Momente unice lângă brad

Se apropia Crăciunul. Fiind singură m-am gândit că ar fi interesant să pregătesc bradul, cu ceva timp înainte, aşa cum făceam în fiecare an. Chiar dacă folosesc brad artificial, mă mulţumesc cu spiritul Crăciunului, iar pentru miros proaspăt de brad, este suficient o crenguţă. Simţeam nevoia de o schimbare, de nostalgia sărbătorilor împreună cu familia, şi a… fostului iubit, de care mă despărţisem de câteva luni. …

Credeam că mă descurc singură să împodobesc bradul. Îmbrăcată lejer, o pereche de chiloţi albi şi un maieu, ţinându-mi de urât un pahar de vin. Uşor ameţită, dansam pe melodii de sărbătoare. Păream fericită. Bradul a prins culoare, globurile erau gata aşezate, mă pregăteam să pun instalaţia. Mi-am amintit că înainte să o aşez, trebuie verificată dacă se aprinde, altfel era un chin să o iei înapoi.

Seara părea perfectă, până când am constatat că instalaţia nu se aprindea. Mi-a stricat puţin bucuria de a vedea bradul complet. Aş fi putut să aştept până a doua zi să cumpăr alta, şi aşa… problema ar fi fost rezolvată, dar eu voiam atunci. Pe cine să sun?… mă gândesc eu. În agendă, mi-am amintit de un fost coleg de clasă ce locuia la două blocuri de mine. Îmi fac curaj şi-l sun, nu era târziu, nu avea de ce să se supere.

Am vrut să-l întreb cum să fac să repar instalaţia, dar el s-a oferit să vină să vadă despre ce este vorba. Perfect!… am zis eu, şi am mai dat pe gât ce mai aveam în pahar. Până a venit Bogdan, m-am îmbrăcat cu un halat, cam scurt cei drept, fără să mă leg la el, dar tot era ceva, decât să-l fi primit în chiloţi… ce se vedea prin ei.

Bogdan s-a uitat la instalaţie, eu mi-am mai pus un pahar, am luat două guri… poţi să o repari?… întreb eu, destul de ameţită. Verdictul trist. Nu mai putea fi reparată, trebuia să cumpăr alta. Nici el nu ştia ce are. Şi-a adus aminte că are una de rezervă acasă care nu-i trebuia. L-am încurajat să o aducă imediat. Nu a durat mult şi a venit imediat cu instalaţia, în cel mult zece minute. A probat-o… se aprindeau toate beculeţele.

El un pic mai înalt ca mine, a vrut să pună instalaţia, începând de sus, dar am zis că vreau eu să fac asta. Poate că a realizat că nu ajung şi mai sunt şi ameţită. Cu uşurinţă aş fi putut să mă dezechilibrez şi să cad peste brad, atunci ar fi fost un dezastru. Bogdan, amabil… foarte aproape de mine, mă ţinea de o mână să nu cad, în timp ce mă ridicasem pe vârfurile picioarelor să ajung la vârf.

– Am o idee… zise el.

– Ce idee?…

– Te iau în braţe… este ok?

– Da… dacă ajută, de ce nu… confirm eu.

A venit prin spatele meu, m-a prins de mijloc şi m-a ridicat în sus. Braţe puternice, nu glumă. Dintr-o dată îl vedeam cu alţi ochi. Am reuşit să pun capătul de la instalaţie la partea de sus. Împreună am reuşit să aşezăm instalaţia în jurul bradului. De bucurie, am sărit în sus, fără să mai fiu conştientă că nu eram legată cu cordonul şi mă putea vedea că sunt în chiloţi.

L-am servit şi pe el cu un pahar de vin. Stăteam amândoi pe podea, în faţa bradului, la o distanţă destul de mică unul de altul, vorbind diverse lucruri. Mă bucuram de compania lui. Găsisem subiecte în comun care să ne apropie mai mult. Îl priveam atentă în timp ce-l auzeam cum povestea. M-am întins spre el şi l-am sărutat pe buze. Vizibil surprins, nu se aştepta la reacţia mea, cu siguranţă nici eu.

– Scuze… nu ştiu ce mi-a venit, nu trebuia să fac asta… am încercat eu să mă scot.

Bogdan a venit mai aproape de mine, îmi bătea inima mai tare ca de obicei. S-a uitat în ochii mei, s-a întins spre mine şi m-a sărutat şi el, la fel de scurt. Cred că aştepta o confirmare din partea mea, că poate continua sau dorea să-mi vadă reacţia, dacă îl resping. Văzând că nu l-am respins, a venit din nou spre mine şi m-a sărutat din nou, fără să se mai retragă.

Buzele le atingea uşor pe ale mele. Eram un pic tensionată, mă jucam cu degetele. Îmi venea să sar în gâtul lui, să-l cuprind cu braţele, buzele unite într-un sărut lung şi pasional. Mi-a prins mâinile cu ale lui, le-a strâns uşor. Buzele lui apăsau peste ale mele, tot mai insistent. A venit mai mult spre mine, cu mâinile m-a împins uşor către podea, totodată venind şi el spre mine.

Nimic nu anunţa asta, şi totuşi… şi-a făcut loc între picioarele mele, urcându-se deasupra mea. O mână îmi masa coapsa stângă, o alta mi-a prins sânul drept. Săruturile tot mai lungi şi pasionale. Aveam o mână în părul lui, jucându-mă încet. Îmi plăcea ideea să facem sex acolo lângă brad, dar în acelaşi timp, podeaua este destul de incomodă. Şi el gândea la fel, mi-a spus:

– Este incomod aici, vrei să mergem în dormitor…

– Mi-ar place să rămânem aici, lângă brad…

– Atunci să punem ceva pe jos…

M-a ajutat să mă ridic. Am luat rapid plapuma şi o pătură şi ne-am dus lângă brad. Bogdan a aşezat rapid plapuma în două, şi pătura… gata pregătită să ne învelim. Mi-am dat jos halatul şi m-am întins jos, pe locul nou. Bogdan s-a dezbrăcat de pantaloni şi de restul, rămânând doar în chiloţi. Umflătura din faţă indică faptul că avea penisul erect.

S-a aşezat peste mine, a tras pătura cât să ne acopere un pic… mâna îmi mângâia uşor coapsa stângă… am prins curaj mai mult, săruturile mult mai senzuale. Apăsa tot mai mult cu umflatura între picioarele mele. Mă frapa faptul că nu i-am văzut-o… oare o are mare?… după umflătură aşa părea.

A pus o mâna între picioarele mele, mi-a atins partea din faţă a chiloţilor, degetele alunecau încet. A ajuns la partea de sus a chiloţilor, a prins cu degetele… s-a oprit din sărutat şi mă privea, aştepta o reacţie din partea mea. A continuat să tragă de ei în jos, a prins cu cealaltă mână. Mi-am ridicat bazinul să mă poate dezbrăca. Acum era rândul lui!

La puţin timp l-am văzut cum s-a ridicat un pic, a tras de chiloţi până a reuşit să se dezbrace de ei. Eu mi-am dat jos maieul. S-a lăsat din nou peste mine, penisul s-a lipit de vulva mea, apăsând uşor, pieptul apăsa peste sâni… l-am prins cu braţele pe după gât, buzele apăsau pe ale mele… picioarele uşor flexate, lipite de el.

O vreme ne-am aţâţat unul pe altul, mângâieri pe trup, când eu, când el… săruturi pasionale lungi, gemete uşoare. Aşteptam să mă pătrundă, eram destul de excitată, nu mai făcusem sex de ceva timp şi chiar îmi doream asta, doar că nu aveam curajul să-i transmit asta în cuvinte.

Momentul aşteptat de mine a venit. L-am simţit când a dus o mâna între picioare, şi-a prins penisul… mi-am depărtat un pic mai mult picioarele. Vârful mi-a atins labiile… emoţii ca la prima întâlnire… a împins încet, penisul a alunecat lent… aahh… Am închis ochii, gura uşor deschisă, capul într-o parte, suspine joase însoţeau mişcarea lui.

A reuşit să intre tot… ddaa… părul ciufulit ce-mi acoperea faţa îmi era dat într-o parte de către el. Se împingea în mine, urmate de câteva retrageri scurte… aahh… unghiile apăsau în carnea lui. O mână apăsa pe fese lui, să-i dirijez mişcările. A înţeles şi el asta. Treptat, mişcările au devenit mai ample, părea că vrea să iasă, apoi împingea brusc, lovindu-se adânc în interiorul meu.

Se făcuse cald, pătura ce ne acoperea trupurile golaşe devenise inutilă. A trebuit să renunţăm la ea, să mă răcoresc un pic. Bogdan, destul de atent, nu se grăbea deloc. Voiam să cred că aşteaptă mereu reacţiile mele pentru a trece mereu la pasul următor.

Mă trăgea de sâni, îmi săruta gâtul şi lobul urechii… mişcările rapide, gâfâia şi el. Devenisem tot mai încordată, concentrată la maxim. Orgasmul era aproape… am pus ambele mâini pe fesele lui şi îi dirijam mişcările… mai rapide, dar culisarea mai scurtă… a înţeles ce-mi doresc. Se împingea în mine… ţipam, îmi arcuiam trupul… aaahh… am băgat unghiile în fesele lui, semn să se oprească. Tremuram uşor, interiorul pulsa în jurul penisului.

A ieşit din mine, îmi mângâia sânii, îi săruta… sfârcurile le-a supt pe rând. Eram din nou pregătită, speram să am un nou orgasm până să termine el. A vrut să se aşeze din nou peste mine. I-am făcut semn să aştepte un pic. M-am ridicat şi m-am aşezat în genunchi, cu spatele la el, aplecată către înainte, capul aproape de podea.

Mi-am dus o mâna între picioare, el şi-a potrivit penisul… aahh… a intrat mult mai rapid ca prima dată. Îmi frecam energic clitorisul. Bogdan mă ţinea ferm de mijloc cu ambele mâini. Trupurile se loveau puternic unul de altul, îi simţeam penisul tot mai mare… aaahh… concentrată la maxim, masându-mă între picioare, am avut un orgasm mult mai puternic ca primul.

El nu m-a slăbit o clipă, cred că şi el era aproape… mâinile mă ţineau strâns în talie, gemetele lui tot mai puternice… l-am simţit… aahhh… şi-a scos penisul, sămânţa a ţâşnit pe spatele meu. Cea mai mare cantitate s-a scurs pe fesele mele. M-am întins la podea, la fel şi el. Încercam să ne tragem sufletul. Priveam la luminiţele de la brad. Mi s-a părut destul de romantic şi interesant să o facem acolo.

Am făcut un duş împreună. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil, doar săruturi şi îmbrăţişări. La întoarcere, ne-am aşezat jos, la locul creat de noi lângă brad. Îmbrăţişaţi, înveliţi cu pătura, privind către luminiţele de la brad ce se stingeau şi se aprindeau după bunul plac.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Momente unice lângă brad”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: