Aniversarea noastră… ceartă şi împăcare

Încă eram supărată pe el, uitase de aniversarea noastră, noroc că i-am amintit eu. Ne intersectam tot timpul, ignorându-l cu succes de fiecare dată când voia să intre în vorbă cu mine. Terminasem treaba prin casă, mă gândeam să ofer ceva timp şi pentru mine, muncisem destul în acea zi. Mi-am pregătit o atmosferă intimă în baie… apă caldă până sus, multă spumă şi câteva lumânărele parfumate, pentru un pic de răsfăţ. …

A văzut că mă duc la baie, se pregătea să vină şi el, dar am tras imediat zăvorul… să fiu singură. Aproape o oră mai târziu, am ieşit din baie îmbrăcată cu un halat de baie, încinsă de la apa fierbinte, roşie toată. Obişnuiesc să stau prin casă cu halatul pe mine, dar acum îmi era prea cald. Până urma să mă îmbrac, mi-am desfăcut puţin halatul.

Dorin a tot încercat să-mi intre în graţii, dar nu m-am lăsat uşor. Cât am stat în baie, el a ieşit din casă. Cu un buchet de trandafiri albi şi o cutie de ciocolată, destul de scumpă la prima vedere, voia să-mi treacă repede supărarea. L-am ignorat cu succes. Mi-aş fi dorit să fiu surprinsă, dar el uitase total. Aşezată pe canapea, picior peste picior, halatul desfăcut… mi se vedea sânii… cu telecomanda în mâna dreaptă. Nu ştiu ce a înţeles el, pentru mine nu era o invitaţie la sex.

A vrut să mă prindă în braţe, să mă sărute, dar nu l-am lăsat. S-a lăsat pe podea la picioarele mele. Vorbea cu mine, eu nu voiam să-l ascult… justificări fără sens… gândeam eu. A pus braţele pe genunchii mei, îl simţeam că se uită înspre ochii mei, aruncând vorbe spre mine. Şi-a aşezat capul pe genunchiul meu… a vrut să bage o mâna între coapsele mele… nu l-am lăsat. Săruturi scurte aterizau pe genunchiul meu. Să mă testeze, să-mi vadă reacţia, a încercat şi un pic mai sus, pe coapsă.

Când a văzut că nu am vreo reacţie, mâna a coborât pe picior… m-a prins de gambă, apăsa uşor. Săruturi scurte pe picior, până a ajuns la gleznă. O dată ajuns, mi-a ridicat uşor piciorul… un sărut pe laba piciorului… abia atunci l-am privit, un pic nedumerită. A continuat să-mi sărute laba piciorului, îndreptându-se către degete. Fiori îmi treceau prin corp. Un uşor gâdilat, un pic de excitare… mmhh…

Nu s-a lăsat până nu mi-a sărutat fiecare deget de la picior. Mişcări lente, atingeri fine… mmhh… s-a oprit la degetul mare. Îmi ţinea piciorul cu ambele mâini. Cu una mă masa uşor în talpa. Săruturile au devenit mai apăsate… mmhh… la început am făcut ochii mari când l-am văzut că mi-a prins degetul mare de la picior cu gura, sugându-l pasional. Totul era confuz… senzaţia de gâdilat mă făcea să vreau să-mi trag piciorul, iar senzaţia de excitare… să mai rămân.

Am închis ochii, lăsându-mă pe spate. Telecomanda am lăsat-o pe canapea. Eram fierbinte deja, însă acum simţeam că iau foc… şi în alte zone. Îi auzeau gemetele, auzeam fiecare plescăit în timp ce-mi sugea degetul mare. Mi-a plăcut când a încercat să cuprindă două degete… mmhh… uşor, uşor, nu mai opuneam rezistenţă, mă înmuiasem un pic.

Nu a fost totul premeditat, însă, dintr-o singură mişcare a piciorului, un pic depărtat faţă de celălalt, mi-am expus feminitatea pe sub halat. A văzut şi el. Şi eu speram să vadă. Nu s-a grăbit să ajungă acolo. Întâi mi-a atins fin genunchiul, urmat de un sărut. A continuat… un pic mai sus. Mi-a atins coapsa interioară a piciorului stâng cu buzele, apoi şi pe celălalt.

Mi-am atins sânul stâng, apăsam încet… între degete am prins sfârcul şi-l strângeam uşor. Mă udasem destul de repede, acum îmi venea să-l grăbesc pe el să ajungă acolo… acolo unde mă mănânca pe mine. Dorin se mişca prea încet. Ca să grăbesc un pic lucrurile am ridicat piciorul stâng şi l-am aşezat pe canapea, cu fundul cât mai aproape de marginea canapelei. Păsărica excitată foarte aproape de el.

S-a uitat lung la mine, privirile s-au intersectat pentru câteva momente. Am închis ochii, suspinând uşor. Capul lui înainta între picioarele mele… mmhh… mi-a atins labiile cu limba… buzele s-au lipit de ele… ddaa… se împingea în mine, şi eu în el. Din când în când deschideam uşor ochii şi-l priveam… aahh… îi vedeam buzele şi limba cu mişcări în sus şi în jos… de la clitoris pe toată lungimea labiilor… ddaa…

Am desfăcut de tot halatul, mă trăgeam tare de sâni, Dorin se ocupa serios de păsărica mea. Nu era prima dată, ştiam ce poate. Îi place să facă asta, îi place să-mi producă plăcere. Simt cum trăieşte clipa la fiecare atingere. Şi totuşi… în acel moment voiam mai mult decât atât. Devenisem conştientă de schimbare. Simţeam nevoia de a controla totul. Poate şi din răzbunare, poate ca să simt mai multă plăcere… poate un pic din amândouă.

Mâna dreaptă am aşezat-o pe capul lui, direcţionându-l spre clitoris… ddaa… îl apăsam… îmi plăcea să fac asta. Am coborât piciorul de pe canapea, devenise incomodă poziţia. În schimb, am depărtat mai mult picioarele şi am venit mai aproape de marginea canapelei. Apăsam tot mai puternic pe capul lui… aproape că-mi venea să-i spun… linge!… linge, nu te oprii!… Nu i-am spus, dar am gândit asta într-un mod foarte pervers.

Nu mai reuşeam să ţin controlul asupra trupului meu. Tremuram, mă foiam, îmi mişcam bazinul în sus şi în jos, frecându-mi clitorisul şi labiile de gura lui. Nu ştiu ce mi-a venit, dar am simţit că vreau să fac asta. Mi-am apropiat picioarele… capul strâns între coapse, ţinut captiv. Mâna în părul lui, apăsând cu furie… aahh… gemete tot mai zgomotoase.

A băgat mâinile sub mine, m-a prins de fese… de parcă nu era suficient cât îl apăsam eu, el mă trăgea spre el. La un moment dat a acos o mână şi m-a atins repetat pe coapsă. Nu mai avea aer. Abia atunci l-am eliberat din strânsoare. S-a dat puţin înapoi, cât să tragă puţin aer proaspăt, apoi a revenit cu capul între picioarele mele. Continuam să-l apăs pe cap, mişcam tot mai rapid din bazin… aahh…

La puţin timp l-am împins nervoasă… ridică-te!… i-am zis pe un ton autoritar. După privire, nu părea să înţeleagă ce se întâmplă cu mine. Cu greu s-a ridicat în picioare. Nu s-a ridicat bine, m-am năpustit asupra pantalonilor. L-am descheiat iute, pantalonii au căzut la picioarele lui. La puţin timp şi chiloţii.

M-am aşezat cât mai comod, întinsă pe spate pe canapea… acum, fute-mă!… S-a lepădat de pantaloni şi chiloţi. A urcat deasupra mea, între picioarele mele… a intrat din prima… aahhh… ddaa… mâinile aşezate pe fesele lui. Apăsam continuu, dirijându-i mişcările… mai rapid, tot mai rapid… Dorin mă săruta pe gât şi umăr. Gemetele au devenit ţipete… nu reuşeam să mă controlez, un uşor tremur a pus stăpânire pe mine.

Ştiam că sunt aproape… îl îndrumam să se mişte mai repede, voiam şi mai repede… aaahh… trupul mi s-a cutremurat brusc. A înţeles ce s-a întâmplat, dar nu s-a oprit. Tremuram necontrolat, iar el mă futea în continuare. Sprijinit în braţe, mişca din fund destul de rapid. Simţeam cum se încordează, gemetele mult mai prezente, respiraţia mai greoaie… aahhh… a împins de câteva ori.

Pentru câteva clipe nu am mai auzit nici un zgomot de la el, apoi gâfâieli puternice, respiraţie sacadată… s-a împins puternic în mine. Sămânţa călduţă se scurgea în interior. Mi-am ridicat picioarele şi le-am strâns în jurul trupului său. Nu voiam să iasă prea repede din mine. Minute bune am stat în această poziţie, fără să spunem nimic, doar încercând să ne revenim un pic. Nu eram convinsă că vreau să-l iert repede… până mi-a spus:

– La mulţi ani, iubita mea!

– La mulţi ani, iubitule!… buzele s-a lipit într-un sărut lung şi pasional.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Aniversarea noastră… ceartă şi împăcare”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.