Sex cu naşii

Numele meu este Max, am 31 de ani, corp atletic, puţin lucrat la sală. Sunt căsătorit de 4 ani şi aş putea spune că am o relaţie fericită. Cu toate astea, am o fantezie neîmplinită ce mi-o doresc foarte mult, să fac sex cu un cuplu. Într-una din seri, am profitat de ocazie că soţia mea se afla la mama ei. Căutam pe diverse site-uri, în speranţa că poate am şansa să găsesc un cuplu, cu care să-mi satisfac fantezia de a participa la o partidă de sex în trei. …

Navigând pe unul dintre site-uri, mi-a atras atenţia descrierea unui profil… cuplu începător din Piteşti, în căutare de noi plăceri ale vieţii, căutam cuplu să ne iniţieze… Uitându-mă la profil după poze şi detalii… am avut o revelaţie, cumva, îmi păreau cunoscute acele persoane, chiar dacă nu se vedea faţa. Tipa, 31 de ani, un fund mare, rotund… fund de braziliancă. Tipul, 35 de ani… avea o poză cu scula lui.

Chiar dacă era precizat că doresc să întâlnească un cuplu, tot le-am trimis un mesaj cu numărul meu de whats’ up, să aflu dacă îi interesează şi bărbat singur. Zece minute mai târziu, mi-a sunat telefonul, am primit un mesaj de la ei pe whats’ up.

– Salut, ne-ai lăsat un mesaj pe site… suntem Silviu şi Antoanela.

– Sunteţi interesaţi de un bărbat singur?

– Putem încerca… spune-ne câteva date despre tine, pentru noi este prima dată.

– Şi la mine… am această fantezie de multă vreme… îi spun eu, şi câteva detalii despre fizicul meu.

Eram puţin reţinut să le trimit o poză în care să mi se vadă faţa, aşa că le-am trimis o poză fără tricou, de la gât în jos. Aproximativ două minute mai târziu am primit o poză cu ei. Să-mi cadă faţa şi alta nu, erau chiar naşii mei, Silviu şi Antoanela. Nu ştiam ce să fac, dacă să le spun cine sunt cu adevărat sau nu. Ei insistau să le trimit o poză cu penisul meu. Am ales să le trimit o poză cu mine dezbrăcat complet, dar fără să mi se vadă faţa.

– Ce dimensiune are scula ta?

– Undeva pe la 15 cm… alte poze mai aveţi?… insist eu. Speram să primesc o poză cu naşa dezbrăcată. Şi chiar o primesc. Naşa goală, întinsă pe spate pe pat, cu picioarele larg depărtate… vizibilitate excelentă între picioarele ei. Pizda rasă, sânii minunaţi… un trup superb. Aproape că-mi venea să ling ecranul de poftă. Îmi doream foarte tare să o pot gusta în realitate. Eram înnebunit.

Priveam la poza ei, penisul se întărise la maxim. Între timp, Silviu mi-a mai trimis încă o fotografie… aplecată, cu spatele la mine… wow… fundul ei mare şi rotund, printre picioarele depărtate se vedeau labiile cărnoase. Dorinţa de a o fute creştea tot mai mult. Ca să le răspund la poze… îi spun că îmi doresc să-i ling pizda apetisantă, că-mi place fundul şi că vreau să o fut hard.

– Soţiei mele îi place ce vede în poze şi că este încântată să te cunoască. Aşteptam de la tine o poză cu faţa.

– Nu vă pot trimite acum… i-am răspuns eu, încercând să trag de timp.

– De ce?

– Ne cunoaştem din faţa blocului, sunt prieten cu voi din copilărie…

Imediat ce au citit, au şters şi pozele, apoi au insistat să afle cine sunt, cerându-mi o poză cu mine. Nu aveam un motiv să mă mai ascund, aşa că le-am trimis o poză cu mine. Cred că au fost şocaţi în momentul când m-au văzut. La puţin timp naşu’ m-a sunat.

– Finule!… ce faci?… ştii… noi… încerca el să drege busuiocul. Nu l-am lăsat să se facă de râs.

– Naşule, rămâne între noi. Nici eu nu vreau să afle Ina. Ştii că nu este de acord cu aşa ceva…

– Ina ce face?

– Este plecată la mama ei, iar eu sunt singur acasă… şi am intrat pe diverse site-uri.

Discuţia a fost mai lungă. Până la urmă, naşu’ a prins curaj şi m-a invitat pe la ei, doar nu locuim departe unul de altul. Am încercat să mă eschivez, dar tot insista. În fundal se auzea şi vocea naşei ce tot spunea… hai finule pe la noi! Le răspund afirmativ, dar înainte să vin, le spun că trebuie să fac un duş. În jurul orei 12.30 eram la uşa lor. Îmi deschide naşu’ uşa, îmbrăcat sumar… pantaloni scurţi şi tricou.

– Ce faci, finule?! Te ţii de prostii… apoi râde zgomotos.

M-a invitat să intru în living. Acolo era naşa, îmbrăcată într-o rochie subţire de vară. Sfârcurile se puteau zări prin materialul subţire. Mi-a atras imediat atenţia că nu purta sutien… şi nici chiloţi, cum urma să aflu mai târziu. S-a apropiat de mine, m-a prins cu braţele, m-a strâns tare… lipindu-şi sânii de mine, apoi m-a sărutat prieteneşte pe obraji. De cum i-am simţit sânii lipiţi de mine, penisul meu a luat-o razna.

– Îţi place fundul meu, ai?…

– Da… îi răspund eu, vizibil emoţionat, mai ales că se afla şi naşu’ în preajmă.

Ne-am aşezat toţi pe canapeaua generoasă. Naşa se afla între noi, eu la dreapta ei. Naşu’ a deschis o sticlă de vin, în cinstea noastră. Discuţia s-a mutat rapid către subiectul sex.

– Ştii, finule, vrem să încercăm ceva nou în dormitor…

– Zici că-ţi place pizda mea?… m-a întrebat naşa direct.

– Da, naşă… i-am răspuns eu, roşu la faţă.

– Ai băga puţin botul la ea… continuă ea, surprinzându-mă cu modul dezinvolt de a se exprima.

– Naşa, acum serios… te-aş linge mult.

Ei se amuzau destul de tare, în timp ce mâna ei dreaptă se afla pe coapsa mea.

– Arăţi bine rău la corp… mâna ei aluneca pe pieptul meu, mai jos spre abdomen… apoi între picioarele mele, prinzându-mă de prohab. A strâns ferm, apoi s-a auzit un suspin lung. Deşi naşu’ privea încântat, mi-am făcut curaj şi am pus o mână pe piciorul ei.

– Şi tu arăţi foarte bine…

– Finule, să ştii că mă atragi… se apropie uşor de mine şi m-a sărutat uşor pe buze. Privind spre naşu’, aşteptam încuviinţarea lui. El, fără să stea pe gânduri, dă din cap aprobator. I-am răspuns la sărut, mâna mea aluneca mai sus pe coapsa interioară. Ne sărutam pasional, precum doi amanţi. Mâna ei urca din nou pe piept, eu mai sus… ajung între picioarele ei, îi ating pizda fierbinte. Atunci realizez că nu purta chiloţi. Prind curaj şi introduc un deget în interior… aahh… făcând-o să geamă şi mai tare.

Încerc să fac abstracţie de naşu’… o sărutam pe gât, un pic pe la ureche… sunt excitat şi nu mă pot abţine să-i spun… te doresc de multă vreme, vreau să te fut!… Naşa exclamă la cele auzite. Trag în jos de bretelele de la rochie, cu mâna stângă îi prind un sân, îl strâng şi oftez lung. Cobor spre ei, îl prind cu gura şi sug nebuneşte. Alături se afla naşu’, ne privea excitat masându-şi penisul prin pantaloni.

Nu mai rezist. În seara asta trebuie să fie a mea. Am coborât lângă canapea, i-am sărutat coapsele, ea îşi depărtează picioarele… am urcat încet, săruturi scurte pe coapsa interioară… ajung între picioarele ei. Visul meu devine realitate, îi ating labiile cu buzele… ooff… oftează încet, vine mai aproape de marginea canapelei, cu picioarele larg depărtate. Limba urcă şi coboară de-a lungul labiilor, ea geme şi se cabrează. Mă uitam la ea şi o vedeam concentrată, cu ochii închişi, masându-şi sânii.

Introduc limba în ea… aahh… se loveşte de gura mea. Am prins-o cu mâinile de mijloc şi am tras-o spre mine, moment în care introduc limba şi mai adânc. Naşa a pus o mână pe capul meu… se joacă în părul meu şi geme uşor. Un deget l-am băgat în vagin, buzele şi limba se ocupau de clitoris. Nu-mi venea să mă opresc. Aveam o erecţie imensă, chiar mă durea un pic penisul. A trebuit să fac o mică pauză să-l eliberez.

Revin, i-am atins clitorisul cu limba… ea mă apasă… ddaa… acolo… ddaa!… mă excită când o aud cum îmi vorbeşte. Sunete diverse se aud în toată camera. Insist să-i ling clitorisul, un deget îl introduc în vagin… daa… îl bag şi pe al doilea… o văd cum se zbate sub privirile naşului. Simţeam că este aproape, la cât de încordată era. M-a apăsat pe cap cu ambele mâini, degetele le mişcam rapid în ea… aahhh… ţipa tare de plăcere şi mă ţinea fix. Mă dor buzele, dar ador gustul ei.

M-am ridicat pe canapea. Naşa sprijinită de spătar, respirând greu. Naşu’ cu penisul scos afară îl masa uşor. I-am oferit un sărut pasional pe gură ei. Ea m-a prins cu braţele, mi-a şoptit la ureche că vrea să se revanşeze. M-a ajutat să mă dezbrac de tricou, apoi şi de pantaloni. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă, a frecat-o un pic… s-a aplecat, cât să-i ofere un sărut scurt. S-a întins pe canapea, naşu’ i-a făcut loc… mi-a prins penisul între buze… mişcări lente cu vârful limbii se plimbau de jur-împrejur.

Era doar încălzirea. Buzele alunecau mai mult, mă strânge… mişcări cursive, tot mai rapide, în sus şi în jos. Fundul ei mare mă atrage… ea suge cu poftă… o strâng de fese. Reacţionează pozitiv, o strâng mai tare, mă încurajează cu gemete să o strâng mai tare. Îmi fac loc cu un deget între picioarele ei, direct în vagin. Naşu’ era în picioare, privea atent la buzele pofticioase, ce alunecau pe gland. Cu mişcări largi, îşi freacă penisul… îl simţeam destul de excitat.

Eram înnebunit, mă simţeam în al nouălea cer. Buzele lacome culisau rapid, în timp ce sunete incitante erau tot mai prezente. Am făcut loc şi la al doilea deget… mmmh… gemea destul de tare şi părea că nu vrea să se oprească. Aveam două degete de la mâna stângă în vagin, sondând tot mai rapid… cu mâna dreaptă îi dirijam mişcările, apăsând-o tot mai mult. Îmi doream să cuprindă tot penisul… aproape că a reuşit. Insist mai mult… aud cum îi curge nasul, sigur i-au dat lacrimile.

Vreau un orgasm de zile mari. Am scos degetele din ea. Pun şi cealaltă mână pe capul şi îi dirijez mişcările tot mai rapid şi mai adânc… sunt aproape, îmi vine… îi spun cu voce tare că îmi vine… iau mâinile de pe capul ei, ea îmi eliberează penisul, l-a prins cu mâna dreaptă… îl freacă rapid, cu cealaltă mână îmi masa testiculele… aahhh… primul jet ţâşneşte în părul ei. Ea, mi-a prins penisul cu buzele… limba mă atingea la vârf. Multiple jeturi eliberează o cantitate mare de sămânţă.

Era deja prea mult pentru ea. Stropi se curgeau pe lângă buze, pe bărbie, de-a lungul penisului. Tremuram cu ochii strânşi… penisul zvâcnea între buzele ei. Terminasem în guriţa ei lacomă, dar nu eram mulţumit pe deplin. Îmi doream să încerc şi vaginul ei fierbinte.

S-a ridicat în şezut. Naşu a venit la ea, prins-o de cap şi a direcţionat-o către scula lui… sugea cu plăcere, naşu’ gâfâia vizibil excitat. Nu reuşea să se menţină pe picioare. S-a dus către canapea, trăgând-o şi pe naşa după el. Într-un final, naşa a coborât de pe canapea, fundul bombat, spatele arcuit… gura plină de penisul naşului.

Priveam la fundul ei mare. Penisul încă era tare. M-am dus jos lângă ea. Întâi mi-am lipit gura de pizda ei zemoasă… ce mult îmi plăcea. Naşu’ se uita la mine, mă vede cu gura lipit de ea… fute-o, ce mai stai!… îmi spune el hotărât. M-am ridicat, mi-am potrivit penisul şi am intrat rapid în ea. Se împingea în mine, voia să intru mai adânc. Naşu’ îi ţinea capul captiv, punând-o să sugă adânc. Într-un moment de luciditate, realizez ceea ce fac… tocmai o fut pe naşa… şi îmi place mult.

Îl simţeam pe naşu’ încântat, asta mă încuraja să mă mişc mai rapid, iar gemetele naşei erau doar un bonus. Pompez tare în ea, o ţineam ferm de mijloc… naşu’ geme tot mai tare, îl văd cum se încordează, îl privesc excitat… nu durează mult, respiră greu… îi eliberează capul naşei şi o lasă pe ea să cuprindă toată sămânţa. Simt că nu mai rezist… mă încordez puternic… mă exprim gălăgios, sunt aproape. Mi-am scos penisul din ea, l-am frecat energic. Sperma ţâşneşte pe fesele mari şi pe spate.

Toţi trei obosiţi, o sărut pe naşa pentru noaptea de vis. Mă gândesc cu drag la posibilitatea ca şi soţia mea să completeze careul. Poate totuşi va accepta!

Poveste scrisa de Max

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex cu naşii”

  1. E ceva sensual. M-am excitat de cind am inceput sa citesc povestea, imi place mult. Mi-as dori si eu un cuplu asa, nu e important virsta, o am de 24cm.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.