Sex cu un necunoscut (1)

Îmi place să mă plimb, o fac destul de des, alături de copii prin parcul central, dar de multe ori şi singură, când simt nevoia să am un moment doar pentru mine, departe de copii şi de soţ. Mă linişteşte şi am nevoie de asemenea momente pentru psihicul meu, mai ales că sunt cu job full time… mamă şi casnică. Soţie mi-aş dori, dar soţul meu este destul de egoist, se gândeşte numai la plăcerea lui, iar plăcerea mea, nu este atât de importantă pentru el. …

În desele mele plimbări solitare mă gândesc la… cum ar fi să întâlnesc un alt bărbat, poate şi căsătorit, dar care să mă facă să mă simt cu adevărat femeie, să simt că sunt satisfăcută… Frustrările se acumulează şi de multe ori sunt foarte iritată. Sunt încă tânără, ar fi trebuit să am un soţ care să mă rupă în două sexual, nu şi soţul meu cu care am ajuns să fac sex destul de rar.

Ideea de a face sex cu alt bărbat devine tot mai prezentă. Cumva, în orice bărbat ce trece pe lângă mine şi m-a privit un moment, văd un potenţial partener sexual. Trăim în România, nu este potrivit ca o femeie să facă avansuri bărbaţilor, şi aşa sunt destule prejudecăţi adresate femeilor. Aş fi etichetată greşit. Mă abţin să fac asta, deşi hormonii o iau razna şi simt nevoia atingerii unui bărbat, să mă simt iubită, futută, satisfăcută sexual.

Mi-am făcut un ritual, în jurul prânzului, las copiii dormind cu tatăl lor şi merg singură şi mă plimb. Uneori o oră sau mai mult. De obicei fac cam acelaşi traseu, dar în una din zile, am ales să merg şi prin alte zone. Un tip destul de înalt, nu foarte corpolent, mă privea de la distanţă. Privirile s-au intersectat când am ajuns unul lângă altul. Era singur. Mi-aş fi dorit să zică ceva, dar nu a făcut-o. După câţiva metri, am întors capul după el.

S-a întors şi el, ne-am privit de la distanţă. Eu m-am oprit un pic, la fel şi el. Am aşteptat să vină spre mine. Cu toate că aveam în gând să mă duc eu spre el, nu am făcut-o. Totul a durat câteva secunde, apoi fiecare ne-am văzut de drumul lui. Până am ajuns acasă, m-am gândit la el. Cum ar fi fost dacă…? Cred că eram în stare să fac sex cu el, chiar dacă era un străin, nu-l mai văzusem până atunci.

Spre seară am ieşit cu copiii. De ce să nu merg şi prin zonă unde l-am întâlnit pe tip? Dacă ne întâlnim din nou? Cei drept, îmi doream să ne reîntâlnim, dar nu în această ipostază. El nu mai era singur. Era cu o femeie, posibil soţia, şi un copil. De cum m-a văzut, şi-a amintit de mine. Încerca să mă privească discret, fără ca soţia lui să-l observe.

Următoarele zile ne-am întâlnit din nou, doar seara, cam pe la aceeaşi oră, dar nu era singur. Copiii mei erau încântaţi de noul loc de joacă, aşa că îi duceam des. Mai mult să-l întâlnesc pe el… şi… cine ştie, poate se întâmpla ceva între noi. Seara, înainte să adorm îl aveam în gând. Mintea mea perversă a trecut imediat la sex… deja îmi făceam scenarii făcând sex cu acel bărbat. Cât de mult îmi doream să mă fută cineva! Priveam dezamăgită la soţul meu, ce dormea sforăind uşor.

Nu-i pasă de dorinţele şi frustrările mele. Nu consideră firesc să facem sex mai des. De sex oral nu mai zic. La început îi plăcea să-i fac sex oral, acum nici asta nu mai acceptă. De primit… abia l-am convins să-mi atingă clitorisul cu buzele şi limba… doar câteva secunde a rezistat… cică îi este scârbă.

Mi-am pus în gând să merg destul de des în acea zonă a parcului pentru a-l întâlni pe el, atât în jurul prânzului, când dorm copiii, numai că el nu a mai venit. Doar seara apărea, iar atunci nu este singur. Mă obişnuisem cu prezenţa soţiei lui, chiar nu-mi păsa. În multe daţi mă privea, iar asta îmi dădea de gândit că are ceva… gânduri ascunse.

Era în una din seri, la program cu copiii în parc. Soţia lui nu l-a mai trimis pe el să cumpere apa de la chioşc pentru copil. Moment potrivit să schimbăm câteva cuvinte. A urmat o încrucişare scurtă a privirilor. Nu eram foarte departe de el. M-am prefăcut că vreau să le arăt copiilor ceva, ca să pot ajunge mai aproape de el. Eram convinsă că soţia lui nu va lipsi mult, iar eu aşteptam ca el să facă primul pas.

– Copiii se joacă frumos împreună, mi-a zis el. De la o vreme ne întâlnim seara destul de des.

– Da, aşa este… eu mai trec singură şi în jurul prânzului… i-am zis eu privindu-l în ochi pentru câteva secunde. Speram că a înţeles mesajul. Câteva clipe mai târziu soţia lui şi-a făcut apariţia cu sticla de apă pentru copil. Este cald şi se termină repede.

Am plecat împăcată cu mine că am apucat să-i transmit ceva. Oare a înţeles mesajul? Dacă da, va trece a doua zi prin parc, la fel cum ne-am întâlnit prima dată? Cu greu am adormit gândindu-mă la tip. Nici nu ştiam care este numele lui, dar cred că nici nu îmi păsa. Ştiam că vreau să fiu futută, iar numele lui era ultimul lucru ce voiam să-l aflu… şi nici vârstă, deşi îmi părea a avea cam 40 de ani. Eu, aproape 30, dar nu mai conta.

Următoarea zi, am plecat de acasă. Copiii dormeau. Îmi doream că el să treacă pe acolo. Cred că am ajuns un pic mai devreme ca de obicei. Să fiu sigură că nu-l ratez, m-am aşezat pe o bancă, nu foarte retrasă, cât să mă vadă. Mă jucam la telefon agitată. Mi se pusese pata pe acest bărbat, deşi, nu ştiam cum îl cheamă şi nimic despre el. Cu toate astea, nu vedeam o problemă să fac sex cu el.

Trecuse un timp de când mă aflam acolo. Mă gândeam că ar trebui să plec. Îmi pusesem telefonul în geantă… când, a apărut el.

– Bună…

– Bună, i-am zis eu emoţionată. În ciuda ideilor ce-mi trec prin minte, sunt o femeie ruşinoasă, timidă. Am nevoie de bărbatul potrivit care să mă ajute să mă eliberez de tensiunea acumulată.

– Şi ne-am întâlnit din nou…

– Da, aşa este… nu treci des ziua pe aici?

– Nu foarte des. Data trecută am zis să o iau pe scurtătură.

Conversaţia, nu a fost cea mai inteligentă între noi, dar măcar am făcut primul pas. Se aşezase pe bancă, nu foarte aproape de mine şi aşteptam cu nerăbdare să-mi facă o propunere… şi nu mai venea.

– Te-am văzut de atâtea ori, dar de fiecare dată numai cu copiii… eşti singură?

– Nu, sunt măritată. Copiii dorm la prânz, soţul rămâne cu ei acasă, iar eu profit de ocazie să mă plimb un pic, să mă eliberez de toate problemele, iar seara el nu mă însoţeşte. Nu-i place să se plimbe.

Eram în stare să duc cu el oriunde îmi spunea să merg, dar el avea chef de vorbă… mă rog, nu trecea la subiectul ce mă interesa pe mine. Greu cu bărbaţii ăştia! Vor sex, dar nu ştiu să ceară! Se mai dau şi mari vânători! Credeam că un bărbat de 40 de ani are experienţă şi va reuşi să flirteze mai uşor… sau… tipul nu voia să mă sperie.

Îmi pierdusem interesul, tipul, Dorin, cum s-a prezentat, nu înainta deloc în discuţii. Chiar mă gândeam să plec spre casă. M-a văzut un pic tăcută, deja mă plictisise cu subiectele lui. La un moment dat a pomenit că a venit cu maşina, lăsând-o nu foarte departe. Când i-am zis unde stau, s-a oferit imediat să mă ducă cu maşina. Perfect, am zis eu!

La ora aia aproape nimeni prin parc. Am mers agale până la maşina lui. Fără să mă gândesc la consecinţe, m-am urcat în maşina lui. La un moment dat m-a întrebat pe unde să o ia… să aleg drumul cel mai scurt. Dar eu nu voiam să ajung repede acasă. I-am zis să facă la dreapta, apoi tot înainte o vreme şi că îi spun eu unde să facă stânga, că ştiu eu un traseu mai puţin aglomerat. Nu ştiam nimic, abia ştiu oraşul.

A mers un timp tot înainte, el mă întreba unde trebuie să facă stânga. Mă prefăceam că mă uit după străzi, dar era doar de formă. În joaca mea, intenţionat am pus o mână pe coapsa lui. M-am prefăcut şi m-am scuzat… că nu a fost cu intenţie. Speram să-i atrag atenţia cumva. Cred că am reuşit un pic. Eram aproape la ieşirea din oraş. Oraşul este mic, nu era nevoie să mergem prea mult. Când a vrut să întoarcă, l-am avertizat că este şosea cu dublă continuă şi că nu are voie… eu grijulie să nu-i ia carnetul.

Tot eu am venit cu soluţia. Nu foarte departe, se afla un sens giratoriu, în apropiere de o zonă cu mulţi copaci. Trecusem pe acolo cu soţul meu, de asta ştiam de loc. L-am liniştit şi i-am zis să facă aşa. În apropiere de sensul giratoriu, i-am zis să nu întoarcă, să meargă la dreaptă spre zona de copaci, pe drumul neasfaltat, să iau nişte flori de acolo. M-a crezut. A oprit maşina destul de departe de drum, pentru a nu fi văzuţi.

– Ce flori vrei să iei, nici nu sunt?

– Sigur găsesc câteva… i-am spus eu privindu-l, în timp ce mâna stângă a ajuns pe coapsa lui. Abia atunci s-a prins. Greu, dar s-a prins. S-a uitat înapoi să vadă dacă putem fi văzuţi, apoi s-a liniştit. Mi-a atins sânii… la cât de dornică eram, m-am excitat instant. Nu ştiu dacă el avea de gând să mă fută acolo, dar era un început pentru ceva mai serios.

A băgat o mână sub rochie… mi-a atins coapsele… am închis ochii, gemeam uşor… a ajuns între picioarele mele. Simţeam că iau foc. Mă săruta pe gât… eu am întins mâna spre prohabul lui. Avea ceva tare în pantaloni, promiţător… a tras chiloţii într-o parte şi a introdus un deget în vagin… aahh… l-am prins de mână şi l-am tras spre mine.

Cu mâna stângă l-am prins ferm de bărbăţie. Voiam să o ţin în mână… să i-o frec… pentru moment. Într-un târziu şi-a scos penisul afară. L-am prins cu toată mâna. Era destul de mare… şi groasă… aahh… îl frecam încet, priveam spre penis, îl doream peste tot în mine. Nu era cazul în maşină, dar dorinţa exista. Când i-am văzut sclipirea lichidului preejeculator, nu am mai putut rezista. M-am aplecat către el… Dorin a scos mâna dintre picioarele mele. A înţeles ce vreau.

L-am văzut cum încerca să se relaxeze în scaun. Chiar l-a dat puţin mai în spate ca să-mi facă loc de volan, a tras de pantaloni până în zona genunchilor. Acum aveam cale liberă. L-am prins cu mâna stângă, m-am dus direct la el… l-am prins imediat cu buzele… mmm… îmi era dor de o pulă să sug. Lăsasem ruşinea, sugeam de plăcere, gemeam… îi frecam penisul cu mâna… mmm.. am vrut să văd cât de mult îmi intră în gură.

Poziţia nu era cea mai potrivită, dar am încercat de câteva ori. Dorin a fost foarte încântat. Cred că el nu primea aşa ceva acasă, iar acum era zăpăcit de trăirile ce le simţea. M-am ridicat în genunchi pe scaunul meu… mâna dreaptă între picioare, îmi frecam labiile şi clitorisul… gura plină cu penisul lui… îl ţineam strâns între buze, nu-mi venea să-i dau drumul.

Dorin a pus o mână pe capul meu… mă apăsa încet… ritmul a devenit mai alert. Mă dureau uşor buzele, dar nu voiam să renunţ… mmm… el era în extaz, nu-şi putea ascunde trăirile de mine… mă apăsa pe cap, tot mai rapid, penisul intra în gura mea tot mai mult… mmm… l-am simţit cum se încordează… mă apăsa cu ambele mâini… aaahh… m-a împins până am ajuns cu buzele la baza lui… aahhh…

Sperma a ţâşnit puternic în gâtul meu, m-am înecat un pic, dar am rezistat… primele jeturi au fost mai dificile, apoi totul a fost mai uşor. Nu m-am lăsat până când nu s-a descărcat tot în gura mea. Îmi frecam clitorisul… mmm… el terminase tot, dar ţineam penisul captiv, îmi era dor să-l simt… mmmhh… orgasmul intens m-a cuprins. Tremuram toată, i-am eliberat penisul şi mi-am aşezat capul pe coapsele lui. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex cu un necunoscut (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: