Confesiunile unei femei măritate (3)

„Am adormit îmbrăţişaţi, dimineaţă m-am trezit lângă el. Încă nu-mi puteam crede că s-a întâmplat, dar era adevărat. Am fugit la baie şi am făcut un duş. Când am revenit, el se trezise. M-a prins de mână şi m-a tras peste el în pat. Ne sărutam, mâinile lui mă ţineau strâns de fese, mă trăgeau spre el. Reuşesc să-i spun: …

Nu pot să rămân, trebuie să merg la curs… îi spun eu cu părere de rău. 

Îmi zâmbeşte larg, mă ridică peste el, îşi potriveşte penisul între buzele mele, dar nu se grăbeşte. Cu degetul mare îmi mângâie labiile uşor. Aproape că mă ud instant, simt că-l doresc, că-l vreau… că vreau să mă pătrundă. Mă simte şi el, mă trage uşor, eu mă las cu totul în penisul lui… aaahh… gem lung spunându-i… aahhh… o să întârzii!… Mă ţine de mijloc, începe un du-te vino rapid în interiorul meu. Sânii sar în sus.

Mă trage spre el, căuta să-mi prindă sânii cu gura. Îi linge pe fiecare, prinde sfârcurile între buze, în timp ce mă trage de fese, un du-te vino rapid. Când simte că se aproprie orgasmul meu s-a oprit brusc.

– Hai, du-te la curs!… îmi spune el zâmbind.

– Răule!

Mă prinde cu braţele lui lungi, mă trage spre el, mă sărută pe faţă, pe gură, apoi îmi spune:

– După curs facem continuarea…

Cum să mă gândesc toată ziua la curs, când mă voi gândi numai la pula lui?

Un pic frustrată, mă îmbrac şi cobor la sala de curs. Numai de curs nu-mi mai păsa mie, iar el avea grijă să-mi trimită numai mesaje sexy. Abia aşteptam să se termine. La ora prânzului am urcat în cameră. El, în continuare dezbrăcat, se uita la televizor. S-a bucurat când m-a văzut. M-a chemat lângă el, m-a sărutat dulce pe buze, apoi mi-a şoptit să-i fac sex oral. Nu am apucat să zic nimic, m-a prins de cap şi m-a împins către scula lui.

O mângâiam, am sărutat-o uşor, i-am lins-o pe toată lungimea. Buzele s-au deschis, i-am făcut loc să intre în gura mea. Sugeam încet, el a început să-mi dea contre. Mă apăsa şi mai tare, simţeam că mă sufocă. Uşor, uşor, şi-a făcut loc aproape toată în gura mea. Saliva se scurgea de-a lungul penisului. Nu a durat mult şi a început să mă fută în gură. Îl simţeam cum tremură, semn că urma să aibă orgasm. Când a fost aproape, mi-a băgat-o pe toată şi m-a ţinut aşa. Sperma îmi intrase direct pe gât, am fost nevoită să înghit tot.

Nu puteam să stau prea mult, trebuia să revin la curs. Ne-am sărutat pe grabă. După ce m-am aranjat şi m-am dat cu ruj am plecat la curs, cu gândul la el. Nu mă mai interesa nimic. În sfârșit terminasem cursurile. Nu mai aveam răbdare, trebuia să-l văd. M-am dus direct în cameră. El era deja îmbrăcat. Mi-a arătat pe pat că îmi pregătise cu ce să mă îmbrac. Lenjerie roșie minusculă din dantelă, sutien super transparent… și o rochie mulată.

M-am dus şi am făcut duş, apoi m-am îmbrăcat. El mă privea atent. Când am terminat, m-a tras în faţa lui, mi-a ridicat rochia și m-a sărutat pe fese, la pizda spunându-mi:

– Eşti a mea!

Plecasem din hotel când l-am întrebat unde mergem. Mi-a spus că în acea seară are întâlnire cu câţiva amici şi că nu este o problemă prezenţa mea. Nu voiam să merg la acolo, la întâlnirea cu prietenii lui. Am crezut că va înţelege, că nu am cum să mă afişez cu el acolo. A zâmbit, s-a întors cu faţa spre mine. În clipa următoare s-a lipit de mine, o mână a băgat-o între picioarele mele şi mi-a zis ferm:

– Ea mă vrea, aşa că mergi cu mine!

Mă udasem instant. A trebuit să accept. Eram la zece minute de mers cu maşina de restaurantul unde trebuia să ajungem. Un taxi, ce tocmai ajunsese în dreptul nostru, ne-a dus la destinaţie. Era o întâlnire importantă pentru el. Un fel prezentare la jobul lui, mai mulţi colegi din ţară. După spusele lui nu trebuia să-mi fac griji în privinţa asta.

Am intrat. Toţi îmbrăcaţi elegant. Cineva ne-a condus la masă. Am privit cu îngrijorare în jur… nu era nimeni cunoscut. Deci, nici un fel de problemă. Prezentarea a început, dar nu eram atentă deloc. El mă simte, se uită la mine. Simt mâna lui direct între picioarele mele. Am apucat să spun… NU… dar el insistă, mâna urcă mai sus. Mi-a atins bikinii. Insistă mai mult, încep să-i fac jocul. Depărtez picioarele… el îmi mângâie labiile. Se uită la prezentare şi continuă să le mângâie.  

Şi nu doar atât. Mai târziu, simt un deget ce-şi face loc între buzele mele. Apasă ferm… intră. Roşesc instant. Să nu ne vadă cineva, reuşesc să-i spun, dar mâna lui fermă pe poziţie. Degetul intra şi ieşea, plăcerea s-a instalat rapid. Începe să-mi placă, îi dau contre uşoare. Zâmbeşte larg, apoi a scos degetul. Îl văd cum îl suge, cum mă gustă de pe degetul lui.

– Hai să mergem la hotel! Nu mai pot, te vreau acum!… îi spun eu şoptit.

– Nu pot pleca acum. Mai stăm un pic. Când se termină plecăm… zise el.

Ceva mai târziu, majoritatea a ieşit la o pauză de ţigară. Multă lume afară. Fără reţinere, mă prezintă celor cu care interacţionează, drept soţia lui. Mă simt bine, îmi place, dar în acelaşi timp simt multe priviri către mine. Când am revenit, i-am spus:

– Toţi se uită la fundul meu…

– Dacă eşti bună… îmi spuse el râzând, apoi m-a ciupit de fund.

Nu am mai stat mult şi mi-a spus că putem pleca. Asta îmi doream cel mai mult, sperând că mergem la hotel, dar surpriza a venit după, când am aflat că urma să mergem într-un club să bem ceva cu câţiva colegi. Oftez în sinea mea, dar înţeleg că nu are cum să refuze invitaţia. La club, la o masă rotundă, vin şi băuturile, ciocnim bucuroşi.

Nu credeam că voi reuşi să fac asta, dar m-am împrietenit cu una dintre soţiile colegilor lui. Ei beau de rup. În timp ce vorbeam cu tipa, el a venit la mine, m-a luat de mână şi m-a invitat la dans. Pe ringul de dans, m-a prins cu mâinile de fese şi mă săruta apăsat. Am roşit instant, spunându-i că trebuie să se abţină, pentru că nu ştim cine ne poate vedea.

Mi-a răspuns afirmativ, dar mă strângea şi mai tare. Melodia este pe terminate. Mi-a şoptit să mă duc la baia bărbaţilor. M-am conformat. Baia super curată. Nu trece mult timp şi apare şi el. M-a tras într-o cabină, m-a pus să mă aşez pe scaun. L-am văzut cum se descheia rapid la pantaloni. A reuşit să-şi scoată scula afară şi mă pune să-l sug. A intrat toată, se împingea tare. A dorit foarte mult să-l privesc în tot acest timp.

După minute bune de futut în gură, m-a prins de braţ şi m-a întorc cu spatele la el. Iute, îmi ridică rochia, a tras de bikinii într-o parte. Imediat am simţit pula lui intrând în mine, adânc. Gem şi suspin. Îmi place. M-a întrebat şi i-am confirmat. Mâinile mă prind ferm de sâni şi se împinge în mine tot mai tare.

– În seara asta, vreau şi curul! Vreau să te fut rău!

– Daaa… aahh… fute-mă în toate găurile!

Simt că nu mai rezist, l-am atenţionat că sunt aproape. El se mişca tot mai repede… aahhh… aproape în acelaşi timp avem orgasm amândoi. Simt cum îi zvâcneşte pula în mine, ador când se întâmplă asta. A ieşit din mine, mi-a tras bikinii înapoi.

– Vreau să stai cu sperma mea în tine, iar dacă curge să nu te ştergi!

Cei de la masa ne dăduseră pierduţi. Am mai stat o vreme, apoi el s-a scuzat că trebuie să plecăm. Înspre hotel, am mers pe jos. Mă atingea din când în când pe fund. S-a oprit în dreptul unei farmacii. Mi-a spus să-l aştept. Când a ieşit mi-a arătat un tub de cremă. Aveam idee la ce-i trebuie. Ajunşi la hotel, în lift ne-am luat în braţe de cum s-au închis uşile. Ne sărutam puternic, el îmi ridică rochia şi mă mângâie. Pizda îmi este franjuri, încă simt sperma lui în bikinii mei.

Te vreau!… în spun eu privindu-l în ochi.

Am ieşit din lift, ţinându-se în braţe, mergând către cameră. Nu ne mai pasă de nimic. Intrăm. M-a lipit de zid, urmat de câteva palme date peste fund. Mi-a ridicat rochia până în dreptul taliei. S-a aşezat în genunchi, mi-a prins fesele cu ambele mâini şi trăgea de ele în lateral. Îi simţeam limba între labii, la clitoris… a urcat mai sus către anus. Îi simt limba, îmi place… gem şi suspin de plăcere. A văzut că-mi place şi a insistat o vreme. Mă udasem toată.

S-a ridicat. Am auzit deschizând tubul de cremă. Nu mă uit spre el, privesc în gol, strâng uşor pumnii, fundul spre el, picioarele un pic depărtate. Realizez că-şi pune meticulos cremă de-a lungul penisului. Un fior rece mă cuprinde când m-a uns şi pe mine… aahh… Şi-a potrivit capul, presează, împinge… uşor, uşor… îi spun eu. Nu cred că m-a auzit. A intrat câte puţin, până la jumătate, apoi s-a împins până a intrat toată… aahhh…

Simţeam durere. A stat aşa nemişcat mai mult timp, apoi uşor, uşor, a început să se mişte. Penisul începuse să culiseze. Plăcerea se instala încet. Gemete şi suspine, aproape că urlu de plăcere. El se opreşte. A tras de rochie în sus, până m-a dezbrăcat de ea.

Pula în fundul meu, mă fute nebuneşte, mă ţine de sâni, trage de ei, se loveşte puternic de mine. Nu mai ştiam nimic de mine. S-a oprit, a ieşit, apoi m-a tras către pat, aducându-mă pe pat. A pus o pernă sub mine. Se aruncă peste mine, mă încalecă bine. Simt pula intrând în mine… întâi în pizdă, apoi în fund. Alternează între cele două orificii. Mă înnebuneşte, simt că nu mai rezist. Îi spun că nu mai pot. Şi-a scos-o din pizdă şi mi-a băgat-o în fund.   

– Vreau să-ţi umplu fundul cu sperma mea.

A băgat mâna pe sub mine, braţul sub abdomen. Mă ţinea strâns şi se mişcă rapid. Simţeam două degete mângâindu-mi labiile. Când şi-a băgat degetul în mine, nu m-am putut abţine şi am ţipat destul de tare. Mi-a plăcut foarte mult.

– Fute-mă!… fute-mă!… Îmi place maxim!… aaahh… Sunt a ta!

Se auzeau doar sunetele noastre, cred că se auzeau şi în camerele alăturate, dar în acel moment nu-mi păsa de nimic. Două orgasme puternice, aproape unul după altul mă fac să nu mai ştiu de mine. La puţin timp l-am auzit pe el spunând… Îmi dau drumul şi eu!… aahhh… s-a împins puternic. Sperma călduţă o simt în mine, la fel şi penisul ce pulsează.

O vreme am stat nemişcaţi. Ne revenim uşor. Încet, încet, realizez prin ce am trecut în ultimele zile şi aproape că nu-mi vine să cred.

– În viaţa mea nu credeam că voi fi în stare să fac aşa ceva…

– De acum înainte, voi veni să te fut, măcar o dată pe lună… apoi m-a sărutat pe buze… Meriţi multă pulă!

Într-un final, adormim. Dimineaţa ne trezim. Mă mişc ca un titirez, sunt în întârziere la curs. Cursul ţinea mai puţin, la ora două urma să plec cu maşina mea spre casă. În graba mea apuc să-i spun şi lui.

– Să nu cumva să-ţi faci planuri cu altcineva, merg eu cu tine.

Cursul a trecut repede. Mi-am făcut bagajele, pregătită să plec. La maşină, el era deja acolo.

– Te las la intrare în Bucureşti, să ştii!

– Mă poţi lăsa oriunde.

Pe drum nu a fost cuminte. Mi-a ridicat rochia, a tras de ea în sus.

– Aşa să mergi până la Bucureşti! Vreau să-ţi văd pizda prin bikinii!

Tot drumul m-a atins, m-a pipăit peste tot. Şi-a băgat degetul în mine de câteva ori, de m-am umezit toată. Nu mai ştiam de mine. Cu părere de rău, am ajuns şi la Bucureşti. Am oprit maşina la o staţie de metrou. M-a sărutat fin pe gură.

– Să nu cumva să mă uiţi!

– Nici nu am cum!

Acasă, m-a întâmpinat soţul meu. M-am plâns lui că am avut cele mai grele cursuri şi că sunt frântă. După ce am făcut un duş, direct la somn. Toate găurile mă dureau, dar au fost cele mai frumoase cursuri. Îl ador!”

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Semnat… O femeie măritată

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Confesiunile unei femei măritate (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d