Sex sau viol?

9395795763_0156a5cf1f_oAşteptam în staţia de autobuz trăgând din ţigară. Din mijlocul de transport a coborât o femeie superbă. Cu un mic zâmbet, mi-a aruncat o ocheadă fulger apoi a trecut pe lângă mine. În puţinul timp cât a durat să treacă pe lângă mine i-am observat picioarele lungi şi frumoase, era îmbrăcată cu o fustă în carouri, o bluză cambrată … avea un bust generos cu un decolteu apreciabil şi un zâmbet discret.

Ţigara am stins-o imediat şi am aruncat-o. … M-am decis să mă merg după ea.O studiam de la spate, mersul hotărât dar elegant, pantofii cu toc, nu foarte înalt, îi arătau frumuseţea piciorului. Am grăbit paşii să o ajung din urmă, vroiam să intru în vorbă cu ea. S-a oprit la semafor, era roşu pentru pietoni. Prin partea dreaptă am apărut eu, oprindu-mă î

Am grăbit paşii să o ajung din urmă, voiam să intru în vorbă cu ea. S-a oprit la semafor, era roşu pentru pietoni. Prin partea dreaptă am apărut eu, oprindu-mă în aceeaşi linie cu ea… destul de aproape. Discret mi-am mutat privirea către ea, apoi am întors capul mai mult şi am început să o studiez de sus până jos.

M-a văzut, m-a privit puţin apoi a fixat privirea către înainte. A plecat hotărâtă când s-a schimbat culoarea semaforului. Nu m-am lăsat mai prejos… m-am dus după ea, dar mergând în urma ei. Mă gândeam cum să o abordez, ce să-i spun. Voiam mai mult decât un clişeu: – bună frumoaso.

S-a oprit la următorul semafor. Am ajuns lângă ea. M-a văzut… privirile ni s-au încrucişat pentru un scurt moment. Mă purtam ca un adolescent, inima îmi bătea puternic. S-a schimbat culoarea semaforului. Am pornit împreună.

Am făcut câţiva paşi în aceeaşi ritm. Mi-a venit ideea să-i ating mâna. Cu două degete m-am agăţat de degetele ei. A tresărit. A întors capul către mine brusc, având o privire mirată. Şi-a ferit mana apoi m-a întrebat:

– Ce crezi că faci?!

– Îmi cer scuze, nu m-am putut abţine. Am vrut să-ţi vorbesc, m-am gândit cum să intru în vorbă cu tine…

– Cât de greu poate fi să abordezi o femeie?

– Uneori este greu, mai ales când trebuie să spui ceva… mai interesant, poate unic… altceva, comparativ cu alţi bărbaţi. Te-am remarcat imediat ce ai coborât din autobuz şi mi-am spus că vreau să te cunosc. Apropo, numele meu este Tiberiu…

A continuat să meargă privind înainte fără spună nimic.

– Vrei să-mi spui care este numele tău?

– Laura … încântată; a răspuns fără să se oprească o clipă şi continuând să privească înainte.

Am mers unul pe lângă altul multă vreme. Eu am vorbit mai mult, ea a ascultat. Uneori mi-a oferit răspunsuri scurte, fără a se implica prea mult în discuţie. Ne-am oprit în faţa unui bloc. Discuţia noastră era mai mult monolog. Am stat o vreme în fața scării.

Eu vorbeam, ea mă privea uşor amuzată. Stăteam față în față ţinându-ne de mâini. Cineva a ieşit din bloc, Laura a intrat… şi eu după ea. Intraţi în lift am apăsat butonul ultimului etaj, etajul 10. M-am apropiat foarte mult de ea. M-am băgat în sufletul ei.

Am mângâiat-o pe obraz… m-am apropiat de ea să o sărut. I-am atins puţin buzele, apoi s-a retras. Am prins-o de bărbie şi am sărutat-o cu forţa. Liftul a ajuns la ultimul etaj. Am coborât, apoi mi-a spus:

– Ce vrei de la mine?

Nu i-am răspuns. M-am apropiat de ea. La fiecare pas înainte ea făcea un pas în spate. S-a lipit de zid… eu m-am lipit de ea. M-am repezit să o sărut… buzele apăsau peste ale ei. S-a întors brusc… i-am prins mâinile şi i le-am lipit de zid. Voiam să o sărut. Îşi mişca capul.

Se zbătea în strânsoarea mea. I-am lăsat mâinile în jos, dar i le-am dus la spate prinzându-i ambele încheieturi cu o singură mână de a mea. Cu cealaltă mână i-am prins față cu mâna, o ţineam fix ca să o sărut… s-a zbătut puţin, încercând să-şi elibereze mâinile. A întors capul din nou.

Am dus mâna la prohab, am tras de fermoar. Penisul semi erect l-am scos afară. Am forţat-o să se aşeze în genunchi. S-a conformat cu greu. Am ţinut-o de cap… penisul a intrat dur în gura ei. Se uita la mine… plescăitul buzelor ei mă incita. Linişte totală în bloc. Din când în când se auzeau nişte uşi la etajele de mai jos. Mă gândeam la faptul că sunt şanse mari să ne prindă careva.

O priveam cu plăcere… limba se plimba pe toată lungimea penisului meu. Eram foarte excitat… Laura s-a ridicat, cred că o dureau genunchii. I-am băgat mâna pe sub fustă şi i-am tras de chiloţi. Era rândul meu să mă aşez în genunchi… şi-a ridicat un picior aşezându-l pe balustrada scării.

Era udă toată, de gustul feminităţii ei nu mă saturam să-l gust. Mă ţinea de cap… suspina la fiecare atingere a limbii mele… m-am ridicat… am luat-o în braţe iar picioarele ei m-au cuprins… penisul a intrat rapid printre labiile ei. Stătea în braţele mele lipită de zid.

Penisul intra rapid… am văzut cum se abţinea să-şi exprime bucuria penetrării. Gemetele ei erau în surdină. Pentru moment am uitat că ne aflăm pe scara unui bloc şi făceam sex. Mă concentram să am orgasm … să nu ne surprindă cineva.

Laura mă ţinea de gât, îmi şoptea cuvinte obscene la ureche… penetrează-mă adânc, te vreau acum, vreau sperma ta… şi-a băgat limba în urechea mea… am simţit fiori pecoloană. Am simţit că se apropie… ah… am lăsat-o pe Laura jos din braţe.

S-a dus rapid la penisul meu care a intrat rapid în gura ei… cu o mână îmi mângâia testicolele … limba se plimba la vârf. Am prins-o de cap. Îmi mişcam corpul înainte şi înapoi… aaahhh… un ultim efort… sperma a ţâşnit cu putere. Buzele ei au acaparat toată sămânţa mea.

Obosiţi, ne-am aranjat hainele… Laura şi-a aranjat coafura și şi-a pus chiloţeii pe ea. Am intrat în lift. M-a sărutat pe buze, apoi mi-a spus:

– A fost minunat, iubitule. Data viitoare este rândul meu să aleg rolul.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sex sau viol?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura