Dorinţa

pexels-photo-230986
… Am ajuns acasă, dar gândul meu era tot la ea. Greşeala de o lăsa să plece fără măcar să o pot aborda mă apasă. Nu mai conta faptul că, poate avea pe cineva, sau pur şi simplu nu eram pe placul ei, mă chinuia ideea că imaginaţia mi-a luat-o înainte şi că nu m-am concentrat suficient cât să fac ceea ce trebuia, să facem cunoştinţă.

Seara nu-mi ardea de mâncat, eram cu gândul în altă parte. Imaginea de peste zi era adânc întipărită în minte şi cu toate că încercam să mă gândesc la altceva … nu puteam… 

Ora de culcare nu venise şi pentru mine. Mă foiam pe o parte şi pe alta. În semiîntuneric o vedeam pe ea complet goală urcând în autobuz. Sânii rotunzi, săltăreţi dansau pentru mine, iar nurii ei cerşeau o atingere.

Picioarele lungi şi zvelte ascundeau un mic smoc de păr deasupra feminităţii ei. Ochii ei mă priveau adânc în timp ce dinţii executau o anumită presiune asupra buzelor senzuale. Mâinile ei presau sânii, în timp ce un geamăt scurt excitant îşi făcu apariţia.

Mâna dreaptă urca uşor pe gât până în dreptul feţei, iar cealaltă continua să maseze sânii pe rând. Mă privea incitant iar degetul arătător de la mâna dreaptă se opri pe buze şi le masa delicat. Degetul jucăuş intra în guriţa primitoare şi executa o mişcare de du-te-vino, iar mâna stângă coborî încet şi-şi făcu loc între pulpele ei pline.

Penisul erect, “roşu de furie”, de la atâta frecare, dădea semne că va erupe precum un vulcan sub presiune. Cu ochii închişi, buzele apăsau una peste alta, corpul era încordat în timp ce îmi frecam de zor penisul, iar în minte mea se afla ea, cu trupul dezgolit, oferindu-mi un spectacol de mângâieri provocatoare.

Voiam să o gust… m-am apropriat de ea, m-am aşezat în genunchi, i-am cuprins trupul cu braţele, iar buzele o sărutau în zona buricului. Coboram încet cu sărutările, cu mâinile îi masam fesele, uneori încet, alteori strângeam puţin mai tare.

Gura avidă de sărutări cobora pe muntele lui Venus… icnetele ei mă îndemnau să ajung la punctul fierbinte, mâinile ei se jucau în părul meu şi apăsau pentru a grăbi întâlnirea dintre buzele mele şi vaginul ei.

Picioarele ei îmi oferă acceptul deschizându-se ca să ajung în cel mai fierbinte punct al său. M-am prezentat cu un sărut uşor… buzele mele îi ofereau senzaţii cunoscute doar de ea. Probabil că mă aflam pe drumul cel bun din moment ce mâinile ei îmi țineau capul strâns.

Când i-am găsit clitorisul… am explodat de fericire, împrăştiind sperma cu viteză…

Trebuia să o găsesc pentru totul să devină realitate. A doua zi am reluat traseul…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.