Cum am ajuns cu ginerele in pat (5)

… – Abia aştept să se întoarcă fiică-ta, o s-o invit la mine şi o să povestim ceva, poate îl aduce şi pe ginerele tău, şi o facem în trei… fiică-ta, ginerele şi sora ta, ce zici?

Mi s-a făcut pielea de găină. Dacă o ia gura pe dinainte şi povesteşte ceva? Ce reacţie va avea fiica mea? Dar soţul meu? Când se va întoarce ea, să încerc să povestim, ca fetele, despre bărbaţi? De sex? Să deschid subiectul? Eram debusolată, dar dornică să mă fută, mai ales că sora mea îmi făcuse poftă când mi-a povestit ce au făcut ei. …

Seara, în pat, conversam cu fiica mea prin mesaje text. Vorbeam de sex, de relaţii, de futut. Ginerele plecat cu nişte prieteni la fotbal.

– Cum stai cu ginerele în casă?… m-a întrebat ea… E cuminte, te supără? Să ai grijă de el să nu umble la femei…

– Draga mea, ce să-i fac eu? Sper că nu umblă. Seară este tot timpul acasă, e cuminte. Stai liniştită!… i-am zis eu, simţindu-mă un pic vinovată.

-… Tu eşti cuminte, fata mea?

– Hmmm… cred că da. Cred.

– Ce înseamnă asta?

– Ei, glumesc şi eu. Doar nu las pula soţului, nu mai găsesc eu aşa uşor, alta ca a lui.

– Da, aşa este!…

– Doar ai văzut ce are în boxeri…

– Da, am văzut… are, are… şi cred că, atunci când este sculată este şi mai mare… zic eu, făcând pe neştiutoarea.

– Vrei să-ţi arăt o poză cu ea sculată? Vrei să vezi mădularul ginerelui tău? Stai, acum îţi trimit!

Nici nu am apucat să răspund… cu da sau nu. Câteva momente mai târziu primesc o poză de la ea, cu scula lui erectă.

– Doamne, ce mare este!… îi zic eu, ca şi când nu aveam habar, deşi în realitate, am avut-o în toate găurile, doar că nu-i puteam spune fiicei mele.

– Îţi place, dragă? Te-ai fute cu unul din asta?

– Ce vorbeşti?!… sunt căsătorită, am soţ… reacţionez eu imediat.

– Ei, şi! Nu ai vrea măcar o dată să vezi cum este? E foarte bun, îţi spun! Dragă, ia-ţi diseară ceva sexy pe tine, găseşti destule haine la mine în dulap… cu nişte tocuri înalte, şi invită-l la masă la restaurant… şi culcă-te cu el. Nu mă supăr dacă te fute…

Fiică-mea mă arunca în braţele soţului ei ca să mă fută. Este şi ea ca mine, este o curvă? Suntem două curve… fiică şi mamă? Mi-am luat o rochie mulată de la fiică-mea a doua zi. Avea un decolteu generos, ţâţele erau aproape ieşite total afară, tocuri înalte. M-am pozat şi i-am trimis şi ei să mă vadă cum arăt.

– Ce bombă sexy eşti, dragă! Dacă te vede aşa, înnebuneşte. Vezi că mai am unele cu tocuri şi mai înalte… ia-le pe alea… îi plac. Distracţie plăcută diseară. Eu merg la o colegă în seara asta, m-a invitat… are un băiat de 18 ani ce este disperat după mine.

În cursul zilei i-am scris ginerelui… Mergem diseară în oraş? Vreau să ne distrăm, te invit eu… şi nu mă refuza, te rog!... A văzut mesajul meu, dar nu a zis nimic. Când a venit de la servici eram deja pregătită de oraş. Imediat ce m-a văzut, m-a luat în braţe, m-a dus rapid în dormitor… m-a dezbrăcat… mi-a masat sânii şi fundul… eram udă, mă mânca păsărica. Observ scula erectă în pantaloni.

M-am pus în genunchi în faţa lui, i-am scos scula afară şi am început să i-o sug. Cu o mână m-a prins de păr, a pompat de câteva ori energic în gura mea, de era să mă înec, apoi mi-a zis… vreau să te fut!… pune-te capră!… Ascultătoare, m-am întors cu fundul spre el. În clipa următoare şi-a înfipt scula în mine… ddaa… se mişca rapid. Târziu am realizat că încă eram încălţată, dar nu mai conta.

El nu se mai oprea. M-a futut atât de mult şi de tare, de nu mai ştiam de capul meu. Am avut două orgasme, şi tot nu avea de gând să se oprească… simţeam ceva, simţeam ceva diferit la trupul meu. După al treilea orgasm îmi pierdusem minţile, ginerele nu se oprea o clipă. Şi totuşi, simţeam sexul altfel. Dintr-o dată, m-a luat un tremurat… ţipam la el… fute-mă, fute-mă!… nu te oprii!…

M-a întors pe o parte, el s-a băgat între picioarele mele şi a continuat… fute-mă tare!… eram în extaz, simţeam că nu mai pot duce. Simţeam că-mi vine, că vine altceva… în acel moment am avut un orgasm foarte puternic, împroşcând cu lichid peste tot. A fost primul squirt din viaţa mea.

Eram încă năucită, nu reuşeam să-mi revin din spasmele acelui orgasm. Ginerele s-a urcat deasupra mea, şi potrivit scula între sâni… îi ţinea strâns şi se mişca rapid… îi auzeam gemetele… a ţipat şi el… sperma a ţâşnit în jeturi mari pe faţa mea, iar restul s-a scurs între ţâţe.

În oraş, nu am mai ieşit, dar ne-am distrat toată seara acasă… sex, mâncare şi cocktail-uri. În dormitor am făcut o retrospectivă a evenimentelor din ultimele zile. Pe undeva, îmi reproşam că mă fut cu ginerele. Cumva, devin concurenţă pentru fiică-mea.

– Stai liniştită, dragă! Fiică-ta nu este aşa. Dacă îi spui, sigur nu se supără. Doar ţi-am spus că suntem mai libertini. Chiar şi ea, nu va evita şansă, dacă poate, să se fută acolo.

M-a luat în braţe. Mă săruta pe sâni, scula mă atingea pe picior, o simţeam ca un lemn.

– Ţi s-a sculat, dragule!

– Da, îmi răspunde el. Vreau să facem sex, vreau să te fut. Vrei romantic?

– Hmmm, da, vreau!

M-a întors cu faţa în jos. Mâinile alunecau pe spate, pe picioare, la păsărică, pe fund… îmi plăcea, tremuram, voiam din nou să simt pula în mine, dar el se juca. Nu am mai rezistat şi m-am întors cu faţa în sus. Îmi simţeam ţâţele ca piatra, l-am văzut că este înnebunit după ele. Mă mângâia pe gât, pe sâni… cobora încet între picioare, urca la fel de încet… mâinile umblau pe trupul meu… îmi spunea la ureche lucruri murdare, incitante… ddaa… m-a adus la orgasm fără să-i simt scula.

– Dragule, vreau să mi-o bagi uşor! Vreau să facem sex! Aşa am stabilit, că facem sex… că de futut, sunt sătulă la cât m-ai futut!

– Da, dragă, facem sex…

A introdus scula în mine încet, era foarte atent cu mine… la modul cum se mişca, la atingeri şi mângâieri. Tremuram în continuu, nu reuşeam să mă opresc. Treceam rapid de la un orgasm la altul. Credeam că le-am văzut pe toate, dar sexul ăsta m-a uimit din nou. Ginerele mă futea fără pauză, oftam încet. În acest ritm încet, cu atingeri şi mângâieri… m-a ţinut cam o oră, până când nu am mai rezistat.

– Dragule, nu mai pot! Vreau să ţi-o sug, vreau să înghit totul.

Bucuroasă i-am luat scula în gură şi am început să o sug, când mai lent, când mai alert. Gustul pulii îl simţeam în toată gura, intrasem în transă, nu voiam să mă opresc. L-am simţit când s-a încordat mai tare. Mişcările tot mai rapide… mă apăsa uşor pe umeri… era rândul lui să geamă şi să ţipe. Jeturi puternice au ţâşnit un gura mea. Chiar dacă mi-am propus să înghit tot, nu am reuşit. Stropi de spermă s-au scurs pe lângă buze, aterizând pe ţâţe, şi mai jos.

– Ce bine o sugi, dragă, la fel cum te şi fuţi!

Întinşi în pat, epuizaţi unul lângă altul. Am luat telefonul să mă uit la ceas, era târziu în noapte. Aveam mesaje necitite de la fiică-mea.

– Cum a fost seara ta, dragă? Eu acum mă culc, eşti bine? Ce aţi făcut? Te-a futut ginerele tău? Ai simţit pula lui imensă? Ţi-a plăcut?…

Simţeam că-mi stă inima în loc, nu ştiam ce să-i răspund.

-… Eu m-am culcat cu ăsta mic, nu a mai făcut sex până acum… când i-am supt-o puţin, imediat şi-a dat drumul. Noroc că am scos-o repede, iar sperma s-a scurs pe sâni. După 10 minute i s-a sculat din nou, de data asta l-am călărit. A ţinut destul de bine, dar nu m-a adus la orgasm. M-am rezolvat eu cu degetele… Dar, zi-mi tu! Te-ai futut cu el? Cât ţi-a tras-o?

Mi-am luat inima în dinţi şi i-am povestit. Ce credeţi? Când citit, s-a bucurat pentru mine.

– La cât de bine arăţi, dacă eram bărbat, şi eu te futeam… soţul meu, oricum avea de mult dorinţa să te fută, mi-a spus mie.

– Să nu afle taică-tu, divorţează direct dacă află!

– Stai liniştită, dragă, tata nu va afla nimic. Când vin acasă, vreau să-mi povesteşti tot… poate mai învăţ ceva sau poate îmi arăţi!

Ce voia să-mi spună cu „poate îmi arăţi”? Voia să ne fută pe amândouă, în acelaşi timp?..

Ziua următoare, ginerele avea liber, restaura o maşină veche, pasiunea lui. I-am dus o cafea în garaj. Purta salopetă, un tricou cu murdar de ulei… când l-am văzut, m-am excitat imediat. I-am pus mâna la sculă, o masam uşor. Cu cealaltă îl masam pe piept. I s-a sculat instant. M-a ridicat pe capotă, a ridicat tricoul ce-l aveam pe mine…

– Aaaa, nu ai chiloţi!

M-a lins ca un nebun câteva minute, apoi şi-a potrivit scula şi m-a futut acolo, pe capotă. Mai târziu, m-a aplecat pe scaunul şoferului, şi-a potrivit pula… direct în cur, din picioare. Nu s-a lăsat până când nu mi-a umplut interiorul cu sperma lui.

Am plecat din garaj futută în păsărică şi în cur. Mă simţeam ca o curvă, dar îmi plăcea, parcă mai voiam. În acea zi, am ţinut-o numai în sex. Mă miram cât de mult poate să ducă. M-a futut în toate poziţiile în garaj… în maşină, pe jos.

Eram curioasă să aflu cum va decurge mai departe lucrurile, când se va întoarce fiică-mea, dar mai curioasă când se va întoarce soţul. Deocamdată sunt înnebunită de pula ginerelui, după sexul cu el, după cum mă fute… sunt curva lui!

… citeste partea intai …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

… citeste partea a patra …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Cum am ajuns cu ginerele in pat (5)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: