Întâlnirea

image
… După episodul ratat în care am rămas statuie şi am privit-o în autobuz, mi-am propus să o găsesc pentru că-mi doresc să o am alături măcar pentru o noapte. După câteva săptămâni am reuşit să o găsesc în aceeaşi zonă a oraşului în staţia de autobuz și mi-am propus să o abordez și să stabilim o întâlnire.Era ziua cea mare, urma să vină la mine să luăm cina împreună. Eram foarte agitat. Nu găseam nimic potrivit cu care să mă îmbrac. Mâncarea s-a ars. Părea că va fi o cină ratată… se apropria ora de întâlnire …

În timp ce căutăm o soluţie se auzi sunetul strident al soneriei. Ea trebuia să fie. Şi am avut dreptate, am văzut-o pe vizorul de la uşă. Am deschis uşa, am văzut-o şi am rămas blocat.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă semitransparentă, formele ei prindeau viaţa. Părul ei blond era lăsat uşor pe spate lăsând umerii dezgoliţi. Încălţată cu pantofi cu toc, picioarele păreau de vis. În timp ce o analizăm ea îmi spune:

– Se pare că ţinuta pe care am ales-o este pe placul tău … pot intra?

– Da.. da… da, cum să nu, i-am spus, având o voce fără vlagă.

Îi explic că cina este compromisă şi că ar fi bine să mergem la un restaurant. Ideea mea nu i s-a părut rea, dar a ales să rămânem acasă. Pentru că ne era foame, am comandat câte o pizza.

Discuţiile noastre păreau interesante pentru amândoi, numai că, ochii îmi fugeau pe trupul ei şi acest lucru cred că l-a observat şi ea. Cum puteam să fiu la fel de concentrat când în faţa mea stătea o femeie grozavă, cu un decolteu generos? Picioarele ei îşi schimbau des poziţia, de pe un picior pe altul, parcă pentru a mă face atent.

În tot acest timp muzica lentă se auzea în surdină. Voiam să o strâng în braţe, păream timid în mişcări şi atitudine, dar nu voiam să o sperii.Soluția a venit din partea ei:

– Îmi place această melodie, vrei să dansăm?

– Mi-ar face plăcere, chiar voiam să te întreb dar mi-ai luat-o înainte.

Dansam încet, ţinându-ne în braţe, mâinile mele o ţineau uşor de şolduri, iar ea mă ţinea de după gât şi îşi lăsă capul peste umărul meu. Paharul ei cu vin roşu era pe jumătate consumat, nu cred că se îmbătase din jumate de pahar.

Poate savura melodia, trăia clipa în timp ce noi dansam iar respirațiile noastre se auzeau sacadate. Mirosul parfumului ei mă înnebunea, voiam să o sărut, penisul dădea semne de trezire. Aş fi vrut să presez corpul meu de al ei, dar nu ştiam cum va reacţiona la penisul meu semierect.

Mă gândeam la ce o să zică dacă tot ea va face următorul pas. O să creadă că nu am iniţiativă, că nu sunt bărbat. Melodiile curgeau, mă lipisem de ea din ce în ce mai tare, penisul se întărise şi nu părea să o deranjeze. Capul meu se sprijinea uşor de al ei, adulmecând mirosul parfumului senzual.

Într-o clipă de rătăcire, buzele mele i-au dat un sărut pe gât. A urmat şi al doilea, iar ea nu a reacţionat. M-am oprit din sărutat şi am continuat contrariat dansul. Apoi, se auzi vocea ei:

– Ştii cum se cheamă ceea ce ai făcut mai devreme?

– Nu, îi răspund.

– Seducţie. Îşi ridică capul de pe umărul meu, se uită în ochii mei şi începe să mă sărutate pe buze, iar apoi brusc se retrage şi rămâne cu ochii închişi şi cu capul lăsat uşor pe spate. Am sărutat-o lung, în timp ce mâinile noastre se jucau pe trupul celuilalt.

– Cred că este timpul să mă însoțești dincolo, i-am spus și am luat-o în braţe îndreptându-ma spre dormitor …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Întâlnirea”

  1. Proza de tip nou cu descrieri predominat sexuale, o idee poate veche dar nemaiscrisa de nimeni pana acum. Sunt convinsa ca o carte pe care ai tipari-o s-ar vinde poate mai bine decat revista Play boy – nu mai sta pe ganduri! Succes!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: