Asta mică este o bestie!

Iubita mea, o zăpăcită şi jumătate. Aşa aş putea să o caracterizez în câteva cuvinte pe iubita mea. Tot timpul se joacă cu mintea mea, mă aţâţă, se pisiceşte. Îmi lasă mesaje, sugestii cu conotaţie sexuală. Mereu găseşte o analogie din care să reiasă că ea vrea ceva. Oricât de obosit aş veni de la muncă, reuşeşte cumva să mă mobilizeze să facem sex. Este drept, ea este cea care menţine relaţia vie şi-i mulţumesc pentru asta. Să vă spun ce idee i-a venit săptămâna trecută! …

Abia venisem de la muncă. Noi obişnuim să ne strângem în braţe şi să ne sărutăm. Aşa făcusem şi acum. Mi-a plăcut să o văd îmbrăcată cu un maieu fără sutien şi o mică fustă cu volane, ce i se vedeau fesele şi lenjeria intimă, dacă te lăsa-i un pic în jos. A venit spre mine mergând pe vârfuri, bucuroasă, radiind de fericire. Reuşeşte să-mi transmită şi mie această stare. De parcă problemele nu mai sunt, stresul de la muncă a zburat şi el. Aflaţi la bucătărie, ea spune:

– Iubitule, iubitule… zise ea.

– Da, iubita mea… ce este?

– Astăzi mi-am cumpărat ceva frumos. Sigur o să-ţi placă şi ţie!

– Iar! Ce ţi-ai mai cumpărat de data asta?

– Hhmm… ceva bun şi dulce… doar pentru Alex.

– Nu înţeleg!

– O să înţelegi tu mai bine, imediat.

– Iubitule, mă simt atât de obosită, vrei să mă ajuţi un pic?

– Ce vrei să fac?

– Ajută-mă să mă urc aici, apoi masează-mi şi mie picioarele. Mă dor foarte tare… oofff…

Imediat ce am urcat-o pe blatul de la bucătărie. Mi-a oferit un picior şi am început să-l masez. Nu înţelegeam care era motivul pentru care ţinea mâna între picioare, de parcă nu ar fi trebuit să văd ce se ascunde acolo. Auzeam uşoare suspine, trecând de la un picior la altul.

– Ce bine e! Numai tu ai grijă de mine!

Mândria de bărbat creştea vizibil în mine. Şi-a dat mâna într-o parte, apoi şi-a depărtat picioarele. Suficient cât să-mi atragă atenţia ceva între picioarele ei. Observ că pe chiloţii tanga de culoare roz este scris ceva… Ceva bun şi dulce… plus o inimioară. Într-adevăr, este ceva dulce între picioarele ei. Zici că pune miere, de nu mă satur să o gust. Aneta se prefăcea că priveşte pe sus şi că nu-mi dă atenţie. Prin ceea ce a urmat am înţeles imediat.

Şi-a dus o mâna între picioarele ei, două degete alunecau pe faţa chilotului tanga. Degetele desenau fin în sus şi în jos, de-a lungul labiilor. Îi masam gambele, privirea îmi era aţintită între picioarele, la jocul incitant cu degetele. Erecţia din pantaloni a fost firească. Suspinele păreau de altă natură… sexuală… nu de la masajul meu. Aneta se încinsese, avea chef de sex.

– Iubitule, tu ai văzut ce am scris pentru tine?

– O, da, am văzut!

– Şi nu vrei să vezi dacă este chiar aşa de bun şi dulce?

Cum să refuz aşa ceva?! M-am dus mai aproape de ea, capul între picioarele ei. Parfumul intens… mmmm… mâinile i-au atins coapsele. Buzele s-au lipit direct pe partea din faţă a chiloţilor tanga. Ea s-a lăsat un pic pe spate, bazinul mai aproape de margine. Am continuat să o sărut pe deasupra chiloţilor, pe coapse. Ea ofta şi suspina tot mai tare. A pus mâna pe cap, jucându-se în părul meu.

Mă înfierbântasem şi eu. Latura mea sexuală îşi cerea drepturile, iubita mea a reuşit din nou să mă vrăjească. I-am tras chiloţii în lateral, labiile străluceau… mmmhh… perfecte pentru a fi linse şi dezmierdate. I-am atins labiile cu vârful limbii, moment în care Aneta a tresărit. Limba a continuat să o atingă mai sus, apoi mai jos… apăsam cu toată limba între labiile ei subţiri. Deja îi simţeam gustul sevei.

Degetele ei rătăcite în părul meu, mă trăgea de cap tot mai aproape. Am prins-o de fese, strângând destul de ferm. Limba îşi făcuse loc între labii, împingând tot mai mult… aahhh… iubitule!… da… nu te oprii!… fă-o pe iubita ta fericită!… limba explora interiorul tot mai adânc. Încet, încet, a început să mişte din bazin, frecându-şi labiile de buzele mele.

Poziţia nu mă avantaja prea mult, devenise un pic incomodă. M-am ridicat, apoi am tras-o şi pe ea după mine până în dormitor. Acolo era altceva! Ea în pat, întinsă pe spate, o pernă sub cap. Picioarele depărtate, genunchii flexaţi. O invitaţie mai sinceră de atât nu există! Întins pe pat, capul între picioarele ei. Gura i-a atins labiile şi clitorisul. Aneta tresărea de fiecare dată când îi atingeam clitorisul. Capul între palmele ei, ghidându-mă atent. Când la clitoris, apoi coborând încet pe labii… până la baza lor.

Aveam penisul super erect. În timp ce o lingeam ca un nebun, am reuşit să-mi eliberez penisul. În orice clipă pot să sar pe ea. Ştie şi ea asta. Când nu am mai rezistat, am sărit direct peste ea, mi-am înfipt adânc penisul în vaginul fierbinte, fapt ce a determinat-o pe iubita mea geamă lung, în timp ce braţele m-au prins ca într-o menghină.

Îmi şoptea tot felul de cuvinte la ureche. Unele devenise aproape neinteligibile. Eram atât de distraşi încât ea nu reuşea să articuleze bine cuvintele, iar eu să le pot înţelege. Ritmul mişcării foarte energic. Mă loveam cu putere de păsărica ei nesătulă. Ne încordasem amândoi, devenise tot mai vizibil acest lucru… aahhh… Aneta m-a prins cu braţele de după gât, aproape să mă sufoce în strânsoare ei. Orgasmul a pus stăpânire pe ea, tremura, ţipând într-una.

Modul ei de a se exprima mă incita foarte tare. Cred că asta este explicaţia, că la scurt timp de la orgasmul ei, finalizez şi eu. Aşa s-a întâmplat şi acum. Prins de braţele ei, tremuram, abia respiram… cu un ultim efort am împins adânc şi mi-am lăsat sămânţa în interior. Seara nu s-a terminat, a fost doar preludiul.

A doua zi, am venit de la muncă. Imediat ce am intrat, mă aşteptam să mă întâmpine iubita mea, aşa cum facem de fiecare dată. Am reuşit să mă descalţ şi am pornit în căutarea ei. Iubita mea se afla în sufragerie, urcată pe masă, picioarele larg depărtate aşezate pe două scaune. O fustă largă, la fel de scurtă, un sutien ce-i punea în evidenţă sânii, făcându-i să pară mai mari. Între picioare, mi-a atras atenţia perechea de chiloţi albi pe care avea scris ceva. M-am dus aproape, m-am aplecat să citesc… Asta mică este o bestie! … alături de o inimioară.

Da, uneori este o bestie! Reuşeşte să îmblânzească balaurul meu şi-l face mereu să scuipe. Credeam că vrea să începem ca ziua precedentă. De data asta a coborât lasciv de pe masă, s-a lăsat uşor la picioarele mele, frecându-se de trupul meu. Mi-a desfăcut pantalonii, a scos imediat penisul. O privire inocentă spre mine, ochii mari… I’m a bad girl… a şoptit ea printre buze. A scos limba din gură, aproape toată… m-a atins la vârf… făcându-mă să tresar la prima atingere.

Am lăsat-o să-l lingă şi să-l sugă în voia ei. Priveam entuziasmat la ea, la jocul de fată inocentă pe care voia să-l expună… buzele lacome savurau penisul pe toată lungimea lui. Uşor aplecat către înainte, genunchii flexaţi, abia reuşeam să mă menţin pe picioare. Dacă mai continuam un pic, aş fi terminat imediat. Aneta a simţit asta. S-a ridicat cât de lent a putut ea, mişcându-şi posteriorul dintr-o parte în alta. Aşteptam să văd ce urmează.

S-a urcat din nou pe masă şi s-a întins pe spate. Picioarele larg depărtate, văzând imaginea chiloţilor ei, cu mesajul, mai mult decât sugestiv. M-am lipit de ea. I-am ridicat picioarele pe umerii mei, am tras de chiloţi în lateral şi mi-a înfipt penisul adânc în vagin. Era foarte excitată. Şi-a dus o mâna între picioare, masându-şi tot mai vizibil clitorisul.

Mâinile alergau pe trupul ei, pe coapse, fese. I-am prins sânii pe deasupra sutienului, dar nu m-am mulţumit cu atât. Am tras de el până când i-am scos sânii afară… aahhh… cât de mult voiam să-i sug!… I-am dat picioarele jos de pe umeri, apoi m-am dus la sâni. I-am prins cu gura, sugeam ca un nesătul, mutându-mi atenţia de la un sân la altul. Ea se freca tot mai energic între picioare, eu mă mişcam tot mai alert.

Orgasmul ei m-a prins când aveam sfârcul sânului drept între buze. Gemea puternic, apăsându-mă pe cap tot mai tare. Se trăgea de celălalt sfârc. Mă mişcam tot mai rapid… eram aproape de finalizare. Brusc, i-am eliberat sfârcul, am revenit în poziţie verticală, imediat am ieşit din ea. Cu mâna stângă mi-am prins penisul, abia am reuşit să-l frec de câteva ori… aaahhh… sperma a ţâşnit pe sâni, pe abdomen şi pe labiile ei. Să mă zică cineva că nu am o iubită zăpăcită!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Asta mică este o bestie!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: