Secretara cea nouă… merită angajată?

Aşa cum am promis, m-am ocupat de tot. Noua d-voastră secretară este foarte atrăgătoare, veţi vedea, o să vă placă! Dintre toate fetele care au venit la interviu, de ea mi-a plăcut de la început. Nu a mai lucrat ca secretară, este chiar primul ei job. Se va descurca, trebuie doar un pic de răbdare, veţi vedea! Are o minte ageră, sclipitoare aş putea spune. I-am oferit un instructaj de bază, restul le învaţă pe parcurs. Până la noi revederi, vă pup!”

Aşa suna mesajul găsit luni dimineaţa pe birou de la Adela, secretara mea. A trebuit să plece în concediu prenatal şi m-a lăsat singur cu atâtea probleme pe cap. M-a rugat să o las să-mi aleagă ea o secretară, pe perioada în care ea va lipsi. La rugăminţile ei am acceptat, deşi am făcut-o cu strângere de inimă. Mă punea în faţa faptului împlinit, apoi trebuia să mai aştept alte câteva zile până când cei de la resurse umane găseau ceva rapid, dacă fata nu era ce trebuie.

Citisem felicitarea scrisă chiar de Adela, îi recunosc scrisul. Mă întrebam unde este fata cea nouă, când intrasem nu văzusem pe nimeni. La puţin timp şi-a făcut apariţia o fătucă înaltă. A bătut sfios în tocul uşii şi s-a autoinvitat să intre la mine în birou. Avea dreptate Adela, chiar era o fată frumoasă, delicată. Înaltă, subţirică în talie, părul lung drept lăsat pe spate. Îmbrăcată cu sacou negru, o bluză albastră, deschisă la ultimii doi nasturi. Sâni nu prea avea, dar nu conta prea mult.

Costumaţia completa cu o fustă neagră nu foarte strânsă pe corp, abia îi acoperea jumătate din coapse. Dres negru şi pantofi cu toc înalt. A închis uşa în urma ei, a venit spre mine cu multă încredere cu mâna întinsă.

– Bună ziua, eu sunt Ramona Ioniţă… noua d-voastră secretară.

– Bună… Dan Grigore… director general… încântat!

– Asemenea… mi-a răspuns ea.

– Am înţeles că Adela s-a ocupat de tot, ţi-a făcut un instructaj de început… nu îţi mai studiez CV-ul, merg pe mâna ei. Am încredere în ea şi ştiu că nu mă va dezamăgi, sper să ne înţelegem bine.

– Da, aşa este. Mi-am notat în mare cam tot ce este de făcut, dacă am nelămuriri, mi-a spus că o pot suna oricând să mă îndrume.

– Perfect!… am zi eu, nu aveam nevoie să-i fiu dădacă, mai ales că era primul ei job… Cred că ai fost informată că jobul este temporar, până se întoarce Adela.

– Da, mi s-a adus la cunoştinţă, este în regulă. Chiar acum vin de la resurse umane, unde am semnat unele documente.

– Am înţeles… Aştept cafeluţa pe birou, apoi mai vorbim. Agenda pe următoarele două zile a fost pregătită de Adela. După, ne descurcăm noi cumva.

– Merg să pregătesc cafeaua, apoi dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi alături. Între timp, încerc să mă familiarizez cu locul şi activitatea firmei.

S-a întors cu spatele la mine, mergând agale spre uşă. La o scurtă scanare de sus până jos mi-a provocat o mică erecţie. Arăta bine tipa, îmi plăcea de ea. Avea ceva aparte… multă senzualitate, atât în atitudine, dar şi în felul cum era îmbrăcată. Zâmbet frumos, a la Cameron Diaz, buze mari şi cărnoase. Nu putea să treacă neobservată.

Dacă Adela a garantat pentru ea, trebuia doar să-i ofer credit că se va descurca. Nu ştiam cum anume i-a descris ea fişa postului… pentru momentele mai open mind… dar nici nu voiam să ştiu. Urma să aflu pe parcurs.

Vorbeam la telefon când a venit cu cafeaua. Toată un zâmbet, mişcări senzuale… i-am aruncat o privire şi un zâmbet complice până a lăsat ceaşca pe birou. Mergând spre ieşire, m-am ridicat puţin ca să o mai pot scana o dată… bună rău!

Până la prânz nici nu ştiu cum a trecut timpul. Anumite lucruri, pe care le făcea Adela, a trebuit să le fac eu, ca să nu aştept prea mult după anumite documente. Urma să ies cu Ramona la masă, să ne apropiem mai mult, să o cunosc mai bine. Eram cu problemele până peste cap când a venit ea. A bătut la uşă, a intrat.

– Este ora prânzului… mergem la masă?… aşa mi-a notat Adela…

– Da… vai ce a trecut timpul! De obicei nu este aşa, dar azi am fost plin de treabă. Adu-mi mai bine o cafea, sunt năucit… ceilalţi au ieşit la masă?

– Da, nu mai este nimeni… bine… adu-mi o cafea, măcar să iau câteva guri, apoi mergem la masă.

Puţin mai târziu a venit cu cafeaua. Mersul legănat, zâmbetul larg… hhmm… De data asta a venit prin partea stângă. A lăsat ceaşca pe birou. Mă privea insistent… la fel şi eu. Momentul stânjenitor, a fost întrerupt când mi-a dat jos o agendă de pe birou… ca şi când ar fi fost din greşeală. Ulterior am înţeles că nu avea cum să cadă, chiar şi la o simplă atingere.

S-a întors cu spatele la mine, apoi s-a aplecat… posteriorul ridicat tot mai aproape de mine, fusta se ridicase şi ea. Dezvelea o bună parte din coapsele ascunse de materialul textil. Ciorapii dres erau prinşi la partea sus cu banda elastică. Pielea albă a ieşit imediat în evidenţă, printre marginea fustei şi a ciorapilor, de acelaşi culoare.

Era destul de simplu ce avea de făcut, doar să se aplece, să ridice agenda şi să revină în poziţia iniţiată. Ori mi s-a părut mie, ori aşa a fost… parcă timpul a trecut mai greu. Fiind foarte aproape de mine, la mai puţin de un metru, am fost curios să văd ce are sub fustă. Am ridicat uşor… hhmm… funduleţul alb şi ferm… surpriză, nu purta chiloţei.

Am întins mâna şi i-am atins fesele… ea s-a ridicat uşor, a pus agenda pe birou, a întors capul spre mine, cu acel zâmbet seducător. Mi-a dat curaj să insist. Mâna aluneca pe fesele ei… le-am strâns uşor… hhmm… penisul se trezise la viaţă… mâna a coborât între picioarele ei. Am tras un pic de fese… labiile subţiri, fecioreşti… parcă îmi zâmbeau.

Ramona s-a întors cu faţa spre mine, coborând încet între picioarele mele. A pus mâinile pe picioarele mele… mă masa uşor. O mână mi-a atins prohabul. Penisul se făcuse tare, umflătura era destul de vizibilă. Mă aşteptam să se ducă direct la penisul meu. Deşi este foarte tânără, abia împlinise douăzeci de ani, ştia cum să facă un bărbat să fiarbă.

Mi-a atins coapsa interioară cu obrazul drept, privindu-mă atent, împreună cu nelipsitul zâmbet. Uşoare icnete însoţea mişcarea ei. Nici mâinile nu stăteau locului, erau tot timpul într-o continuă du-te-vino pe deasupra coapselor. A ajuns cu faţa aproape de prohab… aahh… mişcări lente ale obrazului de penisul meu. Renunţase la contactul nostru vizual. A închis ochii, îşi freca obrajii, când unul, când altul… E mai bună decât Adela! gândeam eu.

Mâinile ei urcau uşor spre abdomen, mai sus pe piept… coborau la fel de lent şi apăsat. Se făcuse destul de cald. Am tras uşor de gulerul de la cămaşă şi la nodul de la cravată, părea că nu am aer. Ramona a ajuns cu mâinile la prohab. A tras uşor de curea până a deschis-o, apoi şi pantalonii. Nu-mi venea a crede ce încredere avea această tipă… eu nu făceam nimic să o conving, ea făcea totul.

A tras de pantaloni şi de marginea chiloţilor până a coborât un pic. Penisul eliberat… aahh… ea ţinea de pantaloni cu ambele mâini. Mă privea, cu guriţa larg deschisă se apropia de mădular… a deschis gura şi mai mult, mai mult decât ar fi fost necesar… penisul erect înspre ea… eram pregătit să-i simt atingerea buzelor.

A înaintat… se chinuia să deschidă larg gura, penisul a intrat dar nu i-a atins buzele… încă puţin… aahh… buzele cărnoase, rujate cu un roşu aprins, s-au strâns în jurul penisului aproape de jumătate… wow… s-a retras încet. L-a eliberat din strânsoare… s-a dat un pic înapoi, apoi a revenit imediat şi l-a prins din nou, capul uşor într-o parte, încerca să mă privească… buzele alunecau pe toate lungimea lui, cu mişcări alerte… de unde a venit fata asta!?… este minunată!

Nu sunt extrem de dotat, însă vedeam dorinţa acerbă de a cuprinde tot penisul. Şi nu i-a luat mult. A reuşit destul de uşor. De mai multe ori s-a oprit cu buzele la baza lui, după ce a făcut câteva curse alerte du-te-vino de la vârf până la bază.

Încerca să se folosească de farmecul ei. Ramona este conştientă de darul moştenit… acel zâmbet, cu buzele mari şi groase pe chipul ei angelic… zăpăcesc orice bărbat. Pe mine, cu siguranţă m-a zăpăcit. Dar modul cum se descurca la sexul oral, mă făcea să mă urc de pereţi de plăcere.

Înfipt în scaunul directorial, cu picioarele depărtate, cu tipa asta ce mă sugea ca un aspirator… chiar dacă ritmul era alert, nu lăsa impresia că o face din obligaţie. Se citea plăcerea în atitudine, iar asta nu putea decât să mă bucure. Minute în şir, buzele ei au culisat de la vârf spre rădăcina penisului… fără ca eu să schiţez vreun gest. Doar gemete uşoare, privind încântat la această fătucă ce nu se lăsa intimidată de diferenţa de vârstă, de stătut, şi sugea tot mai zgomotos.

După un timp s-a oprit, aşezată la podea… a lăsat capul pe spate mişcând părul în toate direcţiile. Şi-a prins sânii cu ambele mâini şi apăsa. Încet, şi-a desfăcut fiecare nasture de la cămaşă. A tras de marginea ei până la scos-o toată din fustă. Sutienul alb, nu acoperea o pereche de sâni foarte mari, din contră. Erau cei mai mici sâni pe care îi văzusem în faţa ochilor vreodată. Chiar şi aşa… mi-au plăcut. Rotunzi, sfârcurile întărite…

Am întins mâna şi i-am prins sfârcurile, a gemut lung de fiecare dată când am tras de ele. A venit din nou spre mine, mi-a prins rapid penisul cu gura… aahh… a urmat o nouă serie de mişcări alerte de la vârf până la baza lui. Mă zăpăcise complet… strângeam din pumni, picioarele încordate, la fel şi abdomenul… simţeam că orgasmul nu poate să fie departe.

Ramona s-a oprit. S-a dat înapoi, îşi lingea buzele, le strângea… semn că îmi gustase lichidul prejeculator. S-a ridicat în picioare. După câteva piruete, timp în care mâinile mele alunecau pe trupul ei… m-am hotărât. Voiam să o pătrund! M-am ridicat de pe scaun, i-am cerut să se aşeze în genunchi în locul meu, cu spatele la mine. Se ţinea cu mâinile de spătar, capul uşor într-o parte. Mâna aluneca pe funduleţul ei… am strâns-o uşor de fese. Degetele i-a atins labiile… acolo voiam să ajung! Un deget a intrat între labii… aahh… ea mişca uşor din fund, se împingea în degetul meu.

Îmi frecam uşor penisul, chiar şi aşa riscam să ejaculez fără să reuşesc să o pătrund. Nu am mai stat pe gânduri, m-am lipit de ea. Era prea sus faţă de mine. O vedeam cum încerca să se lase mai jos ca să pot ajunge mai bine la orificiul ei. Gemete tot mai prezente din momentul în care mi-a simţit penisul atingându-i labiile. Încerca să se împingă în mine. Mi-am potrivit penisul… amândoi ne-am împins unul în altul… aahh… şi dă-i şi împinge!… tot mai adânc.

Am ieşit de câteva ori, să amân momentul ejaculării. Parcă nu voiam să termin atât de repede. O mângâiam pe fese, pe labii, doar ca să mai trag de timp. Orificiul anal… un tărâm misterios. Am încercat să mă împing în el, ca şi când aş face-o din greşeală, dar nu mi-a reuşit. Tot vaginal am intrat. Am prins-o de mijloc… am împins puternic, de s-a dat cu capul de spătar.

Gâfâiam amândoi… cred că cel mai entuziasmat eram eu. Soarta mi-a scos în cale o minunată fată, pe care o puteam fute în fiecare zi după bunul plac. Mă încordam puternic, simţeam că sunt aproape… cât de mult aş fi vrut să-i umplu interiorul cu sămânţa mea!... i-am spus printre gemete că urmează să termin. I-am făcut semn să coboare de pe scaun. S-a pus în şezut la picioarele mele… penisul îndreptat către gura ei.

Gura mare, ca într-un „O” imens… îmi frecam penisul. Ramona a venit spre mine, mi-a luat penisul în gură, îl sugea energic, aveam o mână pe capul ei… ddaa… aahhh… s-a oprit din mişcări imediat ce mi-a simţit gustul. Buzele aproape de jumătatea lui. Mă privea cu ochii mari, buzele strânse în jurul glandului… tremuram ţinându-mă de birou.

Nu mai reuşeam să mă menţin pe picioare, am scos penisul din gura ei şi m-am aşezat pe scaun să-mi trag puţin sufletul. Ea se lingea pe buze, zâmbind la fel de frumos. Nu aveam idee cât timp trecuse, ceva zgomote se auzeau pe holuri. În cea mai mare grabă, m-am îmbrăcat, ea la fel. Încercam să părem că nu s-a întâmplat nimic, dar roşeaţa mea din obraji m-ar fi dat de gol.

A trebuit să stăm ceva timp în birou, eu pe locul meu, ea pe scaunul din faţa biroului, ca şi când noi purtam o discuţie, în cazul în care ar fi venit cineva. Ulterior, ne-am dus amândoi la masă. Relaţia dintre noi mai rece… ca dintre angajat şi angajator.

În timp ce mâncăm, mă gândeam… Ce job temporar, pe tipa asta trebuie să o angajez cu program full time!? Când e vremea să se întoarcă Adela, văd eu cum o scald, şi le am pe amândouă… un sex în trei nu strică niciodată!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Secretara cea nouă… merită angajată?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.