Câteodată… este prea mult

Semi îmbrăcată, cele câteva piese de textile îmi acopereau sfârcurile şi un mic petic de material între picioarele mele, tras într-o parte, lăsând la vedere labiile roşii, frecate intens în acea zi, de mine şi de iubitul meu. Întinsă de-a latul patului, sprijinită în coate, trăgeam cu simţ de răspundere dintr-o ţigară. În faţa mea era el. Dezbrăcat complet, în picioare la marginea patului, frecându-şi penisul rapid, ce nu mai voia să se scoale. …

Trăgeam tare din ţigară, fumul îl împrăştiam către penisul lui ce era foarte aproape de faţa mea. Obosisem să i-o mai sug, obosisem să i-o mai frec. L-am lăsat pe el să şi-o frece cum ştie el mai bine, poate aşa reuşeşte să-mi mai ofere încă o porţie din sperma lui, pe faţă şi în gură. Cum de am ajuns în această situaţie?

Ziua de duminică, afară ploua cu găleata. Aerul rece nu te invita să te ridici din pat. Dacă tot era ziua liberă, de ce să nu profităm la maxim de această zi? Noaptea de dinainte a fost destul de încărcată sexual, l-am supt de vlagă pe iubitul meu, deşi eu aş mai fi vrut. Nu ştiu când ar trebui să mă opresc, încă nu cunosc această limită.

Amândoi goi în pat, acoperiţi cu o pilotă mare, călduroasă. Sărutându-ne în joacă mi-a venit din nou cheful. Am dus mâna între picioarele lui. Penisul dădea semne de viaţă. Eram convinsă că voi reuşi să-l fac din nou tare, pregătit de acţiune. Câteva săruturi scurte pe abdomen, apoi m-am dus către el. Ţinându-l de la bază cu mâna stângă, buzele l-au prins imediat.

Se uita la mine cum îi sugeam penisul. Se întărea în gura mea cu fiecare moment. Curând a ajuns la potenţialul maxim. Deja ştiu care este acum, după atâtea nopţi şi zile împreună, făcând sex ca doi nebuni. Mai mult eu, eu dau tonul de fiecare dată. Uneori îmi este milă de el pentru cât de mult îl exploatez sexual. Penisul erect, acum era momentul. M-am ridicat şi m-am suit deasupra lui, mi-am potrivit penisul în vagin şi am început să-l călăresc.

Mă simţeam ca la rodeo. Ador să controlez totul. Îmi mai trebuia o cravaşă, cu care să-l ating pe iubitul meu, când pe o coapsă, când pe alta. Nu aveam astâmpăr. Mâinile într-o continuă mişcare. Pe sâni, pe abdomen, pe coapse, pe fese… trăgeam de părul deja ciufulit. Ţipam de plăcere, sărind tot mai rapid în penisul lui. În cele mai multe momente, îmi imaginez un armăsar brunet, plin de muşchi, o namilă de om ce mă siluieşte neîncetat, făcându-mă slava lui sexuală.

Cu astfel de gânduri, sărind în penisul iubitului meu, reuşesc să am orgasme foarte intense. El crede că este meritul lui, poate doar într-o mică parte, în rest, totul este datorită gândurilor mele perverse. Încă nu îndrăznesc să-i spun la ce visez când facem sex, nu am încă curajul. Cred că asta ar însemna sfârşitul relaţiei noastre, şi cred că nu sunt încă pregătită.

După orgasmul avut, m-am ridicat şi m-am pus cu pizda peste gura lui. L-am pus să mă lingă mult. Am orgasme destul de intense şi aşa, dar am vrut mai mult ca el să aibă un pic de repaus. Mă trăgea de fese, îi simţeam limba în mine, scormonind sucurile mele, pe care le adoră.

Al doilea orgasm a venit, aşa cum era de aşteptat, destul de intens. Penisul pierduse un pic din tăria cu care m-a obişnuit. M-am pus din nou pe supt. Aşezată din lateral, mâinile aşezate pe pat, penisul intra adânc în gura mea, înnebunindu-l pe el. Îl simt după modul cum mă priveşte, după cum geme şi suspină. L-am făcut din nou tare, aşa cum îl voiam. Aşezată capră, cu fundul spre el. I-am zis să mă ia pe la spate. S-a ridicat şi a venit la spatele meu.

Mi-a introdus penisul în vagin. Mişcările rapide, îi ofeream contre. Din nou a intrat în scenă, în mintea mea, bărbatul brunet, masiv, care să mă facă sclava lui sexuală. Iubitului meu i-am trasat câteva indicaţii, nu multe, doar cele care contează. Să mă tragă de păr… şi chiar a făcut-o destul de tare. Să mă lovească peste fese… aaahh… îmi imaginam că palmele primite erau de la bărbatul din visele mele. Orgasmul a venit negreşit.

Iubitul meu nu s-a oprit din mişcări, mă ţinea de mijloc şi mă penetra energic. L-am simţit că este aproape se ejaculeze. Nu-mi este teamă că ar termina în mine. Pe mine mă interesează să termine în gură şi pe faţa mea. Unul din fetişurile mele, ăsta este. Ador să gust sperma, ador să o întind pe faţa mea. Ne-am sincronizat la fix. M-am întors către el, i-am prins penisul, l-am frecat de câteva ori, apoi am direcţionat sămânţa lui pe faţă şi în gura mea.

Vremea de afară a făcut să lenevim şi mai mult în pat la căldurică. Abia după vreo două ceasuri ne-am dus la bucătărie să bem cafeaua. Mmmm… mi-am amintit că nu am lapte în cafea. Lapte avem de fiecare dată în frigider, dar eu voiam laptele lui. S-a prins imediat când m-am dus spre el să-l sărut. Când i-am prins penisul cu mâna, atunci a înţeles că vreau să ejaculeze în cafeaua mea. Se întărise, i-o frecam în timp ce îl sărutam pe gât, îl sugeam lobul urechii.

Tresărea la fiecare şoaptă incitantă spusă la ureche. Începuse să geamă, tremura uşor. S-a sprijinit cu mâinile şi cu fundul de mobilierul de bucătărie… aaahh… iubitule, ţi-a plăcut cum ţi-am supt-o azi?mai vrei să mi-o bagi în gură?… să mă pun în genunchi în faţa ta?… aahhh… vrei, iubitule?… vrei să-mi dai sperma ta?…

Nu spunea nimic, doar îngâna la fiecare propoziţie şoptită la ureche. Ceaşca de cafea în mâna dreaptă. Lipită de el, m-am lăsat încet, frecându-mi sfârcurile de trupul lui. Ajunsă pe vine, i-am prins penisul şi am început să-l sug cu poftă, zgomotos, aşa cum îi place lui. Privindu-l atent în ochi. O scoteam din gură şi-i spuneam… vreau sperma ta!… dă-mi-o, o vreau!…

Tremura şi mai mult, genunchii nu-l mai ascultau. S-a încordat dintr-o dată, i-am mai supt-o un pic, apoi am direcţionat penisul către ceaşca de cafea. Chiar l-am introdus un pic în cafeaua caldă. Sperma a ţâşnit, a sărit un pic şi pe mine, dar nu m-a deranjat. Scopul a fost atins. El se chinuia să-şi revină după acest orgasm, eu amestecam în cafea cu linguriţa de pe masă. Am luat o gură de cafea… mmmhhh… delicioasă!… Asta e o cafea bună!…

Trecuse de ora 16 când mi-a venit din nou cheful de sex. După un 69 ca la carte, am trecut la acţiune. Iubitul meu m-a penetrat în mai multe poziţii. La început… poziţia clasică, urmat de momentul în care mi-am pus picioarele pe umerii lui. Îi simţeam penisul foarte adânc în mine, poate, dureros de adânc, dar aşa îmi place mie.

Nu putea să lipsească poziţia pe la spate. Aşezată ca o broscuţă, picioarele sub mine, fundul ridicat… capul aşezat pe pat, trăgeam cu mâinile de lenjeria de pat. Penetrată în vagin… trasă de păr, pălmuită peste fese. Simţeam fesele roşii, simţurile amestecate… excitaţie amestecată cu o uşoară durere. Brunetul din visele mele mi-a fost alături. Orgasmele, greu de apreciat câte la număr. Destul de multe şi foarte intense.

Întinsă pe pat cu faţa în sus, plecată cu mintea de pe planeta asta, iubitul meu se masturba aşezat cu fundul pe pieptul meu. Într-un final a reuşit să ejaculeze. Faţa plină de spermă, destule jeturi au poposit şi în gura mea. Întindeam fiecare strop pe faţa mea. Abia când s-a întărit pe piele, m-am dus la baie să mă spăl.

Şi iată-ne spre seară. Mai voiam ceva înainte de culcare. Încă o porţie de proteine. El întins pe pat, eu între picioarele lui… gura plină de acel mădular. Sugeam, l-am lins de sus până jos. Îl făcusem tot de salivă, apoi o nouă repriză de supt. Penisul tare, dar nu reuşea să ejaculeze. Cu timpul, se înmuia tot mai mult. Iubitul meu nu mai reuşea să păstreze erecţia, oricât l-aş fi supt.

Devenise moale, frustrant de moale. O bucată de carne pe care o puteai manevra în toate direcţiile. Iubitul meu voia să mă facă fericită. A început să şi-o frece el, dar nimic. M-am ridicat din pat, mi-am luat o ţigară. Întinsă de-a latul patului, cu capul aproape de marginea lui, îmi trăiam frustrarea. A coborât din pat, poziţionat în faţa mea. Şi-o freca. Fumul gros de ţigară îl împrăştiam către el.

A venit mai aproape şi mi-a spus să o iau în gură… că simte că el că se întăreşte. Am luat-o în gură, el se împingea în mine. Sugeam… el se mişca tot mai alert… nimic. A scos-o din gura mea şi mi-a spus… imediat!… Şi-a frecat-o energic câteva momente, apoi mi-a băgat acea bucată de carne flască în gură. Nici un rezultat. Restul de ţigară a ars singură.

A zis să schimbăm poziţia, că poate aşa va avea efect. Mi-a spus să mă aşez cu faţa în sus. Capul la marginea patului, penisul la gura mea. Am deschis gura şi l-am primit. S-a lăsat peste mine, l-a băgat pe tot în gura mea. Nici nu era greu să-l cuprind pe tot. Se mişca în sus şi în jos, şi-a băgat capul între picioarele mele şi a început să mă lingă.

Nici asta nu schimbat prea mult. Totuşi, eu m-am bucurat de un nou orgasm, dar nu am primit porţia mea de proteine. Câteodată, prea mult sex… nu e bun!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Câteodată… este prea mult”

 1. Hmmm, cât de frumos
  Este cu adevărat magic ca iubita ta sa îți vrea sperma în cafea, asta este cel mai frumos lucru din viata de cuplu
  Ma regăsesc în aproape toată aceasta poveste și iubitei mele îi place la nebunie sa mi o suga când e fleasca
  De foarte multe ori weekendurile sunt rezervate pentru dragoste
  Penisul meu este alintat și răsfățat maxim.
  Și acum citind povestea iubita mea și a luat jucări mare în gură și o suge cu poftă
  Fanteziile domnu roz ajuta foarte mult, creează erecții puternice
  Da iubit o cât de bine mi o sugi
  AHHHHH

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura