Striptease… cadou de ziua mea

Iubitei mele îi trecuse pe la ureche o fantezie de a mea, îmi doream să merg la striptease. Este posibil să mă fi scăpat la o băută între prieteni. Ştiau că urmează ziua mea şi tot insistau să mă întrebe ce-mi doresc drept cadou. La început am zis că-mi doresc anumite produse. Pe măsură ce noi am băut, întrebarea s-a tot repetat. Îmi amintesc că de fiecare dată răspundeam altceva. Cred că i-au luat şi pe ei pe nepregătite când am scos pe gură cuvântul striptease. …

Posibil ca totul să fie fost plănuit de unul dintre ei, în colaborare cu iubita mea, ca să-mi afle cele mai ascunse dorinţe. De la acea întâlnire trecuse aproape o săptămână. Dimineaţa, soţia mea m-a trezit cu un sărut lung şi mi-a urat un călduros… La mulţi ani!… Terminasem programul de lucru, şi mă îndreptam spre casă. Gabriela m-a sunat să afle pe unde sunt şi în cât timp ajung acasă. Am fost mirat de gestul ei de a mă suna să afle în cât timp ajung acasă.

Apoi am pus-o pe seama faptului că îmi pregătea o surpriză. Deja mă gândeam la ce cadouri voi primi, mai ales că prietenii mei au tras de mine cu o săptămână înainte să afle ce-mi doresc. În faţa apartamentului, am descuiat uşa, încet am deschis-o. Linişte totală… mă vor aştepta toţi, iar când voi intra în sufragerie, vor striga în gura mare… surpriză?!… Ce-i drept, mi-ar fi plăcut.

Am intrat în sufragerie. Iubita mea mă aştepta pe un scaun cu spătar, fără braţe. Îmbrăcată într-o lenjerie destul de provocatoare. Pe aceasta nu o ştiam. Un fel de rochiţa transparentă, gri cu roz şi volane din dantelă. Îmi părea a fi achiziţionată de la un sexshop. Ţinuta era completată de un dres cu portjartier şi o pereche de sandale cu toc înalt, deschise la culoare. Nu mi-a zis nimic. Din semne mi-a sugerat să mă aşez pe canapea, exact în faţa ei. Un zâmbet discret, combinat cu privirea tăioasă pe care mi-a aruncat-o… însemna că există un plan ascuns, dar ce anume?

S-a ridicat de pe scaun, a stins lumina, lăsând o lumină difuză, roşiatică. A luat telecomandă şi a apăsat pe un buton. O melodie ritmată, uşor lascivă, se auzea în boxe. Îmi era cunoscută, dar nu ştiam de unde să o iau. Îmi plăcea această melodie, dar nu reuşeam să o recunosc şi mai ales ce urmează. Ulterior mi-am dat seama că era vorba de melodia Naughty Girl a lui Beyoncé.

S-a apropiat de mine dansând provocator pe acea melodie şi mi-a întins un pahar cu whisky. Nu ştiu de unde l-a scos, nu-l văzusem până atunci. S-a retras în paşi de dans până aproape de scaunul ce se afla în mijlocul încăperii. Îşi mişca şoldurile în toate direcţiile, în ritm de dans. În pantaloni, penisul prindea viaţă. Şi nu avea cum să nu se întâmple asta, când aveam în faţa mea o femeie frumoasă ce dansa provocator.

Făcusem legătura dintre ce le-am spus prietenilor mei şi ceea ce se întâmpla în faţa mea, dar nu mă puteam supăra pe ei că nu au ţinut secretul, la aşa surpriză nu mă aşteptam. Mă privea fix şi dansa într-una. Nu credeam că este capabilă de astfel de mişcări, destul de provocatoare.

Se ţinea cu o mână de spătar, şi-a ridicat piciorul pe scaun, mâinile alunecau de jos, de la gambă până sus, spre genunchi, şi mai sus pe coapsă. S-a întors cu spatele la mine ţinându-se de scaun. Se lăsa până jos, iar când se ridica, împingea posteriorul către mine, unduindu-şi trupul într-un mod foarte excitant. Când a ajuns în picioare, mişca atât de rapid din bazin, încât părea că-i tremură carnea pe ea.

A revenit cu faţa spre mine, s-a aşezat pe scaun… şi-a depărtat larg picioarele, lăsând să se vadă despicătura labiilor prin chiloţi. Părul îl flutura în toate direcţiile, îşi masa sânii şi gemea tot mai tare. Îşi muşca buzele, făcea gesturi provocatoare cu limba… mă luase toate căldurile la cât de mult m-am excitat. Nu aveam idee că este în stare de asemenea mişcări… oare unde le-o fi învăţat?

Mâna dreaptă a coborât de pe sâni încet spre abdomen, apăsa ferm… a ajuns la buric… a tras de rochiţă în sus, mâna a coborât mai mult… degetul mijlociu apăsa între labii… aahh… mă strângea destul de tare la gât. Mi-am eliberat un pic nodul de la cravată şi mi-am desfăcut ultimul nasture. Nu a durat mult, mâna ei se afla la marginea chiloţilor, a tras uşor de marginea lor… a băgat mâna în chiloţi. Vedeam prin ei cum îşi masa labiile… wow… în acelaşi timp îşi sugea un deget, fixându-mă cu privirea.

Mă bucuram de acest spectacol şi parcă îmi doream să nu se termine, dar în acelaşi timp îmi venea să sar pe iubita mea, să facem sex nebun. Mă incitase foarte tare. Cred că o să vreau mai des aşa ceva, nu doar la zile speciale.

A scos mâna din chiloţi, a tras de ei până la genunchi… încerca să se dezbrace. Când a vrut să-i scoată de tot, şi-a ridicat destul de mult picioarele… lăsând se vadă labiile printre coapsele pline. A continuat să danseze şi să se mişte provocator. Nu rata nici o ocazie să-mi arate partea fierbinte dintre picioarele ei. O uşoară durere simţeam în pantaloni, penisul erect mă deranja deja. Trebuia neapărat să fie eliberat.

În toate mişcările pe care le făcea, nu am fost atent de unde a scos o jucărie sexuală. Atunci am înţeles că şi-a îmbogăţit colecţia de vibratoare, acesta nu-mi era cunoscut. Nu foarte mare, dar cu anumite valuri pe toată lungimea. Se juca cu el, l-a dus la gură… făcea anumite mişcări cu buzele şi limba, de mă înnebunea. Mai târziu l-a băgat în gură şi a început să-l sugă, făcând mişcări tot mai ample.

După ce l-a umezit bine, am văzut mâna dreaptă coborând cu el între picioarele ei. Întâi şi-a atins delicat labiile, apoi clitorisul. Se auzea un bâzâit, din ce în ce mai tare, semn că era şi pe vibraţii. Vârful vibratorului se plimba încet de-a lungul labiilor. Gabriela s-a ridicat în picioare. A pus vibratorul cu vârful în sus pe scaun… se mişca ca şi când îşi dorea să se înfigă în el. S-a întors cu spatele la mine, priveam la funduleţul ei obraznic, la labiile ei suculente… aahh…

Se juca cu mintea şi cu reacţiile mele. Era clar că asta urmează să facă, să se aşeze în acel vibrator, dar întârzia momentul… şi cred că asta îmi plăcea foarte mult. Momentul mult aşteptat a venit… şi-a potrivit vârful vibratorului între labii şi s-a lăsat în el… aahh… o auzeam cum geme… vedeam acea jucărie cum intra treptat în vaginul ei… daa…

S-a lăsat în jos până a intrat tot… s-a ridicat lent, vibratorul strălucea de la excitaţie. S-a retras până când a ajuns la vârf, apoi a continuat mişcarea în sus şi în jos… tot mai rapidă, cu gemete tot mai dese. S-a întors cu faţa spre mine, fără să scoată vibratorul… l-a proptit în scaun, se împingea în el… când îşi masa sânii, când îşi sugea degetul. Lăsasem de mult paharul cu whisky, nici nu apucasem să beau din el. Aveam mâna în dreptul prohabului, masându-mi uşor penisul erect.

Gabriela m-a văzut nerăbdător. A lăsat vibratorul pe scaun… s-a lăsat jos în patru labe. Se apropia încet de mine. Mi-a depărtat picioarele, mâinile alunecau pe coapse… până aproape de zona dintre picioare. Mi-a dat mâna într-o parte… cu mişcări lente mi-a desfăcut prohabul. Cu destulă uşurinţă mi-a scos penisul erect afară. Nici o clipă nu a întrerupt contactul vizual dintre noi. Priveam cu nerăbdare la modul cum se apropia de penis. Mi-a lins uşor testiculele… limba a urcat încet de-a lungul penisului, până a ajuns la vârf.

A continuat să-şi mişte limba în jurul măciuliei… aahh… oare cât o mai dura până se va pierde între buzele ei?… mă întrebam eu. Cât de curând!… speram eu. Aşa s-a şi întâmplat. Buzele, ca două petale s-au deschis… încet, penisul îşi făcea loc printre buzele ei… aahh… simţeam buzele strânse în jurul glandului, mişcările scurte, limba mă atingea la vârf. Încet, încet, penisul dispărea treptat în gura ei, făcându-mă să oftez lung.

Mi-ar fi plăcut să-l cuprindă pe tot, şi ea ştie asta, dar mai avem de lucru la asta. Poate într-o zi îmi va face această plăcere. Mi-am lăsat un pic capul pe spate şi gemeam lung… am pus o mână în părul ei şi mă jucam. Din obişnuinţă, am început să-i dirijez încet mişcările… simţeam că explodez. Tremuram încet, gâfâiam şi mă exprimam tot mai zgomotos. Nu ştiu ce a gândit ea, dar pentru mine ar fi fost ideal să termin în acel moment.

Gabriela m-a simţit… s-a ridicat repede de la podea, s-a urcat pe mine, m-a încălecat rapid… şi-a potrivit penisul şi s-a lăsat în el… aahh… i-am prins sânii cu ambele mâini… ea sărea tot mai energic, la fel cum făcuse mai devreme cu vibratorul… aaahh… ddaa… îmi vine!… eram încordat la maxim, dintr-un moment în altul urma să ejaculez… ea sărea tot mai rapid… ddaaa… am prins-o de mijloc şi am ţinut-o nemişcată, cu penisul adânc în ea… aahhh… sămânţa ţâşnea în vaginul fierbinte.

Aveam ochii închişi, respiram greu şi tremuram vizibil. Ea mi-a prins obrajii cu ambele mâini, buzele calde le simţeam pe faţă… pe buze, pe obraji, pe frunte…

– La mulţi ani, iubitule!… cred că ţi-a plăcut cadoul meu, nu-i aşa?

– Daaa… a fost cel mai frumos cadou… ai fost minunată!… dar ştii ceva?… mai vreau aşa ceva, nu doar la zile speciale!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Striptease… cadou de ziua mea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: