Blonda din club mi-a sucit minţile (1)

Cu gândul la club, cu gândul la distracţie, poate urma să întâlnesc vreo tipă. Nu-mi făceam planuri mari că voi întâlni vreo fată singură, dar era un punct de plecare, plus că nu aveam chef să stau în acea sâmbătă seara acasă. Simţeam nevoia să ies, să ies din rutina cotidiană. După câteva apeluri telefonice, am reuşit să mobilizez încă trei prieteni şi am plecat spre club. …

Cum era de aşteptat, lume multă, muzica tare de-ţi ţiuiau timpanele. Fete frumoase, îmbrăcate cât mai ispititor. Aproape că-mi ieşeau ochii din orbite privind la fetele ce defilau prin jurul meu. După ceva timp, mi-a atras atenţia o tipă blondă. Minunată! Îmbrăcată cu o rochie albă, largă, foarte subţire, prinsă pe umeri de două şnururi, lungă până la jumătatea coapselor. Sutien nu purta. Sânii nici prea mici, nici prea mari… suficienţi, aş putea spune. Încălţată cu o pereche de bocanci negri.

Din momentul în care am văzut-o, i-am urmărit fiecare mişcare. Ce anume făcea, cu cine intra în contact, cum dansa… tot. Ochii îmi erau îndreptaţi doar spre ea. Nu mă mai interesa nicio altă fată din club. Aş fi vrut-o doar pe ea. Ca şi aspect fizic, aducea la înfăţişare şi trup precum Mihaela Cernea din anii de glorie al trupei Class. Uşor rotunjoară la faţă, subţirică, coapse pline. Magnifică!

Îmi plăcea atât de mult acea fată, încât, dacă mi-ar fi spus în acel moment că… eu trebuie mă pun în genunchi, să vin în văzul tuturor, până la ea şi să-i dau limbi în pizdă, în timp ce ea se afla aşezată pe un scaun… aş fi făcut-o fără să clipesc.

Îmi era clar că tipa nu era de nasul meu. Eram convins că are un super prieten. Şi avea un super prieten sau iubit… ea ştia mai bine ce reprezenta acel bărbat pentru ea. Era un tip de culoare, uşor nebărbierit, părul cârlionţat, destul de înalt. Îmbrăcat cu o pereche de blugi strânşi în talie şi lărgi până jos. Un tricou alb ce ieşea în evidenţă la lumina albăstruie din club, iar pe deasupra o cămaşă înflorată, scoasă din pantaloni, deschisă la nasturi până jos.

În prima fază nu am crezut că sunt împreună, dar apoi când am văzut că s-au luat în braţe şi se sărutau pasional la 4-5 metri de mine, am realizat că au venit împreună. Faptul că tipa avea un prieten / iubit de culoare, nu mă deranja absolut deloc, deşi, poate, invidia mea ieşea la suprafaţă. Evident că eram invidios pe acel tip, aş fi ipocrit să mă ascund. Partea care m-a deranjat a fost alta.

Blonda, părea destul de ameţită la un moment dat, după ce consumase câteva pahare de cocktail. Tipul de culoare venea la ea, conversau ceva… doar ei ştiau ce îşi vorbesc. Ea îl prindea cu braţele pe după gât, apoi se sărutau pasional minute în şir. După ce terminau de sărutat, tipul se ducea la prietenii lui, ce se aflau ceva mai departe. Habar nu aveam ce vorbeau, dar după cum gesticulau, privind spre tipa blondă, îmi era clar că ei râdeau de ea. Şi nu o dată, au făcut asta de mai multe ori.

În acel moment, invidia asupra tipului de culoare a dispărut total, lăsând loc frustrării şi a dispreţului pentru gesturile pe care el le făcea în public împreună cu prietenii lui. Nu aveam idee cum era blonda ca şi personalitate, dar nu mi se părea corect ca o tipă aşa de frumoasă ca ea să fie tratată precum o jucărie de acel tip. Nu aveam idee cu ce se ocupa el, dacă ea stătea cu el doar pentru bani, în cazul în care tipul avea bani, deşi după cum era îmbrăcat, hainele de pe el nu păreau de la orice butic.

Tipul îşi bătea joc de la distanţă de prietena lui, în public, pentru că putea să facă asta. Îmi era clar că fetele roiau în jurul lui, iar el se vedea ca fiind o persoană importantă. În mintea lui, îşi permitea să-şi bată joc de orice femeie pe care o întâlnea… îşi permitea să facă asta!

Prietenii mei au fost mai abili decât mine. S-au orientat destul de repede şi au întâlnit fiecare câte o fată singură. Dacă eu m-am cramponat să privesc la tipa blondă, ce nici în vis nu cred că aveam o şansă să o scot în oraş, am rămas pe dinafară. Au venit la mine să mă întrebe ce fac. Eu doar priveam de la distanţă la tipa blondă.

Am observat că în cele trei dăţi când s-a dus la baie, s-a dus singură, nu s-a dus însoţită de nimeni. Mă aşteptam ca una din prietenele ei să o însoţească, mai ales că se vedea după mers că aburii alcoolului îşi făcuse efectul. Ultima dată când s-a dus la baie, mă gândeam că ar fi bine să mă duc după ea, să o aştept afară, iar când urma să iasă, să intru în vorbă cu ea. Până aici planul părea perfect, mai puţin faptul că nu aveam idee cum să o abordez. Cum să vorbesc cu ea, ce anume să-i spun pentru a-i capta atenţia?

Am dat pe gât tot ce mai aveam în sticla de bere şi m-am dus către baie. Am ajuns acolo, aşteptam afară ca ea să iasă. Aveam emoţii cât casa, habar nu aveam ce să-i spun. Aveam două variante… ori îmi venea ceva spontan şi îi spuneam fără să gândesc prea mult, ori mă mulţumeam să o văd mai de aproape şi o lăsăm să treacă pe lângă mine.

În aglomeraţia de acolo, fete care se duceau spre baie, altele ce ieşeau, eu poziţionat cât mai aproape de uşă, ca să nu o ratez. Încercam să fac loc la trecere, în acelaşi timp să nu lovesc pe cineva. Nu ştiu cum de s-a întâmplat, dar în momentul în care m-am întors cu faţa către baie, blonda mi-a apărut în faţă şi ne-am ciocnit fără să vrem. Mai mult decât atât, m-a lovit şi cu fruntea de bărbie.

Am văzut-o speriată ca urmare a acestui incident. Dintr-o dată nu mai părea ameţită, la fel cum era când a plecat spre baie. Posibil că s-a spălat cu apă rece pe faţă şi asta a mai trezit-o un pic. Părea foarte interesată să afle că sunt bine. A stat lângă mine, şi-a cerut scuze în multe moduri. Nu aveam cum să mă supăr pe ea, chiar dacă lovitura aplicată de ea, a fost destul de tare.

– Cum să te ajut? Eşti mai bine? Te rog să mă ierţi!… Ce pot să fac pentru tine?

– Să plecăm de aici, amândoi!… am zis eu din senin.

– Cum să plecăm amândoi?!… spuse ea nedumerită.

– Pur şi simplu. Ne îndreptăm spre uşă şi plecăm. Îmi place foarte mult de tine.

– Nu pot pleca, am prieten… sigur m-ai văzut în preajma lui.

– Da, am văzut. Am văzut când v-aţi sărutat, am văzut şi când s-a dus la prietenii lui şi făcea mişto de tine… de fiecare dată când pleca de lângă tine. Nu te merită! Meriţi mai mult decât un tip arătos, dar care nu ştie să te aprecieze.

Durerea părea că a dispărut. În emoţiile mele, am reuşit să-i spun la ureche tot ce mi-a trecut prin cap pe moment. Blonda s-a uitat la mine cu ochii mari. Poate că ştia în sinea ei că am dreptate. Cred că nu se aştepta ca cineva să-i spună acele lucruri, mai ales eu, ce eram un străin, pe care îl văzuse pentru prima dată. Se uita spre mine cu ochii mari, şi nu spunea nimic.

Aşteptam să aflu reacţia ei. Discursul meu a avut sau nu efectul scontat? Mă pregăteam să renunţ. Trecuse mai multe momente în care ea nu a zis nimic şi mă gândeam că poate este mai bine să las lucrurile aşa cum sunt. Nu era treaba mea cu cine se întâlneşte ea, nu era treaba mea să o ajut să conştientizeze că tipul de lângă ea doar îşi bate joc, şi nimic mai mult. Mă pregăteam să plec, să trec pe lângă ea, când, m-a prins de braţ, s-a apropiat de mine şi mi-a spus:

– Haide!

– Vorbeşti serios?… am zis eu, vizibil surprins de faptul că ea a acceptat.

– Da, vorbesc serios!… Pe unde o luăm să nu mă vadă prietenul meu?

– Vino după mine!

Prietenul ei, nu avea nicio treabă de faptul că ea dispăruse din peisaj de atâta timp. Nu s-a interesat vreo clipă de existenţa ei. Până când am ieşit din club împreună cu frumoasă blondă, a stat numai cu prietenii lui. Reuşisem să găsesc un culoar de trecere prin mulţime, opus zonei unde se afla el. Ieşiţi la aer, blonda a părut că s-a trezit complet din ameţeala de la băutură. Mergeam încet unul lângă altul, în toiul nopţii, pe aleile pustii din jurul parcului din apropierea clubului.

– Mirabela… zise ea, zâmbind larg, întinzând mâna spre mine.

– Cosmin. Îmi pare bine!

– Şi chiar mă placi atât de mult?

– Care băiat nu te-ar place? Arată-mi unul care să spună asta!

– Să nu-mi spui că te-ai uitat toată seara la mine!

– Exact asta am făcut. Venisem în club cu câţiva amici, ei şi-au făcut de cap. La un moment dat i-am văzut ţinându-se de mâna cu fete cunoscute în club. Iar eu… am stat şi te-am privit. Am văzut tot, nu ştiu ce anume aţi vorbit, dar de văzut… v-am văzut.

– Ce gândeai în acele momente când mă priveai?

– Că tipul este un norocos să te aibă. Asta până am văzut prima dată că făcea mişto de tine cu prietenii lui. Apoi, în toate dăţile când a plecat spre prietenii lui, după ce v-aţi sărutat. Din acel moment am simţit doar dispreţ la adresa lui.

– De ce?

– Nu se poate să-şi bată joc de tine. Nu meriţi aşa ceva! Nicio femeie nu merită aşa ceva!

– Ce drăguţ din partea ta!

– Se pare că unii îşi permit să facă asta. Au şansa să întâlnească mai multe fete, iar pentru ei… cred, nu sunt absolut convins… fetele sunt doar nişte jucării, şi atât.

Mirabela s-a oprit, m-am oprit şi eu. A venit mai aproape de mine, s-a uitat atent în ochii mei, m-a atins încet cu mâna stângă pe braţ, s-a ridicat încet pe vârfuri şi m-a sărutat scurt pe buze. Mă simţeam cel mai fericit băiat din lume. La exterior, arătam calmitate, stăpânire de sine, autocontrol, dar la interior se ducea o adevărată petrecere. În sufletul meu părea o petrecere ca de Revelion, mare chef, nebunie maximă.

Am prins-o cu braţele, am tras-o încet spre mine şi am sărutat-o apăsat pe gură. Nu s-a împotrivit deloc, chiar şi-a lăsat mâinile libere pe lângă corp. Strigătele enervante ale unor tipi ce se aflau într-o maşină, ce abia trecuse pe lângă parc, ne-a întrerupt sărutul. În liniştea nopţii ne-a speriat pe amândoi strigătele lor.

Unul dintre prieteni mi-a trimis mesaje. Nu ştiau unde sunt, nu apucasem să le spun nimic. Am ieşit din club fără să-i mai văd. Mesajele lui curgeau unul după altul. A trebuit să-i răspund că sunt bine şi că nu pot vorbi în acel moment. Până am terminat de scris, Mirabela s-a aşezat pe o bancă din apropiere. M-am aşezat lângă ea. I-am prins mâna, degetele s-au prins între ele. A urmat o privire scurtă între noi. Zâmbea foarte frumos.

Fără să mai spunem nimic, ne-am apropiat unul de altul, i-am căutat buzele să o sărut din nou. Ea a venit spre mine, buzele s-au apropiat. Ne-am eliberat mâinile şi ne-am prins cu braţele. Ne sărutam apăsat, destul de pasional. Îmi doream enorm de mult să o văd goală în faţa mea, deşi rochia ei, abia îi acoperea trupul.

Plimbându-mi mâinile pe linia trupului şi pe spate, la un moment dat mi-am dus mâna către sânul ei. Nu a fost ceva premeditat, dar s-a întâmplat. Nu a zis nimic că i-am atins sânul. L-am prins cu toată mâna, masându-l uşor. Când am plecat din club, ea era încălzită de la dans, de la alcool. Cât timp am stat afară, căldura trupului s-a risipit imediat. Îi era rece. Ea în rochie de vară, eu în tricou. Eu mai rezistent, în schimb ea mi-a spus:

– Îmi este frig!

– Vrei să mergem la mine?

– Daa…

– Nu sunt singur acasă, părinţii dorm, dar nu ne deranjează nimeni.

– Bine.

Înainte să căutăm un taxi, şi-a deschis poşeta minusculă, prinsă cu o bretea foarte lungă, şi-a scos telefonul şi l-a închis. …

… citeste partea a doua …

PS: Stiu ca in poze se afla o bruneta, iar rochia este rosie si nu este alba precum in poveste, dar nu am gasit alte poze mai bune.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Blonda din club mi-a sucit minţile (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura