Fantezia mea: vreau să te domin!

Am o nevastă cu 8 ani mai tânără ca mine. Sâni fermi și mari, fund perfect conturat, buze cărnoase și niște labii care mă excită numai când mă gândesc la ele. Spre deosebire de alți bărbați însurați, pe mine soția m-a cucerit altfel. Hai să vă explic. Eram la chef la un prieten din facultate. Amândoi am terminat Arhitectura. Aveam numai discuții despre cum putem proiecta sperma pe sânii unei femei, cum să facem un aliniament de buci sau să jucăm un role-play în stil baroc. …

La petrecerea asta urlau hormonii prin noi, eram excitați de-a binelea și am pus ochii pe o fată. Era mai mică decât prietena ei cu care venise, și ca vârstă, și ca înălțime. Avea niște sâni jucăuși care i se strecurau pe sub tricou, dornici să fie mângâiați sau chiar supți. Părul lung, întins pe spate, zici că era o săgeată spre bucile bine conturate care ieșeau la iveală prin blugi.

O fată simplă dar care mie mi-a ieșit în evidență din prima zi. Mi-am imaginat tot felul de moduri în care rup hainele de pe ea, o întind pe masa de la petrecere, dăm toate berile de pe ea la o parte și o am acolo. Mi s-a sculat numai la acest gând. Să fac sex cu ea, pe masa de la petrecere, în văzul tuturor care ne aplaudă de pe margine. Să o pun să stea capră în timp ce o trag de păr, cu o mână pe sânii ei cu sfârcuri care să mă gâdile la degete… ea să geamă, să țipe de plăcere.

Să mă sui pe masă cu ea, unde să o domin total, ritmul alert, penetarea adâncă… Apoi să-mi scot penisul gata de ejaculare, să o întorc cu fața spre mine și să-mi dau drumul pe sânii ei, pe gât și pe abdomen, în timp ce băieții și fetele de pe margine mă aplaudă frenetic. Dar toate astea au rămas doar în mintea mea. Până când, mi-am făcut curaj să intru în vorbă cu ea.

Nu am făcut sex la acea petrecere dar…

… am stat de vorbă până dimineața. Am aflat tot ce îi place, în ce poziție îi place să fie luată, ce așteptări are de la un bărbat în pat. Mi-a povestit că a avut experiențe sexuale nereușite, dar când mi le-a descris… le-a făcut pe ale mele să pară mediocre.

Cu toate astea, s-a creat o legătură puternică între noi. Am simțit ceva, nu doar sexual, ci și psihic. Asta mi-a dat mari emoții pentru prima noapte de dragoste. Așa că am căutat pe net cele mai bune pastile pentru potență și am ales un stimulent de acolo din listă. Pur și simplu nu-mi permiteam să dau chix cu fata asta, pentru că simțeam ceva.

Au fost multe momente când mi-am dat drumul prea repede la prima partidă de sex cu o parteneră nouă și la ea nu puteam risca. Așa că am luat o pastilă care să-mi pună sângele în mișcare în zona care trebuie și am plecat cu capul sus la întâlnire. Colega ei de cameră din cămin era plecată, cică. Și am zis să profităm de ocazie să ne vedem la ea.

Mi s-a sculat la prima atingere

Am zis, aoleu. Aici o belesc. Dacă mi se scoală așa ușor, o să mi se blegească la fel de ușor. Dar n-a fost așa. Cum a simțit ea că am ceva tare în pantaloni, mi-a zis să mă dezbrac. Mi-a zis apoi:

– Ai ocazia să faci cu mine orice vrei în noaptea asta. Ce mi-ai face?

I-am zis:

– Fantezia mea… vreau să te domin!

Și a aprobat din cap în timp ce m-a tras spre ea să o sărut. Apoi am dezbrăcat-o destul de repede, căci nu mai aveam răbdare să o penetrez. I-am sărutat tot corpul în timp ce ea gemea de plăcere și am simțit, pentru prima dată, gustul sfârcurilor ei. Un iz de parfum delicat, ca și când ai linge o cireașă …

Am coborât înspre cireașa dintre picioarele ei și am descoperit că era umedă toată, pregătită să mă primească. Avea labiile ușor ieșite, dar în rest era perfect rasă, așa cum știa că îmi place mie la o femeie. Am simțit o piele delicată, apoi m-am plimbat curios cu degetele să văd ce mai descopăr. Nu se vedea la exterior, dar i-am prins între degete clitorisul. Am mângâiat-o din față până în spate, cu un deget în vagin și unul în anus. În tot acest timp, penisul meu pulsa de plăcere și simțeam o căldură și o presiune mare în capul său.

Am tras-o de picioare pe marginea patului, i-am desfăcut picioarele delicate și am intrat cât de adânc am putut în vaginul ei, dar nu înainte de a-mi pune prezervativ, fiind prima experiență. Nici nu știam ce așteptări să am, doar simțeam că inima îmi vibra cu tot gâtul, gata să-mi iasă din piept.

Mi-am îndeplinit fantezia

I-am tras-o până s-a zguduit patul și am simțit-o că a avut orgasm, apoi am schimbat poziția. Am întors-o să o iau pe la spate. Am tras-o de păr ca în visul meu, în timp ce o aplecam pe masă. Eram amândoi în picioare, în mijlocul camerei. Nu mai știam de ce să mă țin. Am ridicat-o cu totul pe masă, am așezat-o pe scaun cu spatele la mine, sprijinită de spătar… o ţineam de mijloc cu o mână, alta de păr şi o penetram violent.

Am adus-o apoi în baie, sub duș, și am făcut sex și acolo, sub apa caldă ce curgea pe noi… se ţinea de zid, trupul arcuit, picioarele uşor depărtate, fundul bombat… penisul aluneca rapid… în gemetele şi icnetele noastre până mi-am dat drumul în prezervativ.

Am ieșit uzi de sub duș, pe jumătate acoperiți cu un prosop, sărutându-ne cu poftă. Ne-am trântit în pat și i-am spus să îmi facă sex oral. A început să-și folosească buzele și sânii, simultan. I-am zis… mai repede, mai repede, mai repede… apoi am așezat-o în genunchi în fața mea, în timp ce stăteam în picioare… fantezia ce mi-o doream urma să se îndeplinească. Mă masturbam frenetic privind spre gura ei întredeschisă, cu buzele ei senzuale… ea aştepta cu nerăbdare sămânţa mea. I-am zis înainte că vreau să-mi dau drumul pe fața ei, pe sânii ei. Nu mi-a refuzat plăcerea, cred că şi ea işi dorea asta.

Simțeam ca voi ejacula puternic, i-am spus să închidă ochii și gura. Am închis și eu ochii și în timp ce-mi dădeam drumul cu atâta pasiune… nici nu am auzit cheia în ușă. A intrat colega ei, fix când scoteam ultimul firicel de spermă din mine. Am rămas toți trei, pe loc, fără să avem măcar instinctul să ne acoperim. Mă simțeam și mai excitat când am văzut-o că a început să zâmbească din pragul ușii.

Mi se scoală și astăzi, când îmi amintesc povestea asta. Încă mai folosesc stimulente, mai mă interesez de exemplu de păreri Natural Potent și recenzii la alte produse, ca să rezist mai mult când fac sex. Mă masturbez cu gândul că putea continua povestea în nenumărate moduri, mai ales că eu aș fi avut energie în seara aia să le domin pe amândouă.

Însă, am rămas bun prieten cu colega ei de cameră, pentru că ea era cea mai bună prietenă a femeii care mi-a devenit, ceva mai târziu, nevastă și o iubesc enorm de mult.

Poveste scrisa de Vali

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Fantezia mea: vreau să te domin!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.