Imaginea excitantă din telefon (3)

… Pentru Corina, tot ce se întâmpla cu ea reprezenta o noutate. Înţelegeam perfect dorinţa ei de neoprit să atingă, să lingă şi să sugă mădularul acela superb, mai ales că soţul ei nu-i permitea acest lucru. Am văzut-o comportându-se ca un copil, care descoperea o jucărie nouă, ochii îi străluceau, avea o privire veşnic mirată şi se ruşina în permanenţă, cuprinsă de valuri de căldură, ce îi înroşeau obrajii. …

Rugămintea Corinei de a suge penisul l-a înduioşat de Dănuţ, care s-a oprit din penetrare, cu toate că se afla aproape de orgasm. Stând în genunchi îi oferi frumuseţea de mădular Corinei, care se ridicase în fund, să-l poată studia şi lua în gură. Prinse penisul între două degete, de parcă era un obiect care urma să se spargă dacă-l atinge. Gesturile stângace, dar îi licărea curiozitatea şi dorinţa în ochi.

Fata asta voia să sugă pula şi eram sigură că şi dacă îi vor da lacrimile, ea va duce acţiunea până la capăt. Dănuţ îi ciupi sfârcurile, dornic să întreţină atmosfera excitată dintre ei, Corina gemea şi decalota încet penisul. Îi luă mâna ei în mâna lui şi împreună, coordonându-i mişcările, au început să maseze mădularul. Corina privea căpşorul… când era acoperit de piele, când descoperit complet cu pielea lucioasă… o invita s-o lingă şi s-o sugă cu poftă.

– Ahhhhh, ce frumoasă e pula ta, Dănuţ! Cred că m-am îndrăgostit de ea…

Prietenul meu, impresionat de vorbele naive ale Corinei, a sărutat-o lung, apăsat pe gură, după care i-a atins buzele cu căpşorul umed al penisului. O lovea peste gura cu el, tachinând-o şi invitând-o să-l ia în gură. Femeia a prins doar capul între buzele ei, ţinea tot între două degete, şi plescăia de parcă ar fi avut o acadea în gură.

– Ai grijă să nu mă atingi cu dinţii, sunt foarte sensibil la acest lucru, în rest mai mult curaj! Hai, nu te mănâncă!

Dănuţ a înaintat în gura Corinei, se hotărâse să n-o menajeze, penetrarea orală este una dintre plăcerile lui şi nu voia să piardă nici această ocazie să se bucure de ea. A luat capul Corinei în mâna dreaptă şi apăsându-l uşor peste penisul falnic, a început să-I mişte înainte-înapoi, penetrând tot mai adânc în gâtul ei.

O vedeam cum se luptă cu respiraţia, cu chinul de a înghiţi, dar în acelaşi timp de a mângâia cu limba şi cu întreaga cavitate bucală mădularul acela de dimensiuni generoase, care i-a umplut gura. Saliva îi curgea pe bărbie şi pe gât, lacrimile îi umpleau ochii. A făcut un gest cu mâna să se oprească, iar Dănuţ înţelegător s-a oprit. A început s-o sărute pe sânii ei mici, pe abdomen, apoi i-a băgat din nou penisul în gură.

De data asta i-a lăsat un mic răgaz. A lăsat-o să se joace cu el, în voia ei, el se mai îndepărtase de starea aceea de transă care precede orgasmul, acum intrase într-o altă etapă de excitaţie. Dănuţ se număra printre bărbaţii care adoră sexul oral şi pentru asta ar fi făcut orice, nu se dă în lături niciodată şi nu îl deranja sexul sau aspectul fizic al persoanei dispuse să-i fericească mădularul.

Cred că şi de această dată era în extaz şi sigur fiind că femeia aceasta s-a îndrăgostit subit de penisul lui, se bucura enorm de dorinţa ei puternică să-l satisfacă. Practic pe asta miza şi prin urmare, după ce l-a lins roată-roată, încercând să-l gâdile cu limbă de la rădăcina până la vârf, apoi ţuguindu-şi buzele, i-a supt căpşorul, Dănuţ a luat din nou problema în mâini. De data asta era hotărât să meargă până la capăt.

– Ai să înveţi să sugi ca o profesionistă, doar caută-ţi parteneri care să te lase să le sugi penisul. Sunt convins că vei găsi destui. Ai să înveţi să o laşi să-ţi intre adânc în gât, fără să lăcrimezi, vei învăţa să respiri şi să înghiţi, chiar dacă ai ditamai scula în gură.

Odată rostite aceste cuvinte, a apăsat din nou penisul adânc în gâtul Corinei, care gemea înfundat, dar înghiţea cu stoicism. I-a luat din nou capul în mâini, de data asta, îl ghida cu amândouă mâinile centrat exact pe pula lui, apăsând cu putere. Nu se mai uita la ea dacă lăcrimează, nu îl mai interesa deloc starea ei, doar dorinţa lui de neoprit, să ajungă la plăcerea supremă.

Mişcările au devenit tot mai rapide, amplitudinea tot mai mare, totul acompaniat de gemetele lor, ea abia respira, el tremura de excitaţia care ajungea după fiecare secundă la cote maxime. El era atât de excitat încât se contorsionă sub efectul spasmelor plăcerii, ei îi curgeau şiroaie de lacrimi pe faţă, îşi masa sfârcurile, pentru că la rândul ei trăia excitaţia maximă.

Într-un urlet sfâşietor, prietenul meu şi-a dat drumul în gura virgină a Corinei. Gură, care nu mai gustase sperma şi nu se mai întâlnise cu aroma sevei bărbăteşti până acum. De parcă i-ar fi dat cineva ambrozie, cu atâta sete înghiţea sperma groasă, uşor sărată. Gemea de plăcere în tot acest timp. Nu a reuşit să sugă şi să înghită tot, ceva mi-a lăsat şi mie. Cu bucurie m-am oferit să culeg tot surplusul de spermă, pe care colega mea nu reuşea să-l culeagă.

S-au prăvălit amândoi pe pat extenuaţi de plăcerea trăită. Corpul firav al Corinei tremura. Stătea întinsă pe spate cu picioarele desfăcute larg, fanta rozalie dintre labii era atât de incitantă, încât eram sigură că el, imediat ce se va trezi din letargie, o va penetra din nou. Cu capul întors spre ea, a observat şi el acest lucru şi şi-a băgat două degete între cele două labii care musteau de lubrifiant.

I-a luat o mână şi i-a introdus-o între labii, coordonând mişcarea, arătându-i cum să se mişte, să-şi provoace singură plăcere. Corina se uita întrebător la el, cu ochii larg deschişi nu scotea nici un cuvinţel, se executa fără discuţii. A înţeles că trebuie să îşi mişte degetele între labii. Lubrifiantul abundent ce îi inundase fanta dintre labii îi permitea mişcarea.

Degetele se mişcau stângaci, le apăsa peste zona lubrifiată şi le ghida spre clitoris. Când au ajuns deasupra lui, Dănuţ a apăsat peste bobul de mazăre excitat şi a continuat mişcarea pe suprafaţa lui. Corina gemea cu ochii închişi, prinsese mişcarea, de acum învăţase să se masturbeze, dar încă nu cunoştea efectele acestor acţiuni. Dacă nu aş fi văzut la 25 de ani, filmul Emmanuelle, poate nu aş fi experimentat nici eu niciodată acţiunea care mi-a provocat de-a lungul vieţii atâta plăcere.

Atunci, ţin minte că după ce mi-am frecat-o imitând-o pe Emmanuelle, orgasmul a fost atât de puternic încât aproape că am leşinat. Dănuţ se ridică deasupra Corinei şi pe rând îi lua sfârcurile în primire, muşcând şi sugând în acelaşi timp, iar ea continua să-şi frece pizda micuţă şi din ce în ce mai ahtiată după sex. A început să geamă puternic, nu se putea opri, mâna i se mişca cu viteză între labii, instinctiv, cerea viteză.

Orgasmul a explodat, micuţa noastră a avut pentru prima dată în viaţa ei primul orgasm provocat prin masturbare. Starea în care se afla acum era foarte aproape de leşin. Stătea cu picioarele şi mâinile desfăcute, semiinconştienţă. Între timp penisul năzdravan prinsese viaţă şi imaginea care s-a derulat în faţa ochilor lui, a fost atât de excitantă încât nu se putea abţine să nu continue penetrarea vaginală a Corinei.

De data asta a ridicat-o ca pe o păpuşă de pe pat şi a pus-o capră. Fără prea multe mişcări de încălzire, şi-a introdus penisul în vaginul ei fierbinte, ea a scos un ţipăt de excitaţie. Urma o nouă senzaţie sexuală puternică şi anume: orgasmul vaginal, după orgasmul clitoridian. Această pereche de plăceri este devastatoare. Femeile care nu au încercat senzaţia trebuie să facă tot posibilul s-o experimenteze.

El a început să se mişte vehement între bucile micuţe, slăbuţe ale Corinei, care păreau mai degrabă osoase decât pline, dar acest lucru nu mai conta. O mai şi plesnea peste buci, se înroşeau, dar fata nu scotea niciun sunet, doar gemetele provocate de plăcere. În spatele ei, aplecat cu totul peste trupul ei firav, Dănuţ o trăgea de ţâţele mici şi de sfârcurile întărite, care în ciuda faptului că sânii sunt mici, erau pufoase şi umflate de excitaţie.

Îl vedeam că se uită foarte atent la orificiul anusului, ce se deschidea ca o rozetă şi îl atrăgea îmbietor, dar apoi am sesizat că s-a răzgândit. Contactul anal, nu era un lucru obişnuit la ordinea zilei, nici între noi şi mă gândesc că i-a trecut prin cap ceva de genul: ‘’fata asta a trăit destule experienţe în premieră, lasă că va avea ocazia altă dată să experimenteze acest lucru’’.

Gemetele tot mai puternice trădau apropierea orgasmului de ambele părţi şi într-o zvâcnire comună şi-au dat amândoi drumul. Corina într-un ţipăt ascuţit, Dănuţ într-un geamăt înfundat acompaniat de tremuratul corpului, care se zguduia de spasmele plăcerii. Corina abia mai reuşea să-şi ţină cumpătul, era într-o stare care semăna foarte mult cu leşinul. S-a uitat speriată la ceas:

– Doamne, trebuie să plec. Dănuţ, nici nu ştiu ce să zic, a fost o experienţă extraordinară!

Prietenul meu a luat-o în braţe şi dezmierdându-i părul şi faţa, şi-a lipit buzele senzuale de ale ei, într-un sărut pătimaş, care ar fi ridicat şi morţii. A plecat aproape în fugă, hainele le trăgea şi le aranja pe ea pe scări. Cine ştie ce minciună îi spusese soţului ei, ca să rupă din programul lor comun cele două ore. Cu siguranţă că era stresată să nu îi descopere soţul adulterul, dar senzaţiile trăite au meritat orice efort.

Ştiam că nu va uita cât trăieşte această experienţă, dar în sinea mea eram sigură că nu se va repeta. Poate cu alt partener, dar nu cu Dănuţ. Important este că i s-a deschis apetitul spre schimbare, spre experimentare. De asta, parcă gelozia mea se mai liniştise şi undeva în adâncul sufletului meu, ştiam că eu sunt altceva. Ani la rândul am fost complexată că sunt grasă, că sunt femeia pe care nu şi-o doresc bărbaţii, că pe mine nu mă vrea nimeni.

Apoi, dintr-o dată mi-a explodat mesageria, am primit sute de cereri de prietenie şi toţi voiau să mă cunoască şi să facă sex cu mine. Puteam să fac ce selecţie voiam şi să-mi aleg preţ de o aventură, orice tinerel frumos, dornic de un sex fără obligaţii. De acum eram conştientă de capitalul pe care îl aveam, senzualitatea, sexualitatea cu care m-a înzestrat D-zeu.

Chiar şi mai grasă decât idealul de frumuseţe al revistelor de modă, era un atu serios în faţa consoartelor mele, care nu aveau nimic mai mult unele dintre ele, decât două beţe înfipte în fund. Aşa că, după ce uşa s-a închis, am uitat de tot de imaginea Corinei şi mi-am luat iubitul în primire. De ce să nu fiu eu o femeie deşteaptă, care chiar ştie să se comporte ca o femeie deşteaptă?

Mi-am încolăcit braţele în jurul gâtului vânjos al iubitului meu şi mi-am apăsat gura peste buzele care tocmai o dezmierdaseră pe Corina. Mi-am desfăcut capotul de mătase şi am eliberat ţâţele mele imense cu aureolele lor mari şi pufoase. Dănuţ şi-a băgat faţa între ţâţele mele şi ţinându-le pe lateral, le săruta şi le presa cu putere. M-am lăsat pe spate pe pat, el deasupra mea, mădularul erect alunecase între cele două bucăţi de carne şi ţinându-le apăsate, îmi futea ţâţele cu penisul lui falnic.

– Ahhhh, ce dor mi-a fost să-mi bag penisul între sânii tăi imenşi! Ador acţiunea asta! Doamneee, cât de bine este! Ce bună eşti de pulă!

M-a întors apoi cu spatele la el, m-a pus şi pe mine capră, mi-a tras palme puternice peste buci, până s-au făcut rozalii. Nu îmi păsa.

– Vreau să te penetrez anal! Mi-a făcut poftă Corina, cu fesele ei plăpânde. Îmi era milă să i-o trag, era ca o copilă, dar bucile tale imense trebuiesc penetrate, trebuiesc făcute ferfeliţă, treci aici!

Cu lubrifiantul care îmi inundase labiile din abundenţă, luat pe vârful penisului, fără o încălzire prealabilă, Dănuţ şi-a implantat mădularul în anusul meu strâmt. Prima mişcare mi-a provocat durere, dar apoi muşchii s-au relaxat încet şi plăcerea pusese stăpânire pe tot corpul meu.

– Doamneeee, ce-mi place ce faci cu mine? Mai vreauuuu!

Se mişca cu viteză în anusul meu, senzaţia era ciudată, iar plăcerea provocată de penetrarea orificiului anal, era ceva cu totul special. Noi nu obişnuiam să facem des acest lucru, dar puţinele ocazii în care ne-am bucurat de orgasmul anal, au fost cu adevărat speciale. Amândoi am ajuns foarte repede la orgasm, el pentru că orificiul meu anal era strâmt, eu pentru că senzaţia era cu totul specială.

A plecat duminică, l-am condus la gară, după o noapte încununată de multă iubire. Niciunul dintre noi nu a mai pomenit-o pe Corina. Dănuţ este un adevărat sex guru şi eram perfect conştientă, ca oricând va avea ocazia să iniţieze vreo doamnă sau domnişoară în tainele sexului, o va face cu multă dăruire şi deosebită plăcere.

De la începutul relaţiei noastre am punctat acest lucru. Şi tocmai această libertate în acţiunile noastre, faptul că iubirea dintre noi era mai puternică decât micile gelozii momentane, ne-a păstrat vie relaţia, în pofida distanţei. Suntem perfect conştienţi ce însemnam unul pentru celălalt şi am reuşit să construim o legătură indestructibilă între noi, prin foarte mult sex de calitate, senzualitate şi iubire.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Imaginea excitantă din telefon (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura