Cum m-am îndrăgostit făcând videochat de acasă

15811332069_f17172bbae_kDe când m-am apucat să fac videochat de acasă, adică de la 18 ani, am învățat câteva lucruri importante, cum ar fi:

  • Bărbații sunt foarte ușor de mulțumit, având în vedere că dacă le cunoști fanteziile sunt ca și ai tăi
  • Bărbații mă apreciază pentru frumusețea corpului meu, dar lipsește bărbatul care să îmi înțeleagă sufletul
  • Banii se fac ușor dacă știi să exploatezi slăbiciunile bărbaților. …

Foarte mulți mă încadrau la categoria “femeia fatală”, sau foarte greu de atins, tocmai din acest motiv încă nu am găsit un bărbat care să mă impresioneze, dar asta până într-o seară. Stăteam de vorbă cu bărbații din camera de videochat și acolo era un bărbat care mă tot șicana, în sensul că îmi tot spunea “dar pe tine cine te iubește?”, “cine te încălzește noaptea în pat?” “cine te fute fără să te aranjezi?” și iese. Eu evident că nu i-am raspuns și i-am ignorat întrebările, dar acestea m-au pus puțin pe gânduri.

Peste 2 zile în timp ce incitam gloata de bărbați ca să îi stimulez să intre în privat, să pot și eu încasa, mă ia în privat un tip și am început conversația.

Eu: Bună iubitule, ce faci?

El: Bună “Denisa”, dar știam că nu ai iubit sau poate mă înșel?

Am rămas puțin blocată, în sensul ”de unde știa că nu am iubit”, dar i-am răspuns ca o profesionistă:

Eu: Hei scumpule, tu ești iubitul meu acum!

El: Nu am cum să fiu iubitul tău, sunt eu lângă tine?

(Aici iar m-a blocat)

Eu: Nu contează unde ești, contează ce simți și ce ești.

El: Eu mă simt gol și sunt inginer J

Eu: Deci ești un inginer gol? J

 În momentul următor mă întreabă dacă poate să îmi dea share la camera lui și eu normal că am acceptat având în vedere că el plătea și ce să vezi: un tânăr pe la 25-29 de ani, blonduț și frumusel foc.

În momentul acela am început să-mi dau fustița jos și când mă vede îmi spune:

El: De ce faci asta? De ce te dezbraci pentru ca nu țin minte să îți fi cerut asta.

Eu uimită, pentru ca de obicei bărbații intră să îmi admire corpul și să se auto-satisfacă îl intreb:

Eu: Dar ce iubitule, nu îți place ce vezi? Nu vrei să mă vezi goală?

El: Daca voiam să văd pe cineva gol, intram în orice altă cameră și îmi place cum arăți.

Eu fiind puțin nedumerită în legătură cu ce vrea acest om de la mine îl intreb “dar ce ai vrea sa fac?”

El îmi răspunde scurt și la obiect: “Poți sta de vorbă cu mine pentru că mă simt singur?”

Pe mine nu mă deranja să fac asta atât timp cât minutele treceau în favoarea mea și îi încasam banii, dar de când fac videochat de acasa nu am întâlnit așa ceva și mă decid și îi răspund “Bine iubire, stăm de vorbă dacă asta îți dorești!”.

Eu: Dar ce ai pățit? De ce te simți singur?

El: Pentru că nu am cu cine vorbi și nu am cu cine împărți povara mea.

Eu: Dar ce povară, ai omorât pe cineva?

El: Nu, doar ca nu am pe cine iubi.

Atunci din politețe i-am zis “Mă poți iubi pe mine”, dar el răspunde repede: “Dar de unde știu că și tu mă iubești?”

Eu: Pai nu ai de unde să știi, dar fiind prima dată când te văd nu cred că te iubesc.

El: începe să plângă și să-mi spună că nu găsește pe nimeni care să-l iubească și pe care să iubească, dar din dorința de a-l ține cât mai mult în privat încerc să îl liniștesc.

Încet, încet am început să-mi pară rău pentru el, dar asta m-a făcut să mă gândesc în același timp și la mine, pentru că nici eu nu aveam pe cineva care să mă iubească și pe care să iubesc!dreamstimefree_8281553

Dupa ce s-a liniștit, văzând că nu am avut o reacție prea bună, a început să îmi adreseze întrebări mai personale, “ce îmi place”, “ce nu îmi place”, “de unde sunt”, “cum mă cheamă” și nu știu ce era în capul meu, dar i-am răspuns la toate întrebările cu o excepție .. n-am vrut să-i spun de unde sunt și dupa 2 ore de discutat îmi spune scurt că vorbim mâine și iese brusc.

A doua zi apare din nou și mă ia în privat și îmi povestește cum a fost la muncă, cine și de ce l-a enervat și ce a mai facut el până la acea oră.

După aproximativ o lună, în care tot intra și îmi povestea ce face și mă obișnuisem și eu sa îi spun ce fac și ce voi face îmi spune că este din București, din Militari mai exact și iar a revenit cu întrebarea: “de unde ești?”. Simțindu-mă în siguranță în timp ce vorbeam cu el, îi mărturisesc că sunt tot din București dar din Rahova și el îmi spune că își dorește să ne întâlnim.

Am rămas blocată dar l-am refuzat politicos!

A mai trecut o luna în care am vorbit atât despre mine cât și despre el și iar revine cu propunerea de a ne vedea și acum accept.

Ne întâlnim  la Romana și după o zi de plimbări și zâmbete ma roagă să ne vedem și în ziua urmatoare și culmea am acceptat, iar înainte de a ne despărți a încercat să mă sărute și nu l-am refuzat ba chiar l-am sărutat inapoi și eu J.

În drumul meu spre casă am încercat să îmi dau seama de ce l-am sărutat și eu și îmi încolțește în minte gândul că m-am îndrăgostit și că aceasta ar putea fi explicația.

A doua zi cand ne-am vezut și după ce am luat masa în oraș, îmi spune “cred că m-am îndrăgostit de tine”, eu nu îi răspund, dar i-am acceptat invitația de a-l însoți la el acasa.

Ajungem la el acasa unde totul este foarte ordonat și aranjat și încă de la ușa începe să mă sărute cu pasiune, eu simt că iau foc și-l sar direct în brațe și încep să îl sărut pe gât și să îl dezbrac. În timp ce îi dadeam puloverul jos, el îmi scotea bluza și neasteptând să dau jos și sutienul începe să-mi frământe sânii, de parcă era prima dată când face asta, dar gândindu-mă că are emoții îl trag puțin în jos atât cât să-i dau de înțeles că vreau să-mi dea fustița jos și imediat exact asta face. Îmi dă fustița jos și nu așteaptă să îmi scot chiloții ci mă apleacă peste fotoliu în poziția “capră” și începe să-mi lingă păsărica de parcă gusta pentru prima dată din “izvorul ce dă viața”.

Când își trage timid pantalonii în jos observ că avea ditamai penisul și eu ca să-l tachinez puțin îi spun oarecum speriată “vrei să bagi aia în mine?” la care el se uită spre mine și îmi spune cu o expresie contrariată pe față “tocmai din cauza ăsteia m-a părăsit fosta”, dar eu pe un ton jucăuș îi raspund “fosta era o proastă care nu știa să aprecieze ceea ce-i ofereai”.

În  timp ce mă penetra din poziția în care rămsesem simt valuri de plăcere amestecate cu durere în același timp, dar plăcerea era primordială și în scurt începe să mă penetreze și mai puternic. Sincer niciodată nu am simțit o așa mare plăcere și mai ales nimeni nu mă făcuse să am orgasm, dar acum nu am avut unul ci trei; deși mie îmi oferise atât de multă plăcere el tot nu reușea să aibă orgasm și atunci am scos artileria grea, i-am facut oral până a terminat pe sânii mei.

În timp ce stăteam în pat am conștientizat că m-am îndrăgostit și eu de el și îi spun asta și evident că s-a bucurat. Și eu eram foarte fericită pentru că găsisem în sfârșit pe cineva care să nu mă judece și care să îmi răspundă la sentimene.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Cum m-am îndrăgostit făcând videochat de acasă”

  1. Interesanta poveste. Intr-adevar, nu stiu cat de des este intalnita situatia asta in videochat pentru ca de obicei, nu exista o relatie atat de apropiata cu membrii online, insa acest lucru depinde de fiecare model in parte.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.