Dna Maria… profesoara de sex (1)

Abia împlinisem 20 ani. Mă plăceau fetele… avusesem relaţii sexuale cu multe fete, cele mai multe erau de vârstă cu mine, cu mici diferenţe. Fetele roiau în jurul meu, ceea ce mă făcea un pic arogant. Ele îşi doreau o relaţie serioasă, dar eu aveam alte gânduri. Cumva, reuşeam să le bag în pat spunându-le ceea ce vroiau să audă. Devenise  un pariu cu mine, cu câte fete pot să fac sex. Plin de mine, mă credeam zeul sexului, asta până să o întâlnesc pe dna Maria. … 

Pe dna Maria am remarcat-o vizitând destul de des un amic de-al meu. Alex avea o vecină trăsnet iar el nici măcar nu a încercat să-i facă avansuri. Fiind mai ruşinos, s-a gândit la un refuz din partea ei. Cred că nu putea să suporte ruşinea zi de zi când se vedeau la lift sau în faţa blocului.

Eu nu aveam nimic de pierdut, dacă mă refuza nu era vreo problemă pentru mine, aşa că mi-am făcut un plan de abordare. Înainte să-l pun în aplicare i-am spus şi lui Alex. După ce s-a amuzat copios mi-a urat succes. Asta m-a ambiţionat şi mai tare, să-i demonstrez lui Alex, în primul rând, apoi mie.

Dna Maria destul de atrăgătoare, puţin peste 40 de ani, nu prea înaltă, însă destul de suplă. De la Alex aflasem că locuieşte singură. Începusem să-mi fac drum mult mai des pe la Alex, în speranţa că o voi întâlni şi să-mi pun în aplicare planul. Ideea planului era să o întâlnesc tot mai des, să intru mereu în vorbă cu ea, iar după o perioadă să trec la atac.

Planul începuse să prindă contur, începusem de la un simplu salut, apoi… pe zi ce trecea dezvoltam discuţia tot mai mult. Îi urmăream mişcările, îi măsurăm trupul cu privirea, insistând la partea dorsală şi la sâni. Sânii nu păreau foarte mari. Speram ca privirea mea indiscretă în decolteu să fie observată pentru a înţelege intenţiile mele.

Nici nu i-a fost greu să înţeleagă ce se întâmplă. Undeva în colţul gurii se întrezărea un mic zâmbet de fiecare dată. Poate că mă privea ca pe un puşti care a prins gustul de păsărică şi acum mă credeam vreun Don Juan autohton. După fiecare discuţie se depărta de mine zâmbind uşor.

Intrasem în scara blocului, mergând agale spre lift să urc la etajul 8, unde locuia Alex. Dna Maria era deja acolo, aşteptând liftul ce se deplasa către parter. Plin de încredere, am salutat-o, apoi am continuat cu discuţiile obişnuite şi privirea prin locurile intime. Nu a mai rezistat şi mi-a spus:

– Ce te face să crezi că mă poţi seduce?

Întrebarea m-a luat prin surprindere, dar a trebuit par stăpân pe sine şi să ofer un răspuns pe măsură. Răspunsul meu, plin de încredere, era mai potrivit pentru fetele necoapte pe care le-am întâlnit până atunci, dar nu era potrivit şi pentru dna Maria. Atunci am realizat că face parte dintr-o altă categorie, experienţa şi-a pus amprenta asupra ei.

Şi totuşi, o simţeam ezitantă, cred că oscila între a mă refuza politicos şi a accepta avansurile mele.

– Ai destulă încredere în tine să abordezi o femeie matură, dar nu cred că eşti pregătit să faci faţă acestei provocări.

Singură replică care mi-a venit a surprins-o, dar în acelaşi timp a făcut-o să râdă copios. Cu emoţii imense i-am spus:

– Puneţi-mă la încercare!

A coborât la etajul 6 fără să mai spună ceva. Înainte să închidă uşa liftului mi-a spus să-i dau numărul meu de telefon, în caz că se răzgândeşte. Pentru mine această discuţie a fost ca o victorie, pe care nu m-am putut abţine să nu o împărtăşesc şi lui Alex. Încă savuram victoria, plin de entuziasm. Telefonul a sunat… de la un număr necunoscut. Am răspuns, era ea… mi-a spus că mă aşteaptă.

În cea mai mare grabă am ajuns la etajul 6. Nici nu am coborât bine treptele… uşa s-a deschis şi m-a invitat să intru repede înăuntru. Se ferea de vecinii curioşi. M-a poftit în sufragerie şi m-a invitat să mă fac comod. Mi-a adus un pahar de suc, apoi mi-a spus să o scuz un pic.

Entuziasmul şi emoţiile crescuse la cote neimaginate de mine. Deşi vroiam să par stăpân de sine, emoţiile bubuiau în mine. Inima aproape să-mi sară din piept. A durat ceva timp până a revenit în sufragerie. Asta m-a ajutat să-mi mai controlez un pic din emoţii. Atunci când a apărut, era îmbrăcată doar într-un sutien şi chiloţi.

Instant pupilele s-au dilatat, emoţiile, ce se mai diminuase un pic, m-au cuprins cu totul. Aveam senzaţia de roşeaţă în obraji. La invitaţia ei, am urmat-o în dormitor. Emoţiile puternice au contribuit la stângăcia mea atunci când am vrut să-i desfac sutienul, în timp ce ne sărutam îmbrăţişaţi.

– Stai!… te grăbeşti, fii mai pasional!… nu te grăbeşte nimeni.

Am crezut că nu trebuie să o dezbrac în acel moment, dar apoi a clarificat situaţia. Se referea la sărut. Eram prea grăbit, agitat. M-a ajutat să mă dezbrac, apoi şi-a dat jos sutienul apoi chiloţeii. S-a întins pe pat. Cu degetul mi-a făcut semn să vin spre ea.

Poziţionat deasupra ei, mângâierile şi săruturile au curs în voie. Îmi plăcea să mă joc cu sânii ei. I-am smotocit, am tras de ei, i-am supt cum am ştiut mai bine. Cu siguranţă i-a plăcut şi ei. Gemetele intense, joaca în părul meu sau modul în care mă apăsa pe cap când îi sugeam sfârcurile mai hotărât, mi-au lăsat impresia asta.

I-am desfăcut picioarele şi mă pregăteam să mă las peste trupul ei. Penisul erect era gata de luptă. Eram nerăbdător să intru în vagin. Şi-a dat seama ce vreau să fac. M-a oprit şi mi-a spus:

– Iar te grăbeşti… avem timp destul.

Citisem ceva despre preludiu, dar nu eram obişnuit să insist prea mult asupra lui, iar cum fetele pe care le întâlnisem nu ştiau ce să ceară, eu eram cel care deţineam controlul. Câteva săruturi, mângâieri pe trup şi pe sâni, apoi urma penetrarea.

– Ca să nu te mai grăbeşti, îţi indic eu ce să faci. Nu trebuie să-ţi spun în cuvinte totul… o să-ţi dai seama până la urmă, însă trebuie să ai răbdare. Ca să faci dragoste, trebuie să fi mai pasional. Femeile asta îşi doresc de la un bărbat. Vor pe cineva care să le arate cât de mult le pasă.

– Eu îţi arăt locul, iar tu va trebui să mă săruţi… cât mai pasional posibil. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.