O relaţie … nepotrivită

32649492226_3d5a967cc2_kDin ciclul ce mult îmi plac copii frumoşi cu mămici frumoase… coincidenţa a făcut ca fiul meu de 7 ani să se împrietenească cu un alt băieţel de aceeaşi vârstă, la locul de joacă din parcul Herăstrău. Mămica, o tânără minionă foarte atrăgătoare, venise în parc singură cu băieţelul.

Copii s-au jucat multă vreme, în timp ce eu şi tânăra mămica îi supravegheam aşezaţi pe bancă. …La un moment dat norii de ploaie au apărut de nicăieri. Am crezut că sunt nori trecători, dar începuse să picure uşor, apoi ceva mai tare. Băiatul meu ar fi vrut să mai stăm în parc dar a înţeles rapid că trebuie să plecăm. Am folosit cea mai apropiată ieşire din parc împreună cu Andra şi fiul ei. Pe drum fiul meu mi-a spus:

– Vezi tati, dacă îţi cumpărai şi tu maşină ajungeam mai repede acasă şi nu mai trebuia să aşteptăm maşina în staţie…

Andra a auzit discuţia, m-a întrebat în ce zonă locuim şi mi-a zis că putem să mergem cu ei cu maşina. Întâmplarea a făcut să locuim în acelaşi cartier, nu foarte departe unul de altul. Andra era la volan, eu în dreapta şoferului iar copii pe bancheta din spate. Ploua destul de tare.

– Tati, te rog … putem să mergem la Vlad acasă ca să ne mai jucăm?… mi-a spus fiul meu entuziasmat de noul său prieten.

Aş fi vrut să spun da. Încercam să-i explic fiului meu că nu putem merge. Andra auzind discuţia, a cedat şi a ne-a invitat să mergem la ei acasă, să-i lăsăm pe copii să se mai joace, mai ales că s-au înţeles bine cât au stat împreună.

La Andra acasă, copiii s-au jucat foarte frumos iar noi ne-am uitat la televizor și am stat de vorbă. Nu am pus prea multe întrebări, dar am înţeles că soţul lucrează ca şofer pe tir şi că este mai mereu plecat.

După un timp m-am gândit că este timpul să plecăm. Omul vine dar mai şi pleacă, numai că fiul meu nu se lăsa plecat. Copiii se simţeau bine împreună şi nu voiau să se separe, deşi se simţeau obosiţi şi le era somn.

Cum afară încă mai ploua, Andra mi-a spus că îi poate culca pe amândoi în aceeaşi cameră. M-a convins când mi-a spus că se vor odihni şi apoi se vor juca din nou când se vor trezi.

S-a făcut linişte în casă. Eram doar eu şi Andra aşezaţi pe canapeaua din sufragerie şi ne uitam la televizor. Dintr-o dată parcă ne-a mâncat pisica limba. Abia reuşeam să scoatem câteva cuvinte. Întrebările erau scurte, la fel şi răspunsurile. Ne comportam ca doi adolescenţi.

Liniştea a fost întreruptă de un tunet puternic. Andra s-a speriat, s-a ghemuit şi s-a lipit de mine. M-a prins de braţ şi s-a sprijinit de umărul meu. Cu mâna stângă am apucat-o de mijloc invitând-o să se facă comodă în braţele mele.

La un moment dat am zis:

– Copiii au auzit şi ei tunetul?

– Este linişte … în dormitor este geamul închis şi nu cred că s-a auzit la fel de tare ca la noi, a răspuns Andra, ridicând privirea către mine.

Acum ori niciodată, acesta este momentul… mi-am spus în sinea mea. Nu am aşteptat mult şi am sărutat-o pe buze. Nu s-a speriat, ba dimpotrivă, următorul sărut a venit imediat … buzele ni s-au lipit într-un sărut lung şi pasional.

Eram îmbrăţişaţi, mâna dreaptă am aşezat-o pe genunchii ei. Puţin câte puţin mi-am făcut loc pe sub fustiţa scurtă, masându-i delicat partea interioară a pulpelor. Am ajuns la chiloţei … şi-a desfăcut picioarele mai mult, cât îi permitea fustiţa strâmtă.

Penisul era ridicat în pantaloni. Eram nerăbdător să o dezbrac să-i descopăr goliciunea … să ne lipim trupurile golaşe … să ne “potrivim” unul în altul … să… M-am lăsat pradă instinctelor şi am uitat că în camera alăturată sunt copiii noştri care dorm.pexels-photo-205976

Ţineam cu mâna partea de sus a chiloţeilor ei şi mă pregăteam să o ajut să rămână fără ei. Atunci, Andra mi-a spus:

– Îmi este puţin teamă să nu se trezească copiii şi să ne găsească în această ipostază. Vlad doarme de obicei bine în timpul zilei … dar… am o reţinere.

– Fiul meu nu se trezeşte uşor. Poate ar fi bine să nu ne dezbrăcăm complet… plus că ar trebui să auzim când vor deschide uşa la dormitor… ce zici?

Ideea mea i s-a părut bună. Şi-a ridicat bluza deasupra bustului, apoi şi-a desfăcut sutienul şi l-a dat jos. S-a ridicat în picioare, a ridicat puţin fustiţa, a apucat chiloţeii şi i-a dat jos. A luat ambele obiecte vestimentare şi le-a pus în dulap, apoi a închis uşa de la sufragerie.

A venit lângă mine … şi-a ridicat fusta în dreptul şoldurilor, apoi s-a aşezat în braţele mele peste penisul meu. Mâinile ei m-au apucat de gât … gura îmi căuta sărutul … palmelemele i le-am pus direct pe sâni. Sânii nu erau mari, dar păreau perfect rotunzi.

M-a sărutat pe gât, pe obraz … eu mă “jucam” cu sânii ei. Penisul se întărise şi mă durea puţin … Andra se mişca în poala mea. I-am spus să se ridice puţin. Am desfăcut fermoarul de la pantaloni, am băgat mâna şi am scos penisul afară.

Părea că îmi măsoară penisul din ochi. L-a apucat cu mâna stângă şi a început să culiseze prepuţul în sus şi în jos. Fără să stea prea mult pe gânduri a potrivit penisul … s-a lăsat până a intrat tot. Şi-a pus mâinile după gâtul meu. Ne sărutam.

Mi-a lăsat impresia că ceva nu este în regulă. Poate era doar stresată sau poate nu a mai avut de mult relaţii intime. După un timp s-a dezlănţuit. Se mişca dezinvolt. Radia de plăcere, trăia clipă. După un timp a obosit. S-a ridicat de pe mine, s-a aşezat lângă mine pe canapea.

Ne sărutam. Cu o mână îmi frecă uşor penisul. Şi-a aranjat părul la spate, s-a aplecat către mădular. Întâi l-a atins uşor cu limba la vârf … buzele l-au sărutat … l-au prins … a intrat… mmmhhh… mişcările erau aleatorii … când mai încet, când mai tare. Iar mie îmi plăcea foarte mult … îmi plăcea cum suspina, cum sugea pofticios … îmi plăcea să o privesc cum penisul intra şi ieşea printre buzele ei … aahh…

S-a oprit după un timp. A luat o pernă de la canapea, s-a întors cu spatele la mine și a aşezat-o sub ea cu dosul ridicat către mine. Mi-am dat pantalonii jos pentru că mă incomodau. M-am aşezat la spatele ei … am intrat … aahh… am stat câteva momente adânc în interiorul ei apoi … am trecut la atac. Trebuia să grăbim puţin lucrurile să nu se trezească vreunul dintre copii. Nu trebuia să forţăm nota.

Andra şi-a dus o mână la clitoris … mă îndemna să mă mişc mai repede, mai repede … o ţineam de mijloc, mă loveam cu putere de interiorul ei … ahhh … nici nu am sesizat când a avut orgasm. Cu o mână m-a prins de fese şi mă dirija să rămân adânc în interior. M-am oprit. Atunci am văzut cât de încordată era.

S-a ridicat, mi-a indicat să mă întind pe canapea cu faţa în sus. S-a urcat peste mine … invers… faţă de cum am crezut. Abia atunci i-am văzut feminitatea … în toată splendoarea ei. Andra mi-a apucat penisul cu o mână … a reluat mişcările de mai devreme. De data asta nu mai puteam să văd cum buzele îmi acaparau glandul.

Nu am stat degeaba. Am apucat-o de fese. Limba a intrat adânc în vaginul ei culegând savoarea fluidelor noastre … mmmhhh … aaahh … plăcerea primită era mult mai intensă de data asta … mmhhh… erau gemetele ei care mă aţâţau … aahhh … a fost sunetul de eliberare … cu limba adânc înfiptă între labiile ei.

Ne-am îmbrăcat, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. La puţin timp a sunat soţia, să se informeze unde suntem. Am liniştit-o că suntem bine şi că urmează să ajungem acasă … curând.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.