Să am o amintire de la tine!

Eram la început de relaţie. Cu Bibi, cum îl alint eu, aveam cam trei săptămâni de când eram împreună. Ne întâlneam seară de seară. Aproape de fiecare dată pleca acasă cu ouţele umflate de dorinţă. Voia sex, dar eu nu eram pregătită să-i ofer, mi se părea prea devreme. Voiam să-l cunosc mai bine, înainte să mă arunc în pat cu el. Îmi spunea tot timpul cât de mult mă iubeşte, şi mai ales cât de mult mă doreşte. De câteva ori am fost aproape să cedez, dar m-am ţinut tare. …

Era evident că până la urmă tot urma să facem sex, însă să mai aşteptam un pic. Cred că insistenţa lui enervantă mă făcea să fiu mai rezervată. Tot timpul numai sex, sex şi iară sex. Îmi place şi mie să fac sex, dar la el părea la comandă. Aş fi vrut să fie mai pasional, să simt că într-adevăr ţine la mine şi că nu sunt doar un obiect sexual pentru el.

Venise la mine într-o seară cu ceva dulce şi o sticlă de vin. După jumătate de pahar eram deja ameţită. M-am prins eu că vrea să mă îmbete pentru a mă fute mai uşor, dar nu i-am reproşat nimic. Atmosfera s-a încins între noi… săruturi pasionale, mângâieri. Stăteam pe canapea, se băgase în sufletul meu. Mai avea puţin şi se urca total pe mine.

Se excitase foarte tare. De câteva ori l-am văzut cum îşi aranja penisul. Umflătura din faţă se vedea clar. O dorinţă acerbă de a-i vedea penisul pusese stăpânire pe mine, dar îmi era ruşine să-i spun să-l scoată afară. Ce va zice despre mine?… Apoi, va zice că i-am cerut asta pentru că vreau sex. Umflătura din pantaloni era destul de mare, îmi doream să-i văd scula în toată splendoarea lui. Când se freca de mine, o simţeam şi tare. Oare cât de mare este?

El trăgea de mine, mă săruta peste tot, mâinile lui nu aveau astâmpăr… a băgat mâna pe sub bluză, trăgându-mă de sâni, mai ales că nu purtam sutien. Mă excitase şi pe mine, o căldură plăcută a pus stăpânire pe trupul meu. A tot încercat să mă dezbrace de haine, dar eu mă împotriveam. În schimb, el s-a dezbrăcat de pantalonii scurţi, rămânând doar în chiloţi. Umflătura părea şi mai mare… vai, ce-mi faci tu mie!

Ca să fim la fel, a reuşit să mă convingă să-mi dau jos pantalonii scurţi, să rămân doar în chiloţi. O pereche de chiloţi tanga, albaştri cu margini roz. Bibi era hotărât să mă fută în acea seară, mai ales că eram singuri acasă, iar ai mei urmau să sosească mult mai târziu.

M-a împins pe canapea, el s-a urcat peste mine, băgat între picioarele mele. Ne sărutam… el se mişca uşor, frecându-şi umflătura de mine. A băgat mâna pe sub bluză, a ridicat-o puţin. M-am opus imediat.

– Lasă-mă să-ţi sug un sân, te rog!… Măcar atât!

Nu am zis nici da nici nu, dar l-am lăsat să-mi ridice bluza. A scos un sân afară, apoi şi celălalt… ai zis doar unul!… îmi venea să-i zic. Mă trăgea de amândoi, mi-a prins sfârcurile în gură şi le sugea hulpav, zgomotos. Gemeam, îmi muşcam buzele, îmi arcuiam trupul… cu mâinile mă jucam în părul lui.

Am simţit când şi-a scos penisul din chiloţi, părea mare. Bibi excitat la maxim, cu penisul erect. Se freca cu el între picioarele mele. Prin minte aveam gânduri contradictorii… să fac sex cu el, să nu fac?dacă va zice că eu am premeditat totul când i-am zis să vină la mine?… şi totuşi, voiam să simt acel penis, doar în vagin. Sexul oral era exclus, nu aveam de gând să-i fac lui, dar nici altui băiat.

S-a dezbrăcat de tricou, penisul scos afară din chiloţi… nu pentru multă vreme. Cumva, a reuşit să rămână şi fără ei. Lucrurile deveneau serioase, iar eu încă oscilam în luarea unei hotărâri. A băgat mâna uşor în chiloţii mei, a văzut că nu zic nimic… a continuat. Mi-a atins labiile, apoi l-am prins de mână şi i-am zis… Nu, te rog!

Frustrarea i se citea pe faţă, dar nu mi-a zis nimic. Şi-a reluat săruturile şi mângâierile, sperând că cedez până la urmă. Mi-a supt o vreme ambii sâni, sfârcurile erau atât de excitate, încât nu cred că au mai fost atât de tari ca până atunci. Şi-a făcut loc între picioarele mele. Apucasem să văd penisul ţinându-l cu mâna dreaptă… wow…

Poziţionându-şi penisul între picioarele mele, s-a împins în mine, simula ca şi când ar vrea să mă penetreze prin chiloţi… sau… doar să mă aţâţe şi mai tare, să mă facă să-mi doresc să între mine. Îmi doream să intre în mine, dar tot aveam o reţinere faţă de el şi nu reuşeam să trec peste. Îmi era greu să-i explic.

Când nu am fost un pic atentă, a tras de chiloţi în lateral şi a vrut să intre rapid în mine. Atunci m-am retras de sub el, spunându-i că nu sunt pregătită. Bibi nu a părut că mă înţelege. Nici nu am terminat bine ce aveam de spus că el a trecut la planul B.

– Atunci un sex oral?

– Eşti nebun!… Nu voi face niciodată sex oral, i-aţi gândul!

– Hai, iartă-mă!… Nu te supăra pe mine! Uite cât de excitat sunt! O să mă doară testiculele dacă nu mă eliberez, vorbesc serios.

Începuse să-mi fie milă de el. Oare este ceva în neregulă cu mine? De ce nu accept să fac sex cu el? Căutam răspunsuri în timp ce l-am îmbrăţişat puternic. Bibi mi-a luat o mână şi a dus-o către penis… cu sfială, am reuşit să-l ating… l-am prins cu toată mâna. Era mare, destul de dur şi fierbinte. Un oftat scurt mi-a scăpat printre buze.

Cum să nu-ţi doreşti să faci sex cu un asemenea penis? Mă mânca între picioare, dar nu puteam trece peste raţiune. A văzut că îl frec bine, m-a lăsat să continui. S-a ridicat în picioare. Poziţionat în faţa mea, la două palme de gura mea… să nu-ţi treacă prin cap să mi-o bagi în gură!… ziceam eu în sinea mea.

Continuam să-l frec, el gemea şi mai tare. Dacă voi continua, cu siguranţă va ejacula… mă gândeam eu. În această postură ar fi ejaculat pe mine… pe faţă, poate şi în gură, pe sâni. Nu era o idee tocmai potrivită. În acelaşi timp, voiam să ejaculeze.

– Îţi vine să termini?

– Da… aahh… sunt aproape… continuă, te rog!

Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am ridicat în picioare. Cu mâna liberă am tras de chiloţi spre el. Bibi se uita holbat în jos. Îmi văzuse păsărică, pubisul neepilat. Nu i-am zis ce am de gând să fac, dar cred că era evident că voiam să termine în chiloţii mei. O bucurie să-i fac, dacă altceva nu se poate.

Eram la câţiva centimetri de el, îl frecam energic… ţineam de marginea chiloţilor. Tremura uşor, gemea tot timpul, respira tot mai greu… aahhh… ddaa… am venit mai aproape de el… sperma a ţâşnit direct pe pubis… alte jeturi au aterizat pe labii şi pe partea interioară a chiloţilor. Mi-a tras mâna într-o parte şi a continuat el să-şi frece penisul.

O făcea mult mai energic, de parcă voia să iasă tot din el. Se vedea satisfacţia pe faţa lui. Dacă nu a avut parte de sex, măcar atât am putut să fac pentru el. Ceva îmi spunea că o să mai facem în acest mod, până când mă hotărăsc eu.

Mi-am tras chiloţii. Simţeam sperma umedă, chiloţii se lipise de mine. Se vedeau mici pete umede prin ei. Bibi m-a prins în braţe, apoi ne-am aşezat pe canapea. S-a întins pe spate, trăgându-mă spre el, eu cu capul aşezat pe pieptul lui. Se liniştise. Oare să fac sex cu el sau nu? Este prea devreme sau nu?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Să am o amintire de la tine!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: