Sex fără obligaţii – Revederea (1)

În ultimele săptămâni nu am dormit prea bine, mă învârteam în pat ca o morişcă. Poate din cauza lipsei de sex, visam că fac sex oral unui tip, pe care nu îl ştiam şi nu îmi era cunoscută nici măcar fizionomia lui. Într-o noapte în timp ce mă chinuiam să adorm, undeva pe la ora 3, aud semnalul sonor al telefonului înregistrând un mesaj. Oricum nu puteam să adorm, de curiozitate iau telefonul să citesc mesajul. …

Mare mi-a fost surpriză, când văd mesajul trimis pe FB, de către amicul meu din Sex fără obligaţii, ce de câteva luni era plecat la lucru în Germania. În toi de noapte îşi adusese aminte de mine.

– Nebuno! Stau gol în pat cu mâna pe penisul erect şi mă gândesc la ţâţele tale imense. Mi-aş băga acum mădularul între cele două bucăţi de carne şi l-aş freca între ele. O să-ţi rup pizda, aşa poftă îmi este să te fut! Am să te fut de mai multe ori, una după alta! Am ouţele pline, nu am mai făcut sex cu săptămânile.

– Ahhhh… vrei să mă exciţi în toiul nopţii?! Să mi-o frec în draci?

– Abia aştept să te văd, să te ating, să rup hainele de pe tine, să îţi văd corpul voluptos gol puşcă în faţa mea, să te pot mângâia peste tot, să-ţi ţin carnea în mâini, să-ţi savurez pielea catifelată.

– Deja sunt excitată şi umedă, mă înnebuneşti…

– Asta vreau, să te înnebunesc, să văd că eşti la fel de excitată cum sunt eu… înnebunit să te pătrund!

– Sună-mă să facem sex virtual…

– Hai că vreau să-ţi văd sânii, buzele, pizda aceea pofticioasă, gata mereu să fie futută!

El gâfâia în telefon, auzeam cum îşi freacă penisul şi sunetul acela cunoscut al pielii organului culisând cu viteză, mă excită enorm şi mă determina să îmi bag şi eu degetul între cele două labii apăsând clitorisul cu putere. Cu o mână îmi frecam un sfârc, iar cu cealaltă adânc în vulvă, culisam degetul în pizda mea umedă de excitaţie între orificiul vaginului şi clitoris.

Era destul de greu să ţii telefonul cu o mână, iar cu cealaltă să te masturbezi, dar senzaţia pe care o trăiam online era incitantă pentru amândoi. Îl vedeam cum închide ochii, îl auzeam cum geme şi îşi muşcă buzele. Auzeam pielea cum se mişcă cu viteză pe suprafaţa penisului.

– Ahhhhh, sunetul acesta specific masturbării mă înnebuneşte, vreau să aud cum gemi, când ajungi la orgasm, vreau să pui camera spre penis să văd sperma când ţâşneşte.

Am continuat amândoi înfierbântaţi, din ce în ce mai mult să ne frecăm. Printre ţipete uşoare şi gemete ne-am dat drumul amândoi. Un strop de spermă a ajuns şi pe cameră, obturând vizibilitatea totală.

– Ahhhh, ce îţi fac când ajung acasă, am să-ţi rup pizda, ţi-o fac flenduri! Mulţumesc de această experienţă dulce… Mmmm…

După această mică aventură de noapte, am adormit ca un copil, probabil îmi lipsea exact această eliberare. De acum ştiam că amicul meu soseşte la sfârşitul săptămânii în România, dar ştiam şi faptul că în prima fază îşi va vizita rudele şi familia, deşi din vorbele lui mi-am dat seama cât de mult îşi doreşte partida noastră de sex fără obligaţii. Sâmbătă a trecut rapid, mi-am văzut de treburile gospodăreşti, mi-am pus la punct cosmetica corporală, gândindu-mă că duminică cu siguranţă îmi va scrie nerăbdător să ne întâlnim.

Cu toate că înainte de plecarea lui în Germania, am avut mai multe întâlniri şi nu era nimic nou pentru mine, totuşi aveam emoţii, de parcă am fi fost împreună pentru prima oară. Mesajul nu s-a lăsat prea mult aşteptat, era la fel de nerăbdător şi plin de pasiune ca cel din acea noapte:

– Iubita, vreau să te fut nebuneşte, să te rup, să-mi implant penisul erect în pizda ta dulce!… I wanna sex you up!

Mă excita enorm felul lui sec de a fi. Fără romantism, doar sex nebun încât simţeam că sunt deja excitată la maxim. Mi-am luat hainele pe mine, cu o viteză de care în condiţii normale nu eram în stare, dar acum simţeam că lubrifiantul bălteşte în vulva mea fierbinte şi excitată şi explodez de dorinţa vie şi puternică de-a face sex.

Am demarat cu viteză din faţa casei mele. Nu ştiu cum am condus, doar îngerul meu păzitor ştie cum am ajuns cu bine în parcarea din faţa blocului unde stătea tinerelul meu amant. Am urcat în fugă, cele câteva scări care mă duceau spre etajul 1, inima îmi bătea să iasă din piept. M-am oprit câteva secunde să-mi trag sufletul, să nu observe cât de disperată sunt după pula lui… Ahhhhh… Nu se cade să fugi aşa după pulă!

Am bătut uşor în uşă… câteva secunde au trecut, dar mi se păreau ore… Mi-a deschis gol puşcă. M-am uitat pe hol dacă nu vine cineva, dar nu era nimeni. M-a tras înăuntru, şi-a lipit buzele cărnoase peste ale mele, luându-mi gura toată în a lui, de parcă sugea o piersică sau o căpşună. Era atât de frumos cu părul lui negru ondulat, care îi ajungea până la umeri, cu ochii aceia negri migdalaţi care mă priveau cu poftă, cu buzele lui cărnoase şi senzuale.

L-am acceptat după lungi serii de mesaje, doar pentru că este atât de frumos. Penisul deja era ridicat, falnic şi gata de lucru, l-am luat într-o mână, nu mai voiam să mă despart de el:

– Ce mi-ai adus frumoaso? Mi-ai adus pizda fierbinte şi ţâţele bune de supt?

Ahhhh, mă înnebunea.

– Ţi-am adus tot ce îţi place. Sunt ale tale! Penetrează-mă! Fute-mă în draci!

Fără să îmi dau seama bluza dispăruse de pe mine şi cu o mişcare rapidă mi-a desfăcut sutienul. Mi-a luat sânii în mâini şi în timp ce mă săruta pe faţă, pe gât, pe buze, îmi masa puternic sânii:

– Ce dor mi-a fost de ţâţele astea imense, cărnoase şi moi, numai bune de masat, de mozolit, de supt. Ahhhh!

M-a împins pe spate pe patul imens şi aplecat peste mine, îmi sugea sfârcurile, pe rând, cu poftă şi cu putere. Simţeam o durere uşoară, dar şi o plăcere imensă. Ce dor mi-a fost de senzaţia asta! A tras de pantaloni în jos, m-a eliberat de ei, apoi m-a deposedat de chiloţi în două secunde. S-a tras puţin înapoi, contemplând priveliştea corpului meu gol.

– Ce dor mi-a fost să-ţi văd formele pline, le ador, îmi vine să te muşc, să te sorb dintr-o sărutare! Ce bună eşti de pulă!

Am închis ochii, mi-a luat picioarele în mâini desfăcându-le şi băgându-şi capul între ele.

– Vreau să te gust, vreau să-ţi simt gustul, mi-a fost atât de dor de el!

Şi-a băgat toată gura peste organul meu lubrifiat şi de parcă ar fi savurat o îngheţată, a început să sugă şi să lingă în acelaşi timp, de parcă ar fi vrut să acopere toată suprafaţa vulvei mele cu saliva lui într-un mozol excitant. Chicoteam înnebunită, el zâmbea, îi plăcea reacţia mea.

Mi-a luat labiile pe rând în gură şi sugea de ele. S-a ridicat apoi deasupra mea în lateral şi mi-a implantat penisul erect în gură. A scos un geamăt când a reuşit să-l bage adânc în gâtul meu, abia puteam să respir:

– Nu te trage, nebuno! Ştiu că-ţi place să mă sugi!

A continuat să mă fută în gură cu putere. Cu degetele îmi freca sfârcurile, apoi cu rapiditate îmi lua din nou sfârcul în gură. Sugea cu putere, excitat, eram zăpăcită complet.

– Vreau să te penetrez! Vreau să mi-o bag adânc în pizda ta fierbinte! Am uitat cât de gustoasă este!

Mi-a desfăcut picioarele şi rapid şi-a vârât penisul în vaginul meu.

– Ahhhhh! Mor, ce bine este!

A început să culiseze între picioarele mele, eu gemeam de plăcere, nu am mai avut parte de această experienţă de ceva timp. Alunecarea penisului în vagin era atât de plăcută şi o savuram cu ochii închişi, aş fi vrut să nu se mai termine niciodată senzaţia aceasta plăcută de gâdileală.

Mi-a luat gleznele în mâini şi mi-a ridicat picioarele pe umerii lui. Era culcat cu tot corpul peste mine, cu toată greutatea lui şi mă penetra cu putere. Plăcerea pe care o simţeam nu se poate descrie în cuvinte, în timp ce se mişca în vaginul meu, continua să mă sărute, pe buze, pe faţă, pe gât, pe sâni, peste tot pe unde apuca.

– Nu vreau încă să ejaculez! Vreau să ne mai jucăm puţin!

Şi-a scos penisul din vaginul meu şi a început să îl plimbe pe corpul meu, peste tot. Atingerea fină a mădularului catifelat, mă excita, mă înnebunea. S-a oprit cu capul penisului deasupra vulvei şi fără să mă penetreze îl culisa, mângâindu-mi suprafaţa vulvei. Capul penisului aluneca cu uşurinţă datorită cantităţii mari de lubrifiant pe care pizda mea excitată îl producea. Se plimba cu capul penisului peste labii, până la clitoris gâdilându-l, apoi spre orificiul vaginului.

Era atât de excitant ce făcea, gemeam în continuu cu ochii închişi. Eram deja foarte aproape să-mi dau drumul, când a apăsat penisul adânc în vagin şi a început să se mişte cu putere, de parcă ar fi vrut să ajungă tot mai adânc în el. Amplitudinea şi viteza mişcărilor creştea şi mă pregăteam să îi primesc sperma în vaginul meu pofticios, dar cu o mişcare bruscă şi-a scos penisul şi l-a îndreptat spre gura mea.

– Vreau să mi-o sugi!

Am luat lacomă penisul erect în gură. Sugeam, lingeam încercam să-l iau cât mai adânc, el apăsa din ce în ce mai puternic. Se mişca în gura mea. Ajunsese până la amigdale şi se mişcă şi mai rapid. Nu mai puteam respira, se uita la mine, vedea că îmi este greu, dar se apropia atât de mult de orgasm încât nu mai putea ţine seama de senzaţia mea. Mi-am propus să fac sexul oral până la capăt, oricât mi-ar fi fost de anevoios, voiam să-i ofer multă plăcere.

O cantitate imensă de spermă a explodat în gura mea. Sperma groasă şi multă, păstrată în ouţe o perioadă îndelungată a ţâşnit cu putere şi eu am înghiţit fără să scot un sunet. Zâmbea satisfăcut. Nu l-a deranjat că eram mânjită cu spermă pe gură, m-a sărutat pătimaş. Am înghiţit cu poftă toată sperma şi mă gândeam că mereu am fost o fată bună. Căci fetele bune înghit! Doar cele rele scuipă, iar mie mi-ar fi fost milă să scuip bunătatea de spermă.

– Doamneeee ce bine a fost!

Îi zâmbeau ochii, gura, obrajii, faţa aceea frumoasă, care de fiecare dată îmi reamintea de faptul că de asta l-am ales, pentru că este un frumos. Ne-am întins unul lângă celălalt în patul imens şi printre mângâieri şi sărutări, mi-a povestit despre viaţa lui în Germania.

– Când mi-ai scris, m-am gândit că îl vei aduce şi pe frate-tău.

– Ţi-ar fi plăcut? Frate-meu a avut în seara asta o întâlnire, s-ar putea să-l pierzi… râdea.

– Nu mi-am dorit neapărat, voiam să fiu cu tine. Ştii că sunt destul de conservatoare în relaţii.

– Poate încercam în patru, data viitoare. Mai stau şase săptămâni în România, avem timp suficient să ne vedem.

De data asta, m-am ridicat eu deasupra lui, sărutându-l pe tot corpul, în timp ce mi se învârtea în minte, modul în care ne-am cunoscut şi faptul că l-am refuzat luni întregi, până când am acceptat în sfârşit să ne întâlnim. Am coborât cu buzele în dreptul buricului şi mi-am băgat limba, jucându-mă cu ea în buric. Chicotea de plăcere, dar nu mă îndepărta, mă lasă să-mi fac numărul. Penisul trebuia readus la viaţă, m-am ridicat deasupra lui, în vine şi mi-am lipit vulva umedă de penis. Simţeam că pulsează, că se pregăteşte să revină la viaţă.

– Ce faci nesătulă mică? Mai vrei o partidă de sex nebun?

– Păi, nu ştiu… să vedem armăsarul meu tinerel, mai duci o partidă?

Ştiam că nu trebuie să depun prea mult efort să i-o ridic din nou. I-am luat mădularul din nou între buze şi lingându-l finuţ de la rădăcina la vârf, am început să-l trezesc la viaţă. Am continuat să-i sug şi ouţele, gemea de plăcere şi mi se părea atât de dulce. Gemetele lui erau cel mai frumos cadou pentru efortul meu.

Penisul era deja falnic şi m-am lăsat în vine, potrivindu-l în vagin. M-am lăsat peste el şi am început să mă mişc în mădularul tare. Mă privea printre gene şi mă trăgea de sânii umflaţi şi de sfârcuri, excitându-mă şi mai tare. Mă mişcam în legea mea, mă lăsam cât simţeam că îmi face plăcere. El mă ţinea de şolduri şi frământa carnea, excitat de atingerea formelor mele, pe care le savura.

M-am întors cu spatele şi m-am implantat din nou în penisul lui. În poziţia în care eram se lăsa tot mai jos pe pat spre marginea lui până când a reuşit să mă ridice în picioare, iar el la spatele meu. M-a aplecat cu capul în jos şi mă penetra din poziţia în picioare, pe la spate cu putere.

– Ahhhh, ce buci apetisante ai!

Îmi trăgea palme peste fese şi continua să se înfigă puternic în vaginul meu fierbinte. Mişcările lui deveneau din ce în ce mai vehemente, palmele peste fund tot mai dese şi mai usturătoare, dar mă excitau enorm. Am simţit cum mă învăluie o căldură plăcută, cum încep să tremur de excitaţie şi plăcerea îmi inundă corpul. Ahhhh, era o nebunie, un orgasm puternic, o experienţă inedită.

Într-un ţipăt puternic de excitaţie şi-a dat şi el drumul în vaginul meu. Am savurat momentul în care penisul lui, odată cu orgasmul a pulsat în vagin, în timp ce sperma îl inunda în interior. Adoram această senzaţie, dar nu am avut demult plăcerea s-o simt. Amantul meu tânăr a revenit în urbe şi trebuia să profit de acest lucru.

În drum spre casă, întreaga mea dispoziţie era o încărcătură de bună dispoziţie şi energie pozitivă. Nu pot să-i înţeleg pe cei care nu recunosc efectul benefic al sexului asupra întregii noastre fiinţe, atât fizic, cât şi psihic, dar şi moral. Mi-am încărcat bateriile şi aşteptam cu nerăbdare continuarea. …

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Sex fără obligaţii

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex fără obligaţii – Revederea (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: