Întâlnire neprogramată cu Mimi

Ne-am întâlnit întâmplător prin oraș, mergeam în spatele unei doamne admirând cu interes acel fund ce se mișca provocator în fața mea. Îmi doream să cunosc proprietara acelui poponeț superb. Am grăbit pasul să o ajung mai repede la ea și să o abordez. Când am ajuns în dreptul ei… surpriză! Era Mimi. Cum nu am putut să îmi dau seama că este ea? După cum era îmbrăcată, nu am recunoscut-o. Ne-am sărutat de revedere și am convenit să mergem să stăm de vorbă, undeva mai retras. …

Am intrat într-un bar cu gândul să bem o cafea, am comandat, iar până a venit cafeaua am vorbit. Ne-am povestit ce mai făcusem de când nu ne mai văzusem. Am savurat cafeaua şi câteva țigări după care am decis să mergem să fim doar noi doi. La ea acasă, la apartamentul din oraș, nu era nimeni. Eram nerăbdători să ne iubim. Ne-am dezbrăcat unul pe celălalt cu dorința aprigă de a ne iubi. Şi eu eram nerăbdător, imediat am luat-o în brațe, am sărutat-o apăsat pe gură, pielea noastră se lipea din cauza transpirației, îi mângâiam clitorisul, iar ea se juca cu penisul meu semi erect.

M-am ridicat în picioare, Mimi rămânând în șezut pe pat. A întins mâinile şi m-a tras lângă ea, se juca în continuare cu penisul meu care devenise erect. Înainte să-l sărute m-a privit în ochi. Buzele l-au cuprins, îl sugea tandru, plimbându-și limba pe capul decalotat. Nu mai aveam răbdare. După ceva timp am așezat-o capră la marginea patului. Îi vedeam păsărica frumos epilată, plină de sevă. Ar fi fost păcat să nu o gust un pic.

Așezat în genunchi, i-am sărutat labiile roșiatice și umede, i-am căutat clitorisul cu limba, cu mişcări încete la început, dându-i timp să se obișnuiască. Ofta şi suspina. Treptat, am intensificat mișcările acesta întărindu-se și căpătând o culoare roșiatic intens, Mimi respira din ce în ce mai neregulat se simțea că era într-o stare de excitare maximă. I-am băgat două degete în vagin apăsându-i pe punctul G. Ea se împingea spre mine, căuta să intre cât mai mult degetele în ea.

O simţeam pregătită. M-am ridicat în picioare, penisul a intrat în vaginul umed și plin de dorință, intrând la început încet, după care din ce în ce mai rapid. O trăgeam spre mine pentru a simți toată lungimea penisului, ca plăcerea ei să fie maximă. O simţeam că-şi freacă clitorisul cu degetul, în timp ce o pălmuiam peste fund. Nu m-am oprit doar atunci când Mimi era în pragul pierderii cunoștinței. Corpul tremura spasmodic, incontrolabil, respirația îi era neregulată, chiar mi-a fost frică să nu fi pățit ceva.

Ușor, ușor și-a revenit, respirația a revenit la ritmul normal, iar Mimi foarte supărată pe mine, crezând că vreau să o omor. O iubesc mult și sunt în stare să fac orice pentru a se simți bine. Am făcut dragoste cu ea de la început, a învățat de la mine tot ce știe, mă bucur că a fost de acord să facem tot ce ne-a trecut prin cap în materie de sex. Este deschisă la tot ce este nou pentru ea, cu răbdare și cu mult exercițiu s-a perfecționat în tot ce înseamnă plăcere sexuală.

Ne-am liniștit, îmbrăţişaţi am fumat câte o țigară, apoi am mers la duș. Am intrat eu primul, Mimi a rămas în dormitor întinsă pe pat, mi-a zis să o las câteva minute. Am așteptat să vină și ea, dar încă nu era pe deplin refăcută. După ce am terminat, am revenit în dormitor, dezbrăcat, încă ud. Mimi a mers și ea la duș, a ieșit după câteva minute dezbrăcată cu picături de apă pe ea. Am făcut câte o cafea și am savurat-o liniștiți, fumând din nou. Voiam să ne facem planul pentru timpul care ne mai rămăsese.

Am convenit să mergem la un restaurant să mâncăm ceva, după care să revenim în apartament pentru a continua ce începusem cu ceva timp în urmă. Ne-am îmbrăcat și am mers, nu erau multe restaurante în apropiere. Am mâncat ceva ușor, un pahar de vin de fiecare, după care am plecat să ne plimbăm. Pentru mai târziu, am luat și o sticlă de vin cu noi, să încingem atmosfera.

Mimi locuia în apartamentul din oraș, aici ne puteam vedea mai des, cu toate că părinții ei erau de modă veche și țineau cu tot dinadinsul ca onoarea ei să rămână neștirbită. Am avut noi grijă să nu rămână, din această cauză aveam ceva rețineri, dar și așa, din când în când, ne întâlneam câteva ore și ne iubeam intens. Ne-am pus câte un pahar de vin, am vorbit vrute și nevrute, atmosfera s-a încins imediat, ne doream din nou unul pe celălalt.

Ne-am dezbrăcat iute și ne-am pus în pat cu gândul de a continua de unde am rămas. Am luat-o în brațe mângâindu-i sânii, sărutându-i sfârcurile. Îmi făcea o plăcere deosebită să-i văd întăriți, mă excită instantaneu. Săruturi pe gât, știu că o excită repede acest lucru și îi face plăcere, mâna dreaptă aluneca pe abdomen, cobor spre păsărică, îi desfac labiile și le mângâi. Clitorisul aștepta să fie și el alintat, Mimi a început să geamă, să-și arcuiască trupul de plăcere… din guriţa ei frumoasă am auzit:

– Te iubesc! Fute-mă… te rog! Fute-mă!… te iubesc!

Îi frecam clitorisul, o sărutam, multă iubire între noi, eu chiar o iubeam din toată inima. Se afla într-o stare de excitare maximă, respirația era neregulată și sacadată, corpul nu o mai asculta, am încercat să schimb ritmul cu care îi frecam clitorisul, dar ea nu m-a lăsat, am continuat până când Mimi a început să geamă și să tremure cerându-mi să o las.

Am lăsat-o să se liniștească. A pus capul pe pieptul meu, obrazul pe pielea transpirată. Stând așa lipiți unul de celălalt, am aţipit amândoi. Nu știm cât timp, dar afară se întunecase bine, când ne-am trezit ne-am speriaţi un pic, neștiind cât este ceasul.

– Vrei să mă lași și pe mine să-ți fac ce mi-ai făcut tu?… mă întreabă ea.

– Da, dacă îți face plăcere ție, te rog, dar nu știu dacă poți…

Eram întors cu spatele la ea, m-a sărutat pe gât, pe ceafă, m-a tras spre ea… îmi suge sfârcurile, acestea se întăresc, se joacă cu limba în jurul lor… vine și mă sărută pe gură, limba îmi mângâia buzele. S-a jucat cu lobul urechii provocându-mi fiori în tot corpul, mâna îmi căuta penisul. L-a găsit, a început să-l frece ușor, îmi mângâia și testiculele, îmi provoca mare plăcere când îmi făcea lucrul acesta. Penisul se întărise, l-a prins între buze… simţeam limba ce mă lingea la vârf. Limba se plimba pe suprafața pielii fine, încerca să o bage pe toată în gură nu reușea, mișcări ritmice.

Eram într-o stare de excitare maximă, Mimi continua să se ocupe de penisul meu… mă înnebunise, dintr-o dată, am dat-o la o parte și am pus-o pe marginea patului, i-am ridicat picioarele și i-am băgat penisul în vaginul umed… aahh… a icnit de plăcere, intram încet în ea, în același timp își freca clitorisul. Gemea de plăcere, îmi plăcea să o privesc cum se mângâie singură, provocându-și plăcere.

După câteva mișcări mai ample, ies din ea și o rog pe Mimi să se ridice. Mă așez pe pat, o pun pe ea să se urce pe mine, dar cu spatele. Așa îi puteam vedea fundul și puteam să îi controlez ritmul. Această poziție îi permitea să intre cât voia. Am simțit că este aproape de orgasm, o trăgeam de fese spre mine cu putere. Câteva clipe mai târziu a avut orgasm, eu am continuat să o apăs pe fese până când am ejaculat în interiorul ei, sperma fierbinte umplându-i vaginul.

Am rămas un timp îmbrățișați nevenindu-ne să ne despărțim. Încă o părticică din viața noastră s-a consumat, pentru care îți mulțumesc Mimi. Te iubesc! Cu drag, Ursulețul tău!

Poveste scrisa de Ursulețul

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Întâlnire neprogramată cu Mimi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: