Cum am ajuns să fac videochat în cuplu

woman-1659570_960_720Nu ne cunoaştem dar hai să facem cunoştinţă! Numele meu este Daniela. În urmă cu 3 ani am venit în Bucureşti să studiez la o facultate prestigioasă, unde aveam o bursă. În primul an am avut o condiţie financiară acceptabilă, asta până am pierdut bursa şi am fost nevoită să mă gândesc la o metodă de a face bani.

M-am interesat şi am hotărât să încerc să fac videochat de acasă. Eu fiind departe de partea tehnică, am apelat la un site … care oferea asistentă la înscrierea unui cont de videochat de acasă, mai exact la site-ul VideochatAcasa.ro şi m-am apucat de treabă. Trecuse aproximativ 1 an de când făceam treaba asta, apoi am cunoscut un coleg de facultate de care m-am îndrăgostit şi aveam o relaţie de 4-5 luni, dar ceva mă măcina foarte mult. Faptul că nu eram total sinceră cu el şi nu îi dădusem ocazia să mă cunoască exact aşa cum sunt eu.

După o seară de pomină într-un club, unde am fost îmbrăcată destul de sumar (fustă puţin sub fund şi o bluză aerată), am hotărât că este momentul să-l chem la mine acasă, pentru că “marele eveniment” încă nu se întâmplase.

Am mers la mine acasă, am deschis o sticlă de vin şi am început să ne sărutăm cu pasiune. Mă dorea de mult timp dar am amânat momentul. Îndrăzneţ ca de fiecare dată, i-am simţit mâna pe spatele meu, pe sub bluză. Avea intenţia să-mi desfacă sutienul. L-am lăsat, iar într-un final a reuşit.

Iubitul meu m-a împins uşor pe spate … m-am lăsat purtată de val … aşteptând cu nerăbdare ceea ce va urma. I-am simţit respiraţia şi buzele cum încep să coboare de la nivelul gurii mele uşor către ureche … aahh … am simţit un fior pe şina spinării … a continuat pe gât în timp ce mă strângea puternic de sâni, până a ajuns cu sărutările la ei. Am oftat puternic când i-am simţit buzele pe sfârcuri.

Voiam mai mult … am reuşit să-l determin să coboare mai jos până în dreptul feminităţii mele, coborând cu respiraţia caldă, corpul meu fremăta de dorinţă, mă incita modul cum îmi atingea pielea, cum mă săruta din loc în loc. Am fost în extaz când a început să mă lingă ca şi cum aş fi fost prima şi ultima lui dragoste … în acele momente mi-a revenit în minte “problema” despre care voiam să vorbim.model-modelling-fashion-attractive-157926

Cu greu m-am decis să-l întrerup apoi l-am întrebat … – “Ţi-ar plăcea să se uite şi alte persoane la noi?”, mi-a zâmbit nedumerit şi mi-a răspuns… – “M-ar deranja dacă ai vrea să te împart cu altul”. Fiind clar că a înţeles greşit ideea şi neştiind cum să îi explic, m-am ridicat ca să pornesc camera video și când m-am uitat spre el  m-a întrebat “deci, oficial suntem un cuplu?”. Zâmbetul meu aprobator a părut să-l încânte.

A înţeles imediat despre ce este vorba şi nesolicitând nici un detaliu despre asta mi-a spus… – “Hai să continuăm”. După ce am intrat în contul meu de videochat, m-am aşezat lângă el puţin timidă pentru că nu ştiam cum va reacţiona. Am fost plăcut surprinsă de atitudinea lui când a văzut camera web. Imediat mi-a indicat să mă aşez în genunchi cu spatele spre el.

Şi-a luat în serios rolul și a început să mă sărute pe fese şi să îmi dea palme uşor. Deşi era puţin ciudat, mă înnebunea jocul lui, iar oamenii care se uitau la camera mea erau încântaţi, spunându-i cum şi ce să facă … doreau să vadă cum îşi introduce limba în vaginul meu … aahh … A fost atât de excitant să facem asta în faţa celor care ne priveau prin camera web.

Ştiam că vor fi în extaz dacă îi făceam şi eu sex oral. Nu am stat mult pe gânduri şi m-am pus pe treabă, iar după un minut, un participant la acest show a cerut un show privat. L-am întrebat pe iubitul meu… – “Eşti sigur că vrei să facem asta?”, el răspunzând entuziast… – “De ce nu?” încântată de răspunsul lui am intrat în privat.

Clientul a solicitat să continui să îi fac oral. Oricum doar la asta mă gândeam. În timp ce îi lingeam penisul, îl simțeam cum tremură şi cum gemea încet … buzele îl ţineau captiv. Mi-a dat curaj să mă mişc mai repede, l-am strâns de fese. El mă ţinea de păr şi îmi direcţiona mişcările. Clientul deja era interesat de altceva şi i-a spus că vrea să vadă cum mă penetrează “pe la spate”.

M-a ridicat ca pe un fulg pe brațe şi m-a aşezat pe pat, mi-a dat câteva palme peste fese, penisul m-a pătruns adânc, din ce în ce mai rapid. În timp ce mă penetra mă trăgea de păr. Mi-a plăcut la nebunie, dar nu a durat mult şi a avut orgasm … la fel şi clientul de videochat.

Am închis camera, ne-am tras sufletul puţin și apoi l-am întrebat ce părere a avut despre toate acestea, iar el mi-a răspuns sec… – “Când mai facem?”. De atunci suntem împreună şi facem videochat în cuplu.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Cum am ajuns să fac videochat în cuplu”

  1. Eu cred ca oamenii din Romania s-au mai desteptat si nu mai privesc videochatul ca o infractiune sau ca pe prostitutie. Pana la urma, este un domeniu legal, care ii ajuta pe toti (studioul, modelul si statul) sa castige foarte bine.

  2. Deci cel mai bine in regim personal sa faci videochat si in cuplu cu persoana care te simti cel mai bine cred ca cu greu accepta la ce preturi sunt in ziua de azi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.