La concert, cu soția mai tânără a unchiului meu

Cred că aveam puțin peste 17 ani când s-a întâmplat toată nebunia asta. Unchiul meu, care era la a doua căsătorie, își trăsese o nevastă cu vreo 10 ani mai tânără decât el. Bună rău. Brunetă, ușor creață, înaltă, cu picioare lungi, puțin plinuță, dar nu grasă. Așa puțin cât să te uiți la ea și să zici mamă, ce mi-aș înfige palmele în coapsele ălea pufoase! 

Și avea un posterior!… Umbla tot timpul în blugi mulați, fesele îi ieșeau în evidență, bombate, parcă îți cereau să muști cu sete din ele. De fiecare dată când mă uitam la fundul ei îmi vedeam urma imaginară a dinților lăsată pe pielea ei albă.

Unchiul venea pe la noi cam de două ori pe an. De sărbători, să-l mai vadă pe tata și să se mai laude cu ce cuceriri mai făcuse el. Cred că din acest motiv tata nu-l prea plăcea. Era prea lăudăros, ușor vulgar în exprimare. Îl vedeam pe tata mereu cum se fâstâcea când eram și eu de față. De parcă eu nu mai auzisem niciodată cuvinte precum „pulă”, „ce curvă bună” sau „ce-aș fute ceva în seara asta”.

În vara când am cunoscut-o mai bine pe soţia lui, unchiul a venit la noi și a rămas o lună de zile. Toată luna lui iulie a stat la noi cu nevastă-sa, Laura. Au venit când eu eram plecat la baschet cu prietenii. Băusem și o bere… când am ajuns acasă am dat peste ei la masă:

– Salut, ștrengarule! Ia uite ce sportiv te-ai făcut! … a zis el cu vocea tare.

– Salutare, unchiu’, am spus ușor stânjenit.

La vremea aia eram destul de timid, mai ales în preajma adulților. Mă enervau cu toate regulile lor, mai ales când tata îmi sufla mereu în ceafă și-mi făcea observații.

– Cu ce ocazie pe la noi? Am spus cu juma’ de glas.

– Uite-l pe ăsta micu’, nici n-am venit bine și deja mă trage la răspundere!

Tata îmi aruncă priviri cu reproș.

– Hai, lasă-l în pace, nu vezi că îl faci să se simtă prost?!

Laura a venit spre mine și m-a luat în brațe. I-am simțit parfumul cald, de vară și sânii moi cum s-au lovit de pieptul meu. Când s-a depărtat nu am putut să mă abțin și să nu mă uit în decolteul ei. Sânii generoși se ascundeau în bustiera care-i strângea ușor, așa cât să-i facă și mai apetisanți. Am rămas așa, vrăjit câteva momente. Când mi-am ridicat privirea am întâlnit-o pe a ei.

A văzut exact ce făceam. Și-a dat seama de tot ce-mi trecea prin cap. Am simțit imediat cum tot sângele s-a urcat în obraji. Simțeam cum mă înroșesc și îmi venea să intru în pământ de rușine. Și cu toate acestea nu am putut decât să mă holbez neputincios în ochii ei mari și negri… la zâmbetul suav și buzele pline.

– Dar văd că ești un tânăr foarte atent la detalii! Se vede că ai crescut frumos. Tatăl tău tocmai ne spunea cât de sportiv ești. Un atlet în devenire!

Și mi-a făcut, complice cu ochiul. Mi-a zâmbit, după care s-a dus să vorbească cu ai mei, lăsându-mă să-mi revin după momentul penibil în care hormonii mă aruncaseră. Am mormăit un mulțumesc printre dinți și am fugit la duș. Recunosc, a fost cea mai intensă masturbare pe care o făcusem până atunci, dar nu gândindu-mă la țâțele Laurei sau la posteriorul ei bombat.

Ci la momentul în care ni s-au întâlnit privirile, când ea a știut exact că i-am admirat decolteul adânc. Și când, în loc să se arate deranjată, mi-a făcut jocul. Cred că a fost cea mai rapidă ejaculare avută vreodată. Dar a fost cel mai intens orgasm din viața mea, așa cum poate am mai simțit, mai târziu în viață, când am folosit cel mai bun supliment pentru potență.

Am coborât la ei mai relaxat ca niciodată, cu zâmbetul pe buze. De când am intrat în cameră am auzit-o pe Laura:

– Uite ce s-a luminat la față. Să înțeleg că ai avut un duș revigorant?

– Laura, nici nu-ți trece prin cap!

Am râs amândoi de parcă ieșisem împreună de sub duș. Seara am aflat că a doua zi urma ca unchiul și cu Laura să mă ducă la un concert. Erau zilele orașului și au zis că vor să vadă și ei cum stă treaba. Concertul începea pe la 10 seara și noi urma să plecăm pe la 8, unchiu’ voia să ia pulsul barurilor înainte de zbenguială. Avea el o vorbă și ne spunea mereu că la bairamuri nu te duci decât dacă ești bine pilit.

Ideea de a merge la concert cu ei nu prea îmi convenea. S-ar putea să dau și de prietenii mei pe acolo și chiar era aiurea ca eu să stau cu ăștia mari, cu adultii. Să nu pot să beau și să încerc să pipăi vreo fată dornică de ceva acțiune după vreo câteva pahare de tărie. Dar nici nu îmi displăcea ideea de a-mi mai clăti puțin ochii cu formele Laurei.

În seara concertului era cald și umezeală. M-am îmbrăcat în pantaloni scurți și largi să fiu cât mai confortabil. Laura, în schimb, își luase o fustă neagră, deasupra la genunchi, în pliuri. La spate, fusta creață se oprea chiar imediat sub linia fundului. Din față nu se vedea cât de scurtă e la spate. Dar, de la fesele bombate, în spate era ușor ridicată.

Nu puteam decât să mă gândesc că la o singură adiere de vânt o să-i văd fundul ăla de-mi va face sânge rău. Deasupra avea o bluză ușor largă, cu un decolteu generos. Nu avea sutien, ci doar o bustieră neagră. Știu asta pentru că prin material i se vedeau sfârcurile tari. Am plecat mai devreme, să dăm o tură prin barurile de pe lângă scenă. Nu am trecut prin multe dintre ele, asta pentru că ne-am amețit destul de rapid.

Eu după primul shot de rom, unchiu’ și Laura după primele 3 pahare date pe gât. Așa cum era, ușor roșie în obraji de la băutură, Laura arăta mai bine ca niciodată. Seara se lăsase și era puțin răcoare. Sfârcurile Laurei erau mai tari ca înainte și îi vedeam pe toți cei din jurul nostru cum o admira de la distanță. Pe la vreo 11 am ajuns la concert. Trupa întârziase și nu începuse de mult să cânte.

Era foarte aglomerat, Laura voia să ajungă mai în față, să vedem și noi ceva. Am încercat să ne facem loc dar înaintam cu greu și toți se loveau de noi în timp ce dansau sau se alergau prin mulțime. La un moment dat unchiu’ a zis că el își bagă picioarele și că-i o prostie. Ne-a spus că el se duce la bar că-i atmosfera mai faină și că ne așteaptă și pe noi să ne îmbătăm la un karaoke.

– Hai măi, pui! Eu vreau să văd trupa. Uite ce fain cântă. Am chef de dans, chiar nu vreau să intru în bodegă și să miros pârțurile bețivilor de acolo.

– Da, bine. Mai bine le miroși pe ale adolescenților ăstora prost crescuți! Eu mă car, știți unde mă găsiți.

Și cam asta a fost. Am rămas singur cu Laura, vizibil deranjată de tot ce se întâmplase.

– Hai, mătușă nu te supăra, că-ți arată adolescentul ăsta cum să te distrezi!

Și, fără să mă gândesc prea mult, am apucat-o pe Laura de mână și am tras-o după mine, prin mulțime. După câteva coate luate și după multe scuze în stânga și în dreapta am ajuns mai aproape de scenă. Am găsit un loc mai aerisit și am început să dansăm.

Laura stătea în fața mea și se mișca lent, pe ritmul muzicii. Avea o mișcare din talie, cât să nu atragă prea multă atenție asupra ei. Dar, frate, de fiecare dată când dădea din fund simțeam cum îmi tresare penisul. Mi s-a întărit pe loc, de mă durea de la cât se împingea în boxeri. O fi fost de la alcool sau de la senzația dată de muzică și mulțime, dar m-am simțit fără pic de rușine sau constrângeri.

Mi-am dat boxerii ușor la o parte, lăsându-mi penisul să se miște în voie. Oricum, nu e ca și cum se vedea ceva. Aveam tricoul larg lăsat peste pantaloni și nu se vedea erecția, ce devenise tot mai tare în pantaloni. A urmat o melodie ritmată când am sărit ca doi nebuni. Toată lumea sărea în jurul nostru. Apoi, o melodie lentă când toți ne-am liniștit.

Brusc s-a aglomerat. Grav de tot. Și eram tot mai apropiat de Laura. La un moment dat cei din spatele meu s-au împins și, fără să-mi dau seama, m-am lovit de Laura și am aterizat cu mâinile de fundul ei. Bine, nu aveam palmele deschise, dar chiar și așa i-am simțit fesele reci și moi. S-a întors speriată la mine și i-am spus că-mi pare rău. I-am arătat către mulțime, ei erau problema. A zâmbit și s-a întors, continuând să se miște lent, în ritmul bluesului care se auzea.

În momentul ăla am zis… Frate, asta e! Trebuie să fac ceva! Ce o să-mi zică? Adică, și dacă-mi zice ceva, dau vina pe mulțime și gata. Da-s prost dacă nu încerc să pipăi bunăciunea din fața mea… M-am împins în ea, penisul mi se freca de pantaloni. M-am împins și am făcut-o să pară un accident. Nu a schițat nimic. M-am mai împins o dată. Tot nimic. După care, m-am apropiat ușor și am rămas cu mijlocul lipit de ea.

Atât cât să mi se frece vârful de fesele ei, ce se legănau fie în dreapta, fie în stânga. M-au luat toate transpirațiile când am văzut că nu se întoarce să-mi dea vreo două în freză. Mi-am luat inima-n dinți. I-am pus mâinile pe fund, cu palmele pe exterior, discret, cât să nu vadă nimeni ce se întâmplă. Așa, cum aș fi ținut-o de mijloc în timp ce dansează.

Simțeam cum îmi bate inima să-mi spargă pieptul. Dar și penisul ce era gata să-și dea drumul. Mai avusesem experiențe cu ejacularea prematură și clar nu voiam să ejaculez în pantaloni… fix atunci… când îmi pipăiam mătușa. Oricum, un lucru era sigur. Îi plăcea, simţeam asta. Sigur știa ce făceam eu acolo. Sigur îmi simțea penisul ce se atinge de fesele ei. Și sigur îmi simţea palmele ce se odihneau pe fundul cărnos.

Cu timpul am devenit mai curajos. Am făcut să pară ca un accident nefericit. M-am poziționat bine și m-am împins cu penisul înainte în așa fel încât să fiu cu ea fix între fesele ei. A tresărit imediat. S-a întors spre mine, cu privirea încruntată:

– Nu crezi că exagerezi puțin?

– Nu… nu… nu… scuze. Dar mă împing cei din spate. Chiar, chiar nu-i vina mea… am încercat eu să mă scot.

Nici nu a așteptat să termin ce am de zis și s-a întors cu fața spre scenă. Pentru câteva clipe nu m-am mai mișcat. Eram înțepenit. Și atunci s-a întâmplat un lucru total neașteptat. Așa cum eram lipit de fesele ei, a început să danseze. Se mișca spre stânga, spre dreapta și față spate. Mi-am pus mâinile pe mijlocul ei și am început și eu să dansez în ritmul ei. Era noapte de-a binelea, aglomerație să mori și nimeni nu vedea ce fac eu acolo.

Cum dansez cu mătușă-mea ca doi adolescenți în călduri care se freacă pe uscat. Tricoul larg îmi ascundea erecția. De nu erau pantalonii ăia nenorociți o futeam de-a binele. Și înțelegeam bine că ar fi stat. Ușor, mi-am coborât mâinile și le-am băgat sub fusta ei. I-am prins fesele în palmă și am strâns cu patos și cu sete. Am stat așa câteva secunde, după care m-am retras puțin. Mi-am desfăcut șiretul de la pantaloni, mi-am scos penisul în sus, ținut de elasticul pantalonilor. Ieșit putin pe afară, acoperit doar de tricoul larg. Și un zâmbet cretin pe buze.

M-am împins înapoi în Laura, cu mâinile pe șoldurile ei. I-am ridicat ușor fusta, i-am prins fesele cu mâinile și i-am tras in lateral. Apoi, cu o smucitură ușoară mi-am băgat penisul între fese. A urmat un alt moment de panică. S-a oprit din dans și a stat așa. Mă așteptam să se întoarcă și să mă ia la palme. Dar, după câteva secunde a început să se miște din nou. O aveam atât de tare de mă durea. Simțea că dacă nu îmi dau drumul o să mor.

Mi-am lipit trupul de al ei și mi-am dus o mână pe sub fustă, prin fața coapselor. Am urcat ușor și am început să-i frec clitorisul pe deasupra chiloților. Am simțit cum se relaxează și cum se împinge ușor în penisul meu. Am continuat așa timp de câteva secunde, după care i-am tras chiloții la o parte. I-am atins păsărica. Era tunsă proaspăt, fină, ca un fund de bebeluș. Am coborât un deget în deschizătură. M-am mirat la cât de udă era.

Nici nu m-am chinuit și i-am băgat un deget în interior. Apoi două. În timp ce o penetram cu degetele o împingeam cu penisul spre anus. Aș vrea să vă spun că am futut-o atunci, pe la spate, de față cu toți. Dar nu s-a întâmplat asta. Ce s-a întâmplat a fost să ejaculez, în timp ce-i simțeam orificiul anal atingându-mi penisul. Mi-am dat drumul pe fundul ei bombat, cu o ejaculare puternică și abundentă. O frecam cu degetele când s-a întâmplat să îmi vină.

Simțiteam cum i se contractă ușor zona anusului. Pulsa nărăvaș, la fel și vaginul ce se strângea ușor în jurul degetelor mele. A avut orgasm. Un orgasm dulce și lung care ne-a găsit așa, lipiți unul de altul. Nu am mai auzit nici muzică, nici gălăgie, nici nu mai știam pe ce lume sunt. Mă gândeam doar la figura tâmpă a unchiului meu. Și la faptul că i-am futut nevasta…cu degetele. Că mi-a venit să ejaculez pe fundul ei.

Că, probabil, o să ajungă acasă și o să-i pună mâna pe fundul ei. Chiar acolo unde mi-am dat eu drumul. Am plecat de la concert fără să ne privim. Fără să ne spunem nimic. Când ne-am întâlnit cu unchiul, era praf. De abia vorbea.

– Mno, cum.. cum fu’ la concert? V-ați distrat?

Laura nu a zis mimic. Unchiu’ a crezut că e supărat că-i beat. Eu, m-am uitat fix în ochii lui și i-am zis plin de mândrie:

– A fost cel mai tare concert la care am fost în viața mea!

Cu coada ochiului am văzut-o pe Laura cum zâmbește ușor. I-a plăcut. Da, i-a plăcut sigur!

Poveste scrisa de Andrei

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „La concert, cu soția mai tânără a unchiului meu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.