Ultima partidă de sex cu doi foşti iubiţi (3)

… Stropită din nou de sămânţă băieţilor, m-am dus la baie să mă spăl. Iniţial ne-am invitat unul pe altul, care să se ducă primul. Până la urmă, eu sunt o doamnă şi am prioritate, chiar dacă am făcut destule nebunii în materie de sex. I-am lăsat pe amândoi să-şi revină, cu gândul că îi voi găsi tot acolo când mă voi întoarce. În timp ce mă săpuneam, unul dintre ei a deschis uşa la baie. Era Lucian, a zis că nu mai avea răbdare să termin eu şi că îi era dor să facă duş cu mine. …

S-a apropiat mai mult decât ar fi fost necesar, se băgase în sufletul meu. Atunci am realizat că pentru el era doar un tertip pentru a obţine altceva. A pus o mână pe şolduri, apoi, grijuliu, a început să mă spele şi să mă săpunească peste tot, mai ales între picioare şi pe sâni. În acelaşi timp, îi înapoiam şi eu acelaşi serviciu, numai că… penisul lui se făcuse din nou mare. Îmi cam făcea cu ochiul… ridicat, pielea fină la atingere. Se afla în faţa mea, aproape că s-a lipit de mine, penisul mă împungea în stomac.

– Te vreau acum, aici!… îmi spuse el înainte să mă sărute pe gură.

– La ce te-ai gândit?… îl întreb eu curioasă.

– Cred că ştiu ce vreau, ştiu şi ce nu-ţi place… aş vrea să faci întocmai ce spun eu.

– Ce anume nu-mi place?!… întreb eu nedumerită, în condiţiile în care le-am făcut sex oral la amândoi, m-au penetrat în acelaşi timp… întâi oral şi vaginal, apoi vaginal şi anal. Singurul lucru la care mă puteam gândi era să accept să ejaculeze în vagin, ceea ce ar fi avut dreptate. Dacă mai eram într-o relaţie, nu reprezenta o problemă, dar aşa… era total exclus.

– Vreau să faci tot ce-ţi spun eu! Vreau să te domin, să te laşi dominată!

– Bine… de ce nu. Este noua ta fantezie?

– Nu este nouă, îmi doream din perioada când eram împreună, dar nu puteam să zic nimic, tu controlai tot şi nu aveam curajul să încerc ceva.

– Şi te-ai gândit că acum aş accepta?

– De ce nu, mai ales că este ultima dată când, poate, acest context va mai exista…

– Bine, să vedem la ce te-ai gândit. Îţi fac jocul. Promit!

Fără să mai spună nimic, m-a prins de ceafă şi m-a tras imediat spre el. Buzele lui apăsau puternic, îşi strecurase limba în gura mea, mişcând-o în toate modurile. Cealaltă mână o băgase între picioare, un deget a intrat în vagin, dar nu la modul delicat, cum ştiam că face de obicei. Era un pic mai rapid. Nu eram obişnuită să fiu tratată aşa, dar pentru distracţia acelei întâlniri, puteam face o excepţie.

Ţinându-mă de ceafă, m-a tras încet în jos. Am vrut să-l sărut pe piept, pe abdomen, dar nu m-a lăsat. Penisul erect pregătit. Nici nu am ajuns bine cu gura la nivelul penisului că, imediat a forţat să-l mi-l bage în gură. Un pic mirată de noua lui atitudine, dar şi cântărind balanţa… dacă să continui sau nu jocul lui… m-am lăsat pe mâna lui.

Mi-a prins părul la ceafă, penisul intra rapid în gura mea… a împins până când m-a lipit cu nasul de abdomen. Ajutat şi de cealaltă mână, apăsa puternic pe cap, în timp ce făcea mişcări rapide din bazin. Mă simţeam incomod în această postură, dar nu am comentat nimic, l-am lăsat să continue. Observasem ca şi mie începuse să-mi placă un pic să mă las dominată.

Lacrimi şi-au făcut apariţia în colţul ochilor. Lucian simula că mă fute în gură. Dintr-o dată şi-a scos penisul afară, am tras imediat aer, încercam să-mi revin. M-a lovit de câteva ori peste faţă cu penisul, destul de tare, apoi a băgat din nou penisul în gura mea. M-a tras după el, lipindu-mă cu spatele de zidul de faianţă, băgat între picioarele lui. Penisul culisa aproape pe toată lungimea, pe modul turbo. În multe momente, şi-a introdus tot penisul în gura mea, nasul lipit de abdomen, buzele lipite la bază.

Nu ştiam ce are de gând, nici cât timp urma să mă supună unui asemenea tratament, dar am continuat. S-a oprit, a coborât la nivelul meu şi m-a sărutat puternic pe gură.

– Pentru că ai fost o fetiţă ascultătoare, e timpul să te fut!

M-a ridicat brusc, imediat m-a răsucit cu spatele la el. Brutal m-a aplecat, fundul înspre bărbăţia lui. Aproape dintr-o mişcare m-a pătruns în vagin. Sprijinită cu braţele de zid, Lucian mă trăgea de păr şi mă futea destul de violent aş putea spune. Am primit la palme peste fese, cât nu am primit în tot timpul cât am fost împreună. Aveam pielea roşie.

După minute bune de futut… mai zăpăcit, aşa să-i spunem… şi-a scos scula şi m-a pătruns anal. De data asta mai fără menajamente, fără delicateţe. M-a făcut să ţip de durere. Mă trăgea de păr şi îmi spunea că trebuie să rezist.

– Rezistă, târfă!… acum eşti târfa mea.

O să mă răzbun!… îmi spuneam eu. Postura mai dominantă la incitat foarte tare. Comparativ cu sexul pe care l-am făcut în cameră, când l-a ţinut destul de mult până a ejaculat, acum a terminat foarte repede… din nou, adânc în mine, în gemete puternice, ţinându-mă strâns de mijloc.

– Mulţumesc pentru că ai acceptat, mi-a spus el, în timp ce m-a prins cu braţele, încercând să mă sărute.

Nu i-am zis nimic, dar cu siguranţă nu voi mai accepta aşa ceva. Sunt o femeie dominatoare şi nu accept să mă las dominată. Ne-am mai spălat încă o dată. Întâi am ieşit eu, Lucian a mai rămas să termine de spălat. În cameră, Flavius ne aştepta întins pe pat.

– A durat ceva, spuse el. Ce aţi făcut voi acolo?

– Asta este un secret… îi răspund eu.

Imediat ce a ieşit din baie Lucian, s-a dus şi el la duş. Când a revenit ne-a găsit, pe mine şi pe Lucian, depanând amintiri. S-a aşezat lângă mine şi asculta fără să zică nimic la început, apoi a intrat şi el în discuţie. Câteva ore au trecut fără să ne dăm seama. Flavius mai voia sex. Şi eu mai voiam, sigur şi Lucian. M-a sărutat pe sâni, apoi a coborât încet spre abdomen, s-a dus între picioarele mele… cu degetele îmi alinta labiile, buzele ofereau stampile pe coapse.

Lucian mi-a prins sânii, trăgea de ei. Buzele s-au lipit într-un sărut lung şi pasional. Foarte diferit de ceea ce s-a întâmplat la baie, atunci am constatat că nu mă reprezintă deloc modul mai dur. Flavius şi-a intrat bine în rol… aahh… îmi alinta clitorisul cu buzele şi limba, în timp ce două degete îmi explora interiorul. Gemeam intens arcuindu-mi trupul, sub mângâierile lui Lucian.

Mai târziu, l-am oprit pe Flavius… l-am prins de cap şi l-am tras deasupra mea. Şi-a potrivit penisul a intrat energic în vaginul umed şi excitat… aahhh… Lucian a văzut că nu este loc şi pentru el, ne privea atent, masturbându-se energic, mă incita să-l văd cum ne priveşte.

Flavius mă trăgea de sâni, mă săruta pe gât şi pe umăr, penisul culisa energic… aaahh… Mi-am ridicat picioarele, le ţineam lipite de trupul lui. Încordată, concentrată la maxim… gemete zgomotoase. Cu braţele l-am prins de mijloc, degetele cu unghiile mari apăsau în carnea lui, făcându-l să ofteze şi el. Ritmul devenise ameţitor de rapid… aahhh… simţeam că sunt aproape… încă puţin!… încă puţin!… aahhh… orgasmul m-a făcut să ţip foarte tare la urechea lui.

Pentru câteva momente, s-a oprit un pic, apoi şi-a reluat mişcarea. Braţele lui tot mai încordate, tot trupul îi era încordat, abia respira… s-a oprit din mişcări, imediat s-a ridicat în genunchi… aaahhh… îşi freca penisul, era gata să mă stropească cu sămânţa lui. M-am ridicat iute, i-am prins penisul cu buzele… aahhh… jeturi puternice mi-au umplut gura. Simţeam fiecare zvâcnire a penisului între buzele mele.

Nu am înghiţit tot, am păstrat o mică cantitate din sperma lui… pentru mai târziu. A vrut să mă sărute, dar m-am eschivat, apoi s-a întins pe pat. Lucian s-a apropiat şi el, penisul roşu de excitare. Mâinile lui nu stăteau locului o clipă. Pe sâni, pe abdomen, coapse, pe umăr şi spate… erau zone pe unde degetele lui au trecut fin, senzual.

Uitase că Flavius a terminat în gura mea sau nu se aştepta să mai păstrez o mică parte în gură. Când m-a sărutat, l-am prins strâns cu braţele de după gât. În timp ce ne sărutam i-am eliberat mica cantitate de spermă în gură. S-a prins că ceva nu este în regulă. L-am privit în ochi, zâmbind şmechereşte, apoi i-am zis:

– Aveam şi eu o fantezie, la fel precum ai avut şi tu… la baie.

A părut supărat. Ca să-l fac să uite, m-am împins spre el. El s-a lăsat pe spate, eu în şezut, deasupra lui. Mi-am potrivit penisul între labii… m-am lăsat cu totul în scula lui… aahhh… Lucian mi-a prins sânii, trăgea de ei, se juca cu sfârcurile, de parcă erau nişte butoane de jucărie pentru el. Săream tot mai rapid… gemete şi suspine din partea noastră. Flavius ne-a privit un timp, apoi a venit lângă mine.

Credeam că va dori să-mi facă sex oral, dar el voia doar să-mi acorde atenţie. Mâinile lui peste tot, săruturi pe spate, pe umăr şi gât… l-am prins de cap şi l-am tras spre mine, pentru un sărut lung, pasional. Lucian mi-a pus mâinile în şolduri, mă trăgea spre el, îşi mişca bazinul… penisul se mişca rapid între noi… îl vedeam cum se încordează. Speram să nu termine intenţionat în mine, eram mai mult concentrată spre el, decât spre mine.

L-am văzut când şi-a ridicat uşor capul, gura deschisă… aaahhh… am sărit ca arsă. Şi-a prins penisul cu mâna dreaptă, jeturi puternice au ţâşnit pe pieptul lui, pe abdomen. M-am aşezat lângă el şi l-am sărutat pe buze, pe obraji.

A urmat o nouă pauză de relaxare. Discuţii la ţigară aprinsă, până spre dimineaţă. Toţi trei epuizaţi, stăteam în pat vorbind diverse. Mi-am amintit că e timpul să plec, nu puteam să merg direct acasă. Înainte de asta trebuia să merg la Narcisa, acolo trebuia să fiu. În timp ce mă îmbrăcam, Lucian m-a întrebat dacă nu cumva mă voi răzgândi şi voi dori şi alte întâlniri de acest gen.

Încă nu eram convinsă ce vreau să fac, dar nu era exclus. Nu le-am promis nimic, doar le-am lăsat ideea că nu se ştie niciodată când voi dori să mai apelez la ei. M-au privit cât timp m-am îmbrăcat şi m-am aranjat. Era timpul să plec. I-am sărutat pe amândoi, i-am strâns în braţe. Uitându-mă în jos, parcă îmi venea să mă dezbrac iar şi să continuăm unde am rămas. Şi totuşi, am decis că e timpul să plec.

– Dragilor, a fost minunat! Să fiţi iubiţi!

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Ultima partidă de sex cu doi foşti iubiţi (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: