L-am prins pe soţul meu că mă înşeală. Cu cine credeţi?

De la o vreme îmi părea că soţul meu se comportă ciudat. Îl simţeam mai rece, distant… totul părea să spună că ascunde ceva. Aşa simţeam. Cum nu aveam dovezi, m-am gândit că nu este bine să deschid un subiect atât de delicat. Întrebându-l, cu siguranţă ar fi negat, iar problema, senzaţia pe care o aveam tot nu ar fi dispărut, iar prăpastia dintre noi s-ar fi adâncit şi mai mult. Singura soluţie era să-l filmez, o dovadă incontestabilă, ce nu o putea nega. …

M-a ajutat un coleg de muncă cum să procedez, să pot vedea pe telefon şi să înregistrez în acelaşi timp, pe motiv că vreau să montez o cameră în casă, conectată la internet, ca să văd ce face pisica ziua. S-a uitat tipul un pic ciudat la mine, dar nu a comentat prea mult. După privire părea să spună… de ce nu te uiţi şi tu la porno, precum oamenii normali?… După instructajul făcut, trebuia doar să găsesc ziua potrivită când să o amplasez. Cumva, în zilele de marţi, soţul meu părea diferit. Merita o încercare într-o zi de marţi.

Găsisem locul potrivit pentru amplasarea camerei video. Într-un loc mai retras, dar cu obiectivul către patul conjugal. Şerban ştia că am plecat la muncă. De fapt, în acea zi am anunţat că vin mai târziu puţin… probleme personale. În realitate, mă aflam la o distanţă de câteva străzi, cu maşina în parcare, uitându-mă la ceea ce se vede pe camera video.

La început, nimic deosebit. Se afla el, îmbrăcat cu tricou şi pantaloni de trening, aşezat pe marginea patului, ocupându-şi timpul la calculator. Ce face de obicei. Programul lui începe mai târziu, se ocupă cu livratul de mâncare. Devenise plictisitor să aştept. Începusem să am dubii cu privire la modul meu de gândire, dacă nu cumva am devenit paranoică. Trecuse mai bine de jumătate de oră de când priveam pe camera video… şi nimic. A sunat telefonul lui… a răspuns:

– Da, ce faci?… am tot căutat despre ceea ce m-ai rugat… da… a plecat la muncă… bine… ne vedem în 15 minute.

Inima îmi bătea cu putere. Auzisem această conversaţie şi eram nerăbdătoare să văd cu cine se întâlneşte. De ce era important ca eu să fiu plecată la muncă? Timpul trecea, iar eu fierbeam. Mă uitam într-una la ceas, aproape la fiecare minut. Îmi părea rău că nu am aşezat camera video încât să surprindă toată încăperea, nu doar patul. Dacă se întâlnesc în sufragerie şi am aşezat camera video degeaba în dormitor?

Persoana ce o aştepta el, a ajuns cu cinci minute mai devreme. Soţul meu s-a dus să-i deschidă. La întoarcere în dormitor, tot el a fost primul ce a apărut în cadru… imediat şi persoana misterioasă. Nimeni alta decât sora mea cea dragă. Şerban a dat drumul la muzică la calculator, ea s-a întins imediat pe pat, aşa cum a venit, purtând pantofii în picioare.

Puteam să înţeleg că purtau un dialog, ea îi zâmbea tot timpul, el cu figura aia mai serioasă, cum îl ştiu. Ea întinsă pe pat, el stând în picioare şi se mişca întruna, nu avea stare, părea un pic agitat. Păcat că nu înţelegeam nimic, datorită volumului de la boxe… muzica cu bass tare… nu înţelegeam nimic. Poate, doar a venit la noi în vizită. Nu o vedeam în stare pe sora mea să se culce cu soţul meu.

Gina s-a ridicat de pe pat, a venit spre marginea patului, pe partea dreaptă, unde se afla şi el. Ea şi-a depărtat picioarele, el s-a lipit de ea… Gina l-a sărutat pe abdomen, pe deasupra tricoului… nu-mi venea să cred. Propria soră! Să-mi facă una ca asta?! Am avut mereu discuţii în contradictoriu, dar nu credeam că ar fi în stare de aşa ceva.

Fierbeam. Îmi venea să plec spre casă, însă, am reuşit să mă calmez, să se înregistreze ceva mai mult timp. Priveam la ei cu dispreţ, zicându-mi că el nu mă merită… ea i-a ridicat uşor tricoul, l-a sărutat iar pe abdomen… el, i-a căutat sânul stâng, masându-l uşor.

Se vedea clar că ea era cea care avea iniţiativa. Oare de cât timp făceau asta? Poate că nici nu mai conta… a continuat să-i ridice tricoul mai sus, săruturile urcau uşor. Gina s-a ridicat în picioare, l-a luat în braţe… i-a răspuns şi el la fel. Se sărutau pasional, în timp ce cu mâinile îşi atingeau reciproc corpurile. L-a dezbrăcat de tricou… au continuat să se sărute, îmbrăţişaţi.

Priveam la ei… pe lângă dispreţul firesc, o uşoară dorinţa sexuală se înfiripă în mine. Uitasem când am făcut ultima dată sex. Nu reuşeam să-mi amintesc exact. Problemele de la servici, orele suplimentare, oboseala… m-au îndepărtat de soţul meu.

Şerban, a făcut următorul pas. A împins-o pe pat, s-a dus direct la pantalonii ei. Întâi i-a desfăcut cureaua, apoi nasturii, şi într-un final, a dezbrăcat-o rapid de pantaloni, nu înainte să o ajute să se descalţe de pantofii cu care venise.

Gina a vrut să-l sărute, să-l prindă cu braţele. El, nerăbdător, a împins-o pe pat, i-a depărtat picioarele… a tras de marginea chiloţilor în lateral, apoi şi-a lipit gura de… cu câtă poftă îi făcea sex oral, aproape că-mi făcuse şi mie poftă. Ea, întinsă pe pat, cu braţul aşezat pe cap, se foia şi gemea. De câteva ori şi-a ridicat capul şi l-a privit.  

A tras de bluza să se dezbrace, el, în acelaşi timp, să o dezbrace de chiloţi. Soţul meu s-a ridicat în picioare, încă purta pantalonii de trening pe el. Ea complet dezbrăcată, a venit la marginea patului. L-a tras aproape de ea… mâinile alunecau pe trupul lui, l-a sărutat pe abdomen… a tras de pantaloni în jos şi l-a dezbrăcat, cu tot cu chiloţi. Apoi, s-a aşezat în genunchi la picioarele lui… i-a prins cu gura penisul pe jumătate erect, l-a băgat pe tot în gură.

A pus mâna pe capul ei şi o împingea către penis. Întotdeauna i-a plăcut ei sexul oral, mie mai puţin… sugea, lipit de el, mâinile alunecau pe trupul lui… pe coapse, pe fese, abdomen şi piept. Minute în şir m-am uitat scârbită la această scenă, ea cu spatele spre camera video. Gina îl sugea… se împingea în el, cu mişcări tot mai ample… el o trăgea de sâni.

Nu vedeam tot ce se întâmplă, dar puteam să-mi imaginez. Când… ea l-a tras spre pat, Şerban s-a întins pe pat cu faţa în sus. Gina, tot în genunchi la marginea patului… între picioarele lui, i-a prins din nou penisul în gură… îl sugea de sus până jos… deşi, el nu avea penisul complet erect, aşa cum îl ştiam eu.

L-a mângâiat pe trup, buzele alunecau în sus şi în jos. Acum puteam să văd tot. Şerban rămas nemişcat, parcă fără reacţie. Puţin mai târziu, Gina, i-a eliberat penisul… în timp ce urca deasupra lui, îl săruta pe piept. Când s-a poziţionat deasupra lui şi-a potrivit singură penisul în vagin. S-au sărutat puţin… ea rămasă în poziţie verticală, se mişca înainte şi înapoi.

Aveam destule dovezi acum, aş fi putut să mă duc peste ei, dar ceva mă oprea să o fac. Poate din curiozitate, să văd ce anume fac, în ce poziţii. …Şerban i-a pus mâinile în talie, o îndruma să se mişte mai repede.

El s-a ridicat în şezut, s-au îmbrăţişat… săruturi pasionale… ea s-a lăsat uşor pe spate, apoi a coborât din nou între picioarele lui, pentru o nouă repriză de sex oral, adânc, cu mişcări nu foarte rapide, fără grabă… de sus până la baza penisului, în timp ce o mână se plimba agale pe pieptul lui. Au urmat multe minute de sex oral.

Şerban s-a ridicat în picioare, a ajutat-o şi pe sora mea să se ridice, s-a dus la spatele ei… ea sprijinită cu braţele de pat. Şerban lipit de ea, şi-a potrivit penisul şi a împins… o ţinea de mijloc şi o futea destul de tare.

A fost suficient cât am văzut, cât s-a înregistrat. Era momentul să apar în dormitor, să-i confrunt. Muzica cânta în continuare, mă ajuta foarte mult să intru în casă fără să mă audă ei. Speram să nu fi rămas cheia în uşă, altfel momentul nu ar mai fi avut acelaşi efect. Să apar eu în dormitor în timp ce se futeau, soţul meu şi sora mea.

Am reuşit să intru în casă. M-am dus încet spre dormitor. Muzica se auzea tare. Uşa de la dormitor nu era închisă complet, doar puţin crăpată. Perfect pentru mine ca să intru. Când am dat să intru, se aflau pe pat… ea întinsă, el peste ea, picioarele ei ridicate peste umerii lui… cu câtă ambiţie o futea! Uitasem când a fost aşa cu mine ultima dată.

– Bună dragilor!… am strigat eu, plină de furie, în timp ce încercam să mă calmez şi să opresc muzica de la calculator.

Şerban s-a oprit, s-a ridicat de pe ea. Ruşinat, a luat o pernă şi a pus-o în dreptul bărbăţiei, Gina a tras peste ea pătura ce acoperea patul. Încercam să mă liniştesc. Nu rezolvam nimic dacă ţipam la ei. Am reuşit să-mi păstrez controlul, până la urmă. Nici unul dintre ei nu spunea nimic, se uitau spre mine şi râdeau ironic, sau poate erau stresaţi că i-am prins. Am vrut să conversez cu ei.

– Ce cauţi acasă?… a fost întrebarea lui idioată.

– Îmi uitasem portofelul, i-am răspuns eu ironic, afişând un ton destul de calm.

– Nu credeam că eşti aşa o curvă, i-am zis sorei mele…

– Nu ai altceva de făcut?… mi-a răspuns ea iritată.

– În caz că ai uitat, acesta este soţul meu…

– Da, dar ai uitat să-l foloseşti… mi-a răspuns ea la fel de ironic… aşa că-l folosesc eu.

Avea dreptate, într-un fel. Dar nu am lăsat replica ei să mă afecteze şi i-am oferit un răspuns pe măsură.

– Acum poţi să-l foloseşti oricând vrei, poţi să-l iei. Eu nu mai am nevoie de el… iar acum plecaţi din casa mea, amândoi!

După mai multe parlamentări şi discuţii fără rost, deoarece totul era evident de clar, cei doi şi-au luat hainele şi au plecat împreună. Sfârşit.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „L-am prins pe soţul meu că mă înşeală. Cu cine credeţi?”

  1. Ai făcut o mare greșeală, tu lai neglijat pe soțul tău în ultima perioada și el sa dus la sora ta pentru a face sex, era normal sa îți pui ceva extrem de sexy pe tine și sa îți ajuți sora sa îți satisfaca soțul, era un moment bun sa îi faci sex oral soțului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.