Sex fără obligaţii – Revederea (2)

… Am aşteptat în zadar un semn de la amicul meu, cu care făcusem sex nebun la sfârşitul săptămânii ce trecuse. Eram sigură că îmi va trimite un mesaj peste săptămână, dar nu a fost aşa. Eram curioasă ce se întâmplase, ştiam că nu ar fi pierdut nicio ocazie să fim împreună. Mă învârteam obsesiv cu maşina în jurul cartierului unde stătea, era sâmbătă după-masă şi parcă mă mânca ca pe Zambilica, în partea mea posterioară. …

Stăteam pe ace, mâncărimea mă deranja din ce în ce mai tare şi mi se învârtea în cap tot mai disperat ideea de-al vizita inopinat. Nu e bine să faci vizite inopinate!… încerca raţiunea să-mi şoptească, dar încăpăţânată fiind, nu prea aplecam urechea la ea. Am virat brusc spre stradă şi fără vreun mesaj sau atenţionare, am luat-o spre blocul lui. Am parcat frumos în faţa blocului şi am urcat cele câteva scări până la etajul 1.

Eram conştientă că surpriză pe care vreau să i-o fac s-ar putea să mă surprindă mai degrabă pe mine, dar mi-am luat inima în dinţi şi am parcurs coridorul lung până în faţa uşii lui… nr. 36. Am bătut uşor în uşă, cu ritmul de bătaie potrivit, cum era semnalul nostru. Mi se învârteau gândurile în cap şi era foarte plauzibilă variantă unei iubite vechi sau noi, tocmai descoperite, apărută din neant, dar eram atât de disperată încât nu îmi păsa, chiar dacă m-ar fi alungat şi trimis acasă.

Îmi asumam orice variantă de continuare. Liniştea de pe hol era ucigătoare, stomacul îmi tremura şi o excitaţie generală mă stăpânea, inexplicabil… chiar nu înţelegeam de ce?! Faptul că ştiam că el trebuie să fie pe partea cealaltă a uşii mă făcea să simt energia sexuală cum îmi străbate tot corpul. Aveam sfârcurile întărite şi vulva umflată, mă durea.

Am vrut să bat din nou în uşă, dar m-am răzgândit. Cu siguranţă nu era acasă, asta este, nu contează, poate altă dată!… Am făcut câţiva paşi pe hol, când aud uşa deschizându-se şi capul lui creţ ieşit din rama uşii:

– Bunăăăă, da pe tine ce vânt te-aduce încoace? Am stabilit o întâlnire şi eu am uitat?

– Nuuuu, eram prin zonă şi m-am gândit să îţi fac o vizită.

– Ahhh, ţi-e dor de pula mea?

Am închis ochii, nu am avut puterea să răspund, dar când i-am deschis, privirea mea miloagă, plină de dorinţa spunea totul, nu era nevoie să rostesc nici un cuvânt.

– Hai în casă! Să ştii că nu sunt singur…

Am intrat timidă, parcă aş fi fost pentru prima dată în garsoniera lui. Practic garsoniera era doar un pat imens. Imediat la intrare, în dreapta holului minuscul, era o baie miniaturală şi la capătul camerei o bucătărie şi mai mică, dar pentru ce aveam noi nevoie, piesa principală era suficientă. Pe patul franţuzesc, pe care cu o săptămână mai devreme stăteam tolănită, goală, în letargie, de la plăcerea trăită, acum trona o fetişcană.

În jur de 19-20 de ani, proaspătă cu o carne tare şi obraznică pe ea, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Purta un maieu cu o bretea alunecată, un sân pe jumătate dezvelit şi un chiloţel minuscul care abia îi acoperea organele genitale şi fundul. Avea părul lung negru şi ondulat, un ten măsliniu şi ochi negri superbi cu gene lungi. O priveam cu admiraţie, iar ea spre marea mea mirare mă privea zâmbind. Nu avea nimic batjocoritor în privire, era ceva mai degrabă, prietenie, curiozitate, chiar şi dorinţa sexuală.

– Hai cu noi în pat, fă-te comodă! Ai prea multe haine pe tine… zise el.

Zâmbea, cu o mână mă debarasa de sacoul pe care îl purtăm, apoi îmi desfăcu nasturii bluzei. Eram în pantaloni şi sutien şi el continua să îmi desfacă şliţul şi să-mi dea pantaloni în jos. Când mi-a deschis uşa, era în chiloţi, dar rapid s-a eliberat de ei şi s-a aşezat în pat cu ceva mai sus decât stăteam noi fetele.

– Pe ea o cheamă Csilla. Csilla ea este amica mea Dana.

Csilla mi-a întins o mână caldă, prietenoasă, cu un zâmbet dulce pe faţă, s-a apropiat de mine, desfăcându-mi sutienul la spate. Nu eram sigură dacă Csilla e escortă sau pur şi simplu o prietenă mai libertine, dar ce mai conta! Ahhhhh, nu am făcut sex în trei, nu am făcut sex cu o femeie. O priveam cum mă deposedează de sutien. Rămân cu sânii umflaţi şi grei eliberaţi, sfârcurile întărite, parcă trăiam un vis. Amicul meu Zsolt, stătea şi ne urmărea, în timp ce îşi ţinea mădularul în mâini şi îl masa încet.

– Vreau să vă urmăresc frumoaselor, să văd cum puteţi să mă excitaţi amândouă!

Csilla s-a uitat drăgăstos la mine şi m-a sărutat uşor pe buze, o atingere atât de senzuală şi plăcută, cu buzele ei ca nişte petale de floare. S-a aplecat spre sânii mei şi mă sărută pe decolteu, pe gât, eu gemeam cu ochii închişi, nu puteam să cred că fac asta. I-am atins umărul şi aveam o curiozitate nebună să-i văd sânii. Am tras de maieu în sus, iar ea şi-a ridicat braţele şi m-a lăsat s-o deposedez de obiectul vestimentar care îi acoperea frumuseţile de ţâţe adolescentine.

Doamneee, ce privelişte mi s-a arătat! Sâni obraznici tari şi fermi cu sfârcuri rozalii ca nişte fructe de pădure aromate. I-am atins un sfârc cu teamă, am simţit pielea ei catifelată, atât de plăcută la atingere şi aveam senzaţia că ameţesc, mă excita enorm, îmi venea s-o penetrez, deşi habar n-aveam cu ce aş fi putut face acest lucru. Ne-am ridicat amândouă în genunchi pe pat, faţă în faţă şi continuam să ne mângâiem reciproc, pe sâni, pe sfârcuri, pe abdomen.

Îi împingeam chilotul în jos, voiam să-i văd vulva tinerică şi apetisantă. Mă ajută şi ea, împingea în jos de chilot, apoi a ieşit din el. S-a lăsat pe spate cu picioarele desfăcute şi mi-a permis să-i văd vulva perfect epilată, cu o piele netedă şi catifelată, ce strălucea. Clitorisul ieşit în afară şi destul de proeminent, ca o alună, iar labiile bine dezvoltate şi cărnoase, parcă te invitau să muşti din ele. I-am desfăcut labiile cu degetele şi carnea din interior rozalie, mustea de lubrifiant.

La această privelişte, Zsolt s-a ridicat din colţul patului şi ni s-a alătură. S-a poziţionat între picioarele fetişcanei şi a început să-i lingă vulva pe toată suprafaţa ei. Şi-a băgat două degete în vaginul ei, în timp ce Csilla gemea înfundat. Cele două degete se mişcau cu viteză în vaginul ei, de parcă ar fi penetrat-o rapid, iar limba i se plimba pe toată suprafaţa vulvei, luându-i în gura câte o labie. O sugea, iar apoi se ridică şi continuă s-o penetreze cu degetele. Csilla gemea şi îşi ţinea cele două sfârcuri în mâini în timp ce le frecă cu putere.

Zsolt s-a ridicat şi mi-a făcut semn să fac şi eu ce făcuse el mai înainte. Deci, m-am poziţionat între picioarele fetei şi am început să-i sug clitorisul proeminent. Mă gândeam la… ce orgasm clitoridian poate să aibă fata asta cu clitorisul acesta proeminent şi imens?! Încercam să-i bag limba în vagin, dar vaginul era strâmt rău… ahhhh… Ce plăcere poate să ofere fata asta bărbaţilor care îşi implanta pula în pizda ei strâmtă!

Nici nu am băgat de seamă când a ajuns Zsolt la spatele meu. Şi-a băgat gura între fesele mele, lingându-mi vulva din această poziţie, luând în gura labiile pe rând şi apăsând clitorisul. Penisul erect mă plesnea din când în când peste fese, Zsolt se ridică şi îl culisa pe suprafaţa vulvei mele excitate. Csilla se plictisea şi în mintea ei s-a gândit că ar fi timpul să continuăm cu un sex oral. S-a poziţionat sub penisul lui Zsolt şi a început să-i lingă ouţele. Mi s-a făcut o poftă nebună să-i sug pula… adică numai ea, eu nu pot?!

Zsolt stătea în genunchi în mijlocul patului, iar noi amândouă îi lingeam pula. Ni se atingeau năsucurile, ne mai loveam cu capul una de alta. Csilla îi sugea ouţele în continuare, în timp ce eu mă ocupam de vârful mădularului şi de căpşorul înroşit de excitaţie. La un moment dat, eu îl lingeam pe o parte, ea pe partea cealaltă şi am ajuns deodată la vârf, într-un sărut spontan. Buzele s-au atins accidental, dar Csilla a continuat să mă sărute pătimaş în timp ce îmi masa o ţâţă şi mă strângea tare de sfârcuri.

Am luat tot penisul lui Zsolt în gură şi am început să-l înghit tot, de parcă gâtul meu ar fi fost triunghiul Bermudelor, unde dispărea tot ce intră. Aşa era şi gâtlejul meu, flămând de pulă. Csilla mă privea cu admiraţie cum înghit şi nu îi venea să creadă cum pot respira, cu o pulă imensă în gură. Zsolt se mişca puternic în gura mea. În acest moment i-a venit o idee să schimbăm poziţiile. Zsolt a coborât în picioare lângă pat, m-a tras cu capul la marginea patului şi i-a făcut semn fetei să se poziţioneze între picioarele mele.

Apăsa organul erect adânc în gura mea, iar eu stăteam cu capul pe spate, aproape atârnat, într-o poziţie care nu mi se părea prea comodă, dar fără să-mi pese, înghiţeam tot mădularul cu poftă. Zsolt mă ţinea de sfârcuri, mi le ciupea cu degetele şi îmi trăgea palme peste sâni, peste sfârcuri şi apăsa puternic penisul în gura mea, respirăm cu greu. Mişcările lui erau destul de rapide, îşi mai scotea penisul din gura mea, apoi îmi trăgea cu penisul peste gură, peste faţă, peste ţâţe şi mi-o baga din nou în gură, tare de tot, s-o simt cum mă penetrează.

În tot acest timp Csilla continua să-mi sugă clitorisul şi labiile, îşi freca ţâţele de vulva mea şi îmi mai trăgea şi ea câte o palmă peste pizdă. Mă excită atât de puternic încât gemeam înfundat de plăcere, cât reuşeam, cu gura plină cu penisul lui Zsolt. Fetişcana şi-a băgat degetul între labiile mele şi a început să mi le frece cu putere, atingând şi apăsând de fiecare dată clitorisul. Doamne, era o artistă a plăcerii fata asta! Aproape că îmi doream să mă văd numai eu cu ea, într-o partidă nebună de amor.

Eram din ce în ce mai excitată simţeam cum tremur şi sfârcurile mi s-au întărit ca piatra, fata îmi mângâia sânii şi nu se oprea să-mi frece clitorisul. Zsolt mă futea în gură fără oprire, cu o amplitudine tot mai mare, Csilla a observat că tânărul începe să tremure şi a înţeles că orgasmul se apropie. A mărit şi ea viteza degetului în pizda mea udă şi fierbinte. Simţeam că îmi voi da drumul în curând, am închis ochii tremurând, gemând tot mai puternic.

Zsolt a scos un ţipăt de eliberare şi a ejaculat în gura mea, eu m-am cutremurat într-un spasm puternic. Tot corpul meu se zbătea într-o convulsie a plăcerii lăsând orgasmul să mă cuprindă cu totul. Ne-am prăvălit amândoi cu Zsolt epuizaţi, iar Csilla s-a aplecat peste mine, lipindu-şi buzele frumoase de ale mele, într-un sărut senzual, sorbind sperma lui Zsolt din gura mea şi savurând-o cu poftă. Ne-am împărţit sperma frăţeşte şi ne-am mozolit mânjindu-ne cu spermă pe gură, pe faţă, pe decolteu… Ahhhhh, ce gustoasă era!…

Am stat ceva timp întinşi unul lângă celălalt râzând, glumind povestind, dar noi două eram neastâmpărate şi nu ne mulţumeam cu puţin. Încet-încet am început să-l mângâiem, să-l sărutăm pe Zsolt, pe tot corpul, pe buze, în zona genitală şi penisul cel năzdravan a prins din nou viaţă.

– Ai venit la futut, hai să te fut!… zise el zâmbind către mine… iar tu Csilla treci sub ea, într-un 69!

Fata s-a executat rapid şi cât ai clipi m-am trezit cu buzele pe vulva ei proaspătă, lucioasă, netedă şi parfumată ca o piersică. Zsolt s-a pus la spatele meu şi plesnindu-mă cu forţa peste fese şi-a implantat mădularul erect în vulvă, de parcă ar fi făcut o injecţie. Mă trăgea de ţâţe şi de sfârcuri de parcă ar fi vrut să mi le alungească şi lovind peste buci, mă penetra la început încet, apoi din ce în ce mai rapid. Îşi scotea mădularul strălucind a lubrifiant şi îl băga în gura fetei, ea îl lingea şi îl împodobea cu salivă ei şi apoi îl baga din nou în mine.

– Diii, nesătula mică ce eşti! Îţi place să fii futută în draci?! Ce zici, nu e destul, mai trebuie?!

Mă plesnea tare, peste fesele care deja mă usturau. Între timp încercam şi eu să îi produc plăcere acestei fete dulci cu care soarta m-a adus în acelaşi loc. Avea o pizdă atât de frumoasă încât aş fi vrut să i-o muşc, nici nu ştiu dacă primele mele acţiuni nu au fost o muşcătură fină. Am continuat să-i sug fiecare detaliu al pizdei, de la labiile rozalii, la clitorisul proeminent şi când nu-l atingeam cu limba, îl masam cu degetul.

Mi-am băgat două degete în vaginul ei şi într-o mişcare care imita penetrarea încercam să pătrund în pizda ei alunecoasă. Mamăăă ce bună era! Ajungeam cu mâinile la ţâţele ei şi le masam, cu poftă, simţeam o atracţie nebună pentru corpul ei, aş fi penetrat-o cu patimă dacă aş fi avut cu ce. Îmi imaginam că dacă îmi va fi dat să fiu numai cu ea, o voi fute cu un vibrator şi voi privi cum i se schimonoseşte făţuca aceea frumoasă de plăcere.

Zsolt gâfâia, ştiam că nu va mai putea rezista foarte mult. Am apăsat cu viteza şi mai mare vulva şi clitorisul fetei şi am auzit cum geme, prevestind orgasmul mult aşteptat. Era destul de greu să produci şi ei şi lui un orgasm care să se declanşeze simultan, dar ştiam că voi reuşi. Şi inevitabilul s-a produs, ţipând amândoi şi-au dat drumul. Penisul lui Zsolt a explodat în vaginul meu, Rămânând câteva secunde lipit de mine, savurând momentul.

În general nu-mi place să vin neinvitată şi nu îmi plac surprizele, pentru că acţiunea nu se desfăşoară cum s-a preconizat şi nici deznodământul nu este cel scontat, dar de data aceasta intuiţia mea a fost cât se poate de prolifică. Mamaaa, câtă plăcere am primit! A fost o frumoasă după-amiază de sâmbătă.

… citeste prima parte … 

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex fără obligaţii – Revederea (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: