Mai există bărbaţi în oraşul ăsta, să mă fută şi pe mine?

După o pauză destul de lungă de sex, observ destule schimbări negative la mine… nervozitate accentuată, dureri de cap destul de des, nu mai zic. Soţul nepăsător, aşa că nu mai am vreo speranţă la el, nu înţelege nevoile mele ca femeie, iar nerezolvate, duc la frustrare. Eram un căutarea unui mascul, mai cu ţiglele pe casă, cu care să-mi înfrânez pornirile sexuale. Şi totuşi este greu ca femeie. Îmi este teamă şi de bărbaţii singuri, dar şi de cei căsătoriţi. …

De cei singuri pentru că se pot îndrăgosti, apoi totul devine mult mai complicat, eu măritată şi doi copii mici. Nu exclud şi varianta discreţiei, sunt mai predispuşi către laude şi bârfe. De cei căsătoriţi, să nu întâlnesc vreunul pe care să-l mustre conştiinţa, ca apoi să-i spună soţiei… şi, să vezi circ după. Într-o localitate cu aproape 10.000 de locuitori, nu prea poţi să te fereşti îndeajuns de bine.

Cu teamă în suflet şi cu o dorinţă imensă să-mi satisfac poftele sexuale, am dat peste un tip însurat, pe un site, de la mine din localitate. Partea bună… ar trebui să ştie să fie discret, partea rea… să nu-l mănânce limba. Discuţia a fost de la început pe subiectul sex. Tipul în jur de 40 de ani… o bilă albă, ar trebui să aibă experienţă, am zis eu… dornic să facă cunilingus. Soţia este total împotrivă, aşa că trebuia să găsească pe altcineva. Bilă neagră… nu a mai făcut sex cu o altă femeie, în afară de soţia lui, dar acum era decis să treacă peste principii şi… aspectele religioase.

Cum nici eu nu stăteam bine la capitolul ăsta, îmi doream pe cineva, am zis că este potrivit pentru a ne întâlni. Nerăbdarea lui m-a pus pe gânduri, aproape că-mi oferea ultimatum pentru a ne întâlni, deşi l-am rugat să aibă puţină răbdare, deoarece o femeie are nevoie de timp să se simtă în siguranţă atunci când alege să se întâlnească cu un străin. Cu toate că şi eu voiam, am încercat să duc discuţia către viitor… posibil să ne vedem. Era hotărât să ne vedem cât mai repede, deşi mi-a repetat de mai multe ori că la prima întâlnire nu facem sex. Mai mult ne cunoaştem.

Trecuse câteva zile de la prima discuţie şi el tot insista să ne vedem. M-am decis să mă întâlnesc cu el, deşi aveam o strângere de inimă. Nu îmi place când totul este grabă, deloc organizat, dar şi faptul că nu ştiam mai nimic despre el. În realitate, destul de amabil. Speram să mergem la un hotel sau pensiune ceva, dar teama lui de nu fi recunoscut de cineva, l-a făcut să fie prudent. A venit şi m-a luat cu maşina dintr-un loc ales de mine.

Încerca să găsească un loc mai ferit unde să putem sta fără teamă în maşină. Într-un final a găsit un loc lângă un baraj. Ar fi mers să facem sex afară din maşină, dar ploaia ne-a stricat planurile. Geamurile aburite, ofereau un aspect mai intim, deşi nu trecea nimeni pe acolo. L-am simţit timid, era şi firesc, doar era prima dată când îşi înşela soţia. Respectos tipul, mi-a prins mâna şi mi-a sărutat-o. Uitasem cum este să-ţi sărute un bărbat mâna.

Mi-a cerut voie să-l las să mă sărute. Încântat, a venit spre mine, m-a sărutat pe buze. Nu a fost doar un simplu sărut, ci unul mai lung, mai pasional. Devenise tot mai înfierbântat, respira tot mai sacadat. A continuat să mă sărute pe gât… a vrut să mă atingă pe sâni peste haine. Nu am vrut să-l las, el a insistat şi până la urmă am cedat. Destul de agitat în mişcări, masându-mi sânii rapid, încerca să-şi facă loc pe sub maieu şi a reuşit.

Penisul devenise erect. L-am văzut cum se freca în zona prohabului, peste pantaloni. Se excitase destul de mult, eu mai puţin. Altele erau condiţiile dacă ne aflam într-un pat, unde îmi place să mă desfăşor aşa cum doresc, nu într-o maşină, unde este destul de incomod. I-am propus să mergem pe bancheta din spate, era ceva mai mult spaţiu. A fost destul de încântat de propunerea mea. Nu a stat mult pe gânduri şi a acceptat.

El aşezat pe banchetă. M-am urcat în braţele lui. Aveam maieul ridicat deasupra sânilor. I-a prins cu mâinile pe amândoi, a tras de ei, i-a supt pe rând. Sugea hulpav. A fost tare încântat când mi-a gustat laptele, încă mai alăptez. O maşină ce a trecut prin apropiere a stricat distracţia. Ne-am lăsat imediat în jos, deşi prin geamurile aburinde, cu greu ne-ar fi văzut.

După ce a trecut maşina, m-am pus capră cu fundul la el. Mi-a tras chiloţii în jos, cu două degete îmi penetra vaginul, făcându-mă să-mi doresc şi mai mult să fac sex cu el. Nu am rezistat şi l-am descheiat la pantaloni, rapid i-am scos penisul afară. Eram atât de dornică, încât i-am luat penisul rapid în gură… buzele mulate, sugeam cu plăcere, trecuse multă vreme de când nu mai făcusem asta. Îl vedeam cu geme, tremura uşor. În timp ce-l sugeam mi-a spus că soţia nu i-a făcut niciodată sex oral, în toţi acei ani de căsnicie.

Speram să-l fac să termine în gura mea, dar el m-a oprit. Era destul de nerăbdător să-mi facă cunilingus. Sprijinită de portieră, picioarele larg depărtate. Unul ridicat pe banchetă şi celălalt pe scaunul din faţă. Când mi-a văzut toată pupăza, în toată splendoarea ei, s-a luminat la faţă. Exact ca tipul din 365 Days, când i-a oferit limbi tipei… a scuipat pe ea, apoi a început să mă lingă cu aşa o poftă. Niciodată nu am fost linsă, precum acest tip. Se vedea că nu primeşte acasă prea mult sex, cum nici eu nu prea primesc sex de la soţul meu.  

Să revin. A mai scuipat de câteva ori, apoi şi-a lipit gura de pupăza mea, lingându-mă hotărât. Din cauza spaţiului incomod, m-am mişcat puţin până când m-am aşezat mai bine. Gemeam cu el… l-am prins de păr şi îl apăsam acolo. Îmi sugea labiile, săruturi pe coapse, mă penetra cu degetele… l-am lăsat să facă ce vrea şi cât vrea cu mine. La cât de statută eram din punct de vedere sexual, am avut trei orgasme intense. Gura lui, degetele în mine… a făcut minuni. După orgasmele avute, îmi doream un penis in mine. M-am ridicat şi l-am rugat să mă penetreze cu penisul, dar el a refuzat.

– Ţi-am promis că nu facem sex la prima întâlnire, aşa că nu vom face. Pizda este a soţului tău, el trebuie să te fută!

Nu mă aşteptam la asemenea răspuns din partea lui. În schimb m-a rugat să-l ajut să se masturbeze, însă nici eu nu am vrut să-l ajut. Cum timpul alocat era pe sfârşite, ne-am aranjat hainele amândoi, apoi a pornit maşina şi m-a lăsat acolo de unde m-a luat.

Dezamăgită, am plecat spre casă, gândindu-mă că poate ar fi mai bine să nu mai existe o altă întâlnire. Nu aveam de gând ca la următoarea întâlnire să fie tot în maşină. Şi eu riscam la fel de mult ca şi el. Sigur se găsea o soluţie, ca să nu dăm de bănuit. Apoi, felul cum mi-a răspuns atunci când l-am rugat să mă penetreze, nu mi-a plăcut. Sexul oral nu este tot sex? Se consideră sex doar dacă există penetrare?

A doua zi am primit un mesaj lung de la el, în care îmi spunea că, după căsătorie, nu a mai fost cu altă femeie şi că s-a simţit foarte bine cu mine, dar şi regetele de după:

… A fost frumos să te simt cum mă săruți, să te simt cum mă dorești. Se vedea în privirea ta că… mă doreai și acel sentiment era copleșitor pentru că, de la nevastă nu primesc așa priviri. Pentru ea totul e banal. Gemetele tale, dacă au fost sincere… mă înnebuneau și de asta am fost probabil prea brutal, pentru că vedeam că-ți place și atunci am vrut să te duc pe culmi. Nu am cuvintele potrivite să-ţi descriu cât de frumos a fost. Cât de mult mi-aș fi dorit să nu ne tot uităm pe geamuri să vedem dacă vine cineva sau nu. Dacă am fi avut liniște completă, era și mai demențial.

Totuși, dacă e să mai avem o șansă, ar trebui să ne gândim bine de tot la ce facem. Eu, să știi că mă gândesc și la chestiile astea. E clar că ce am făcut noi a fost păcat. Păcat a fost din clipa când am stat să ne înțelegem, cum să facem să ne vedem, dar na… totuși, chiar dacă mădularul meu a intrat în tine… atunci când l-ai supt, totuși… mai trag o nădejde în mila lui Dumnezeu că, dacă îmi cer iertare pe viitor cu pocăință, va ține în seama de faptul că nu m-am împreunat cu tine, adică nu mi-am băgat penisul și în păsărica ta, pentru că aia ar fi constituit păcatul total, până la capăt.

Repet… păcatul în ochii lui Dumnezeu e tot păcat, dar pentru mine personal, dacă mi-aș fi băgat penisul în tine… îți spun că, în clipa aceea aș fi trecut o limită mare pentru mine, o baricadă peste care, dacă aș fi trecut, nu cred că m-aș mai fi oprit nici în ruptul capului. Atunci mă aruncam în tine ca un taur, mă adânceam în tine cu toată pofta nebună ce o aveam, și îți spun sigur că aș fi dorit să ne vedem cât de des puteam, numai ca să dau iarăși şi iarăși de pizda ta scumpă, zemoasă și dornică de a fi umplută cu grosimea întărită a mădularului meu.

Dacă treceam de acea barieră cred că… eram.de neoprit, nu mă mai lăsam ani de zile de tine… te transformam în amanta mea și până la urmă oricum s-ar fi aflat pentru că… vorba aia… ulciorul nu merge de multe ori la fântână. Cine a spus vorbele astea, nu le-a spus degeaba. Cineva tot ne vedea, cineva ne putea poza, cineva putea să ne facă rău, chiar dacă noi doi nu am fi spus la nimeni.

Prin urmare, da, sunt puţin pe gânduri, pentru că stau și mă gândesc că mă joc în definitiv cu IADUL sau cu RAIUL. Off… off,  greu e să lupți împotriva firii, care ar dori atât de mult să te călărească, să îți sară fulgii total. …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

35 de comentarii la „Mai există bărbaţi în oraşul ăsta, să mă fută şi pe mine?”

    1. Adevărat. Deloc romantic. Scuzele, sant se prisos, acum. Totuși, dacă ai vrea sa ne cunoaștem, mi-ar face placere sa vorbim. O seara frumoasa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.