Iubirea cea de taină

Andra şi Paul lucrau de cinci ani la acelaşi birou, se mai întâlneau în lift, se salutau fugitiv, dar în afară de ocheadele lungi care şi le mai aruncau, când se intersectau pe hol, nu aveau altă tangenţă. Bărbatul era însurat, blocat într-o căsnicie care nu-i mai oferea nici o bucurie, nu mai făcuse sex de mai bine de un an cu soţia lui, nu mai ştia cum e să simţi parfumul pielii unei femei sau tuşeul buzelor fine lipite de ale sale. …

Andra, o fată cu pretenţii foarte înalte, o femeie de 35 de ani, înaltă, mlădioasă şi fină, cu un păr lung şi ondulat de un castaniu cald şi ochi căprui de căprioară. La birou purta ţinute office, cu cămăşi descheiate care îi scoteau la iveală decolteul splendid şi fuste creion, care se mulau perfect pe şoldurile ei fine. Paul visa cu ochii deschişi, îşi imagina de multe ori câte o partidă de sex cu Andra, ştia că femeia este singură şi acest lucru uneori îi dădea curaj, să iniţieze o aventură cu ea.

Pe de altă parte, avea exemple de colegi care s-au cuplat la birou, iar relaţiile astfel înfiripate s-au terminat de fiecare dată cu circ şi scandal, concedierea unuia sau a ambilor parteneri. Îşi mai imagina din când în când buzele senzuale ale Andrei cum îi cuprind penisul în strânsoarea lor dulce, limba ei jucăuşă cum îl linge pe toată suprafaţa lui şi el cum şi-o introduce adânc în guriţă, în timp ce se joacă cu sfârcurile ei excitate, pe care le-a zărit de câteva ori prin cămăşile transparente pe care le purta.

Urma o perioadă de libertate totală în viaţa lui Paul şi anume, delegaţia soţiei sale Diana, în străinătate. Plecarea Dianei în Franţa la târgul de produse pe care le comercializa, absenţa ei de acasă pentru cinci zile, l-a făcut pe Paul să viseze cu ochii deschişi. Îşi făcuse în gând chiar şi o strategie cum ar putea s-o ademenească pe Andra în apartamentul conjugal, ce se află la 15 minute de mers de biroul unde lucrau.

– Oare am şanse la ea? Oare vrea această femeie superbă, dar singură, să facă sex cu mine? Oare dacă îi scriu un mesaj, nu i se va părea deplasat? Îmi va răspunde, o va interesa?

Paul era genul de bărbat pragmatic, nu pierdea timpul cu acţiuni inutile, această calitate a lui l-a propulsat în carieră. Ştia în schimb că trebuie să ştii să vorbeşti pe limbajul femeilor ca să ai sorţi de izbândă. Andra, în schimb, îl observase pe Paul de mult timp, i-a dat câteva semne destul de clare că o interesează, că i-ar plăcea să îl seducă, dar bărbatul părea dezinteresat de ea sau ea nu intercepta semnalele lui.

Se întâmpla să-l fixeze, să îşi tragă ocheade când treceau unul pe lângă celălalt, privirile aveau o încărcătură sexuală puternică, imposibil de interpretat greşit. Era o zi plictisitoare de marţi, ziua în care Paul s-a asigurat că soţia sa a decolat spre Paris, se simţea cu adevărat eliberat, hotărât să îşi ia soarta în mâini şi să se apropie de Andra. În acea zi, femeia era şi mai sexy decât în general.

Purta o bluză transparentă de un galben pastel. Sub ea se vedea clar sutienul din dantelă transparent, prin care i se întrezăreau sfârcurile pigmentate de creolă. În pauza de cafea, Paul a urmărit-o şi s-a dus şi el la bucătărie, s-o surprindă în timp ce îşi făcea cafeaua. Norocul lui a fost că femeia se afla singură în bucătărie.

– Bună Andra, e momentul să ne luăm porţia de cofeină?

– Oooo, daaaaa! Sunt o mare consumatoare de cafea. Îmi place aroma, mirosul, gustul, pur şi simplu ador cafeaua, gustul acesta amărui, ce mă pune pe picioare în zilele aglomerate.

Paul s-a apropiat de ea. A atins-o uşor de mână.

– Eşti foarte elegantă astăzi doamnă… zâmbind ameţitor, arătându-şi dantura impecabilă şi şarmul maxim de care era în stare… Eşti sexy rău!

– Mulţumesc, mă bucur că îţi place cum m-am îmbrăcat astăzi.

– Nu numai că îmi place, dar te găsesc deosebit de atrăgătoare.

Andra îşi plecă genele, puţin deranjată de ritmul rapid pe care îl dicta Paul, dar în momentul în care acesta a rostit complimentul, vulva ei a început să pulseze de excitaţie, iar hormonii au intrat în acţiune, lubrifiantul a inundat labiile interioare.

Andra a simţit un uşor gâdilat, instinctiv şi-a strâns muşchii pelvieni, aşezându-se rapid să-i poată strânge şi mai bine cu picioarele apropiate. Sfârcurile s-au întărit, bărbatul a observat imediat şi s-a folosit de acest moment inedit aplecându-se la urechea femeii:

– Ţi s-au întărit sfârcurile frumoaso, te-ai excitat?

– Eşti cam impertinent Paul!

– Eu cred că femeilor le plac bărbaţii obraznici, bărbaţii alfa, cei care ştiu să bată fierul cât e cald. Mi-ar plăcea să-ţi sug sfârcurile alea excitate, m-aş juca mult cu ei, apoi i-aş suge cu poftă.

– Eşti nebun Paul, poate intra cineva în bucătărie…

– Daaaaa, sunt nebun după tine, de săptămâni te urmăresc şi visez la sânii tăi, la vulva ta fierbinte, vreau să ţi-o gust, vreau să-mi introduc limba şi penisul în vaginul tău…

Andra s-a ridicat ca arsă de pe scaun şi a zbughit-o pe uşă. Paul şi-a băut liniştit cafeaua, ştia că trebuie s-o lase pe Andra să se liniştească, apoi va ataca din nou. Câteva ore şi-au văzut fiecare de muncă de birou, după care Paul o bombardă din nou pe Andra cu mesaje trimise de pe email-ul personal.

’Îmi imaginez cum îţi acopăr tot corpul cu sărutările mele, cum poposesc asupra sânilor, cum cobor uşor pe abdomen în jos, între picioarele tale. Ţi-aş suge vulva, ţi-aş linge labiile interioare şi ţi-aş gâdila clitorisul.’’

Andra s-a aprins la faţă după ce a citit mesajul bărbatului, simţea cum o cuprinde excitaţia în tot corpul, îl dorea pe Paul ca o nebună, era conştientă că nu îl poate refuza. Seara când să plece acasă, amândoi au făcut ore suplimentare, într-un târziu s-au reîntâlnit în faţa liftului. Au urcat în lift, iar după ce uşa liftului s-a închis în urma lor, Paul a luat-o în braţele lui şi-a lipit buzele de ale ei. A început s-o sărute cu patimă, în timp ce mâinile îi pipăiau fusta, în încercarea de-a o ridica şi a pătrunde sub ea.

Mare i-a fost mirarea când a constatat că Andra nu purta chiloţi sub fustă, avea ciorapi, jartiere, dar chiloţii lipseau cu desăvârşire. În acest mod, degetele au pătruns uşor între picioarele ei, direct la vulva puternic lubrifiată. Îşi mişca degetul uşor înainte-înapoi, apoi îl băga adânc în vaginul ei. Andra, cu sfârcurile umflate, a scos un sunet lung de excitaţie, în timp ce se lăsa dusă de valul plăcerii.

Taxiul o aştepta pe Andra în faţa clădirii, Paul o luă pe jos spre casă. Se gândea că ar trebui s-o invite acum acasă la el, la o băutură, dar nu îi venea nimic în minte. Simţea că mai trebuie asediată până să se lase de tot ademenită. Paul nu a reuşit să adoarmă, câteva ore bune, se gândea la corpul Andrei, dorinţa de-a o pătrunde îl mistuia. Şi-a turnat un deget de whisky în pahar şi s-a lăsat pradă viselor erotice cu Andra.

Ea, ajunsă acasă, încerca să citească, dar citea mecanic, fără să înţeleagă nimic din cuvintele care pătrundeau în mintea ei, fără noimă. Nu era în stare să se concentreze. Se ridică de pe canapea şi se opri în faţa oglinzii lungi care îi arătă reflexia totală din cap până în picioare. Se dezbrăcă încet în faţa oglinzii, mai întâi sutienul, lăsându-l să cadă pe podea. Îşi vedea sânii fermi, potriviţi, nici mari, dar nici micuţi, cu sfârcurile mari şi pufoase de culoare maronie, dat fiind tenul ei închis de creolă.

Îşi mângâia sânii în faţa oglinzii, imaginându-şi mâinile lui Paul, cum se joacă cu ei. Se dezbrăcă de chiloţii de satin de culoarea piersicii şi îi lăsă şi pe aceştia să cadă. Vulva epilată complet, îşi arata rotunjimea proaspătă. O atinse uşor, era deja excitată. Nu mai făcuse sex de mult timp, ei îi rămăsese doar bucuria masturbării, dar şi aşa se masturba foarte rar, aşa fel încât fiecare orgasm reprezenta o adevărată cutremurare, care îi zguduia tot corpul.

Goală complet şi deja excitată la maxim de propria imagine în oglindă, Andra se culcă pe canapeaua din sufragerie, cu picioarele desfăcute. Îşi mângâia sânii, masându-i concentric, ciupindu-şi sfârcurile. Gemea încet, din ce în ce mai excitată, apoi coborî cu mâna peste abdomen, până la vulvă. Fiecare masturbare necesită o fantezie erotică, doar aşa putea să se aducă pe sine în starea de excitaţie care o ducea spre orgasmul mult dorit.

De această dată, ultimul mesaj al lui Paul a fost motivaţia pentru masturbare. Şi-l imagina cum se joacă cu limba cu labiile ei şi încerca şi ea să imite cu degetele acţiunea lui Paul. Labiile interioare din ce în ce mai umede şi umflate se deschideau precum petalele unui crin. Îşi frecă cu putere clitorisul cu o mână, cu cealaltă mână îşi ciupea un sfârc. Îşi imagina limba umedă a lui Paul în pizda ei şi modul în care ea culisa între vagin şi clitoris.

Gemea din ce în ce mai tare, închise ochii şi simţea că orgasmul se apropie. A explodat în tot corpul ei, cu puterea dinamitei, câteva secunde bune i se zbătea tot corpul, gemetele se înteţeau. Nici nu mai ţinea minte de când nu a mai avut un orgasm atât de puternic. A doua zi de dimineaţă s-a îmbrăcat cu şi mai multă atenţie decât de alte dăţi. Şi-a luat o fustiţă mini care abia îi acoperea fesele şi o bluziţă şi mai transparentă, decât cu o zi înainte.

Pantofii cu tocuri îi lungeau şi mai mult silueta, picioarele ei lungi şi fine erau şi mai bine puse în evidenţă. Era conştientă că ziua cea mare a sosit în sfârşit şi că acesta va fi momentul care îi va schimba viaţa monotonă. La prima oră nu s-au văzut cei doi. Mai târziu s-au intersectat doar la cafea în bucătărie. Bărbatul o lipi de perete şi o pipăi pe tot corpul, vădit excitat de priveliştea pe care i-o oferea.

Simţea că nu are răbdare, şi-ar fi implantat penisul acolo în ea, pe masa de bucătărie, dar era conştient că va intra cineva în secundele următoare, acolo nu aveau intimidate. Aşa s-a şi întâmplat. Când au auzit gălăgie pe hol, vocea colegilor care se îndreptau spre bucătărie, s-au despărţit brusc, încercând să-şi aranjeze rapid hainele de pe ei. Când s-a reîntors la locul ei, Andra a observat că are un mesaj de la Paul.

Bărbatul îi spunea, că nu se mai poate abţine, că simte o dorinţă nebună să facă sex cu ea, că îi venea s-o violeze acolo în bucătărie, în văzul tuturor, fără să îi pese de colegi. Îi explică că stă foarte aproape de birou, îi dădu adresa şi descrierea drumului spre apartamentul lui, spunându-i că va pleca puţin mai devreme în pauză de masă şi o va aştepta în apartament. Andra număra minutele până la ora 13.00, timpul parcă se încăpăţâna să treacă cu viteza melcului.

Piciorul îi zvâcnea de nervi şi nu reuşea să-l oprească din tremurat. La 13.00 fără 5 minute era deja în lift şi cobora spre locuinţa lui Paul. După descrierea făcută de bărbat, găsi cu uşurinţă blocul de locuinţe descris de el. A sunat la interfon, Paul i-a dat drumul rapid şi în câteva secunde era cu liftul la etajul 7. Nu a fost necesar să sune la sonerie, Paul deschise uşa nerăbdător.

După ce a reuşit să încuie uşa de la intrare după ea, Paul o luă în braţe pe Andra şi o lipi cu spatele de perete. Se sărutau pătimaş, de parcă niciunul dintre ei nu mai avusese parte de aşa ceva de foarte mult timp şi cam ăsta era adevărul. Paul îi desfăcu nasturii de la bluză şi o aruncă cât colo. Andra stătea în sutien şi fusta în faţa lui, iar el continua s-o sărute pe faţă, pe ochi pe gât, pe umeri.

Ea gemea cu ochii închişi… nu a mai simţit această plăcere de foarte mult timp. I-a desfăcut nasturele de la fustă şi fermoarul. Fusta a căzut pe gresia din hol, Andra a păşit discret din ea. Acum era în sutien şi în ciorapi cu jartiere cu pizda ei rotundă şi umflată perfect golaşă.

– Ahhhh, ce pizda apetisantă ei!

Bărbatul se lăsă în genunchi şi începu să-I soarbă vulva cu buzele lui senzuale, sărutând-o pe toată suprafaţa ei, lipind-o pe Andra şi mai mult de perete. Îi ridică un picior şi îl sprijini de umărul lui, în aşa fel încât să aibă acces la toată vulva ei, la labile excitate, la clitorisul umflat. Îşi apăsa buzele pe organul ei genital de parcă buzele vulvei erau buzele unei femei şi atingerea era o adevărată sărutare.

Andra îşi desfăcu singura sutienul la spate, în timp ce bărbatul era extrem de ocupat cu vulva ei. Îşi eliberă sânii umflaţi cu sfârcurile excitate. Paul când îi văzu sânii eliberaţi se ridică ca ars în picioare şi îşi lipi buzele pe rând, de sfârcurile ei. Sugea cu putere, fiecare atingere elibera valuri de adrenalină şi excitaţie în corpul femeii.

Paul o luă pe Andra în braţe, într-o clipă ajunse cu ea în dormitor. O aşeză pe spate, pe patul imens conjugal. Începu să se dezbrace şi el până când scăpa de toate hainele. Îi desfăcu picioarele Andrei continuând să îi lingă labiile excitate. Ştia că are la dispoziţie doar o oră, că va trebui să se mişte foarte rapid, dar voia să o facă pe Andra să îl dorească şi de alte dăţi, voia s-o copleşească.

Încet-încet, limba lui Paul îi explora vulva din ce în ce mai mult, culisa între vagin şi clitoris, cu degetele îi strângea sfârcurile. Îi mai trăgea câte o pălmuţă uşoară peste sâni şi peste sfârcuri, îi apăsa cu degetele cu putere vulva. Andra se excită din ce în ce mai tare şi simţea că se apropie orgasmul. Paul se roti peste ea, într-un 69 veritabil şi îşi baga penisul în gura ei frumoasă, în timp ce el continuă să-i sugă labiile şi vulva.

Andra şi-a dat drumul ţipând de excitaţie şi se zgudui din tot corpul. Un tremur puternic o cuprinse, bărbatul a trebuit să aştepte câteva secunde, pentru a putea continua, de data aceasta s-o penetreze. O puse în poziţia capră, trăgând puternic de sânii ei. Ştia că femeia este extrem de excitată din cauza orgasmului avut şi că acesta este momentul s-o pătrundă pe la spate. Îi freca clitorisul cu degetul în timp ce îşi introduse penisul erect şi nerăbdător în vaginul ei fierbinte.

Simţea că se excită foarte tare, că nu va putea să ţină sperma, încerca să se concentreze cât de mult posibil, îi mai trăgea câte o pălmuţă peste fese, dar apoi continua cu sete. Îşi implanta cât de adânc posibil penisul în vaginul Andrei, femeia gemea din ce în ce mai puternic, respirând sacadat. Cu gemete puternice, Andra şi-a dat drumul. Paul a întors-o rapid cu gura în sus şi îi baga penisul excitat în gură, adânc până la amigdale. Nu se mai putea abţine.

Femeia a primit toată spermă în gura ei flamandă şi senzuală. Abia putea să înghită sperma groasă a bărbatului care se prelingea din gura ei pe gât şi pe sânii ei superbi. S-au prăvălit amândoi epuizaţi pe pat.

– Mai avem câteva minute să ne liniştim, zise Paul, apoi o luă în braţe pe Andra.

S-au îmbrăcat în grabă. Andra abia a reuşit să îşi ia cum trebuie sutienul, un sfârc se întrezărea, nu fusese băgat în cupă. Imaginea sânului ieşit în afară sutienului, s-ar putea să înnebunească şi alţi bărbaţi, gândi el. Paul de acum era gelos, o voia numai pentru el. În lift îi aranjă sânul în sutien şi se asigură că femeia are o ţinută impecabilă. Din acel moment în fiecare zi, la fiecare pauză de masă, perechea îşi făcea sexul de frumuseţe de prânz în apartamentul bărbatului.

Iubirea lor se derula în taină, fără să ştie nimeni de la birou de relaţia lor. Paul uneori zâmbea, când observa că vreunul dintre colegi o fixează pe Andra cu privirea. Zâmbea în sinea lui cu mândrie… ‘’Este femeia mea, eu o fut, puneţi-vă pofta în cui!‘’

Andra, în schimb, devenea pe zi ce trece mai frumoasă, avea o motivaţie în plus să înflorească, corpul ei se transforma sub influenţa plăcerii pe care bărbatul i-o oferea în fiecare zi. Viaţa lor s-a schimbat radical. Iubirea cea de taină era liantul dintre ei. Niciunul dintre colegi nu avea habar, că ei de acum reprezintă o pereche.

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Iubirea cea de taină”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura