Orice, pentru a-mi atinge scopul! (9)

… În drum spre casă m-am oprit la un magazin să cumpăr o şampanie. Urma să sărbătoresc ascensiunea mea în carieră alături de soţia mea. O parte din merit se datora ei şi nu puteam să mă prefac că ea nu a contribuit cu nimic, chiar dacă până la urmă am rămas unicul candidat pe acest post. O fi fost meritul dlui Ispas sau nu… Nu voi ştii vreodată! …

Soţia m-a întâmpinat bucuroasă, sărindu-mi imediat în braţe, aproape să scap sticla de şampanie din mână. Ştia de vestea extraordinară. O sunasem imediat ce am aflat vestea. Lucia a venit cu două pahare de şampanie, eu am deschis sticla. Am băut amândoi din pahar… Pentru dulcea victorie!… Pentru noi!… Pentru tot ce ne poate aduce viitorul!

– Să ştii că tot nu-mi vine să cred că mi-au oferit postul de director executiv…

– De ce spui asta? Poate că meritai. Ai ceva ani în firmă, ai arătat că ai potenţial. În spatele tău stau lucrurile bune pe care le-ai făcut pentru ei.

– Poate că ai dreptate. Mă tot gândesc dacă tot pe mine mă alegeau dacă nu eram singurul candidat. Oare mă mai alegeau pe mine?

– Nu ai aflat de ce s-a retras acel tip?

– Nu. Nici Adina nu ştie. Directorul nu i-a spus, nici ea nu a insistat să-l tragă de limbă. Cred că acum nu mai contează. Sunt noul Director Executiv al firmei!… Daaa…

– Da, iubitule, eşti noul director executiv. Ce urmează acum? I-ai făcut o promisiune şefului tău, cum o vei onora?

– Am uitat să-ţi spun ce am vorbit cu el în birou. La ceva vreme după ce toată lumea aflase, m-a chemat la el în birou să-mi amintească că noua funcţie implică un angajament mult mai serios, iar cei care m-au susţinut pentru ca eu să-l obţin, vor dori ca să nu-i dezamăgesc.

– Vei avea mult de muncă de acum înainte…

– Da, aşa este… După câteva chestii pe care mi le-a spus, a amintit şi de promisiunea noastră.

– Aşa… Ce a zis?

– Vrea să onorăm această promisiune, dar în condiţiile lui.

– Adică?

– Bănuiesc că şi tu te gândeai să-l invităm din nou la noi acasă, nu-i aşa?

– Da, aşa mi se părea firesc, mai ales că a mai fost.

– Tocmai! Se pare că nu se simte în largul lui. Data trecută a plecat fără să se întâmple nimic pentru că s-a inhibat, ştiind că eu sunt acasă şi că oricând vă puteam surprinde.

– Şi cum doreşte atunci?

– Voi doi la un hotel, eu nu voi fi prezent. Asta este dorinţa lui.

– Am înţeles. Bun! Dacă asta îşi doreşte, ai avea ceva împotrivă să se întâmple asta? Schimbă cu ceva datele problemei?

– Nu am nimic împotrivă, deşi, ca să fiu sincer, mi-ar fi plăcut să fiu şi eu acolo, să văd. În acest moment contează doar ca să ne achităm de promisiune, iar restul nu mai contează.

– Da, aşa zic şi eu. Ţi-a spus când îşi doreşte să se întâmple asta?

– Asta nu. Bănuiesc că îmi va comunica… dacă se va întâmpla săptămâna asta, ce a mai rămas din ea, sau săptămâna viitoare.

– Aşteptam să stabilească el ziua, bănuiesc că el se va ocupa de hotel.

– Cred că da. Aşa mi se pare firesc.

– Până atunci, îţi propun ceva. Hai să facem un duş amândoi, să ne răsfăţăm, apoi să ne iubim în dormitor, ce zici?

– Nu este rea deloc ideea ta. Haide!

Soţia mea a pregătit totul. Cada plină de apă, multă spumă, lumânărele parfumate amplasate strategic. Când a fost totul pregătit m-a chemat şi pe mine. Venisem gata dezbrăcat. Din obişnuinţă am aprins lumina la baie, deşi nu era necesar. Mi-am dat seama de gafă şi am stins-o. Ne era suficientă lumina degajată de lumânările amplasate de ea.

– Iubitule, haide, de când te aştept! Cred că s-a răcit şi apa.

– Mai devreme m-ai chemat şi am şi venit. Nu a avut timp apa să se răcească.

Mă pregăteam să introduc un picior în cadă, încrezător. Auu… aauuch… frigea. Aşa mi se părea mie. Nu ştiu cum rezistă femeia asta într-o apă atât de fierbinte. Mi-a luat ceva timp până când m-am obişnuit cu temperatura apei. În sfârşit, băgat în apă. Nu m-am aşezat la picioarele ei, aşa cum mai fac de obicei. S-a dat mai într-o parte şi mi-a făcut loc să mă aşez la spatele ei.

– Iubitule, ţine-mă în braţe! Iubeşte-mă! Alintă-mă!

S-a lăsat cu trupul peste mine, întinzându-se cât îi permitea cada. Am prins-o cu braţele. Mâinile alunecau pe trupul ei. Am insistat cu degetele asupra sfârcurilor, plimbându-mi degetele în jurul lor, ca într-un joc erotic, mai mult ca să o aţâţ. Îi plăcea şi ei, evident. Torcea ca o pisicuţă, se alinta, în timp ce o sărutam pe obraji, la tâmple şi deasupra capului.

De spălat, a fost mai mult un spălat superficial. Cea mai mare parte din timp am petrecut-o nefăcând nimic, stând îmbrăţişaţi şi sărutându-ne din când în când. Lucia mi-a zis că s-a răcit apa şi că trebuie să iasă, deşi tot mi se părea caldă. Mă rog, fiecare trup cu preferinţele sale. A ieşit din cadă, şi-a luat halatul peste trupul gol şi mi-a spus:

– Te aştept în dormitor, iubitule!

Îmi doream să stau singur în cadă, lungit cât îmi permitea dimensiunea ei. Ador să fac asta. M-am întins cât am putut, capul lăsat în jos, apa până la nivelul bărbiei. Aş mai fi stat, face parte din răsfăţul meu, dar mă aştepta soţia mea în dormitor. Rămânea să las asta pe altă dată. Acum aveam lucruri mult mai importante de făcut.

Observasem de când am intrat halatul meu atârnat în cui. Lucia l-a adus ca să-l îmbrac. De obicei nu ies cu halatul pe mine din baie. Acum mi se părea că este un moment potrivit, iar dacă soţia mea l-a adus, mi-am zis că ar trebui să-l îmbrac. S-a mirat când m-a văzut purtând halatul cumpărat de ea.

– Îmi place când ieşi din baie purtând halatul. Mi se pare mult mai masculin. Să faci asta mai des!

– Bine. Nu promit, dar îmi voi da silinţa!

– Vino lângă mine!

Am urcat pe pat aşa cum eram, înfăşurat în acel halat. Ne-am prins cu braţele unul pe altul, apoi buzele s-au lipit între noi. Ea s-a lipit de mine, piciorul stâng şi-a făcut loc printre picioarele mele. A reuşit să-şi facă loc până a ajuns la bărbăţia mea. Mi-a simţit penisul semi erect, ce prinsese viaţă. Îşi freca piciorul de zona mea intimă. Când a simţit că este foarte tare, a băgat mâna pe sub halat şi mi-a prins penisul. Imediat ce l-a luat în mână… a oftat scurt. Ca o mirare, surprinsă de ceea ce găsise.

M-a împins să mă întind pe spate. S-a urcat deasupra mea, mă săruta pe obrăji, pe buze, pe bărbie. S-a gândit la un joc. Un joc pe care noi nu l-am mai făcut de mult. Un role play erotic. Soţia mea devenise dintr-o dată noua mea secretară.

– În seara asta eu sunt noua ta secretară! Ai ceva împotrivă?

– Nuuu, chiar deloc!

– Foarte bine!

– Şi ce ai de gând să faci?

– Dle Director Executiv… sunt la dispoziţia d-voastră! Să mă bag sub birou şi să vă sug pula? Vreţi să mă aşezaţi pe birou pe spate, cu picioarele în sus şi să mă futeţi adânc în pizdă? Cum doriţi să începem?

– Mmhhh… nu este rău deloc! Pentru început, merit un sex oral…

– Chiar am să vin la tine la muncă într-o zi, mă voi băga sub birou şi îţi voi suge pula! Nu mă interesează de colegi, te descurci!

– Mă excit de pe acum… aaahh…

Lucia s-a lăsat în jos. Mi-a deschis halatul. Pe măsură ce aluneca pe trupul meu, mă săruta pe piept, pe sfârcuri… mmhh… pe abdomen. Penisul s-a lovit de sânii ei. Cât de curând, acesta urma să fie captiv în gura ei pofticioasă. O să-l mănânce pe şeful meu cu fulgi cu tot. Îl şi imaginam… Cum el gemea, complet surprins de modul cum soţia mea se pricepe să facă sex oral. Tare aş fi vrut să văd acel moment….

Mintea plecase pe câmpii. Soţia mea m-a trezit la realitate. După câteva săruturi de-a lungul penisului, l-a prins între buze… aahhh… Priveam înmărmurit. În orice clipă putea să-l cuprindă pe tot. Doar aşteptam acel moment. Încă se afla la mişcările de încălzire… aaahh… Când nu anunţa nimic de intenţia ei, şi-a lăsat capul în jos şi mi-a prins tot penisul.

Buzele lipite la baza lui. Se uita la mine, studiindu-mă. Cred că în acele momente aveam o faţă de prost, la felul cum îmi manifestam uimirea şi satisfacţia. Nu ştiu cât de mult poate să stea aşa în acea poziţie, nu am cronometrat niciodată acest moment. La uşurinţa pe care o arată şi faptul că nicio clipă nu are dificultăţi de respiraţie, sigur ar putea să ducă destul de mult.

Şi-a ridicat capul, buzele până la vârf, a urmat câteva curse de-a lungul penisului, de sus până jos, cu mişcări tot mai rapide. Iniţial, am crezut că doreşte să meargă până la final, să ejaculez oral, apoi m-a luat prin surprindere când s-a ridicat brusc. M-a încălecat, aşezată în genunchi. Şi-a potrivit penisul şi s-a lăsat încet în glandul meu. Când a intrat tot, s-a descheiat la halat, dar nu s-a dezbrăcat de el, doar l-a tras în pic pentru a dezgoli trupul.

Aşezată în poziţie verticală, spatele drept, capul lăsat pe spate, fluturându-şi părul. Se ridica şi cobora încet, gemând uşor. Am întins mâinile şi i-am prins sânii. Sfârcurile erau deja întărite de la baie, acum păreau şi ţuguiate. Îi frământam sânii tot mai ferm, strângându-i cu mâinile mele. Gemea tot mai tare, se mişca tot mai rapid. S-a aplecat încet către mine, sprijinindu-se cu mâinile de pieptul meu.

O trăgeam spre mine, să se întindă deasupra mea, dar ea opunea rezistenţă. Îmi doream să-i sug sânii, să-i muşc, să trag cu dinţii de acele sfârcuri. Soţia mea prefera să mă călărească în acea poziţie. În afară că penisul se afla adânc în interiorul ei, şi o trăgeam de sâni, aveam impresia că nu fac nimic special. Doar că stau să fiu călărit.

Am prins-o de mijloc, m-am răsucit cu ea pe pat. Speram să nu pierdem contactul dintre noi, dar nu mi-a reuşit. Ea aşezată pe spate, eu deasupra, poziţionat între picioarele depărtate. Mi-am înfipt penisul violent în vagin, făcând-o să geamă lung. Cu unghiile mă zgâria uşor pe spate. Mi-am amintit de întâlnirea în trei cu Adina. Îmi păruse că i-a plăcut atitudinea mea mai dominantă. Era un moment potrivit să experimentăm un astfel de moment.

I-am prins ambele mâini, le-am ridicat deasupra capului, ţinându-le pe amândouă de la încheietură. Reuşisem să-i ridic picioarele pe umerii mei. Mâinile ţinute captive, picioarele imobilizate… penisul adânc în vaginul fierbinte. Ne-am uitat unul la altul câteva momente, ochi în ochi de la distanţă foarte mică. Voiam să observ vreo urmă de teamă în ochii ei. Ceea ce mi-a spus ulterior m-a făcut să iau atitudine şi să continui.

– Fute-mă, dle Director Executiv!… Pedepseşte-mă, am fost o secretară rea! Foarte rea!

– Mmmm… Cu siguranţă! Ai fost foarte rea, meriţi să fii pedepsită foarte tare! Cred că ştiu cum să aplic această pedeapsă!

– Fute-mă, dle Director Executiv!… Fute-mă!

Cuvintele ei mi-au oferit un imbold maxim. Au urmat câteva mişcări nu foarte rapide, un du-te-vino lent, ca apoi să măresc ritmul foarte tare. Mă mişcam atât de tare, penisul culisând cu putere în vagin, se auzeau zgomote de la cele două trupuri ce se loveau constant de fiecare dată. Începuse să-mi placă noua latură a personalităţii mele. Aş fi vrut să continui în această poziţie, dar am realizat că soţia mea stă inconfortabil. Grimase pe faţă se instalase, însă ea nu mi-a spus nimic.

Posibil să fi fost de la încheietura mâinilor, pe care le ţineam ferm în mâna mea, sau poate, picioarele îi oferea acel disconfort. Nu am întrebat-o, nu i-am zis nimic, însă trebuia să schimb ceva. I-am eliberat mâinile, apoi picioarele. Nu am lăsat-o să respire prea mult. Am întors-o cu faţa în jos, apoi m-am întins peste trupul ei. Penisul poziţionat între fesele ei, lăsându-mă greu peste trupul ei.

– Îţi place, dna secretară? Mai vrei să te pedepsesc?

– Daaa… Fute-mă tare!

Mi-am potrivit penisul în vagin. I-am tras capul spre mine pentru a o săruta apăsat, în timp ce măream ritmul, lovindu-mă tot mai tare de fesele ei. Îşi ridicase uşor bazinul. O mână a băgat-o pe sub ea, direct spre zona fierbinte. O simţeam cum se încordează, gemetele din ce în ce mai zgomotoase.

Ritmul destul de alert, obosisem un pic, aveam ne voie de un mic repaus. Penisul adânc în vagin. Îl retrăgeam încet, apoi împingeam la fel de încet. Aveam nevoie doar de un pic de respiro după ritmul rapid. Îi plăcea senzaţia. Îmi retrăgeam penisul până aproape să iasă, apoi îl împingeam înapoi. La ultima mişcare, am ieşit cu totul afară. Am încercat să-l introduc înapoi, fără să mă ajut de mână, dar nu am reuşit. Cumva, vârful era direcţionat un pic mai sus, către orificiul anal.

Soţia mea, văzându-mă nehotărât, mi-a spus la un moment dat… Acolo este bine!… Nu am mai stat mult pe gânduri. Am împins uşor penisul către orificiul anal… O mică rezistenţă la început. M-a ajutat şi ea, ridicându-şi mai mult bazinul, cu o mână se trăgea de fese. Intrase… aaahh… După câteva curse du-te-vino mai lente, am realizat că pot să măresc ritmul.

Mă mişcam din ce în ce mai rapid, penetrând-o anal. Am prins-o cu o mână de păr şi i-am ridicat capul spre mine. I-am căutat gura să o sărut. Ea se freca între picioare, eu mă mişcam rapid, penetrându-i funduleţul sexy. Dintr-o dată, i-am simţit trupul zguduindu-se… aaahhh… ţipând de plăcere. Incitat de gemetele ei şi de modul cum se manifesta, încordat la maxim, gâfâind puternic… mi-am împins penisul adânc… aahhhh… lăsând sperma să-i umple interiorul.

Aproape epuizat. Părea că îmi este foarte greu să mă dau jos de pe trupul ei. Şi totuşi, a trebuit să mă dau la o parte. Aproape că o strivisem cu greutatea trupului meu. …

… citeste partea a zecea …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

… citeste partea a patra …

… citeste partea a cincea …

… citeste partea a sasea …

… citeste partea a saptea …

… citeste partea a opta …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Orice, pentru a-mi atinge scopul! (9)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura