O brunetă şi o roşcată…

Îmi plac filmele cu lesbiene, le privesc fascinat de naturaleţea şi senzualitatea cu care se iubesc. Cei drept, mi-aş dori ca totul să se întâmple pe viu. Chiar dacă nu particip, dar să fiu acolo, să simt sexualitatea plutind în aer. Să le văd cum se privesc, cum se ating peste tot, cum se sărută cu multă pasiune. Să le văd cum se dăruiesc total, trăind la maxim fiecare moment fierbinte. …

Mi-aş dori ca soţia mea să accepte să aducem pe cineva între noi, însă nu este atât de deschisă. Cu toate astea nu renunţ la fantezia mea. Visez cu ochii deschişi să se întâmple… cine ştie, poate într-o zi se va întâmpla să mă aflu în preajma a două femei ce se iubesc mult şi intens. Mi-am făcut un ritual, aproape în fiecare seară. Înainte să mă pun la somn privesc unul sau mai multe clipuri cu femei ce se iubesc fără inhibiţii. Mă gândesc că poate ce voi vedea se va transmite şi în vis… ar fi un vis fenomenal.

Soţia era deja la somn, obosită, nu avea chef de sex. Mi-am pregătit laptopul şi am intrat pe unul din site-urile mele preferate cu filme pentru adulţi. Mi-a atras atenţia un clip în care două femei, o brunetă si o roşcată, urmau să intre la duş. Sigur va fi un film interesant… mă gândesc eu. Mă dezbrac repede şi de chiloţi, penisul se ridică falnic dintre picioarele mele.

S-au apropiat una de alta, s-au sărutat scurt… zâmbete largi… îşi vorbeau. Eu eram atent mai mult la linia trupurilor lor. Foarte sexy… păreau înalte, părul bogat lăsat pe spate, sâni fermi, suficienţi de mari… picioare frumos desenate… gambe conturate, coapse pline… iar posteriorul lor… minunat. Să-ţi vină să muşti din el.

Se dezbrăcau lent una pe alta… îmi frecam uşor penisul. Nu le-a luat mult să rămână fără haine. Îşi plimbau telefonul de la una la alta, căutând să capteze porţiuni din trupul celeilalte. Aşteptam nerăbdător momentul când intrau la duş. Speram să filmeze şi de acolo. Aşteptări nu mi-au fost înşelate. Au reuşit să pună telefonul într-un loc unde apa nu putea ajunge.

Se priveau una pe alta, săruturi şi îmbrăţişări. Se prindeau de fese şi trăgeau ferm de ele. Cum să nu-ţi placă să vezi un asemenea spectacol?! Apa curgea direct pe ele… mâinile alunecau pe trupurile ude. Una dintre ele a luat un flacon de gel şi a început să-l împrăştie pe trupul celeilalte. Privirea fixă către ecran, nu-mi puteam lua ochii de la ele.

Nu a durat mult şi le-am văzut pe amândouă pline de spumă, mâinile nu stăteau locului o clipă. Treceau rapid de pe o zonă a trupului pe alta… pe gât, sâni… ce îşi mai smotoceau sânii una pe alta!… pe abdomen, pe spate, fese… acolo insistau foarte mult… şi cum era de aşteptat, între picioare. Între coapsele pline, unde sălăşluia un mic tufiş pe pântec, foarte finuţ şi îngrijit.

Apa curgea destul de tare. Mutau capul de duş de la una la alta pentru a se clăti mai bine. Spuma se scurgea rapid, dezvelind trupul golaş, umed şi foarte sexy. Terminase duşul, s-au şters fără grabă una pe alta. Şi-au luat telefonul şi s-au dus în dormitor. Abia aşteptam momentul… ele două în mijlocul patului, îmbrăţişate, răsucindu-se tot timpul… când una, când cealaltă fiind deasupra.

Cu cât le priveam mai mult, cu atât îmi frecam penisul mai rapid. Buzele senzuale abia se atingeau la început, apoi tot mai ferm. Se strângeau în braţe… îşi frecau pubisurile între ele. Bruneta, a coborât un pic… s-a dus direct la sânii roşcatei. Limba desena în jurul sfârcurilor… i-a lins pe amândoi, apoi i-a prins între buze… a tras uşor cu buzele, făcând-o pe roşcată să geamă tot mai tare.

Priveam cu emoţie cum bruneta se lăsa tot mai jos, săruturi scurte pe abdomen… capul a ajuns între picioarele roşcatei… aahh… Nu puteam vedea nimic de piciorul stâng flexat. Se putea vedea doar capul ce se mişca încet. Imaginaţia îmi zburda repede. Puteam doar să-mi imaginez cum îi alinta labiile şi clitorisul buzele alea senzuale… şi era suficient să mă aţâţe şi mai tare.

După un timp, bruneta ia decizia să se urce deasupra roşcatei, fiecare cu jucăria ei. Bruneta cu capul între picioarele celeilalte… roşcata o trăgea de fese pe brunetă, gura lipită de labiile acesteia. Bruneta mişca tot mai tare din bazin. Mă gândeam că se freacă de buzele roşcatei.

Uşor transpirat, roşu în obraji, gemând uşor… priveam atent la ecran, frecându-mi penisul, dar nu foarte rapid. Nu voiam să termin repede, doar amânam momentul… dintr-o dată s-a deschis uşa la dormitor. Nu avea cine să fie decât soţia mea. Nu mai avea rost să mă ascund, în caz că venea în sufragerie. Speram că are nevoie la baie sau să bea un pahar cu apă şi apoi să meargă din nou la somn.

A venit direct în sufragerie. M-a văzut gol pe canapea, laptopul lângă mine… unde cele două tipe se iubeau, păreau mult mai încinse.

– Ce faci? La ce te uiţi?… a întrebat ea somnoroasă.

Nu i-am răspuns. S-a aşezat în braţele mele şi privea şi ea. Îi plăcea clipul… sau… cel puţin aşa speram eu. Şi nu doar să-i placă clipul, poate să-şi dorească să pună şi în practică, de preferabil să fiu şi eu prezent. Amândoi muţi, priveam atenţi la cele două femei. Schimbau des poziţiile… din 69 au ajuns în poziţia clasică, când una, când cealaltă deasupra. Se frecau una de alta, săruturi lungi, masat de sâni… supt şi mângâieri pe trupuri.

Soţia mea s-a aşezat mai bine în braţele mele, cu faţa spre mine. Mi-a tras mâna cu care îmi frecam penisul, să o las pe ea. L-a frecat un pic. Am văzut cum a tras de chiloţi în lateral. A venit mai sus spre mine, şi-a potrivit penisul în vagin şi s-a lăsat în el… aahh… La cât de excitat eram, îmi prindea bine să fiu adânc în interiorul ei.

Am tras de furou eliberându-i sânii. I-am prins pe amândoi cu mâinile, sfârcurile… cu buzele. Sugeam când la unul, când la altul. Din când în când priveam şi către cele două femei. Nici nu aveam cum. Sunetele ce se auzeau mă făceau să arunc o privire. În acelaşi timp, privea şi soţia mea… sărea pe mine tot mai rapid. Ţineam sfârcul sânul stâng în gură, cu mâinile am prins-o de fese.

S-a împins cu sânul în gura mea, să-l cuprind tot mai mult… aahh… după un timp a renunţat să mai privească la clip, a închis ochii şi a lăsat capul pe mine. Simţeam cum se încordează, concentrată la maxim. Nici eu nu mai puteam duce mult. Eram mult prea excitat ca să mai pot controla ejacularea. Gemeam la unison, acompaniaţi de cele două femei… aahhh… mmmhh… sămânţa a ţâşnit puternic în interiorul ei. A continuat să se mişte… la puţin timp… ddaa… a avut şi ea orgasm.

Am rămas amândoi îmbrăţişaţi. Fetele erau pe terminate. O parte din clip nu am reuşit să-l văd, soţia mea a reuşit să-mi mute atenţia către ea. Era timpul să mergem la baie, apoi la somn. În dormitor, soţia mea cuibărită în braţele mele, eu cu gândul la clipul ce-l văzusem… poate se va îndeplini într-o zi!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „O brunetă şi o roşcată…”

  1. Foarte excitant descris imi plac povestirile aste cu lesbiene sau in treesome ador totul despre sex sint addict sex man cel putin 2-3 ore zilnic

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: