Fantezia soţiei

love-1216595_960_720Întotdeauna am avut o relaţie deschisă cu soţia mea cu privire la relaţiile intime. Am fost sinceri unul cu altul, ne-am spus opiniile, am căutat să facem tot posibilul să găsim variante care să ne satisfacă nevoile reciproc.

Într-o discuţie nevinovată avută între noi, mi-a spus în glumă că este curioasă să vadă cum arăt îmbrăcat cu fustă şi să avem relaţii intime. …Am reţinut acest aspect. Câteva zile am cotrobăit pe furiş prin dulapul ei să caut o fustă adecvată și care să mă cuprindă în primul rând. Am găsit o fustă scurtă cu volane, de culoare neagră. A fost singura pe care am reuşit să o îmbrac pentru că era prevăzută cu elastic în talie. Am luat fusta şi am ascuns-o aşteptând momentul potrivit, să fie o surpriză.

Doar în fustă, mi s-a părut că nu-mi stă bine, nu am trup de balerină. Am decis să asortez ţinuta cu un maieuţ de-al ei … mai avea puţin şi plesnea pe mine. Părul de pe picioare … inestetic. Aveam câteva cunoştinţe despre cum să cumperi un dres, i-am cumpărat de atâta ori şi au fost buni.

Am ales un dres 70 den de culoare închisă, cea mai mare măsură, să nu cadă de pe mine. Acasă i-am probat, erau perfecţi. Pentru a rămâne îmbrăcat în timpul actului sexual, am decupat o bucată din dres, cât să eliberez penisul şi testiculele.

Ziua de sâmbătă era cea mai potrivită, copiii erau la bunici, o zi potrivită pentru destrăbălare. Geta, habar nu avea ce i-am pregătit. Sâmbătă seara, mă uitam la televizor în sufragerie. A intrat Geta … cu o pereche de bikini pe ea, fără sutien şi o mască la ochi în formă de fluturaş. Era momentul perfect. Am închis rapid televizorul, i-am spus să meargă în dormitor că vin şi eu imediat.

Am scos ținuta “specială” din ascunzătoare și m-am îmbrăcat cât am putut de repede, nu-i uşor să tragi un dres pe tine dacă nu ai experienţă. Penisul era semi erect. Se putea zări o umflătură în partea din faţă a fustei. În dormitor, soţia era complet goală, întinsă la marginea patului. Când m-a văzut cum eram îmbrăcat nu s-a putut abţine să nu râdă. Râdea în hohote văzându-mă îmbrăcat în hainede damă.

S-a întins pe burtă, râsul nu-i dispăruse dar era mai domol. Mi-a făcut un semn să vin către ea. Lângă ea avea pregătită o cravată. Ce avea de gând? Este pentru mine sau pentru ea, cine trebuie legat de data asta? Nu mai conta, între noi era o practică obişnuită.

“Ce avem noi aici?… a ridicat fustiţa căutându-mi penisul semi erect. De data asta, a înfăşurat cravata în jurul penisului şi al testiculelor, făcând o ditamai fundă. M-a tras mai aproape de ea, a ridicat privirea către mine, uşor buzele i s-au deschis, printre ele … limba se mişca senzual … penisul se întărea urmărind această scenă.

Vârful limbii mi-a atins glandul … a coborât uşor până la testicule, s-a întors cu faţa în sus … mi-a făcut semn să mă urc peste ea. Nu am aşteptat a doua invitaţie. M-am aşezat pe marginea patului în genunchi, făcându-i loc între picioarele mele. Sprijinit în coate, mi-am afundat capul între pulpele ei pline. Mi-am lipit gura de vaginul ei gustând din ea cm cu cm. Limba şi-a făcut loc în interior, pulpele s-au strâns ţinându-mi capul captiv.2684220848_628362b3e6_o

Ea mi-a apucat penisul. Buzele ei cărnoase s-au mulat pe glandul meu. Mi-a mângâiat testiculele, buzele îmi ţineau glandul strâns, limba se plimba în jurul “măciuliei”. Şi-a ridicat capul atât cât să cuprindă mai mult … după câteva mişcări în sus şi în jos s-a oprit, cred că o durea gâtul. M-a lovit peste fese ca să mă mişc eu.

După câteva mişcări de încălzire, ritmul impus de ea era mai rapid. Deşi nu stăpâneşte acest lucru a dorit să intru până la capăt. S-a înecat imediat împingându-mă cu un gest reflex. M-am dat la o parte, m-am răsucit către ea. Îi dăduseră puţin lacrimile în colţul ochilor.

Am sărutat-o imediat, mâinile ei s-au încolăcit în jurul gâtului meu pentru un sărut lung şi pasional. Mi-am potrivit penisul la orificiul ei … am intrat până la capăt. A oftat lung … o mână a pus-o pe fesele mele apăsând să rămân nemişcat.

Şi-a ridicat pe rând câte un picior şi le aşeza pe umerii mei. Eram sprijinit în braţe. Geta mi-a dat semnalul să-mi mişc bazinul. Este poziţia ei favorită. Trebuia  să fie pregătită pentru ceea ce urma să se întâmple. Mă mişcam … în reluare, aşteptând semnalul ei pentru a mări ritmul.

Nu a durat mult, mişcările mele erau conform ritmului impus. Ritmul devenise foarte alert … îi place sexul sălbatic, de fiecare dată se exprima zgomotos … şi-a dus o mână la clitoris frecându-l energic … braţele nu mă mai ascultau, mă dureau … ritmul mă obosise.

Nu reuşesc să duc treaba la sfârşit. Epuizat mă ridic, i-am spus să se întoarcă şi să se aşeze în poziţia preferată de mine … în genunchi, cu spatele la mine, sprijinită în coate. A luat o pernă pe care și-a aşezat-o sub cap.

Eram în spatele ei, i-am mângâiat trupul pe lateral, i-am căutat sânii … trăgând-o uşor de sfârcuri. S-a speriat puţin când i-am dat o palmă peste fese. M-am jucat cu ea, aveam penisul băgat printre picioarele ei şi mă jucam cu păsărica ei.

Geta mi-a prins penisul, l-a frecat puţin  … s-a mişcat puţin către înainte, a potrivit penisul la intrarea în vagin apoi s-a împins cu putere în el. Am stat nemişcat, Geta se împingea în mine tot mai repede. Şi-a dus o mână la clitoris … am apucat-o de mijloc, controlam situaţia … “loveam” în ea cu putere.

Gâfâia din ce în ce mai tare, la fel şi eu … o strângeam tare de mijloc şi o penetram cu putere, eram pe punctul să ejaculez … speram să avem orgasm în acelaşi timp … Geta, părea că este aproape … îşi freca clitorisul energic … tot trupul îi era încordat… aahhh … am intrat până la capăt şi m-am oprit … sămânţa a ieşit din mine. La scurt timp … aahh … Geta trăia intens orgasmul avut.

Am stat împreunaţi câteva momente apoi am ieşit şi m-am aşezat lângă ea. Eram obosiţi, ne-am sărutat şi am rămas așa îmbrăţişati pentru lung timp.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Fantezia soţiei”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura