care mă confrunt, ştiu că mă pot baza pe asigurare pentru a o rezolva.

La Studio 20 beneficiez şi de bonusuri în funcţie de performanţă, fapt care mă motivează constant să devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Bonusurile mi se par a fi un mare beneficiu, deoarece, în acest mod, simt că sunt apreciată cu adevărat pentru munca pe care o depun.

De ce v-am dezvăluit aceste detalii? Pentru că vreau să încurajez mai multe femei să facă videochat Bucureşti, bineînţeles, la un studio serios. Astfel, vor putea duce o viaţă frumoasă la fel ca şi mine şi vor avea o activitate plăcută, care le va aduce multe satisfacţii. Şi eu am ezitat mult înainte să devin model online, dar acum nu regret nicio clipă.

Material scris de iAgency.ro

sursa foto: iAgency.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.