În aşteptarea brunetului

32686236920_2d6173f6c4_k“O bună perioadă de timp n-am avut nicio fantezie. Asta poate din cauză că eram măritată. Și sexul era așa, un fel de … sport de întreținere. Așa credeam. Când n-am mai avut parte nici de „sportul” ăsta au început și fanteziile  să prindă aripi. Multe, diverse. Îmi plac bărbații bruneți, înalți. Brunet deci, șarmant, genul care poate vorbi ore în șir despre bobul de orez sau despre un cântec. Neapărat deștept. Unde e fantezia? Sunt în compania brunetului viselor mele. …Ne-am cunoscut de curând și-l invit sub un pretext oarecare la un restaurant, într-un separeu intim, cochet, cu două pahare de vin, neapărat, roșu, în față. Îl întreb dacă știe cine cântă melodia care se aude în surdină. Știe aproape tot despre ea. Vorbește despre muzică cu însuflețire, se vede că e un subiect pe placul lui.

Îi ascult vocea joasă, aproape șoptită și mă trezesc mângâind leneș marginea paharului de vin. Continuă să vorbească dar îi văd ochii ațintiți pe degetul meu care continuă să se miște alene. Mă uit la el și-l văd tot mai ezitant, vorbește parcă mai încet. Îşi ridică ochii spre mine. Îi văd privirea. Și simt că ar vrea să fie el în locul paharului. Nu mai spune nimic. Mă privește doar. Îmi mușc uşor buza. Mă mișc încet pe scaun. Nu pentru că ar fi incomod scaunul dar … devin nerăbdătoare. Simt cum mă umezesc, aproape că nu mai pot suporta căldura dintre coapse. Mă privește doar. Nu schițează nici un gest, dar știu că e excitat. Îmi iau ușor mâna de pe pahar și mi-o așez pe genunchi. Simt marginea fustei.

Încep să mă mângâi, încet, ridicând puțin câte puțin fusta, până când ajung la chiloți. Degetele mele ezită, îl invit din priviri să continue el. Se ridică de pe locul lui și vine la mine.Mă ridică în picioare, cu spatele la el și-mi bagă mâna sub fustă. Îşi strecoară mâna în chiloții mei și degetele lui încep să-mi mângâie locul din ce în ce mai umed. Îi simt penisul rigid pe fese. Duc mâna spre el și-l ating. Degetele lui își întețesc mișcările, alunecă înăuntru, ies, intră iar. Se retrag brusc. Îşi descheie pantalonii cu repeziciune și își scoate penisul erect deja.

Mă apleacă peste masă, îşi face loc pe lângă chiloți și mă penetrează în grabă. Îi simt căldura și tăria și nu-mi pot înăbuși un geamăt de plăcere. Se mișcă în mine și-mi explorează întreg  vaginul. Încep să mă mișc odată cu el, îl simt din ce în ce mai fierbinte. Gem înăbușit și îmi dau seama că îi place să mă audă gemând. Cu o mână îmi mângâie un sân, cu cealaltă îmi coordonează mişcarea șoldurilor. Muzica din fundal își înteţeşte ritmul, la fel și noi.

Tremur de plăcerea unui orgasm ce nu s-a lăsat prea mult așteptat, el simte și mă inundă cu sperma lui fierbinte. Încă mă mai mângâie pe sâni și are penisul în mine deși am terminat amândoi de ceva timp. „Nici măcar nu m-ai sărutat”, îi zic. „Știu iubito, data viitoare o să mă folosesc de limbă, nu de degete”, îmi zice încet.

E doar o fantezie. Nu am găsit încă brunetul 🙂 “.

Poveste scrisă de C.A.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.