Cadoul de adio al secretarei

man-1736497_960_720Ultima săptămână la vechiul loc de muncă unde lucram ca secretară. Din motive financiare a trebuit să plec, găsisem un job mai bine plătit, într-o altă ţară. Şeful meu nu putea să concureze financiar cu noul loc de muncă şi s-a împăcat cu ideea că voi pleca.

Lucram de multă vreme în acel colectiv, m-am învăţat cu ei, începuse să-mi pară rău de decizia luată, dar partea financiară a fost hotărâtoare. …

Îmi plăcea de şeful meu, ca om. Era un tip calm, niciodată nu l-am văzut nervos, era amabil cu toţi angajaţii, iar uneori oferea câte un bonus salarial. M-am gândit să-i fac un cadou pe care să-l ţină minte. Cred că am fost tânără şi fără minte când m-am gândit să-i ofer drept cadou de despărţire … o partidă de sex oral.

Nu a fost suficient că-mi doream asta, m-am gândit că vreau să imortalizez momentul, folosind camera video de la maşină. După mai multe idei nereuşite, am stabilit că cel mai bun loc unde să se întâmple evenimentul ar fi la biroul meu.

Camera am ascuns-o strategic sub birou, să nu fie văzută, dar în aşa fel încât să poată cuprinde toată scena. Într-o zi de marţi, după programul de lucru, m-am hotărât să-mi pun în aplicare planul și să-i ofer  “cadoul”. I-am spus şefului că doresc să-i fac un cadou de plecare şi că trebuie să vină în biroul meu să discutăm și i-am cerut când a intrat să se aşeze pe scaun.

– Nu înţeleg … mi-a spus el după ce s-a aşezat.

– Este chiar aici … imediat vă explic.

Mi-am făcut loc pe lângă scaun şi m-am aşezat în genunchi, în faţa lui. Şeful părea a avea un tic nervos, dădea din picior.

– M-am gândit mult la ce cadou să-ţi ofer … aaa … stăm aici şi ne relaxăm … aaa…

Cu emoţii, am dus mâna la fermoarul pantalonilor lui … să-i scot afară penisul.

– Vorbeşti serios?! … mi-a spus el mirat.

Cu mişcări stângace am reuşit într-un final să-i scot penisul afară, era pregătit … erect … un penis nu foarte mare, dar destul de gros pentru mine, mai ales că nu mai făcusem sex de foarte multă vreme. M-am dezbrăcat complet în faţa lui.

Şeful stătea drept pe scaun, cu mâinile pe picioare. Avea penisul tare la cât l-am frecat. Îmi făceam curaj, brusc m-a apucat tusea, mi-am reglat vocea.

– Acesta este cadoul meu de plecare …

Îi ţineam penisul cu mâna dreaptă, și-l frecam de zor, m-am oprit … am deschis gura larg, m-am aplecat spre el … şeful m-a întrerupt. Se asigura că totul va rămâne între noi.

– Nimeni din birou nu trebuie să afle… ok?

– Nu … nu … nimeni nu va afla, i-am spus eu în timp ce-l masturbam.

Am deschis gura, l-am prins cu buzele … a oftat lung … i-am ţinut penisul de la bază, gura flămândă s-a pus pe treabă cu avânt muncitoresc.

– Nu mă aşteptam la asta … aahh … am crezut că îmi dai o fotografie sau altceva… aahh…

– Acesta este cadoul meu de plecare şi nimeni nu o să afle… i-am spus răspuns eu…

– Ce bine te descurci… ia-o până jos… aahhh…

M-am chinuit puţin până a intrat tot penisul în gura mea … l-am ţinut puţin, nu eram obişnuită şi m-am înecat.

– Îţi place adânc?… l-am întrebat eu.

– Da…

M-a prins de cap şi m-a apăsat puternic de câteva ori … m-am înecat din nou.12030671915_b43c98540b_k

– Nu fi timidă …

Îmi plăcea să simt acel penis în gura mea, îmi mişcam capul rapid în sus şi în jos … mă opream doar cât să îi privesc mădularul, apoi continuam. Şeful ofta, îmi spunea cât de mult îi place sexul oral …

– Nevasta mea nu vrea să facă sex oral …

– De ce?

– Nu ştiu, nu vrea să-mi spună … vrei să te aşezi cu spatele la mine, draga mea? Vrei asta?

– Da, vreau … vreau … să nu te mişti de pe scaun.

M-am întors cu spatele la el, mi-am ridicat un picior pe marginea scaunului, i-am prins penisul cu mâna … l-am potrivit … m-am lăsat în el … aaahhh … îl simţeam mare … era gros pentru mine.

– Cred că nu ai mai făcut sex de mult … mi-a spus el uşor satisfăcut…

– Daaa … aşa este, nu am mai făcut sex de foarte mult timp … i-am răspuns în timp ce săream în poala lui.

M-am oprit, puţin câte puţin mă lăsa în penisul lui … să îl simt tot în mine … aahh … mă simţeam minunat.

– Îţi place …

– Eşti foarte strâmtă … îmi place asta …

M-am ridicat în picioare, m-am întors cu faţa spre el. Timid mi-a atins sânii. Aveam curaj acum, m-am aşezat în penisul lui. Săream în poala lui ca mai înainte … poziţia era incomodă … simțeam că urma să am  orgasm … m-am întors iar cu spatele la el … așa mă puteam mişca în voie.

Săream în penisul lui … am ţipat în tot biroul de plăcere … şeful îşi ţinea mâinile pe lângă corp, fără să mă atingă. Ofta … îmi spunea cât de bine se simte … aahh … m-am sprijinit de birou, penisul intra în mine rapid, am simţit că orgasmul meu se aproprie.

Mişcările mi s-au intensificat … aahhh … am ţipat de bucurie … m-am aşezat în poala lui. Orgasmul a venit, am lăsat să intre tot penisul în mine. Trebuia să mă odihnesc puţin, eram obosită …

M-am aşezat în genunchi … i-am luat penisul în gură, sugeam mai abitir ca înainte … satisfacţia orgasmului sau gustul amestecat al fluidelor noastre mi-au dat mai multă iniţiativă. De câteva ori, şeful a pus mâna pe capul meu … a apăsat până am ajuns cu buzele la fermoar.

Nu m-a ţinut mult, mă înecam de fiecare dată. Fără efort, am reuşit să introduc jumătate din organul lui în gura mea mărind viteza mişcărilor mele de fiecare dată. Mi-a spus să mă ridic, că vrea să mai intre în mine.

M-am ridicat, am pus mâinile pe birou … am început să dansez … şeful, pentru prima dată și-a pus mâinile pe şoldurile mele. M-a ţinut strâns controlând ritmul mişcărilor … gâfâia şi mai tare, i-am simţit braţele încordate … ahhh … m-am prăbuşit în braţele lui, lăsând sămânţa să-mi inunde interiorul.

Am stat puţin aşa, apoi s-a dus direct la baie să se spele, nu voia să se murdărească pe pantaloni. Fericită, m-am întors cu spatele la camera video, lăsând să se vadă cum curg din mine picături din sămânţa lui.

Înainte să plecăm şeful a vrut să se asigure că totul rămâne între noi, iar eu m-am asigurat că îmi recuperez camera video, ca amintire.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.