Acesta este secretul meu

Nu regret nimic din ceea ce fac, o fac pentru că trebuie, pentru că am nevoie, pentru că simt nevoia să mă simt din nou femeie. Doresc să fiu atinsă, să mă simt dorită… să trăiesc sexul cu fiecare părticică a trupului meu. Este periculos ceea ce fac şi nu recomand nimănui. Sunt absolut conştientă despre riscurile la care mă expun, dar în acelaşi timp face experienţa mult mai incitantă, plină de adrenalină, sexul mult mai interesant. Ce este mai important… ceea ce fac sau cum de ce am ajuns să fac asta? …

Vârsta este doar un număr, nu are importanţă câte primăveri am adunat. Sunt o femeie adultă de vârstă mijlocie, şi mă consider o femeie cu poftă de viaţă, sexy, cu un trup atrăgător. Deşi sunt conştientă că arăt bine pentru vârsta mea… ca majoritatea femeilor, simt nevoia de confirmare din partea unui bărbat, de preferabil din partea soţului. Însă, acesta nu mai are ochi pentru mine. Nu mai simt dorinţa în el, iar eu vreau să fiu iubită, să fiu atinsă.

Aici intervine secretul pe care îl port, povara pe care mi-am asumat-o. Totul a început din nimic, de la o simplă conversaţie pe o reţea de socializare. Dorinţa şi frustrarea m-a împins să merg mai departe, să mă întâlnesc cu acel bărbat, deşi nu l-am văzut în poze. Mi-a fost teamă la început, locuiesc într-un oraş mic unde pot fi recunoscută uşor. Şi totuşi am acceptat să mă întâlnesc cu acel bărbat. Am mers cu maşina până la ieşirea din oraş, într-o parcare al unei foste benzinării.

Îmi era teamă, noaptea afară… nu mai ştiu ce minciună i-am spus atunci soţului meu, motiv pentru care am ajuns mult mai târziu acasă. În ultima clipă m-am decis că nu vreau să ştiu cine este acel bărbat, şi poate ar fi mai bine să mă leg la ochi cu ceva. Încă un risc suplimentar. Am ajuns înaintea lui. Ca să-mi fac mai mult curaj, m-am dus pe bancheta din spate… portiera deschisă, aşezată cu faţa spre câmpul din faţa mea.

Îmbrăcată cu o fustă până aproape de genunchi şi o bluză cabrată. Până să ajungă tipul, mi-am scos sutienul şi mi-am închis la loc bluza. Fusta am dat-o jos, la fel şi chiloţii. Întinsă pe bancheta din spate, picioarele afară din maşină, mi-am atins sânii, mai mici de la natură… sfârcurile au tresărit… o mână între picioare, degetele alunecau printre labii… căldura, excitarea au pus stăpânire pe trupul meu. Eram deja udă când el a ajuns acolo. S-a auzit o maşină parcând lângă a mea. Tremuram toată… un amestec de emoţie, teamă, adrenalină şi excitare.

Mă frecam între picioare, mă trăgeam de sfârcuri… el a încercat să vorbească cu mine, dar i-am făcut semn să tacă. Nu voiam să ştiu cine este, chiar dacă el mă putea vedea şi, ulterior să mă recunoască. Speram să înţeleagă că totul trebuie să rămână acolo, nimic din ceea ce urma să se întâmple nu trebuia povestit, şi mai mult decât atât, nu-mi doream ca în viaţa de zi cu zi să ştiu că este el… îmi era suficient că a venit.

S-a deschis la pantaloni… aşa mi s-a părut. După uşoarele gemete, mă privea cum mă masturbez, în timp ce şi-o freca energic. Îi plăcea ceea ce vedea, îi plăcea de mine. Am vrut să-l opresc când mi-a spus… cât de frumoasă sunt, ce frumos trup am… dar l-am lăsat. Asta aveam nevoie, aveam nevoie de confirmare, de validarea a ceea ce ştiam. A continuat să-mi facă complimente. Când mi-a spus că… sunt bună de pulă şi că m-ar fute non stop… am avut orgasm. Doamne, ce bine a fost!

În sfârşit, mă simţeam bine după o lungă perioadă, iar asta datorită lui, privindu-mi trupul cum mă jucam singură, masturbându-se frenetic. M-a întrebat dacă poate să mă atingă… i-am răspuns afirmativ. O mână mi-a atins coapsa stângă, a urcat mai sus… cu cât urca mai sus, îi simţeam gemetele mai alerte. Nu mă relaxasem total, încă simţeam teamă… putea fi un criminal în serie, dar eu eram acolo, lăsându-mă purtată de dorinţa trupească.

S-a lăsat în jos, îi simţeam respiraţia greoaie… mi-a dat degetele într-o parte, gura s-a lipit de vulva mea… daaa… de multă vreme nu am mai trăit această senzaţie. Soţul meu nu-şi mai ia în serios rolul de bărbat, nu-l mai interesează de nevoile mele. Sexul a devenit atât de rar, nu mai trag de el… simt că pentru el sexul este o corvoadă.

Mi-a plăcut cum mă lingea tipul. Nu ştiu dacă era însurat sau nu, cert este că adoră foarte mult să facă asta. L-am lăsat să mă lingă mult, nu-mi venea să-l opresc, deşi voiam să-i simt penisul. Într-un târziu s-a oprit. L-am simţit cum s-a ridicat în picioare. Atunci m-am ridicat în şezut… am întins mâna în orb spre el… i-am găsit penisul, l-am prins şi l-am tras spre mine. A venit bucuros… imediat i-am luat penisul în gură… ce gust bun avea, uitasem cum este să faci sex oral, uitasem cum e să trăieşti acea senzaţie, cu acea bucată de carne… erectă, excitat la vârf… să simt gustul bărbătesc.

Sugeam energic, buzele alunecau rapid… nu reuşeam să-l cuprind pe tot, deşi mi-am dat silinţa. Tipul a pus mâinile pe umerii mei, se balansa înainte şi înapoi, încercând să intre mai mult. Lacrimile şi-au făcut apariţia în colţul ochilor, dar nu-mi păsa… sugeam cu plăcere. Voiam cât mai mult din toate, nu ştiam ce se fac mai repede.

M-am decis până la urmă. M-am ridicat, apoi m-am întors cu spatele la el, aplecată.. sprijinită cu braţele de banchetă. Mâinile mi-au atins fesele… mmm… şi-a potrivit penisul… aahhh… în sfârşit un penis natural în mine, să-i simt căldura şi toate părţile noduroase… ddaa… a fost bine. Tipul intrase în transă, mă ţinea de mijloc şi mă futea rapid. Gemete destul de zgomotoase, dar nu era nimeni să ne audă. După mine, cinci minute mai târziu… aahhh… a gemut puternic şi a terminat în vagin, fără să mă atenţioneze.

Un pic de panică am avut, dar am găsit rezolvare în pastila de a doua zi. Senzaţia, trăirea, adrenalina a fost de nota zece. Euforică după această întâlnire, mi-am zis că asta trebuie să fac mai des. Aproape de casă am simţit un sentiment de vinovăţie pentru ceea ce făcusem, dar m-am încurajat singură… este pentru starea mea de spirit, am nevoie de asta, am nevoie de sex!…

Discuţia cu acest tip a urmat în seriile următoare. Şi el se gândea la o nouă întâlnire. Până la urmă i-am explicat rolul eşarfei de la ochi. A înţeles şi chiar i-a plăcut şi lui. Trecusem de primul hop, sentimentul de vinovăţie a dispărut total după câteva zile şi îmi doream să ne vedem din nou. Mi-am făcut program ca în fiecare joi seara să ne vedem acolo, la aceeaşi oră. Soţul meu ştia că sunt în altă parte şi m-a crezut… mă crede de fiecare dată sau îmi lăsa această senzaţie deliberat. Nu mai contează! Contează că de când am început să fac asta, mă simt mult mai sigură pe mine, am mai multă încredere în mine… sunt mai fericită.

După o vreme, cu întâlniri regulate în fiecare joi, la aceeaşi oră… lucrurile au evoluat. Tipul m-a întrebat la un moment dat dacă poate să mai aducă pe cineva, un alt bărbat. Am acceptat… numai să fie de acord cu modul nostru de întâlnire. Eu legată tot timpul la ochi, iar ei pot să facă orice cu mine, cu trupul meu, atâta timp cât este vorba doar de sex.

Nici acum nu realizez cât de repede a trecut timpul de la prima noastră întâlnire. Mă prezint în fiecare joi seara la aceeaşi oră, nu suntem numai noi doi. Ştiu că sunt mai mulţi bărbaţi care vin la aceeaşi oră şi fac sex cu ei. Unii vin doar să privească cum sunt făcută poştă… unul mă penetrează vaginal sau anal, altul mă fute în gură… privesc şi se masturbează. Aceştia adoră să ejaculeze pe trupul meu… pe pizda mea, pe sâni, direct în gură sau pe faţă.

Nu îmi mai fac griji acum despre o sarcină nedorită, aşa că accept cu bucurie să ejaculeze în mine, să le simt sperma călduţă ce-mi inunda interiorul. Vin bărbaţi de tot felul… mai slabi, mai graşi… unii cu penisul mai mare, alţii mai mică… dar nu-mi pasă. Le sug bucuroasă pe toate. În anumite seri sunt complet dezbrăcată, aşezată în genunchi… penisurile lor trec prin gura mea, pe alţii îi masturbez… sperma călduţă ţâşneşte pe trupul meu.

Sexul anal nu mi-a plăcut de la început, şi am renunţat să fac… asta până l-am întâlnit pe unul dintre ei. Mult mai atent şi grijuliu. Mi-a spus să am încredere în el, că ştie ce face. Cu puţină neîncredere am acceptat. Avea dreptate, ştia ce face. M-a făcut să-mi placă sexul anal. El este primul care mă fute anal, de fiecare dată, apoi mai sunt şi alţii care vor. Soţul meu nu a avut parte de sex anal niciodată cu mine, l-am refuzat, dar acum am parte de cel puţin trei-patru bărbaţi care vor să mă penetreze anal, şi mai ales să termine în mine.

Aud tot timpul complimente din partea lor… şi-mi place. Deşi aş fi categorisită drept o curvă de cea mai joasă speţă, nu-mi pasă. Mă simt bine, am nevoie de întâlnirea cu ei. Uneori sunt conştientă că aceşti bărbaţi pot fi oameni cu care interacţionez în viaţa de zi cu zi… poate fi un coleg de muncă, un vecin, vânzătorul de la magazinul din colţ… dar nu-mi pasă.

Atâta timp cât niciunul dintre ei nu mă opreşte pe stradă să-mi spună că el m-a futut sau că mă fute la fiecare întâlnire… totul este perfect pentru mine. Au fost momente când anumite voci auzite la întâlnirea noastră, păreau că le recunosc în viaţa reală, dar am renunţat să le mai dau atenţie. Nu vreau să ştiu cine sunt acei bărbaţi! Din moment ce sunt acolo, în fiecare săptămână, tot ce se petrece… va rămâne acolo, iar asta mă bucură.

În toată această perioadă, de aproape un an, soţul meu m-a atins doar de patru ori. Tot de atâtea ori a dorit să facă sex cu mine. Este mult, este puţin?!… Voi să decideţi în funcţie de preferinţele voastre sexuale. În funcţie de preferinţele mele, este extrem de puţin. De asta am ales să am această viaţă secretă. Nu sunt mândră de ceea ce fac, dar am nevoie de asta, am nevoie de viaţă sexuală activă… iar pentru asta, le mulţumesc celor care sunt prezenţi săptămânal, ca să-mi facă viaţa mai frumoasă. Iubiţi-vă mult, oameni buni!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Acesta este secretul meu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.