Tu nu-mi oferi ce am nevoie! (1)

Sunt căsătorită de 10 ani de zile cu soţul meu Cornel. Când ne-am cunoscut eram amândoi virgini, ne-am cuplat încă din liceu şi ne-am iniţiat împreună în viaţa sexuală, mai mult ghidaţi de instinct decât de experienţă. El s-a dovedit întotdeauna mai pudic în a-şi exprima senzaţiile în legătură cu acest subiect. îÎn unele momente era cu adevărat stângaci în a mă satisface. Într-o dimineaţă la serviciu, am fost martoră unei discuţii dintre două colege, dialogul dintre ele, m-a pus serios pe gânduri: …

– Fată, voi faceţi sex în fiecare dimineaţă, înainte de lucru?

– Ce vorbeşti! Azi dimineaţă era să întârzii, că nu i-a ajuns o singură dată!

– Păi, voi faceţi sex de mai multe ori, una după alta?

– Daaaa, am un noroc fantastic cu bărbatu-miu, ăsta este în stare să penetreze şi pasărea în zbor, atâta-i de viril, dar mai ales nebun. Aproape că mă violează în fiecare dimineaţă, uneori chiar în somn, nu aşteaptă să mă trezesc.

În timp ce ascultam conversaţia colegelor, am simţit cum mi se umflă vulva de excitaţie. Am simţit o senzaţie ciudată de gâdileala între labii şi o dorinţă disperată să îmi ating organul genital care pulsa. M-am dus rapid la baie şi am închis uşa după mine. Mi-am dat jos chiloţii şi mi-am băgat degetul între labiile fierbinţi. Vulva era pregătită să primească un gland mare şi gros, era umflată tare şi mustea de lubrifiant preţios.

Când mi-am introdus cele două degete în vulva umedă, am început să le culisez între vagin şi clitoris. Simţeam că mă sufoc, mi-am descheiat cămaşa şi mi-am eliberat sânii grei şi umflaţi de excitaţie. Virilitatea şi pofta de sex a soţului colegei mele a avut un impact devastator asupra mea. Îmi trebuia sex, mult mai mult sex decât îmi oferea Cornel şi eram perfect conştientă de câţiva ani de acest lucru, doar că nu am avut curajul să recunosc în faţa mea şi a lui, acest fapt.

Cu o mână îmi masam un sân, cu cealaltă îmi frecam vulva, în timp ce îmi imaginam penisul gros al bărbatului viril, soţul colegei mele, cum mă penetrează în poziţia capră, în timp ce îmi plesneşte cu putere fesele. Am continuat să-mi frec vulva şi labiile, mă trăgeam de unul dintre sfârcuri şi apăsând pe clitoris tot mai puternic, am simţit cum îmi tremură tot corpul, orgasmul a explodat în timp ce eram zguduită de spasmele plăcerii. Am închis ochii şi câteva secunde nu am mai ştiut de mine.

Abia aşteptam să ajung acasă să îmi exprim această excitaţie pe care nu puteam să mi-o stăpânesc, asupra lui Cornel şi speram din tot sufletul să-mi răspundă cu o pasiune cel puţin egală cu a mea. Am ajuns cu o oră mai devreme acasă decât soţul meu. Mă pregăteam excitată să-l primesc într-o lenjerie sexy parfumată şi aranjată, dornică să ne iubim cu pasiune, poate şi de mai multe ori în cursul serii.

După ce m-am pregătit, m-am întins pe patul franţuzesc încercând să mă transpun în atmosfera febrilă a excitaţiei şi a poftei nebune de sex, care îmi stăpânea tot corpul. S-a auzit cheia în uşă şi paşii lui pe gresia din hol, simţeam cum excitaţia mă cuprinde tot mai tare. Nu eram sigură că va veni direct la mine sau că ar trebui să îl strig, în general se oprea în bucătărie. Aşa s-a întâmplat şi de data asta.

– Iubituleeeeee! Vino te rog în dormitor, am o surpriză pentru tine!

Desouul pe care îl purtam, l-am cumpărat online de pe un site de lenjerie şi avea porţiunea de la sâni, perfect decupată, lăsând sânii la vedere şi expuşi oricărei atingeri. În rest era de fapt un babydoll transparent care îmi acoperea fesele şi chiloţeii minusculi. Eram sigură că nu pot să dau greş cu aceste piese vestimentare.

– Ce-i cu întunericul ăsta, din dormitor, iubita?! Ai înnebunit, ce faci, ţi-e somn?

Când a ajuns în dreptul patului şi a dat cu ochii de mine a făcut o faţă surprinsă, dar în acelaşi timp scandalizată, de parcă m-ar fi considerat nebună.

– Ai înnebunit? Eu ştiu că suntem în octombrie, dar încă nu-i Halloween! Cât ai dat pe prostia asta?!

M-am ridicat de pe pat şi l-am îmbrăţişat, lipindu-mă cu sânii goi de el, în timp ce încercam să-l mângâi, la prohab. Poate totuşi reuşesc să-mi găsesc un complice. Poate se excita, iar penisul erect îl va face să intre în jocul meu. M-a îndepărtat de parcă aş fi fost bolnavă, de ceva boală contagioasă incurabilă. Nu m-am lăsat aşa de uşor, i-am scos penisul din pantaloni şi am început să-l masez. El nu schiţa niciun gest, avea o scârbă afişată pe faţă.

Câteva secunde am reuşit totuşi să-l fac să nu plece de lângă mine, speram în adâncul sufletului să reuşesc să îl ademenesc în această aventură. Îi masam penisul care era mult mai cooperant decât soţul meu, ajunsese într-o stare semi erectă şi mă pregăteam să îi ofer un sex oral. În căsnicia noastră, foarte rare au fost partidele de sex în care Cornel mi-a permis să-i iau mădularul în gură. Îmi permitea prea puţin să-l ling, sau să-l masez cu limba.

La un moment dat am avut impresia că are o sensibilitate aparte, sau că îl doare într-un fel, de asta nu îmi permite să-i fac sex oral. De data asta, am prins curaj şi i-am luat penisul în gură. Îmbucătura mea a fost atât de bruscă, încât Cornel a scos un ţipăt de uimire. Am reuşit să îi iau mădularul adânc în gură, l-am făcut să dispară tot până în gâtul meu dornic de penetrare. Când a realizat ce se întâmplă, m-a împins cu putere, nervos nevoie mare, în aşa fel încât nu am reuşit să-mi camuflez dinţii şi i-am zgâriat uşor penisul.

– Nebuno, m-ai muşcat! Tu nu eşti normală! Eşti canibală?! Să nu cumva să-ţi mai treacă vreodată prin cap să îmi pui gura pe pulă. Ai înţeles?! Mă duc să mănânc. Vezi-ţi de treabă şi dezbracă-te de porcăria aia! Arăţi ca o vrăjitoare de Halloween.

M-a lăsat singură în camera întunecată. M-am prăbuşit neputincioasă pe pat, lacrimile îmi curgeau şiroaie pe obraz şi nu înţelegeam de ce nu mă doreşte soţul meu. Sunt o femeie tânără, absolut normală nici slabă, nici grasă, cu o carne tare, sâni fermi şi o pizdă pofticioasă şi umedă, cu o gură dornică să ofere sex oral, iar el mă respinge. Cu ce i-am greşit?!

Până noaptea târziu, a rămas în faţa televizorului, uitându-se la meci. Eu am adormit printre lacrimi, iar dimineaţa m-am trezit cu faţa umflată şi ochii încercănaţi. Înainte de a pleca la lucru s-a răstit vădit enervat la mine:

– Să nu mai încerci vreodată să pui gura pe pula mea, ai înţeles!?

Abia am reuşit să-mi înghit lacrimile. M-am îmbrăcat fără chef, în timp ce creierul muncea cu toate motoarele în funcţiune. Nemulţumirea şi revolta îmi creştea în suflet şi mă gândeam obsesiv la soţul colegei mele, cel care îi oferă soţiei lui atât de multă plăcere. Deci, sigur există bărbaţi pe această planetă, care ştiu şi pot să-şi satisfacă soţiile, doar că eu nu l-am nimerit pe acela.

Îmi era foarte clar că nu mă voi mai chinui, îmi voi face singură dreptate şi voi căuta bărbatul care va fi fericit să-mi ofere plăcerea şi la rândul lui va primi cu bucurie tot ce am eu să-i ofer.

În decursul celor 10 ani petrecuţi împreună, am înţeles că nu suntem compatibili din punct de vedere sexual. Eu am evoluat, am înţeles că am o deschidere pentru o viaţă sexuală plină de acţiune şi sunt gata să ofer şi să primesc multă plăcere. Am ajuns la serviciu, încă bulversată de experienţa trăită cu soţul meu, dar şi hotărâtă să-mi schimb viaţa. În baie am surprins din nou discuţia colegelor mele:

– Fată, azi dimineaţă m-a nimicit. Încă dormeam şi m-a trezit cu un sex oral ameţitor. M-am trezit când mi-a explodat orgasmul în tot corpul, pe urmă mi-a ridicat picioarele pe umerii lui şi m-a penetrat ca un nebun. Ţipam de plăcere, nu alta.

În acel moment am fost sigură că ceea ce trebuie să fac este să îmi iau şi eu partea de sex, de la un alt bărbat, unul capabil să mă satisfacă. Eram hotărâtă să-mi înşel soţul şi să mă bucur de toate acele experienţe pe care el nu a ştiut să mi le ofere. Eram pregătită să iau taurul de coarne, chiar în după-masa aceea. Unul dintre colegii mei, stătea până mai târziu la birou. Ştiam despre el că este divorţat şi că toţi colegii îi încredinţează tot felul de sarcini, iar el le îndeplineşte cu plăcere, neavând cu ce să-şi petreacă timpul pe acasă.

Am tras şi eu de timp, mi-am căutat tot felul de activităţi şi am aşteptat să plece toţi colegii pe rând din birou. Se auzea copiatorul cum lucrează şi mi-am dat seama că face copii pentru colegii leneşi, care nu au chef să deservească această activitate plictisitoare. Mi-am desfăcut nasturii de sus de la cămaşă, dezvelindu-mi decolteul şi mi-am ridicat fusta o palmă mai sus de genunchi. Mi-am verificat machiajul, am pulverizat doi stropi de parfum în spatele urechilor şi în decolteu.

Eram gata să-l cuceresc pe Mihai, care habar n-avea ce i se pregăteşte. M-am apropiat încet de el, am ajuns în spatele lui. Când m-a observat, s-a întors brusc cu faţa la mine şi am dat nas în nas. Am ajuns atât de aproape unul de altul, încât lipită de el, îi vedeam genele lungi şi frumoase, iar el s-a oprit cu privirea asupra ţâţelor mele. Am rămas câteva secunde amândoi fără glas, privindu-ne reciproc. Mi-ar fi plăcut să ştiu la ce se gândeşte. Eu nu făceam niciun gest să mă desprind de el. S-a ruşinat şi s-a desprins de mine, roşind puternic.

– Scuză-mă, nu te-am observat. Nu am vrut să-ţi invadez spaţiul intim.

– Şi dacă eu vreau să îl invadezi? Ce zici, ţi-ar plăcea să pătrunzi adânc în spaţiul meu intim?

În timp ce îi spuneam aceste lucruri, mă apropiam tot mai mult de el, lipindu-mă cu sânii de pieptul lui. Fără să observe, l-am atins la prohab. A tresărit, parcă l-aş fi curentat. I-am desfăcut cu o mână nasturele de la pantaloni, apoi am tras de fermoarul de la şliţ şi mi-am făcut loc spre deschizătura chilotului. Rapid am ajuns la penisul lui, care spre marea mea bucurie, se întărise şi ieşea bucuros din strânsoare.

Mihai se uita la mine cu ochii lui mari căprui uimit de ce i se întâmplă. Nu-i venea să creadă, dar nu îmi respingea acţiunile, stătea cuminte şi accepta tot ce făceam. I-am scos penisul din strânsoarea textilelor şi mi-a fost dat să văd o măciulie cu o pălărie largă ca a unui mexican. I-am şi dat un nume penisului falnic care îmi zâmbea de sub pălăria lui…Mexicanul… M-am lăsat în vine în faţa lui Mihai şi i-am luat penisul în mâna dreaptă, pregătită să-i iau pălăria în gură. Cu o voce plăpândă, fără putere, Mihai mi-a adresat o întrebare retorică:

– Elena, ce faci?

– Vreau să-ţi sug pula! Vreau s-o simt adânc în gâtul meu! …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Tu nu-mi oferi ce am nevoie! (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura