Adrenalina sexului în public, între dorinţă şi realizare… unde este limita?

Majoritatea am auzit de cupluri sau parteneri sexuali ce şi-au dorit şi chiar au experimentat cel puţin un moment în care au făcut sex în public. Public însemând oriunde altundeva decât într-un spaţiu intim, unde riscul de a fi prinşi sau văzuţi creşte considerabil, iar adrenalina creşte la cote maxime. Evident, fiecare cu preferinţele sale. Lista fiind destul de lungă, iar toate au în comun acel risc asumat de a fi prinşi în momentele fierbinţi, unele locuri mai puţin expuse, iar altele cu un risc mai ridicat. …

Dacă aş face un top al celor mai întâlnite locuri publice preferate de către cei doritori de adrenalină, amintim, într-o ordine aleatorie: în maşină… în parcare, la marginea drumului, la pădure…; în lift; pe balcon; în parc… seara sau ziua pe alei mai puţin circulate; pe plajă; la piscină; în apa mării; în cabinele de probă ale magazinelor sau toaletele publice… iar lista ar mai putea fi îmbogăţită şi cu alte locuri la fel de interesante.

Cu siguranţă aţi auzit şi de cupluri sau parteneri sexuali ce şi-au exprimat dorinţa de a face sex şi în alte locuri unde publicul este mult mai numeros, sub privirile indignate sau nu de către aceştia. Poate chiar asta îşi doresc, să primească acea atenţie, din moment ce pentru protagonişti nu pare să existe vreo barieră, o limită peste care nu se trece.

Poate că diferenţa dintre noi şi alte naţiuni, din punct de vedere al libertăţilor sexuale, să fie una din cauzele pentru care există aceste tipuri diferite în exprimare sexuală. Oricât de liber aş încerca să fiu în exprimarea nevoilor sexuale, când este vorba de sexul în public, consider că anumite lucruri par destul de exagerate. Acum ar trebui să şi explic cu exemple:

Ex. 1. Este celebru clipul de acum mai mulţi ani, unde un cuplu ce se aflau pe un stadion de fotbal, într-o tribună mai mult aproape goală, aşezaţi pe scaunele la un nivel superior al stadionului, au fost surprinşi în timp ce făceau sex. Tipul pe un scaun, iar tipa în poala lui, mişcându-se energic. Doar cu zoom pe filmare îţi puteai da seama despre ce se întamplă acolo.

Să zicem că este o excepţie. Cum ar fi să vă aflaţi pe un stadion, unde se desfăşoară un eveniment sportiv, cu tribune aproape pline, unde, exact ca în clipul de care vorbeam anterior, un cuplu face sex, sub privirile celor din jur?… Tipul aşezat pe scaun, tipa urcată peste el are mişcări oscilante, tipul cu o mâna între picioarele ei… în timp ce un spectator filmează de la trei-patru scaune distanţă.

Ex. 2. Poate unii dintre voi aţi auzit de sex în timpul unor concerte de muzică. Cum ar fi ca în mijlocul unei mulţimi, o ea excitată la maxim… se pune imediat în genunchi în faţa lui, îi scoate rapid penisul afară şi începe să-i facă un sex oral sub privirile celorlalţi. Uneori totul se limitează doar la sex oral, alteori scena de sex poate să meargă mai departe… ea dezbrăcată de pantaloni şi chiloţi, cu sânii la vedere sau nu… stă aplecată şi este penetrată energic pe la spate.

Ex. 3. Un astfel de sex spontan să pornească într-o garnitură de metrou, poate nu la orele de vârf, dar cu suficienţi oameni cât să vadă tot. Unde, tipa pe jumătate dezbrăcată, pantalonii şi chiloţii lăsaţi în jos, aplecată pe una din banchete, iar un tip se afla la spatele ei şi îşi face numărul, penetrând-o fără pic de jenă, ca şi când nu mai se afla nimeni în jurul lor.

Ex. 4. Mersul la Mall poate să fie şi un moment de relaxare, mici cumpărături, ceva gustos de mâncat, o actualizare a ceea ce mai este nou în vitrine şi la raft. Şi totuşi, două persoane decid că nu mai au răbdare până acasă, până la maşină, în toaleta publică sau cabina de probă… ea pe jumătate dezbrăcată, pantalonii şi chiloţii lăsaţi în jos până la genunchi, stă sprijinită de geamul exterior al unui magazin, în timp ce tipul ce şi-a scos penisul afară, lipit de ea, o penetrează pe la spate.

Ex. 5. Profesoara ce are o relaţie interzisă, strict sexual, cu unul dintre elevi. Nimic nou, s-a tot auzit despre asta. Cu toate că pedepsele sunt destul de aspre în astfel de cazuri, atât penal cât şi excluderea profesoarei din învăţământ, unii decid să rişte şi mai mult. Spre exemplu, unul dintre ei doreşte sau amândoi doresc acelaşi lucru… un sex oral pe holurile liceului, în timp ce restul sunt la cursuri.

Elevul se opreşte cu spatele la un zid, îi spune ei că este bine acolo… ea se aşează în genunchi în faţa lui şi începe să-i facă un sex oral energic. Nu au prea mult timp la dispoziţie, cred şi eu. În mai puţin de un minut, elevul ejaculează abundent pe faţa ei, umplându-i faţă de spermă… pe ochi, nas, obraji, pe buze… în timp ce ea zâmbeşte larg.

Nici după ce el a terminat, nu se grăbesc să plece, mai trec încă vreo treizeci de secunde, timp în care ea îi şterge penisul acestuia şi se şterge şi ea pe faţă. În orice moment, ar fi putut să-i surprindă cineva, trecând pe acel hol… ce avea nevoie la baie, spre exemplu.

Înţeleg adrenalina ce derivă din sexul în public, însă, ar trebui stabilite care sunt riscurile, care sunt limitele şi ce anume nu se face în public, unde există riscul major să existe o asistentă mai numeroasă de oameni.

Din discuţiile avute cu multe persoane, destui de mulţi au experimentat sexul în public, mai mult din prima categorie, unde scenele sexuale s-au desfăşurat într-un cadru mai puţin riscant… maşină, cabină de probă, parc, etc.

Voi, unde aţi alege să faceţi sex în public? Într-un loc mai puţin riscant sau să fiţi văzuţi de mai multe persoane? Care este bariera peste care nu aţi trece? Aştept comentariile voastre. Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Adrenalina sexului în public, între dorinţă şi realizare… unde este limita?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: