Vreau să fiu tratată ca o curvă! (4)

… Se instalase deasupra mea, o lipitoare de fată. Se ţinea într-una de mine. În asemenea întâlniri, cu mari diferenţe de vârstă, au fost cazuri în care fata tânără se îndrăgosteşte de bărbatul matur. Văzând-o pe ea, aveam un gol şi o mică temere că se va întâmpla asta. Dacă nu voiam să o expun la o asemenea experienţă, ar fi trebuit să nu accept de la bun început întâlnirea cu ea. Acum era prea târziu. Trecuse ceva timp de când vorbisem cu mama ei. A sunat din nou, foarte curioasă. …

– Ce faceţi dragilor?

– Bine mami, stăm acum…

– Gata, v-aţi futut? Te-a futut bine?

– Daaa… bine de tot…

– Ţi-a plăcut?…

– Foarte mult! Mai vreau!

Asistam la un schimb de replici între mamă şi fiică. Mama curioasă din fire, fiica răspunzând entuziasmată. Dacă ar fi existat întâlnirea în trei, aşa cum s-a discutat iniţial. Ar fi urmat şi mama la rând, doar nu venea degeaba. Nu m-am aşteptat la asta, să vorbească liber despre mine. Mă gândeam că ele vor discuta după întalnire între patru ochi. Pe mama ei o interesam foarte mult, voia să afle detalii de la Otilia despre cum m-am descurcat, sub pretextul că o interesa dacă fata ei a fost futută bine.

– I-ai supt pula?

– Daaa… a fost mişto… am şi înghiţit.

– Cum a fost? A fost bună?

– Trebuie să mă obişnuiesc cu asta. Pentru prima dată, nu a fost tocmai grozavă la gust…

– M-am excitat! Aş vrea o pulă acum în mine. Cred că îl chem pe unul dintre amanţi să mă rezolve.

– Dacă erai şi tu aici, erai şi tu futută… zise Otilia.

– Daaa, crezi că scăpam ocazia!?

Auzindu-le pe ele vorbind mi s-a sculat din nou. Otilia a văzut asta şi a dorit să-i spună asta şi mamei ei.

– Uite, i s-a sculat din nou!

– Aahh… te sun acum pe cameră să văd şi eu…

Câteva momente mai târziu, vorbeam toţi trei pe video. Noi dezbrăcaţi întinşi pe pat, iar mama ei cu o ţinută de casă, aşezată pe o canapea. Nu a ratat ocazia şi ne-a arătat pe cameră cum se freacă între picioare. La rândul ei, Otilia a îndreptat camera telefonului înspre penis, la cererea mamei. O auzeam cum oftează.

– Vai… ce poftă mi-aţi făcut!

– Stai să vezi ce fac acum… zise Otilia.

Mi-a dat telefonul să-l ţin îndreptat spre ea, în timp ce s-a poziţionat între picioarele mele. Mi-a prins penisul rapid cu mâna dreaptă, l-a tras spre ea şi l-a prins imediat în gură, spre încântarea mamei, care o încuraja frenetic.

– Aşa, suge pula!… Băga-o pe toată, aşa cum fac eu!

Mă uitam la Otilia cum încerca să-i facă pe plac mamei. Buzele alunecau tot mai rapid, forţa să intre penisul tot mai mult. I-a dat lacrimile, dar nu se lăsa. Felul cum îşi vorbeau mă excita un pic, deşi nu aveam în sânge să vorbesc urât partenerelor de sex.

– Aşa curvo, suge-i pula!… Toată, să intre toată!… Poţi!

– Mmhhh… da mami, îmi dau silinţa să fiu curvă ca tine… mmhhh…

Modul lor de a vorbi, destul de neobişnuit pentru mine. Şi totuşi, mă excita, simţeam asta. Cu greu reuşeam să mă abţin să nu intru în jocul lor, deşi, aveam nevoie doar de o scânteie să mă aprind. Pe Otilia o încânta foarte tare faptul că mama ei o privea şi o încuraja. Acum o simţeam şi mai sigură pe ea, mai dezinvoltă. Pregătită să-i arate mamei ce poate.

Nu mă uitam direct la Otilia, preferam să privesc din telefon. Pe lângă faptul că o vedeam cum îmi făcea sex oral, în pătratul mic o vedeam pe mama ei ce nu stătea deloc degeaba. Şi-a ridicat bluza şi şi-a scos sânii afară. Trăgea de ei, se ciupea de sfârcuri. Cred că făcea asta şi pentru mine. De mai multe ori a îndreptat camera spre zona dintre picioarele ei, să-mi arate cum se masturbează.

Îmi făcuse poftă. Aş fi vrut să o fut şi pe ea. Încă este bună de pulă, o nesătulă cum a zis ea de câteva ori. Mă excitasem destul de tare. Treptat, devenisem foarte încordat. Gemete tot mai libere. Un amalgam de gemete… în trei, deşi nu era un concurs între noi, care geme mai tare.

Dintr-o dată, am simţit nevoia să deţin controlul. Am fixat bine telefonul în mâna stângă, îndreptat către Otilia, iar cu dreapta o apăsam pe cap. Încă nu eram pregătit să-i vorbesc urât, dar puteam să fiu dominant prin atitudine. O apăsam tot mai tare. Chiar dacă se îneca, nu o lăsam, spre entuziasmul mamei care o încuraja când vedea că a mai înaintat puţin.

– Daaa… aşa curva mea! Mai ai puţin! Ia-o pe toată în gură!

Îi direcţionam mişcările, tot mai rapide. Otilia, deşi întâmpina greutăţi să respire, lacrimile curgeau şiroaie pe obraji, nu se împotrivea deloc. Până şi eu devenisem mai entuziasmat când vedeam că era destul de aproape să primească toată scula mea în gură. Oprisem mişcarea du-te vino, ce devenise destul de rapidă.

– Eşti pregătită?… am întrebat eu.

– Pentru ce?

– Să o iei în gât… aproape că a intrat toată.

– Daaa… vreaauu!

Buzele mulate în jurul glandului, o apăsam încet. Vedeam cum penisul se pierde treptat în gura ei, saliva curgea încet de-a lungul penisului. Apăsam tot mai tare, oftam lung cu fiecare centimetru din scula mea ce se făcea nevăzut. Încă un pic, încă un pic… buzele foarte aproape să ajungă la bază… moment în care Otilia a început să mă lovească peste coapse să o eliberez. Mama ei văzuse toată scena şi era foarte încântată.

După ce am eliberat-o total, m-am ridicat în şezut, am tras-o spre mine, oferindu-i un sărut lung şi apăsat pe gură.

– Treci şi suge pula!… i-am zis eu… Vreau să vadă mama ta cum înghiţi sperma!

Otilia mi-a prins penisul cu o mână de la bază, imediat mi-a luat penisul în gură şi a început să-l sugă rapid. Îi curgea nasul, se ştergea şi continua. Încordat la maxim, privind la buzele ce alunecau rapid dincolo de jumătatea penisului. Din clipă în clipă urma să termin… aahhh… am pus mâna pe capul ei şi o ţineam nemişcată… aaahhh… sperma a ţâşnit în gura ei.

– Să nu înghiţi!… aaahhh… nu încă!… aaahh…

S-a conformat imediat. A aşteptat până nu a mai ieşit nimic din mine. Telefonul aproape de gura ei, a deschis gura să arate la cameră. Era cât pe ce să-i curgă din gură pe pat. A avut reacţie rapidă, să ducă mâna la gură, a închis gura… apoi a înghiţit.

– Ufff… cum a fost de data asta?… am întrebat eu.

– Parcă mai bine de data asta. O să mă obişnuiesc… zise ea.

– Eu nu mai rezist, vreau să mă fută careva. Nu mai aştept să vină cineva la mine, mă duc eu la el. Trebuie să mă fută cineva până urmă. V-am lăsat. Distraţi-vă cât puteţi! Data viitoare, poate mă fuţi şi pe mine, dar până atunci, fiica mea este toată numai pentru tine. Fute-o bine! Arată-i că este o curvă în devenire!

– Daaa… aşa voi face!

Dacă era după Otilia, am fi stat numai în cameră. Până la urmă am convins-o să ieşim un pic, să mâncăm ceva, o mică plimbare şi mai târziu, sex… cum altfel. Pe stradă încercam să mă stăpânesc să am tandreţuri cu ea, i-am explicat şi ei de ce, deşi pe ea nu părea să o intereseze cine ne vede şi ne judecă după diferenţa de vârstă.

La restaurant, Otilia se lipea destul de des de mine. Mâna ei se pierdea de multe ori pe sub masă, mă atingea pe coapsă urcând până la prohab. Când  găsea penisul erect ofta lung. În aceeaşi măsură, am încercat să-mi strecor mâna pe lângă pantalonii scurţi, să ajung la pizda ei, dar nu reuşeam. I-am zis să se descheie la pantaloni. A tras un pic şi de fermoar, cât să pot să-mi introduc mâna în chiloţi… mmhh… era umedă. Cu greu m-am abţinut să nu introduc în deget în interior.

Mă gândeam că nu va reuşi să mascheze entuziasmul şi vom atrage o atenţie suplimentară asupra noastră. Când am plecat, a fost de acord să facem câţiva paşi pe străzile înguste, în liniştea serii. Profitam de fiecare moment în care puteam să o pipăi peste tot, să ne sărutăm fără să fie cineva în preajmă. Mi se sculase rău de tot. Nici ea nu rata ocazia să nu mă pipăie între picioare. De câteva ori m-a prins de prohab şi a strâns ferm, oftând lung. Această fată devenise destul de îndrăzneaţă, în ciuda vârstei şi a faptului că abia ne-am cunoscut.

În plimbarea noastră am dat peste o zonă mai puţin luminată, cu un mic gang. Perfect pentru ce aveam nevoie. Lipit cu spatele la zid, o strângeam cu mâinile de fese. Ea ridicată pe vârfuri să ajungă să ne sărutăm, braţele pe după gâtul meu. Ideea de a-mi face sex oral acolo nu mi s-a părut deloc greşită. Mi-am scos penisul afară, spre bucuria ei. Imediat l-a prins cu o mână şi a început să-l frece uşor. Văzând că nu se auzeau zgomote de paşi prin preajmă, am apăsat-o pe umeri până a ajuns cu gura la scula mea.

Bucuroasă, l-a prins imediat cu gura… aahh… Câteva momente am lăsat-o pe ea să se joace după bunul plac, apoi am preluat controlul. Mâinile aşezate pe capul ei, îi dirijam mişcările înainte şi înapoi, din ce în ce mai rapide, penisul intrând tot mai adânc în gura ei. Îmi părea că se descurcă şi mai bine. Senzaţia de înec nu mai era atât de prezentă.

Mă incita adrenalina că suntem în public. Se pare că şi ei îi plăcea acea senzaţie. Să fie totul şi mai intens, am ajutat-o să se ridice, apoi i-am spus să se descheie la pantalonii scurţi. A părut un pic neîncrezătoare în spusele mele, dar apoi s-a conformat. S-a deschis la pantaloni, a vrut să se dezbrace de tot de ei, dar i-am zis că nu trebuie total.

Pantalonii şi chiloţii sub fese. Ridicată pe vârfuri, eu cu picioarele depărtate, să pot ajunge mai uşor. Mi-am potrivit penisul şi am împins în ea… aaahhh… Instinctul a fost să mă uit repede în jur, să nu ne vadă cineva. Mâinile regulamentare în jurul taliei, mişcările rapide. Penisul se lovea adânc în interiorul ei. Cu greu îşi cenzura trăirile. Se vedea că-i place senzaţia, voia mai mult. Îmi spunea repetat, şoptit:

– Fute-mă tare!… Fute-mă tare!…

Am simţit când şi-a dus mâna între picioare, îşi freca clitorisul rapid. I-am ridicat bluza, cât să ajung la sâni. I-am prins sfârcurile între degete, jucându-mă cu ele… când mai uşor, când mai ferm… oferindu-i o multitudine de senzaţii. Nu credeam că va reuşi să aibă un orgasm atât de rapid. S-a încordat, apoi s-a împins cu posteriorul în mine. După ce s-a liniştit un pic, deşi adrenalina încă mai era prezentă în amândoi, am pus-o din nou să-mi facă sex oral. Să simtă schimbul de fluide, sucurile noastre amestecate de-a lungul penisului.

Sugea lacom, un pic zgomotos… când o lumină puternică se apropia de noi, de la farurile unei maşini ce se apropia. Imediat i-am zis să se oprească şi să-şi aranjeze hainele. Maşina a trecut, nu a oprit acolo. Ea ar mai fi vrut, dar momentul se răcise. I-am promis în schimb că va primi continuarea la hotel. A făcut un pic pe supărata, dar i-a trecut repede.

La hotel, nici nu am intrat bine în cameră că… a şi sărit pe mine. Uşoară ca un fulg, am luat-o pe braţe şi am dus-o până la pat. Iute mi-am scos penisul afară şi i l-am băgat în gură, spre satisfacţia totală a ei. Sugea tot mai bine, cu fiecare încercare devenea tot mai bună. I-am deschis pantalonii. Cu ceva greutate, am reuşit să-i trag sub fese.

Otilia întinsă pe spate, picioarele flexate. Eu la capul ei, gura plină cu bărbăţia mea… zgomotele emise mă incitau foarte mult. Mâna între picioarele ei, un deget înfipt în interior. Îl mişcam tot mai alert. Ea gemea şi mişca din bazin. Credeam că va dori să finalizez aşa. Degetul adânc în ea i-a făcut poftă să o penetrez. Parcă cu greu şi-a dezlipit gura să-mi spună să o fut.

În câteva mişcări mi-am dat jos pantalonii şi cămaşa, ea s-a dezbrăcat de pantaloni şi de chiloţi. Mă aştepta cu picioarele depărtate, degetele treceau fin pe deasupra labiilor. Aşezat între picioare, m-am lăsat peste trupul ei… penisul a intrat imediat în vaginul fierbinte… aaahh… M-a prins imediat cu braţele şi mă ţinea strâns. Şi-a ridicat picioarele şi m-a prins în talie. Abia reuşeam să mă mişc, să fac mişcarea du-te vino pe toată lungimea penisului. După mai multe momente încercări, i-am zis că vreau să o iau pe la spate.

Eliberat din strânsoarea ei, m-am ridicat în genunchi. Ea s-a aşezat imediat cu spatele la mine. Priveam cu interes la fesele ei… hhmm… oare cum ar fi să facem şi anal?… Întâi mi-am potrivit penisul în vagin… aahhh… Mişcarea rapidă, trupurile se loveau zgomotos… Otilia repeta într-una cuvinte obscene. Unele reuşeam să le înţeleg, altele nu, pentru că le spunea prea încet.

Nu mai reuşeam să mă concentrez pentru ea. Deveneam din ce în ce mai încordat, ştiam că dacă nu fac ceva ca să amân momentul, voi ejacula în interiorul ei. Îmi trecuse prin gând să schimbăm poziţia, dar era prea târziu pentru asta. Până la urmă am ales să continui. O ţineam ferm de mijloc, penisul culisa rapid în interior… aahhh… în ultima clipă am scos penisul afară, îl ţineam strâns cu mâna stângă. M-am dus la capul ei şi i-am băgat penisul în gură… mmhhh… imediat ce am simţit buzele ei… am eliberat sperma în valuri.

Tremuram destul de tare, Otilia înghiţea lacom. Se învăţase cu gustul, nu mai avea nici o reţinere să înghită tot. Întinşi pe pat, cu faţa în sus, respiram amândoi greu. …

… citeste partea a cincea …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vreau să fiu tratată ca o curvă! (4)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura