Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (2)

… Ginerele cu fiică-mea încă aveau chef de petrecere. Au intrat din nou în jacuzzi, au mai desfăcut o şampanie. Eu m-am dus să fac un duş, intenţionam să mă retrag. Când am ieşit, am aruncat o privire pe geam. Amândoi încă erau în jacuzzi, fiică-mea îl călărea, capul aruncat pe spate, erau într-un extaz total. Să uit de ei, m-am dus în dormitor, eram frântă, în câteva minute am adormit. Dimineaţa, ei încă dormeau în sufragerie pe canapea, şemineul ardea. …

Asta însemna că au petrecut până spre dimineaţă. Dormeau îmbrăţişaţi, amândoi în pielea goală, mădularului ginerelui atârna. Priveam în acea direcţie şi nu reuşeam să-mi iau ochii de la pula lui. Este destul de mare şi când nu este sculată. Îmi apăreau în minte imaginile cum fiică-mea i-o sugea aseară. Ştiam că dacă mai stau mult şi privesc o să mă apuce dorul de ea.

I-am lăsat să doarmă. Îmi era foame, am coborât să iau micul dejun. Sora mea, de la prima oră voia să ştie ce fac şi dacă sunt bine.

– Ce faci, eşti bine?

– Da, sunt bine.

– Unde eşti acum?

– Suntem la munte, toţi trei… eu, fiică-mea şi ginerele.

– De ce nu m-ai luat şi pe mine, dragă?

– Ei, nu eu hotărăsc…

La masa de lângă mine am observat doi tinerei îndrăgostiţi. Ea îi zâmbea tot timpul, el o masa încet pe cap, se juca în părul ei. Ea, cu ochii închişi, lăsând capul uşor pe spate. Trăia momentul. În imaginaţia mea, îi asociam chipul cu al fiicei mele, cum îl călărea aseară pe soţul ei.

Ospătăriţa m-a trezit din vis. M-a întrebat dacă vreau cafea.

– Da, te rog… una lungă.

– Da, lungă… şi mie îmi place lungă… a zis ea.

M-a uimit cele spuse de ospătăriţă, dar am trecut repede peste. Atmosfera plăcută, relaxantă. Îmi propusesem să stau mai mult jos la cafea. Mi-am amintit de electricianul tupeist. Parcă îl aud cum mi-a zis… aţi rămas nerezolvată, dar nu am experienţă, poate mă ajutaţi să capăt… Îmi iau inima în dinţi şi mă decid să-i scriu un mesaj.

– Bună, sunt Stela. Se aude din când în când un zgomot la contor, când poţi să vii să-l verifici?

– Când doriţi, v-am spus că sunt disponibil. Aşa o doamnă nu pot să refuz… a fost răspunsul lui, la fel de îndrăzneţ, după aproximativ cinci minute.

– Acum sunt la munte, te sun când mă întorc.

– Ce face o doamnă frumoasă la munte? Nu vă este frică seara? Putem rezolva şi asta.

– Mulţumesc, sunt bine. Tu ce faci, eşti bine? Ai mai căpătat experienţă?… încercând să-l provoc un pic.

– Nu. Aştept să vă fut! Nu las treburile nerezolvate.

Nu mai aveam replică, mă gândeam ce să-i mai scriu. La puţin timp mi-a trimis o poză cu pula lui sculată.

– Vă place? Aţi rămas fără cuvinte?…

Chiar m-a lăsat fără cuvinte tupeul lui, dar tot i-am răspuns până la urmă.

– Da, dragule, eşti cam îndrăzneţ.

– Aşa sunt eu. Când vreau ceva, spun. Ştii că de atunci nu am mai futut nimic?

Deja era la pertu cu mine. A tot insistat să-i trimit o poză cu ţâţele mele, am refuzat, apoi am încheiat discuţia cu el. Mă simţeam bine că l-am pus la punct. Sora mea a continuat să-mi scrie.

– Sunt nefutută de trei zile, mă mănâncă, am nevoie de pulă.

Eu eram satisfăcută sexual, nu aveam probleme. În apartament, ei încă dormeau când am ajuns. Scula ginerelui atârna, o fixasem cu privirea. Fiică-mea cu capul foarte aproape de ea. Mi-aş fi dorit să fiu eu acolo. În timp ce povesteam cu sora mea, ei s-au trezit, dar se mai giugiuleau pe canapea. Ea s-a dus la duş, ginerele şi-a făcut cafea, una pentru mine. Îmbrăcat doar cu boxeri în faţa mea. El vorbea cu mine, eu aruncam priviri către pula lui, nu puteam să privesc în altă parte.

Mi-a povestit cum au petrecut în jacuzzi toată noaptea, până la ora cinci.

– Fiică-ta nu se mai satură, m-a călărit toată noaptea.

Au coborât să mănânce micul dejun, dar nu mai era. Până la urmă au decis să plece undeva să mănânce micul dejun. Am rămas singură să mă relaxez în jacuzzi. Deşi afară era înnorat, ceaţă, stăteam până la gât în apa de 35 de grade. Îmi treceau prin minte toate minunile ce s-au petrecut în ultimele săptămâni, cu mult sex, sex pervers… cu ginerele, electricianul, soţul, colegul soţului… cum m-am transformat din femeie de casă în curvă, nimfomană.

Ideea de a renunţa devenea tot mai prezentă. Când m-am dus la toaletă am auzit pe cineva bătând la uşă. Era ospătăriţa ce m-a servit dimineaţa, voia să facă curăţenie. Ea îşi făcea treaba, eu tot în jacuzzi. După un timp m-a chemat să-i arăt unde să pună hainele. S-a uitat lung la mine şi mi-a zis:

– Ce corp frumos aveţi! Arătaţi foarte bine.

I-am arătat şi am revenit în jacuzzi. Am primit un mesaj de la fiică-mea că se vor întoarce în două ore. Mă simţeam bine, i-am spus să stea cât doresc ei. Înapoi în apartament, fată încă curaţa. Din poziţia în care se afla, am observat imediat ce fund bombat avea. Pe tocuri, fustiţă scurtă, decolteu mediu, picioare lungi, frumuşică foc.

I-am oferit şi eu ei o cafea lungă, aşa cum a zis dimineaţă că-i place. Ea mi-a povestit tot felul de situaţii întâlnite în camere. Simţeam că mă place.

– Este un cuplu ce se cazează periodic la noi, se fut ca nişte nebuni. O dată la micul dejun, am văzut-o pe ea sub masă cum îi sugea pula în restaurant. Altă dată i-am prins pe hol…

Povestea… simţeam că este fascinată de sânii mei, îi plăceau. Nu ştiu ce mi-a venit, dar chiar îmi doream să-i arăt, chiar să o las să-i mângâie.

– Vrei să pui mâna pe ei?

– Da… a răspuns ea încântată.

Îi mângâia cu mâna ei fină. Asemenea senzaţii nu am mai întâlnit. Simţeam că dacă o las să continue, o să am orgasm numai prin simplul fapt că-i mângâia. Am vrut să o opresc.

– Te rog, opreşte-te! Nu mai rezist, simt că mă termin.

– Vă deranjează? Vreau să vă satisfac! Ştiţi, mie chiar îmi plac femeile. Cele mai tari orgasme, cu femei le-am avut.

A continuat să-mi mângâie sânii. Simţeam o căldură între picioare… îmi plăcea foarte mult. Nu mă aşteptam să am primul orgasm fără să simt o pulă în mine. Şi-a făcut plăcerea, s-a ridicat şi a plecat. Eu, încă în extaz, aş mai fi vrut. Mi-am luat vibratorul şi m-am masturbat. Mă frecam energic cu el, mă trăgeam de sfârcuri, tremuram şi gemeam zgomotos. Nu m-am oprit până când nu am mai avut încă un orgasm.

Îmi amintisem de vorbele ginerelui meu, că urma o surpriză. Mă aşteptam să se întâmple ceva pervers, murdar… nu ştiu ce anume, dar îmi doream. Eram foarte curioasă. Credeam că le-am făcut pe toate, dar sexul ce urma în acea seară m-a convins că nu am făcut de toate.

Mai târziu au ajuns şi ei. Vedeam de la distanţă pula sculată a ginerelui. Probabil s-au încins pe unde au umblat. Avea două genţi în mână, făcuse ceva cumpărături. I-am văzut încinşi. Au adus o sticlă de vin alb, dulce, foarte bun. Şi-au pus în pahar, m-au servit şi pe mine. S-a dus pahar după pahar. Atmosfera devenea incendiară.

Am coborât la restaurant să mâncăm, ei au continuat cu vin. Ginerele a urcat că-şi uitase telefonul. Fiică-mea mi-a povestit că au fost la sexshop şi au cumpărat lucruri faine.

– Am un chef de sex! M-a încins toată ziua. Am vrut să i-o sug, dar nu m-a lăsat. Abia aştept să urcăm. Tu ce ai făcut, te-ai odihnit?

– Am stat în jacuzzi şi m-am relaxat, a fost foarte bine.

Terminasem de mâncat, am mai servit câte un pahar de vin, apoi am urcat în apartament. S-au schimbat imediat, şi-au luat halatele şi fuga la jacuzzi. În acea seară am decis să-i las doar pe ei doi, mă simţeam satisfăcută. Înainte să iasă afară pe teresa, ginerele nu a ezitat să mă strângă în braţe. M-am aprins instant. Când m-a tras spre el, mădularul m-a lovit direct în păsărică. Am închis ochii şi oftam adânc. Simţeam pula lui între picioare. Am rămas în apartament… udă, păsărica pulsa, voia pulă.

Nu a durat mult şi au început să facă sex în jacuzzi. Ploua uşor, dar asta nu i-a deranjat, parcă îi excita mai mult. Vedeam totul din apartament. Au ieşit din jacuzzi şi s-au pus pe marginea lui. Ea aplecată, cu spatele la el. Ginerele atât a aşteptat, s-a înfipt imediat în ea. Vedeam cum intră mădularul ăla mare în fata mea. O ţinea cu mâinile de ţâţe şi o masa puternic. Micuţa mea urla… oo.. ce bine este!… ce tare o simt!… fute-mă iubire!…

Ploaia se intensifica, iar ei se futeau ca nebunii pe terasă. După un timp au decis să intre din nou în apă şi au continuat cu acelaşi spectacol. O vedeam pe fiică-mea cum arunca capul dintr-o parte în alta, era într-o altă lume. Vreme de trei ore s-au futut ca nebunii pe terasă, iar eu i-am privit în tot acest timp. Eram foarte excitată, păsărica mă mânca, aş fi vrut să particip, însă ceva mă ţinea în loc.

Au intrat în apartament şi au continuat jocul în faţa şemineului. A luat-o violent şi a pus-o capră. Din nou, să o fută pe la spate. Ea ţipa… baga-mi-o în cur!… vreau anal!… se comportau de parcă nu eram acolo. Păsărica era fiartă, nu mai puteam. M-am dus în camera mea şi am început să mă mângâi între picioare. O frecam repede, incitată de ţipetele ei. La scurt timp am avut un orgasm foarte puternic. Încercam să mă liniştesc. Se făcuse linişte alături, dar nu pentru multă vreme.

– Suge-o!… i-a spus el.

– Vreau să mă fuţi!… Fute-mă în gură, vreau sperma ta!… Dă-mi!…

Fiică-mea avea un vocabular de curvă, ţipa în continuu. Stăteam în pat şi încercam să mut atenţia de la ei. I-am trimis un mesaj sorei mele, voiam să aflu ce face. Supărată, mi-a răspuns.

– Astăzi s-a încheiat relaţia cu şeful meu, pentru că a aflat soţia lui. A trebuit să plec din firmă, mi-am dat demisia.

– Vino la mine când mă întorc ca să stăm de vorbă…

– Bine, vorbim. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.