Sex oral… pe nevăzute

Ultimul an de liceu, sfârşitul acestuia se apropia cu fiecare zi ce trecea. Începusem să conştientizăm că urmează o altă etapă din viaţa noastră… facultate, relaţii stabile, familii… iar ceea ce am trăit până în prezent nu se va mai repeta. Urma să susţinem examenul de bacalaureat şi deja se simţea printre noi un oarecare regret. Anii au trecut parcă prea repede şi nici nu am apucat să ne bucurăm de ei cum ar fi trebuit. Cineva a venit cu o idee, să dăm o petrecere memorabilă în cinstea noastră, doar clasa noastră fără profesori. …

După ce ne-am organizat cu tot ce trebuie, de la muzică, mâncare, băutura şi decoruri, s-a stabilit locaţia… o vilă de la marginea oraşului, o seară rezervată doar pentru noi. Eram convinşi că unii vor profita de ocazie şi vor bea fără măsură, iar supravegherea părinţilor nu era indicată. Să nu mai amintim de sex, ne doream ceva foarte open mind. În mare parte, fiecare a făcut sex cu cine a vrut din clasa noastră, cu mici excepţii.

Petrecerea destul de reuşită… muzica se auzea tare în boxe, băutura din plin… băieţii îmbrăcaţi elegant, fetele provocatoare, ţinute sexy, machiaj strident. Ne-am pus în gând să facem seara memorabilă şi aşa urma să fie. Puţin după miezul nopţii, eram toţi ameţiţi, obosiţi de la atâta dansat, transpiraţi, dar nu ne gândeam să plecăm acasă. Într-un colţ Daria şi Ionuţ se sărutau cu foc, el o pipăia peste tot… unul din sâni afară, fustiţa uşor ridicată de i se vedeau chiloţii, umflatura lui destul de evidentă.

În altă parte a încăperii, Simona si David pe canapea. Simona dansa provocator în poala lui David… îşi masa sânii, fusta ridicată în talie de i se vedeau chiloţii, el o ţinea de mijloc şi îi dirija mişcările în uralele celor prezenţi ce strigau într-una… sex, sex, sex!… Semnale clare că urma să se întâmple şi sex între noi, ca pentru ultima dată… oare de faţă cu ceilalţi?… Posibil că unii şi-au tras-o deja până la acea oră, prea au fost de negăsit în anumite momente ale serii.

Lângă ei s-au alăturat Alina şi George… el i-a ridicat fusta dezvelind fundul acela superb, pe care şi eu l-am apreciat ca fată. Devenise un fel de competiţie între cele două cupluri… Simona şi David pe canapea, Alina şi George se sărutau nebuneşte şi încercau să obţină atenţia şi încurajările celorlalţi… el a tras de bluză în sus, a tras cu mâinile de sutien până a reuşit să-l desprindă. Ulterior i-a scos sutienul şi l-a aruncat în cameră… spre încântarea noastră.

Alina s-a întors cu spatele la George, se apleca provocator împingându-se cu fundul în scula lui. Când se ridica îşi ridica bluza şi ne arăta sânii superbi… înnebunind pe cei prezenţi. Simona, să nu rămână mai prejos, şi-a tras chiloţii în jos până s-a dezbrăcat de ei, aruncându-i ici-colo… wow… nebunie!… a strigat cineva de lângă mine. Asta nu a fost tot, s-a urcat în picioare pe canapea şi şi-a aşezat vaginul pe gura lui David… asta chiar era nebunie!

Lucrurile au devenit personale, nici Alina nu voia să rămână datoare. A văzut ceea ce se întâmpla pe canapea. S-a lăsat în genunchi în faţa lui George, l-a deschis repede la prohab, în timp ce privea către canapea, a reuşit să-i scoale penisul erect afară. Fără să mai stea pe gânduri, l-a luat repede în gură şi-l sugea energic, în timp ce se auzea de pe margine… suge-l, suge-l!…

– Cine se mai alătura Alinei, să mă sugă şi pe mine?… a întrebat Marius în gura mare.

– Mai bine să facem sex oral pe nevăzute, fetele să nu ştie al cui este penisul… a sugerat altcineva.

– Super idee!… Cine se bagă?… a zis Marius.

Alina s-a oprit, Simona a zis şi ea că participă. S-a alăturat imediat şi Gabriela. Eram în dubii dacă să particip şi eu sau nu. Ceva din mine mă îndemna să accept, poate şi din cauză că eram destul de ameţită. Până la urmă, mă culcasem cu câţiva dintre băieţi, toată clasa ştia asta. Cu strângere de inimă, am zis că vreau şi eu să particip. Perfect! Eram patru fete şi o grămadă de băieţi dornici să ne pună să le-o sugem, chiar era incitant!

Imediat s-au stabilit şi regulile. Fetele legate la ochi, băieţii nu aveau voie să vorbească, ca să nu-i recunoaştem şi regula de bază, fără brutalitate. Una dintre promisiuni, nimeni nu face poze şi nu filmează. Toate patru ne-am aşezat în genunchi, fiecare având câte o pernă sub noi. Îmi bătea un pic inima, dar nu mai puteam da înapoi. Îmi plăcea ideea de a face sex oral oricui, fără să ştiu cine este. Auzisem de glory hole, dar nu credeam că există şi la noi în ţară aşa ceva.

Nu vedeam nimic prin eşarfa ce o aveam la ochi. S-a apropiat de mine unul dintre băieţi, putea să fie oricine. Mi-a atins buzele… a intrat printre buze… le-am strâns în jurul lui. Nu era foarte tare, cu mâna stânga îl frecam, speram să-l aduc la un nivel optim de erecţie pentru a-l determina să ejaculeze primul, înaintea celorlalţi. Sugeam energic… hhmm… îi frecam penisul… de pe margine se auzeau încurajări pentru fete… fiecare cu preferinţele lor.

Tipul pe care îl sugeam m-a prins de sâni, trăgea de ei, mi-a tras bluza în jos şi i-a scos din sutien. Gemea necontrolat, se împingea spre mine, încercând să-l introducă pe tot. Nu avea un penis foarte mare, aşa că aproape am reuşit… aahhh… După gemete mi-am dat seama că era Marius, l-am simţit după timbrul vocii. Îi tremura genunchii, mişca din bazin tot mai energic, gura plină cu penisul lui… aahhh… alături de mine, era Simona ce tocmai primea cu bucurie sămânţa unuia dintre băieţi.

După ce l-a terminat, a strigat… următorul!… apoi gemete înfundate se auzeau, semn că altcuiva îi făcea sex oral. La puţin timp, Marius… eram convinsă că era el… tremura tot mai tare, gemete necontrolate, l-am simţit că vine… m-a prins cu mâinile de cap şi şi-a îndesat tot penisul în gura mea… aaahhh… sămânţa a ţâşnit direct pe gât. M-am speriat un pic, chiar m-am înecat şi l-am stropit pe pantaloni, iar restul am înghiţit.

Alina tocmai primise şi ea sămânţa… următorul!… La mine a venit un tip, penisul destul de mare, super erect. După dimensiune, nu cred că am făcut sex cu el. Putea fi oricine, dar nu mai conta. Tocmai aveam o sculă imensă în gura mea şi încercam să mă bucur de ea. Pe lângă mine se auzeau exclamări de uimire cu privire la dimensiunea penisului… ce pula mare are astă!… De data asta chiar nu ştiam cine era şi chiar aşa voiam să rămână, un mister asupra posesorului.

Incitată la maxim, îl sugeam mai energic, mă atrăgea faptul că nu ştiu cine este. Speram că el să nu se dea de gol, aşa cum a făcut-o Marius. Tipul mult mai hotărât de la început. Cu o mână mă ţinea de ceafă, o alta de bărbie… se împingea în mine, penisul aluneca rapid printre buzele mele. Cu o mână mă trăgeam de sfârcuri, cu o alta îmi frecam clitorisul.

L-am supt mult, mult mai mult ca pe Marius. Celelalte fete au schimbat rapid alţi parteneri, dar eu am rămas tot cu el. Nu mă aşteptam să-l ţină atât de mult. Mi-ar fi plăcut să mă fută… cum de nu m-am futut cu el până acum?… mă dureau buzele, iar tipul nu dădea semne că va termina prea curând. Alături, fetele au schimbat iar partenerii. Simona a recunoscut pe cineva căruia îi făcuse deja sex oral… pe tine te-am mai supt o dată, o recunosc că este strâmbă către dreapta… a zis ea.

Străinul căruia îi făceam sex oral se chinuia să nu-şi divulge identitatea, abia reuşea să scoată câteva gemete uşoare. I-am simţit genunchii tremurând, mişca din bazin energic… penisul îmi umpluse gura, deşi simţeam că nu intrase mai mult de jumătate. Saliva se scurgea uşor pe lângă buze direct pe sâni, pe abdomen.

Mă excitasem destul de tare, încât mi-aş fi dorit să mă fută cineva. Tremuram şi eu… străinul şi-a scos penisul din gura mea, mă ţinea la distanţă având o mână pe capul meu. Simţeam mişcările în timp ce-şi freca penisul. Gâfâia tot mai tare, dar eu nu eram în stare să-mi dau seama cine este… aahhh… sperma a ţâşnit pe faţă, apoi jeturi în gură şi pe sâni. În acel moment am avut un orgasm puternic. Străinul şi-a băgat scula în gura mea, apoi a început să mă fută uşor în gură.

L-am curăţat, l-am supt… brusc s-a retras şi a plecat. Am vrut să văd cine a fost, mi-am dat jos eşarfa, dar a fost prea târziu, plecase acolo şi nu reuşeam să-l identific. În acel moment aş fi vrut să simt penisul lui în mine. Pentru că mi-am dat jos eşarfa am ieşit din joc. Căutându-l cu privirea pe tip, l-am văzut pe Vlad cum îşi freca penisul aproape de Simona, era la rând.

Făcusem sex cu el, ştiam ce poate. L-am prins de mână şi l-am tras după mine. M-am oprit la primul zid, am pus mâinile pe el, aplecată, cu fundul spre el… fute-mă!… i-am zis eu răstit. Dacă nu-l puteam avea pe acel tip, măcar să mă fută cineva.

M-a prins de mijloc cu o mână, şi-a introdus penisul în mine… ddaa… era foarte excitat. M-a tras de sâni, de fese, împingea penisul energic în mine. Cu mâna mă frecam între picioare. Făceam abstracţie de ceea ce se întâmplă pe lângă mine. Voiam doar să fiu futută… ddaa… ţipam la el… mai repede!… fute-mă!… Vlad încerca să ţină pasul cu nevoile mele, se lovea puternic de fesele mele… aahhh… am avut un orgasm puternic, iar el nu se oprea.

Gâfâia, mă ţinea ferm de mijloc… să nu termini în mine!… am ţipat eu la el… aahhh… şi-a scos penisul, l-a frecat de câteva ori, apoi am simţit sămânţa călduţă pe fesele mele. Vlad m-a luat în braţe, se lipise de mine, chiar dacă eram plină de sperma lui. M-a sărutat pe gât, apoi m-a întors cu faţa spre el, mi-a căutat buzele şi m-a sărutat lung.

Am stat o vreme îmbrăţişaţi, lipită de zid. Jocul se terminase. Nu mi-a păsat cine a rămas ultima. M-am bucurat de compania lui Vlad. O seară memorabilă, am supt pe cineva şi nu ştiu cine a fost. Aş fi vrut să mă fută! Era genul de băiat pe care mi-l doream, îl ţinea mult până să ejaculeze. Acum nu voi şti niciodată cine a fost, nimeni nu a vrut să-mi spună numele lui.

Citeste si:

Jocuri de societate

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex oral… pe nevăzute”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: