Noapte albă la hotel 2

gadgets-concepts-staff-280513-o … Am făcut duş. În cameră mă aştepta blonda… urcată în pat. Un picior dezgolit, uşor ridicat, ieşea măreţ de sub pătură. M-am furişat uşor pe sub pătură… i-am găsit picioarele… urcam încet către ea. Pe alocuri o sărutăm, întâi pe gambă… mai sus către genunchi, pe coapsă. Picioarele ei s-au desfăcut primitor, ca o floare. O invitaţie pe care nu o puteam refuza. …

O mângâiam încet pe partea interioară a piciorului, un sărut dulce a făcut-o să tresară de plăcere. Mă jucam cu ea. Întârziam momentul mult aşteptat. Continuam şi pe celălalt picior în acelaşi ritm lent şi meticulos.

Apoi, puţin mai sus… mă îndreptam agale… o mângâiam pe coapse… o sărutam când pe un picior, când pe altul. Ea aştepta cuminte momentul întâlnirii.

Eram din ce în ce mai aproape… pielea fină mă invita la un preludiu prelungit. Limba se plimba încet… suspine se făceau auzite… mă apropiasem foarte mult. O sărutam încet… făceam cercuri în jurul feminităţii ei.

Din când în când, o gâdilam cu limba… mâinile ei se jucau în părul meu… abia aştepta să o gust. M-am oprit pe muntele lui Venus. Sărutări lente şi delicate îi ofeream. Încet… încet… mă lăsam purtat de val şi mă îndreptam către punctul fierbinte.

Am ajuns la clitoris… întâi i-am dat un sărut puţin mai lung… cu limba îl dezmierdam. Abia aştepta să fac acest lucru. Nu m-a grăbit deloc, îi plăcea ritmul meu delicat de a mă mişca.

Palmele şi-au făcut loc sub fesele ei… mă jucam cu ele… le strângeam uşor. Picioarele ei erau desfăcute la maxim.

I-am cuprins clitorisul cu buzele… limba se mişca delicat în jurul lui… în sensul acelor de ceasornic, în sens invers, sau făceam opturi în jurul lui.

Mă ţinea de cap, se juca în părul meu… torcea ca o pisică, suspina şi ofta. Am decis apoi să cobor puţin mai jos. Întâi i-am sărutat labiile delicat, apoi cu vârful limbii le atingeam încet… buzele le-am lipit de vulva ei… apoi cu toată limba făceam o mişcare de jos în sus.

Încet, încet mi-am făcut loc între labii… mă jucam cu ele… zgomote de plăcere se auzea în toată camera… am intrat mai adânc… un oftat adânc din partea ei, cu mâinile mă ţinea de cap.

Mi-am scos mâinile de sub ea… îi căutam sânii… i-am găsit, mă jucam cu ei, îi modelam încet. Uneori mă jucam cu sfârcurile.

Limba a pătruns toată… exploram interiorul… ieşeam apoi ca să intru iar şi iar… mi-am încordat limba, mă mişcam încet… o mână am dus-o la clitoris, îl masam încet. Mi-am apropriat buzele puternic, limba o penetra adânc.

Era în extaz. Ritmul mişcărilor mele au devenit mai rapide… la fel şi asupra clitorisului… mă mişcam din ce în ce mai repede. Ea mai avea puţin şi țipa de fericire.

Şi-a tras puţin picioarele către ea… să am o poziţie mai bună. Era deja mai bine. Ritmul era alert. Apoi, mă mişcăm din ce în ce mai lent. Am scos limba afară… am început de jos, am urcat până la clitoris. La început, cu vârful limbii îl atingeam uşor… apoi mai mult… mi-am apropriat buzele, l-am cuprins.

Limba se mişca încet în jurul lui… m-am oprit… cu limba îl dezmierdam de jos în sus. La început încet… apoi mai repede… ea nu avea stare, se încorda, se foaia continuu…

O ţineam cu palmele de sâni… îi strângeam între palme… clitorisul era pus la zid de ritmul la care era supus. Mă mişcam din ce în ce mai repede… începusem să simt furnicături la limbă.

Mă ţinea strâns de cap… îi lingeam clitorisul cu rapiditate… sfârcurile se întăriseră… mă apasa foarte tare… era în extaz total. O lingeam din ce în ce mai rapid… corpul ei nu avea stare… se foia… ofta şi suspina.

Simţeam că rămân fără aer… limba mă înţepa… iar ea mă apasa din ce în ce mai puternic. Îi simţeam fibrilaţiile, se apropria. Continuam… ştiam că va veni. Nu a durat mult şi un zgomot de eliberare se auzi în cameră.

Tremura şi mă ţinea strâns. Câteva minute m-a ţinut fixat între coapsele ei. După ce s-a mai liniştit m-a eliberat. M-a tras către ea. M-am apropiat de ea. M-a prins de cap şi m-a sărutat puternic, apoi mi-a zis:

– Cred că ştiu ce ţi-ar face plăcere acum …

… citeste partea intai …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Noapte albă la hotel 2”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.