Dna Maria… profesoara de sex (2)

… Întâi a pus un deget pe gât. Şi-a dat capul într-o parte. Ofta la fiecare atingere a buzelor mele pe gâtul ei. Cu degetul arătător a făcut un mic traseu de la baza gâtului, printre sâni până în zona buricului. Îşi arcuia trupul mai tare, suspinând tot mai profund, cu cât mă apropiam mai mult de buric. Cu vârful limbii desenam un trasau imaginar în jurul buricului. Dna Maria a pus o mână pe capul meu. La început era ca o mângâiere, apoi m-a împins uşor… 

Coborâsem pe muntele lui Venus, picioarele erau desfăcute, iar eu… nu făcusem niciodată cunilingus. Văzusem în filme pentru adulţi, însă nu aveam o opinie conturată, iar fetelor cu care făcusem sex… nici măcar nu-mi trecuse prin minte.

Acum mă aflam în faţa testului suprem, în faţa ei, în faţa mea. Până la acel moment nu am avut o părere pro sau contra. Mâna “stăpânei” apăsa pe capul meu, iar eu întârziam să iau o hotărâre. Până la urmă, am închis ochii… buzele s-au lipit de labii. Avea un gust unic, diferit. O dată ce i-am oferit primul sărut, a urmat firesc şi al doilea, al treilea… apoi, fără număr.

Începuse să-mi placă senzaţia. Gustul vaginului m-a determinat să-i culeg savoarea cât mai mult, cu limba. Să-mi fac loc cu limba printre labii în interior a fost doar un pas. Gemetele dnei Maria mă încurajau să mă implic mai mult. Mâna continua să mă ţină lipit de “buzele” ei. Cu mişcări lente îmi direcţiona mişcările, în sus şi în jos. Când am ajuns la clitoris m-a fixat acolo.

Printre gemete şi suspine mi-a spus:

– Acolo!… insistă cu limba!…

În tot acest timp am ţinut ochii închişi. După un timp i-am deschis şi am fost surprins de trăirile pe care le avea. Era destul de încordată, gura semi deschisă, capul uşor ridicat, cu privirea în ceaţă. Având capul prins între palmele ei, mă ţinea fixat în acea zonă. Curând aveam să trăiesc o nouă senzaţie. Mişcările din bazin, tot mai conturate… realizasem că îşi freaca clitorisul de buzele mele… tot mai rapid.

Credeam că va dori să mergem până la capăt, dar s-a oprit, cu mâinile m-a tras către ea. Înţelesesem că era momentul să mă urc deasupra ei. Vroiam să intru cât mai repede în ea, dar mi-am amintit de vorbele ei… că nu trebuie să mă grăbesc. Şi avea dreptate.

O femeie cu experienţa ei ştia ce spune. Mi-am reluat locul deasupra ei, m-a sărutat pe buze în timp ce încercam să potrivesc penisul între labii. Reuşisem. Vaginul umed, super excitat, a permis alunecarea cu uşurinţă în vagin. Nu m-am grăbit să intru brusc. Cu mişcări lente, înainte şi înapoi, încercam să cuceresc fiecare centimetru din interiorul ei.

Când mai aveam puţin să intru cu tot penisul, a pus mâinile pe fesele mele şi a tras cu putere, până a intrat tot. M-a ţinut aşa câteva momente, apoi a luat mâinile de pe fesele mele, lăsându-mă să mă mişc în voie. La început, cu mişcări lente pe toată lungimea, apoi… treptat, mărind viteza.

Din când în când mă opream adânc în interior, ca apoi să culisez penisul uşor pe toată lungimea. Alternarea mişcărilor, când rapid… când mai lent, aducea o schimbare vizibilă pe faţa ei. De fiecare dată când mişcările erau lente, lăsa impresia de relaxare. Toate încordările dispăreau instant, făcându-i faţa mai destinsă.

A fost prima dată când o parteneră a dorit să treacă la conducere. M-a prins de trup cu ambele mâini şi a încercat să mă răsucească. Cu ajutorul meu am reuşit să schimbăm rolurile, cu ea deasupra, fără să pierdem contactul… dintre noi.

Mi-a prins faţa în palmele ei. Imediat m-a sărutat pe buze. Eu vroiam un sărut lung, însă ea a continuat să mă atingă pe buze foarte uşor, alunecând spre gât. A continuat să mă sărute pe gât, aproape la fel cum mi-a indicat ea la început. Dându-se înapoi, penisul a ieşit din vagin. Am vrut să o iau în braţe, dar nu m-a lăsat. Mi-a luat fiecare braţ şi l-a aşezat pe pat, lipit de corp, fără să spună vreun cuvânt.

Palmele alunecau pe trupul meu. Buzele calde mi-a prins fiecare sfârc şi le-a lins. A coborât spre abdomen, făcându-mă să tresar de fiecare dată când buzele alunecau spre lateral. Penisul se cuibărise între sânii ei, dar nu pentru mult timp.

S-a dat mult mai în spate. S-a aşezat pe burtă între picioarele mele. Cu mâna stângă mi-a prins penisul. S-a apropiat de testicule. Întâi le-a sărutat, apoi cu vârful limbii a pornit uşor spre penis, atingându-l delicat… până a ajuns la vârf. Imediat l-a prins între buze, alunecând până a ajuns aproape de jumătate. Mi-a plăcut momentul în care alterna mişcările. Experienţa a avut un rol important.

Rămăsesem ca la dentist, fără să am vreo replică. Priveam uimit exclamând aproape la fiecare mişcare pe care o executa asupra penisul meu. Era o relaţie aparte între ea şi penis. Se simţea plăcerea cu care îl sugea, plescăiturile mă excitau teribil. Nu era prima dată când primeam o felaţie, dar dna Maria ştia cum să mă zăpăcească.

După un timp s-a oprit, a zâmbit la mine, apoi a reluat săruturile pe trupul meu, până a ajuns deasupra mea. A prins penisul cu o mână şi l-a direcţionat spre vagin. Am crezut că se lasă peste mine, dar a ales să rămână în poziţie verticală, sărind din ce în ce mai repede în penisul meu. În timp ce o trăgeam de sâni, s-a lăsat puţin pe spate. Şi-a dus o mână la clitoris, frecându-l energic.

Am prins-o cu mâinile de şolduri. Mişcând din bazin, în sus şi în jos, încercam să imprim un ritm mult mai rapid, mai energic. Patul scârţia o dată cu mişcările noastre, ce devenise tot mai energice. Privind la dna Maria, la cât era de încordată, mimica feţei şi gemetele puternice, aveam senzaţia că va avea un orgasm. Speram să se întâmple asta, mai ales că şi eu eram pe cale să ejaculez.

Citisem despre orgasm în acelaşi timp la ambii parteneri. În treacăt mi-a trecut acest gând prin minte. La puţin timp dna Maria s-a aplecat în faţă, sprijinindu-se cu mâna de mine… aaahh… s-a oprit din mişcări, repetând obsesiv… aaauuu, aauuu, aaauuu.

Mai aveam puţin şi eu. Am tras-o spre mine, ţinând-o de mijloc cu ambele mâini. Nu am lăsat-o o clipă să respire, lovind puternic cu penisul în interiorul ei. La puţin timp a realizat că urmează să am orgasm. Nu a aşteptat să se întâmple asta. A sărit de pe mine, s-a aşezat în genunchi la stânga mea, mi-a prins penisul de la bază, vârful cu buzele. Câteva mişcări au mai fost necesare… aahhh… primul jet a ţâşnit în gura ei, apoi l-a eliberat. Cu mâna a continuat să-mi frece penisul până s-a scurs toată sămânţă pe abdomenul meu.

Epuizaţi, am stat o vreme întinşi pe pat. Mi-a adus un prosop să mă şterg. În timp ce mă gândeam la cât de minunat şi cât de intens a fost totul, dna Maria m-a întrebat:

– Te grăbeşti undeva? Poţi să mai stai?

– Cum aş putea?!… mai am multe de învăţat şi poziţii de experimentat.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.